Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[PROBLEM Z APELACJĄ] Maxwell Ward

problem apelacja maxwell ward

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dejwit — 466 31/10/2014 - 21:44

Dejwit
  • Gracz

Witam szanownego Bartka, szanowną administrację i graczy net4game.com. Piszę ten temat gdyż dnia 8.09.2014 roku napisałem apelację na postać Maxwell Ward, która została zbanowana za przelewanie. Już nie wnikam w to lecz zostaję zmuszony do przyznanie się do winy. Ale problem jest w tym że mamy już 1. listopada a werdytku w apelacji jak nie było tak nie ma, i strasznie mnie to nie pokoi, prawdę mówiąc nie mam wielkich nadzieji, a wręcz przeciwnie wiem że zarząd nie zaakceptuje ten apelacji ale jak to mówią próba nie strzelba, nie zależy mi na kasie co jest na postaci bo może ona zostać usunięta a zależy mi na samej postaci gdyż jest to moja pierwsza postać na serwerze i gram nią praktycznie ciągle i bardzo brzydko wygląda jak jest zablokowana a ja sam nie wpisałem magicznej komendy /smiercpostaci ;( Także zwracam się z prośbą do zarządu o ogladnięcie apelacji (link podaję niżej), rozpatrzenie jej i wystawienia werdytku, nawet tego negatywnego dla mnie. Pozdrawiam. Dawid. 

http://net4game.com/...-w-przelewaniu/

• Do góry
    • 0

#2 Dejwit — 466 16/11/2014 - 19:25

Dejwit
  • Gracz

#REFRESH. Może ktoś tu zaglądnie? 

• Do góry
    • 0

#3 MrWatson — 1299 16/11/2014 - 20:27

MrWatson
  • Gracz
Administracja reaguje tylko w przypadku błędnie nadanych kar. Ta jest słuszna, zatem nie licz na zdjęcie blokady.
  • Do góry
    • 1

#4 Karol — 1293 16/11/2014 - 21:56

Karol
  • Gracz

Administracja reaguje tylko w przypadku błędnie nadanych kar. Ta jest słuszna, zatem nie licz na zdjęcie blokady.

:) 

• Do góry
    • 0

#5 Dejwit — 466 16/11/2014 - 23:36

Dejwit
  • Gracz

No to niech przynajmniej odrzucą tą apelacje... czy tak ciężko? 

PS. Musiałem otworzyć temat. 

• Do góry
    • 0

#6 Karol — 1293 17/11/2014 - 19:25

Karol
  • Gracz

No to niech przynajmniej odrzucą tą apelacje... czy tak ciężko? 

PS. Musiałem otworzyć temat. 

Nie będziemy odrzucać każdej apelacji, bo są ich setki. Brak odpowiedzi w tym, konkretnym przypadku najczęściej równy jest z odmową. 

• Do góry
    • 1

#7 Dejwit — 466 17/11/2014 - 19:37

Dejwit
  • Gracz

Nie będziemy odrzucać każdej apelacji, bo są ich setki. Brak odpowiedzi w tym, konkretnym przypadku najczęściej równy jest z odmową. 

Ale po każdej odrzuconej apelacji mogę apelować jeszcze raz po 6. miesiącach a w tym wypadku nie ma szans, bo apelacja jest bez sensu, zwłaszcza że nic złęgo nie zrobiłem, ale też nie do końca zgodnego z regulaminem abym nie zasługiwał na drugą szansę po pół roku. :/ 

• Do góry
    • 0

#8 Karol — 1293 17/11/2014 - 19:40

Karol
  • Gracz

Ale po każdej odrzuconej apelacji mogę apelować jeszcze raz po 6. miesiącach a w tym wypadku nie ma szans, bo apelacja jest bez sensu, zwłaszcza że nic złęgo nie zrobiłem, ale też nie do końca zgodnego z regulaminem abym nie zasługiwał na drugą szansę po pół roku. :/ 

cwaniaczek, ktory "nie lubi jak ktos nie umie przelewac". niedawno przelal 2,5k z Corey Bosco

Obawiam się, że nie ma o czym nawet dyskutować w Twoim przypadku. Nie otwieraj ponownie tego tematu proszę.

• Do góry
    • 0

#9 Dejwit — 466 17/11/2014 - 19:44

Dejwit
  • Gracz

Obawiam się, że nie ma o czym nawet dyskutować w Twoim przypadku. Nie otwieraj ponownie tego tematu proszę.

Przepraszam, ostatni raz. Nie chodzi o tą karę lecz o Maxwella Warda o niby "pomoc w przelewaniu: Gdzie tłumaczyłem że dostałem 2k od kolegi z klasy, który pojechał do roboty do Wwa i nie będzie już grał, i to wszystko i to ma być pomoc w przelewaniu, wiem że nie powinno tak być ale graliśmy ze sobą 2 lata prawie postacie dobrze się też znały a tutaj za 2k "POMOC W PRZELEWANIU"... gdzie moją postacią Maxwellem mająć 1000h nie przelewałbym, co innego inne mniej znaczne postacie ;) 

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: problem, apelacja, maxwell, ward

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych