Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Niedziałające komendy i budynki.

brak komend budynki wejście brak zwiecha

• Please log in to reply
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 GdzieJestWally49 21/10/2014 - 21:37

GdzieJestWally
  • Gracz

Witam.
Mam następujący problem, otóż chyba po zminimalizowaniu gry chociaż pewien nie jestem po powrocie nie mam możliwości korzystania z komend takich jak /pomoc, /p czy jakakolwiek inna ( działaja tylko /q i /qs ). Podobnie jest z budynkami ponieważ nie mogę wejść do nich, lecz po relogu właśnie w nich się spawnuje. 

Dzięki z góry za chęć pomocy.

Pozdrawiam! :)

• Do góry
    • 0

#2 Norbixx 220 21/10/2014 - 22:02

Norbixx
  • Gracz

najprawdopodobniej za wysoki ping masz :P

• Do góry
    • 0

#3 Keszmejker Mxsi1903 22/10/2014 - 03:00

Keszmejker Mxsi
  • Gracz

Mam to samo, /zamknij nie dziala, pisze ze Nie znajduje sie w wyjsciu czy cos, chociaz ze ustawiam /drzwi > Zmiana pozycji > zmiana i znowu  /zamknij i dalej nic. Nie wiem co jest, wiec dalem /q i zaczekam na naprawe tego. Przez to nie moge wyjsc z wlasnego domu.

• Do góry
    • 0

#4 Kolbaa1332 22/10/2014 - 06:35

Kolbaa
  • Gracz
Problemem może byc zbyt wysoki ping. Wejdź w start i w szybkim uruchamiani wpisz "cmd" lub w windowsie XP wpisz "cmd.exe". Wtedy pojawi ci się konsolka i w niej wpisz "ping net4game.com -t", poczekaj z dwie trzy minuty i naciśnij na klawiaturze CTR+C. Liczenie pingu powinno się skończy , oraz powinny ukazać Ci się rezultaty. Przepisz je tutaj lub zrób zrzut ekranu i również mi go wyślij cytując mój post. Taki test najlepiej wykonaj dwa razy - raz jak będzie wszystko dobrze, a drugi jak takie coś właśnie będzie Ci się dziać.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: brak komend, budynki, wejście, brak, zwiecha

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych