Świetnie wyszło. Bardzo przejrzyście i schludnie. Zostawiam plusa, chociaż należy Ci się więcej niż jeden.
Zatwierdzam, również wynagradzam plusikiem za szczerą i konstruktywną odpowiedź.
Świetnie wyszło. Bardzo przejrzyście i schludnie. Zostawiam plusa, chociaż należy Ci się więcej niż jeden.
Zatwierdzam, również wynagradzam plusikiem za szczerą i konstruktywną odpowiedź.
PROJECT 2DFX V1.0
Takie pytanko co do tej modyfikacij, czy to wymaga dobrego komputera?
AMD Athlontm 64 x2 dual core processor 3600+2.00GHz, 2,50GB Ram.
Windows XP - Komputer z średniowiecza, i poprostu nie chce sobie gta zepsuć.
Propsik;d
Użytkownik Kenneth edytował ten post 16/10/2014 - 18:25
Przeinstaluję sobie GTA któregoś weekendu i popatrzę te modyfikacje. Dobra robota. Niektóre z nich są na prawdę fajne.
Car Pack San Andreas Vehicles Update
Opis: Modyfikacja która ulepsza wygląd naszych pojazdów z Gta San Andreas na bardziej realne i dopracowane. Zmodyfikowane zostały: odbicia, 3D dodatki (anteny, lampy przeciwmgielne, rury wydechowe, tarcze 4x4, światła boczne, światła stopu) W pełnej wersji, zmodyfikowane zostały wszystkie pojazdy (204 pojazdy) samochody osobowe, ciężarowe, motocykle, łodzie, samoloty, siekania, dostawcze, przyczepy ...
Ten mod mi nie działa coś - pomożecie?
Ktoś ma może jakąś radę, żeby project 2dfx nie kolidował z GTA IV lights? Chodzi mi o to, że przy 2dfx nie widać odbić syreny PD na ziemi.
Siemanko. Wie ktoś może, dlaczego jeśli zainstaluje podmiankę na lepszy wygląda pojazdów(Car Pack San Andreas Vehicles Update)
to felgi w pojazdach np. switch, cutter są bardzo ciemne? Dodam też, że jeśli pojazd ma oryginalne felgi to jest ok.
W wielu modyfikacjach NIE MA informacji jak je zainstalować
Dobra robota, fajnie wszystko jest napisane - wiem gdzie co jest, lajkson.

Czasem przez tą modyfikacje nie dostaje się bana? (tzn. wypadają bronie)
Czasem przez tą modyfikacje nie dostaje się bana? (tzn. wypadają bronie)
Połowa serwera tego używa, sam tego używam i nigdy nic się nie działo.
Połowa serwera tego używa, sam tego używam i nigdy nic się nie działo.
Tą używasz czy inną wersje cokolwiek? Bo jest różnica.
Tą używasz czy inną wersje cokolwiek?
Bo jest różnica.
Tą samą, co tutaj jest. Może starsze wersje mają błędy, lecz w tej nic nie odnotowałem.
Tą samą, co tutaj jest. Może starsze wersje mają błędy, lecz w tej nic nie odnotowałem.
Jak dostane bana to będzie Twoja wina!
Jest błąd. W linku do pobrania celownika jest link do ściągnięcia Weapons Sounds Mod.
Pojebały wam sie linki - Do Celownika i Dźwięków taki sam
Ładnie wykonany temat.
Ogółem ten snow mod dużo zje mi fpsów i mój laptop nie wybuchnie?
zly link do hudu (celownika)

Popularny
zly link do hudu (celownika)
Poprawione - Dzięki za uwagę.
Czemu gdy instaluję "Kompas Moda" to mam tylko jednen kierunek, a mianowicie "N" ?
Dobra robota, przyda się.
Czemu nie ma modyfikacje na łuski ? przecież to jest bardzo popularna modyfikacja...
Ktoś wie jaka może być przyczyna, że nie działa Improved Lamppost Lights v3? Ewentualnie niech ktoś powie jak to wrzucić, bo może coś źle robie..
Tego snow moda nie da się pobrać, ktoś pomoże? :/
Użytkownik reVoo edytował ten post 01/11/2014 - 14:31
Tego snow moda nie da się pobrać, ktoś pomoże? :/
Da się, trzeba kliknąć na ten większy button Download i on właśnie przekieruje Cię tutaj:
http://maxdocumentsi...eas (Snow Mods)
Ktoś wie jaka może być przyczyna, że nie działa Improved Lamppost Lights v3? Ewentualnie niech ktoś powie jak to wrzucić, bo może coś źle robie..
Tutaj o ile się nie mylę jest tylko jeden plik który wrzuca się do folderu głównego.
Tutaj o ile się nie mylę jest tylko jeden plik który wrzuca się do folderu głównego.
Aaa widzisz.. A ja wrzucałem do Cleo.. Dzięki za pomoc, plusik leci
Aaa widzisz.. A ja wrzucałem do Cleo..
Dzięki za pomoc, plusik leci
Do CLEO wrzucamy tylko pliki " .celo "
Do CLEO wrzucamy tylko pliki " .celo "
Dlaczego SRT nie działa? włączyłem instalator, i nic.
Da się, trzeba kliknąć na ten większy button Download i on właśnie przekieruje Cię tutaj:
http://maxdocumentsi...eas (Snow Mods)
No i przekierowuje, ale nawet jak kliknę, żeby się pobierało to nic się nie pobiera, tylko wyskakuje jakaś zielona strzałka po lewej stronie.
Fajnie, że odświeżyłeś
Dodana nowa modyfikacja: Animacje GTA IV
Dodana nowa modyfikacja: Animacje GTA IV
ped.ifp*. My bad.
GTA SA - Project 2dfx - Można wiedzieć jak to zainstalowa? :{
Aktualizacja - Instalacja zawarta w [/spoiler]
Muszę przyznać że PROJECT 2DFX V1.0 spełnia moje oczekiwania, i ogólnie robi dobre wrażenie. Doskonale współgra z moją paczką zasobów.
Mógłby mi ktoś powiedzieć, które podmianki na pewno nie powodują crashy w grze? Miałem fajne drogi, ale musiałem zrezygnować, bo po jakimś czasie coś się psuło i crashowało mnie co chwilę.
Chciałbym sobie trochę upiększyć grę, ale w przeszłości moje "piękne" GTA stawało się nagle mega crashujące. (a miałem w zasadzie tylko drogi, dźwięki broni i kilka podmianek aut)
Mam problem z zainstalowaniem aplikacji GTA V Hud for GTA SA oraz GTA IV LIGHTS MOD 2.0 TEST5. Ta druga crashuje mi gre, natomiast w pierwszej przy włączeniu gry wyskakuje, że plik z końcówką .asi nie działa. Wie ktoś jak temu zaradzić?
Użytkownik Michals edytował ten post 15/11/2014 - 22:03
gta
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Jak zagrać w SAMP na aplikacji GTA SA na Windows 10?Napisany przez Grandtheft, 14/05/2019 |
|
|
||
[SZUKAM] Zmniejszenie Sensa podczas celowaniaNapisany przez PANDAZBANEM, 27/01/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
GTA V HUDNapisany przez WINTRY , 15/11/2018 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[FOU]Paczka modyfikacji - RealKINGNapisany przez RealKING, 10/10/2018 |
|
|
||
sprzedam
Hyde Park →
Sprzedam lub kupię (OOC) →
Konto steam z kupionym Grand Theft Auto: San Andreas za 10złNapisany przez lysyoo, 11/08/2018 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych