http://images78.foto...10906d59gen.jpg
Użytkownik Albi_Andrzej15 edytował ten post 29/07/2016 - 17:59
http://images78.foto...10906d59gen.jpg
Użytkownik Albi_Andrzej15 edytował ten post 29/07/2016 - 17:59

Popularny
Użytkownik Pixos De Blood edytował ten post 18/08/2016 - 20:30

Popularny

Popularny
SpoilerCanadian lifestyle.
Z pozdrowieniami dla Pana kanadyjczyka
Użytkownik Siarczan Requnianu edytował ten post 20/08/2016 - 19:37
Astra F <3

Aktualizacja, teraz moja solka prezentuję się tak. Aktualnie przy sporych oporach padła panewka więc jestem na etapie doprężania silnika

Aktualizacja, teraz moja solka prezentuję się tak. Aktualnie przy sporych oporach padła panewka więc jestem na etapie doprężania silnika
Jaki masz tu silnik i jaka moc?
Jaki masz tu silnik i jaka moc?
D16Y8 1.6 seryjnie 127 koni, ale już sprzedana jutro aktualizacja kupuję coś znacznie lepszego

Silnik 1.4 90KM

Świerzy zakup, za jakiś czas zdjęcia z przemiany tego autka. M50B20 pod maską.

jaki masz tu silnik? dobrze lata się bokiem?
jaki masz tu silnik? dobrze lata się bokiem?
2.5 po chiptuningu lata bokiem na suchej lajtowo
Mazda 626 2.0 115 km
Witam, nie chcesz moze sprzedać tej mazdy? Bardzo mnie zainteresowała, jakie to są alusy??
Wlasna koncepcja - na ramie od DERBI GPR 50.

Witam, nie chcesz moze sprzedać tej mazdy? Bardzo mnie zainteresowała, jakie to są alusy??
BBS Kapsel 2tlg
Użytkownik AntiRust edytował ten post 06/10/2016 - 18:43

Popularny
Honda Civic 1.5 4Gen Vtec D15B2 + głowica D15B oryginalna japońska z najostrzejszym wałkiem z serii D do tego kolektor DC Motors, przepustnica z TypeR K20, przelot na dwóch tłumikach z czego jeden końcowy na 2,25" oficjalne dane na ilość koni jeszcze niepotwierdzone. Silnik zestrojony kręci się do 8800tys.

Popularny
Co tu dużo mówić na szosowych lata jak malina
Użytkownik BRAT MATII edytował ten post 28/07/2018 - 13:15

Honda Civic 1.5 4Gen Vtec D15B2 + głowica D15B oryginalna japońska z najostrzejszym wałkiem z serii D do tego kolektor DC Motors, przepustnica z TypeR K20, przelot na dwóch tłumikach z czego jeden końcowy na 2,25" oficjalne dane na ilość koni jeszcze niepotwierdzone. Silnik zestrojony kręci się do 8800tys.
co Ci daje przelot w wolnossący silniku i to, że się kręci do 8,8k obrotów?
co Ci daje przelot w wolnossący silniku i to, że się kręci do 8,8k obrotów?
Szybszy wylot spalin bez żadnych blokad w stylu kolanek czy zakrętów pod samochodem tylko prosta rura zakończona na końcu jednym zakrętem. A do 8.8tys. ja maksymalną moc osiągam przy 5600tys. więc przez 3200tys. obrotów mogę przyspieszać równomiernie bez wspinania się na drugi bieg i szybciej osiągnę prędkość maksymalną
Szybszy wylot spalin bez żadnych blokad w stylu kolanek czy zakrętów pod samochodem tylko prosta rura zakończona na końcu jednym zakrętem. A do 8.8tys. ja maksymalną moc osiągam przy 5600tys. więc przez 3200tys. obrotów mogę przyspieszać równomiernie bez wspinania się na drugi bieg i szybciej osiągnę prędkość maksymalną
No dobra, ale wolnossących silnikach wszyscy odradzają przelot z tego względu, że jeżeli spaliny wychodzą z silnika i nie mają się gdzie "zakręcić" to robią się cofki i właściwie na mocy tracisz nie zyskujesz. Co do tych obrotów to obejrzałem sobie przykładowy wykres z neta A w ile koni celujesz? Niby moim golfem jakieś B18C po programie na 210 koni objechałem
"bo vtec przez 400 metrów się nie załączył"
No dobra, ale wolnossących silnikach wszyscy odradzają przelot z tego względu, że jeżeli spaliny wychodzą z silnika i nie mają się gdzie "zakręcić" to robią się cofki i właściwie na mocy tracisz nie zyskujesz. Co do tych obrotów to obejrzałem sobie przykładowy wykres z neta
A w ile koni celujesz? Niby moim golfem jakieś B18C po programie na 210 koni objechałem
"bo vtec przez 400 metrów się nie załączył"
Nie doczytałeś widzę ^^ z tyłu zakończonym jednym kolankiem z czego jednym końcowym tłumikiem i jesteśmy w domu ^^ w ile koni celuję hmm... żeby się nie zawieźć myślę że 150KM. Ja przedwczoraj miałem przygody z dwoma golfami GTI 2.0 TSi i jeden to był 1.4 jakiś chyba 130 koni z tego co pamiętam, to ani z jednym ani z drugim nie miałem większych problemów Czynnikiem który u mnie plusuje jest masa, masa własna mojej hondy to niecałe 800kg i tu pojawia się odpowiedź dlaczego dałem im rady. Mając celuję 150 koni pod maską i Vteca dwustopniowego na portingu głowicy wiem że mogę dać radę tym lepszym. Ostatnio miałem się okazje nawet ścignąć z jakąś nową audi z tego co widzę to jakieś takie nowsze A4 tylko że jak na moje patrząc to chyba coupe bo była 3- drzwiowa. Nie wiem jak tam niemcy to tworzyli na model.
No ale tak to wygląda
edit/
A B18C? xd to nic takiego strasznego seria ma 167km i jeszcze zależy w jakiej to budzie się trzyma ^^
Użytkownik Hadzu edytował ten post 03/11/2016 - 14:45
Nie doczytałeś widzę ^^ z tyłu zakończonym jednym kolankiem z czego jednym końcowym tłumikiem i jesteśmy w domu ^^ w ile koni celuję hmm... żeby się nie zawieźć myślę że 150KM. Ja przedwczoraj miałem przygody z dwoma golfami GTI 2.0 TSi i jeden to był 1.4 jakiś chyba 130 koni z tego co pamiętam, to ani z jednym ani z drugim nie miałem większych problemów
Czynnikiem który u mnie plusuje jest masa, masa własna mojej hondy to niecałe 800kg i tu pojawia się odpowiedź dlaczego dałem im rady. Mając celuję 150 koni pod maską i Vteca dwustopniowego na portingu głowicy wiem że mogę dać radę tym lepszym. Ostatnio miałem się okazje nawet ścignąć z jakąś nową audi z tego co widzę to jakieś takie nowsze A4 tylko że jak na moje patrząc to chyba coupe bo była 3- drzwiowa. Nie wiem jak tam niemcy to tworzyli na model.
No ale tak to wygląda
edit/
A B18C? xd to nic takiego strasznego seria ma 167km i jeszcze zależy w jakiej to budzie się trzyma ^^
Faktycznie mogłem nie doczytać. Jak 2,0 GTI to tam jest TFSI 200KM, a jak 2.0 FSI to 150 koni 1.4 ma albo 140 albo 170 koni - zależy od wersji. Audi pewnie A5.
Co do tej hondy, głowy sobie nie dam uciąć co do silnika - coś takiego mi świta. Na pewno chwalił się, że tam jest 208 koni i vtec mu się nie zdążył załączyć dlatego go objechałem jak chciałem Ale wiadomo jak to jest
Szkoda, że do słupska mam kawał drogi bo bym Ci pokazał niemiecką moc
Faktycznie mogłem nie doczytać. Jak 2,0 GTI to tam jest TFSI 200KM, a jak 2.0 FSI to 150 koni
1.4 ma albo 140 albo 170 koni - zależy od wersji. Audi pewnie A5.
Co do tej hondy, głowy sobie nie dam uciąć co do silnika - coś takiego mi świta. Na pewno chwalił się, że tam jest 208 koni i vtec mu się nie zdążył załączyć dlatego go objechałem jak chciałem
Ale wiadomo jak to jest
Szkoda, że do słupska mam kawał drogi bo bym Ci pokazał niemiecką moc
![]()
Już nie jeden chciał mi pokazać niemiecką moc, tą hondą z tym zestawieniem nie miałem okazji zostać w tyle jak solka, ta żółta którą miałem. Ale jak coś to zapraszam, najlepiej w lato bo teraz zastanawiam się czy nie schować jej do garażu by koczowała ^^ B18 ma to do siebie że wysoko się kręci, ogólnie rzecz biorąc B seria w serii wysoko się kręci ale możliwe że ma seryjną skrzynie ten twój kolega i faktycznie zanim załączy Vteca to minie trochę czasu. Z tego co słyszałem to S90 albo S80 są dobre, mają krótkie przełożenia nie pamiętam dokładnie nazwy B serią tak się nie interesowałem
Już nie jeden chciał mi pokazać niemiecką moc, tą hondą z tym zestawieniem nie miałem okazji zostać w tyle jak solka, ta żółta którą miałem. Ale jak coś to zapraszam, najlepiej w lato bo teraz zastanawiam się czy nie schować jej do garażu by koczowała ^^ B18 ma to do siebie że wysoko się kręci, ogólnie rzecz biorąc B seria w serii wysoko się kręci ale możliwe że ma seryjną skrzynie ten twój kolega i faktycznie zanim załączy Vteca to minie trochę czasu. Z tego co słyszałem to S90 albo S80 są dobre, mają krótkie przełożenia nie pamiętam dokładnie nazwy B serią tak się nie interesowałem
Kolega kolegi. Zmieniał skrzynie, po za tym przed dobry kilometr mu się vtec nie włączył? Proszę Cię
Nawiasem mówiąc, co Ci po tym, że nie zostajesz w tyle jak i tak hondziarzy nikt nie lubi? taki żarcik, nie obrażaj się.
Kolega kolegi. Zmieniał skrzynie, po za tym przed dobry kilometr mu się vtec nie włączył? Proszę Cię
Nawiasem mówiąc, co Ci po tym, że nie zostajesz w tyle jak i tak hondziarzy nikt nie lubi?
taki żarcik, nie obrażaj się.
Ja nie jestem Hondziarzem Lubię Hondy bo są to proste w konstrukcji samochody i wszystko łatwo się wymienia, tak samo silnik, bardzo prosty w konstrukcji. Nie przepadam za tym jak ktoś mówi do mnie że jedtem hondziarzem
Wszystkie samochody z tamtych lat są proste jak budowa cepa Swap z 1,4 bez CAN'a na 1.8T z pełnym CAN'em zajął 3 dni, mocowania wszystkie takie same, zabawa z elektroniką tylko..

Popularny

my car ;]

/del
Użytkownik Myers edytował ten post 30/06/2017 - 11:52
Użytkownik Masuj Sarne edytował ten post 10/07/2017 - 00:02
my car ;]
fajna małyszówka, jaki motor?
Czeka sobie na mnie spokojnie
https://zapodaj.net/...b635ea.jpg.html
Yamaha R6
Nie zwracajcie uwagi na syf w tle xdd
ale zmęczona ta yamaha. XDD
1.9, 115km
ale zmęczona ta yamaha. XDD
Ona ma takie malowanie noo ale dosłownie pare groszy kosztowała, wróci od mechanika i ogarne w niej może jakieś fajne kolorki
Czerwono - Czarno - Białe się ładnie prezentują.
1.9, 115km
Najlepsza jednostka nie do zajechania. Skrzynia 5 / 6?
Najlepsza jednostka nie do zajechania.
Skrzynia 5 / 6?
Piąteczka ;D Też mi się tak wydaje, zwłaszcza, że ja nie szarżuję jej tak

Popularny
Octavia Team hehe

Popularny

Taki tam zjadacz wszystkiego na mieście
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
DO BM'ANapisany przez Giboner, 20/07/2019 |
|
|
||
Poradniki i początek gry →
Poradniki dla zakorzenionych →
SAMP W 144HZNapisany przez Wytrychowiec Jasiu, 30/05/2019 |
|
|
||
![]() |
Usunięcie PojazduNapisany przez Pijaczyna, 28/05/2019 |
|
|
|
![]() |
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Propozycje na Event →
Archiwum →
[Zrealizowano][EP] EXTREME RALLY - 4.05.2019, 19:00Napisany przez young ghost, 20/04/2019 |
|
|
|
![]() |
Problemy techniczne →
Wnioski o pozwolenie na multikonto →
Apelacja od bana na forumNapisany przez S2YBKI 2, 05/04/2019 |
|
|
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych