Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Pochwała] Zlatan Focker i Devan Smith

medical center medyk reanimacja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
20 odpowiedzi w tym temacie

#1 Nash_Alfano — 13 19/10/2014 - 01:51

Nash_Alfano
  • Gracz

*
Popularny

Pochwała.

Przed chwileczką zostałem pobity w centrum więc zacząłem odgrywać z Panem Devanem Smithem. Do przyjazdu pogotowia. Po przyjeździe pogotowia zaczął mnie obsługiwać Zlatan wraz z Devanem. Wszystko było pięknie po za trasą do szpitala bo niestety zaliczyłem ponowne BW, ale to z przyczyny idioty jadącego Voodoo, ale to nie ważne. Ogólnie prace w szpitalu, starania jakie włożył Devan oraz Zlatan są cudne. Akcja bardzo szybka, a zarazem bardzo szczegółowa. Wspomnę jeszcze, że moje uszkodzenia że tak powiem były poważne, a sam Zlatan z Devanem dali sobie radę. Jestem pod dużym wrażeniem. Całą akcje oceniam na 9/10. Punkcik odejmuję za Pana Rileya  który nic nie wniósł do sprawy, a utrudniał w centrum podejrzewając mnie o Ebolę... Ej ogarnijcie się z tą ebolą... Ludzie na to umierają, a Wy na grze sobie z tego fan zrobiliście. 

*Przepraszam Konserwe za błąd :) 

Daje parę ss'ów z akcji medyków. 

1:

6te843.png

2:

a2aoon.png

3:

z94zb.png

4:

ioda1c.png

Zakryte są tylko moje wypociny OOC oraz PM z kolega. Oczywiście mógłbym wstawiać tych screenów więcej, ale po co skoro te idealnie oceniają sytuację. 

Całą akcję oceniam na: 

5.jpg

WIELKI SZACUN JESZCZE RAZ!

Użytkownik Nash_Alfano edytował ten post 19/10/2014 - 03:15

• Do góry
    • 6

#2 PolaczekPijaczek — 15 19/10/2014 - 01:55

PolaczekPijaczek
  • Gracz

*
Popularny

PODPIS!! Zlatan & Devan kozacko odgrywają ;). Byłem przy akcji - zajebiście to wyglądało. Gratuluje akcji!

• Do góry
    • 4

#3 Boczysław — 129 19/10/2014 - 02:06

Boczysław
  • Gracz
Podpis !!
  • Do góry
    • 1

#4 ZnajdzNaMnieBata — 261 19/10/2014 - 02:07

ZnajdzNaMnieBata
  • Gracz

W końcu ekipa Emergency Department

!DOPIS!

• Do góry
    • 1

#5 ^Sosna75^ — 16 19/10/2014 - 02:08

^Sosna75^
  • Gracz

Poprostu z Zlatanem robiliśmy co do nas należało :)

• Do góry
    • 1

#6 Nash_Alfano — 13 19/10/2014 - 02:13

Nash_Alfano
  • Gracz

Poprostu z Zlatanem robiliśmy co do nas należało :)

Wam to dobrze wychodziło, nie wspominając o poprzedniku Zlatana który mnie pytał 11 razy co mi jest... Po czym usłyszałem że mam Ebolę. 

W końcu ekipa Emergency Department

!DOPIS!

Tu się nie zgodzę, gdyż poprzednik Zlatana nie jaki Riley pytał mnie 11 razy co mi jest, a później po dostaniu informacji o moim stanie uznał ze mam ebolę i jak to zripostował... "On ma ebolę, a nie po żadnej bójce", a też jest z ED. Więc proszę natomiast o rozmowe z nim żeby takich sytuacji na akcji nie było. 

Pozdrawiam Wiewiór ;) 

• Do góry
    • 0

#7 ZnajdzNaMnieBata — 261 19/10/2014 - 02:15

ZnajdzNaMnieBata
  • Gracz

Wam to dobrze wychodziło, nie wspominając o poprzedniku Zlatana który mnie pytał 11 razy co mi jest... Po czym usłyszałem że mam Ebolę. 

Tu się nie zgodzę, gdyż poprzednik Zlatana nie jaki Riley pytał mnie 11 razy co mi jest, a później po dostaniu informacji o moim stanie uznał ze mam ebolę i jak to zripostował... "On ma ebolę, a nie po żadnej bójce", a też jest z ED. Więc proszę natomiast o rozmowe z nim żeby takich sytuacji na akcji nie było. 

Pozdrawiam Wiewiór ;) 

Riley nie jest nasz ;) Chociażby dlatego... 

• Do góry
    • 0

#8 Nash_Alfano — 13 19/10/2014 - 02:19

Nash_Alfano
  • Gracz

Riley nie jest nasz ;) Chociażby dlatego... 

Zwracam honor :) Myślałem, że to od Was bo taki tam był miszmasz że cięzko mi było ogarnąć. Przepraszam za błąd :) 

• Do góry
    • 0

#9 Chaju — 630 19/10/2014 - 03:09

Chaju
  • Gracz

//del.

Użytkownik Konserwa edytował ten post 19/10/2014 - 03:15

• Do góry
    • 0

#10 uczen1996 — 828 19/10/2014 - 03:16

uczen1996
  • Gracz

Pozdrawiam Wiewiór ;) 

Wybacz ale jak już wtedy wspomniałem na moim czacie panował ogromny chaos.. 4 osoby na pw, grupy, centrum, /d :)
Ale zauważam jedną prawidłowość z dzisiejszego dnia :)

"On ma ebolę, a nie po żadnej bójce"

A moje słowa to: "On nie ma eboli, trzeba go odizolować, jest tylko pobity" "tylko" - wiadomo, obok ludzie umierali..

Wcześniej miałem akcję w której zapytałem gracza na /do czy jest przytomny? On odpowiedział "Tak" przystępuje do akcji sprawdzania świadomości (pytania) a on "Jak skoro jest nieprzytomny" -  ta sytuacja pojawiła się dwa razy, po czym gracz "splunął" mi w twarz że odgrywać nie umiem... ciężko z nim było się dogadać, zapomnieliśmy o akcji. :(

• Do góry
    • 0

#11 Chaju — 630 19/10/2014 - 03:17

Chaju
  • Gracz

A do panów w.w dopisze się.

Użytkownik Konserwa edytował ten post 19/10/2014 - 09:07

• Do góry
    • 1

#12 Emptyy — 259 19/10/2014 - 12:55

Emptyy
  • Gracz

Dopis!!!

Użytkownik czopero edytował ten post 19/10/2014 - 12:56

• Do góry
    • 0

#13 dreequ — 93 20/10/2014 - 16:38

dreequ
  • Gracz

Dzięki wielkie  ;)

• Do góry
    • 0

#14 PXS — 27 20/10/2014 - 17:33

PXS
  • Gracz
Dopis - Konserwe też trza pochwalić.
  • Do góry
    • 0

#15 Chaju — 630 20/10/2014 - 17:34

Chaju
  • Gracz

Dopis - Konserwe też trza pochwalić.

Weee tam, ja to jestem zła Konserwa. :P

• Do góry
    • 0

#16 SzachMatt — 162 20/10/2014 - 18:05

SzachMatt
  • Zbanowani

*
Popularny

Nie dopisuję się do gracza o nicku Devan Smith. Miałem niestety wczoraj wątpliwą przyjemność odgrywania z nim, robił to w sposób żałosny i mało realny, na kilometry zalatywało od niego amatorstwo połączone z terminatorstwem. Na powyższych screenach też nie widzę jakiegoś znakomitego RP, a raczej jego okrojoną wersję graną na odwal się, aby było. ;) 

PS. Zaciekawiło mnie to, że dopisują się tu tylko osoby związane z frakcją medyków, ciekawe czemu inni tego nie robią.  :whistle:

• Do góry
    • 3

#17 dreequ — 93 21/10/2014 - 14:14

dreequ
  • Gracz

Nie dopisuję się do gracza o nicku Devan Smith. Miałem niestety wczoraj wątpliwą przyjemność odgrywania z nim, robił to w sposób żałosny i mało realny, na kilometry zalatywało od niego amatorstwo połączone z terminatorstwem. Na powyższych screenach też nie widzę jakiegoś znakomitego RP, a raczej jego okrojoną wersję graną na odwal się, aby było. ;)

PS. Zaciekawiło mnie to, że dopisują się tu tylko osoby związane z frakcją medyków, ciekawe czemu inni tego nie robią.  :whistle:

nie mieszaj tej akcji do innej.  Nie podoba się - Trudno, zostaw opinie w grzeczny sposób  ;)
Dostał pochwałę czyli się należało więc grzecznie proszę o szacunek, a nie hejty  :)

• Do góry
    • 2

#18 Nash_Alfano — 13 21/10/2014 - 14:27

Nash_Alfano
  • Gracz

Zlatan dobrze mówi polać mu...

Oczywiście kubusia lub Tymbarku bo jeszcze dziś duty w ED musi zrobić :D 

• Do góry
    • 1

#19 SzachMatt — 162 21/10/2014 - 16:16

SzachMatt
  • Zbanowani

*
Popularny

nie mieszaj tej akcji do innej.  Nie podoba się - Trudno, zostaw opinie w grzeczny sposób  ;)
Dostał pochwałę czyli się należało więc grzecznie proszę o szacunek, a nie hejty  :)

Ta, od swojego ziomka medyka, faktycznie jest czego gratulować. Gdzie tu widzisz hejt? Ja tylko przedstawiłem swoją opinię odnośnie danego gracza i danej akcji, którą można zobaczyć powyżej na screenach. Widzę, że już nawet wypowiedzieć się nie można, co do gry niektórych, bo od razu obraza majestatu.  :whistle:

• Do góry
    • 3

#20 dreequ — 93 22/10/2014 - 02:16

dreequ
  • Gracz

Ta, od swojego ziomka medyka, faktycznie jest czego gratulować. Gdzie tu widzisz hejt? Ja tylko przedstawiłem swoją opinię odnośnie danego gracza i danej akcji, którą można zobaczyć powyżej na screenach. Widzę, że już nawet wypowiedzieć się nie można, co do gry niektórych, bo od razu obraza majestatu.  :whistle:

Gracz nie należał wtedy do frakcji gratuluje wiedzy, a i wyraziłeś zdanie super cieszymy się niezmiernie  ;)

• Do góry
    • 0

#21 Iciu — 342 23/10/2014 - 23:47

Iciu
  • Gracz

To są jakieś jaja? Pochwała za takie coś?

Przecież ten poziom, echh... I styl pisania. Brak słów.

• Do góry
    • 2

Tematy o podobnych tagach: medical, center, medyk, reanimacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych