Powoli zbliża się rok szkolny (akademicki dopiero za miesiąc ), więc warto by było także wymienić się swoimi przeżyciami związanymi z wakacjami.
Zobaczcie także, jak bawili się użytkownicy rok, a także dwa lata temu!
Byłem w Mielnie, cały tydzień naj*bany (nic nie pamiętam oprócz pobudek i 12-sto godzinnej jazdy polską koleją)...
Użytkownik Jatk_Karyoungs edytował ten post 28/08/2014 - 18:45
To były czasy... jak wczasy, albo jak adidasy. Jutro będe miał zakwasy
Prawie wyremontowana połowa strychu Przybyło szpeju, nieco pieniędzy uzbierałem, ogólnie w porządku.
Użytkownik Garrison edytował ten post 28/08/2014 - 20:47

Popularny
Najgrosze wakacje ever
Średnio było, mogło być lepiej.

Popularny
Chujowo - 3/4 wakacji przesiedziałem na net4game, zamiast spędzić na dworze.
Nie było źle, choć bardzo szybko minęło.
Tak na poważnie? Mogło być lepiej, ale nie narzekam. :whistle:
A ja z racji że się buduję, nie pojechałem nigdzie dalekoo. :whistle:
Pracowicie, ale jednak również przyjemnie.
Działo sie działo, kilka imprezek się zaliczyło, morze mrrr za rok będzie lepiej
kozak się pracuje. Hiper-Wakacyjna przygoda, praca praca praca.
włochy Piane Di Falerone, powiem ci (cenzura)owo, lecz stabilnie. Nie przyzywczajony jestem do chamstwa i debilizmu włochów wobec mnie, cóż. Po trupach do celu, ogólnie lipiec spoko bo wbiłem master silvera, a sierpień z(cenzura)ny, tyle w temacie, chce już do roboty..
Użytkownik zHajsem edytował ten post 29/08/2014 - 08:07
W porząsiu.
To były najlepsze wakacje, jakie do tej pory miałam, bo w bloods. Nie no, a tak na serio, to spędziłam fajnie czas, i tyle no.
W lipcu dwa tygodnie na (cenzura)ona wies,na ktora jezdze 18 lat,czyli (cenzura)a cale zycie,rzygam tyn syfem,reszte wakacji z dziewczyna.Ostatnia klasa liceum i (cenzura)e ta szkole.
Według mnie najlepsza wypowiedź Skupić się teraz na szkole!
Użytkownik Ten Rafcio edytował ten post 30/08/2014 - 21:57
Wakacje były średnie. Byłem w Jantarze, a resztę czasu spędziłem w domu.
Jak to wakacje, zarabianie później wszystko przepijanie
Większość rzeczy, które sobie zaplanowałem, zrealizowałem, więc nie było najgorzej. Ogólnie to śmiało mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z tegorocznych wakacji.
Zajebiście, byłem w Miami przez miesiąć, poopalałem sie i tyle.
Zjebane w chuj te wakacje, nigdy takich nie miałem.
Byłem za granicą, spotkałem się z tymi, z którymi chciałem się spotkać, zdecydowanie za szybko minęły - dziś stanąłem i takie kurwa, jeszcze niedawno myślałem że nigdy się nie skończą. Na początku zdecydowanie za szybko leciały, potem to zapierdzielały z prędkością światła. Szczerze mówiąc boje się, klasa maturalna w tym roku, trzeba się ostro wziąć do roboty a ja już czuje się wymęczony, chociaż jeszcze nic nie zacząłem robić. Boże, miej mnie w opiece.
Zdecydowanie za szybko minęły, większość czasu byłam za granicą.
wakacje wporządku, ale mogłem więcej na dworze niż n4g.do szkoły nie chce wracać.
wakacje wporządku, ale mogłem więcej na dworze niż n4g.do szkoły nie chce wracać.
A kto chce wracać do szkoły, ja tam przychodze ze szkoly odarbiam lekcje i siadam na kompa i sobie gram xd
Całe wakacje na plaży, wieczorami tylko wbijałem pograć!
Znakomicie I do szkoły wracamy ;3.
W tym roku wakacje nawet okej były, tylko oczywiście za szybko minęły.
No to ten.. pakować się i na rozpoczęcie iść!
wakacje lipa jak co roku, mieszkać na wsi z dala od większych imprez to przekleństwo w wakacje, jedyna rozrywka to kilkudniowe ciągi alkoholowe z kumplami, smutna rzeczywistość ale nie da się inaczej umilić czasu. Wszystko jest drogie, na wyjazd trzeba mieć kupe forsy a nie da się po prostu tyle zarobić na jakichś durnych murzyńskich zbiorach albo pomocnictwie gdziekolwiek, chujnia, szkoda że państwo nie dotuje jakichś wycieczek dla młodzieży żeby zamiast chlać nonstop była jakaś ciekawsza rozrywka, coś pozwiedzać itp... nawet mi tych wakacji nie szkoda, ba, czasem mi sie za szkołą bardziej zatęskniło, szkoda akurat że już ostatnia klasa i trzeba spieprzać do roboty
Wakacje całkiem spoko, na pewno lepsze niż zeszłego roku. Może nawet wydawały się dłuższe, bo nowa szkoła i w ogóle. Daję okejkę.

Popularny
Było się nad morzem, ale i tak mogły być te wakacje lepsze, takie odczucia mam.
jako, że jestem praktykantem to wziąłem 2 miesiące urlopu, miesiąc płatny i miesiąc bezpłatny i byłem około miesiąc u rodziny Było dobrze, mogło być lepiej.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych