Witam, mógł byś to wsadzić w jakiś plik instalacyjny bym mógł wszystko zainstalować ? Tak jak tutaj https://net4game.com...ywk??-sprawd??/
Gta San Andreas to nie parówka tak wszystkiego nie wsadzisz
Witam, mógł byś to wsadzić w jakiś plik instalacyjny bym mógł wszystko zainstalować ? Tak jak tutaj https://net4game.com...ywk??-sprawd??/
Gta San Andreas to nie parówka tak wszystkiego nie wsadzisz
dlaczego nie chce mi się zainstalować img.manager? :/
Super paczka
Cavena najlepszy
Dobra robota. Mam pytanie. Czy po zainstalowaniu paru tych modów m.in.anty-analising,drogi,radar i nowy wyglad aut spadną bardzo fps?
Jakąś różnice odczujesz, ale nie powinno za dużo spaść. ;d
Siema szukam modyfikacji która pokazuje nazwę ulicy nad radarem. Szukałem na forum i wchodziłem w link który dałeś ale nic nie działa wszystkie wygasły . Z góry dzięki.
Da radę to odnowić? Bo inne linki powygasały
Niektóre nawet sam pobrałem, łap zielonego.
wykop
A nie dałeś celownika z kropeczką ;x
Dasz normalnego GTA V huda z podmianką na //koks?
Z tymi modyfikacjami to nie idzie poznać klasycznego GTA San Andreas, ale grafika jest wtedy jak w jakieś nowej części cyklu. Polecam
mam pytanie, jak usunąć ten radar mod?
Siema ! Mam problem z 10 hudem od góry chodzi o ten kompas a tam godzina i nazwa dzielnicy.. Problem polega na tym że nie pokazuje mi ani czasu ani dzielnicy ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić ?
gta
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Jak zagrać w SAMP na aplikacji GTA SA na Windows 10?Napisany przez Grandtheft, 14/05/2019 |
|
|
||
[SZUKAM] Zmniejszenie Sensa podczas celowaniaNapisany przez PANDAZBANEM, 27/01/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
GTA V HUDNapisany przez WINTRY , 15/11/2018 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[FOU]Paczka modyfikacji - RealKINGNapisany przez RealKING, 10/10/2018 |
|
|
||
sprzedam
Hyde Park →
Sprzedam lub kupię (OOC) →
Konto steam z kupionym Grand Theft Auto: San Andreas za 10złNapisany przez lysyoo, 11/08/2018 |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych