http://youtu.be/Pv-V4Y7ffHU

Popularny

http://youtu.be/Pv-V4Y7ffHU
oglądam
CO ZROBIĆ? SKACZMY!! x2 XD
zajebiście jak zawsze, gra się miodnie
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 28/07/2014 - 18:07
Jak wyżej. Zajebiste, propsik
1:51 Randi' bandzior skuty
Użytkownik GOR4L edytował ten post 28/07/2014 - 18:08

Popularny
git, king workshop zaprasza lordów po opony i ewentualne renowacje silinka
Ładnie, ładnie, widać że niezły rozpierdol robicie
Znowu? No oglądam! ZNOWU?! No daje lajka!
Użytkownik MAJU_KING edytował ten post 28/07/2014 - 18:07
No co zrobić jak nie skakać?
Ale gnoicie lordsów
ktoś musi.
-Eeee nie skoczysz!
-Co ja nie mam psychy?!
jaka panika gejming aż w swoich strzelają :-|
Ale gnoicie lordsów
Ciekawe kto tu kogo gnoi.
Użytkownik Anony edytował ten post 29/07/2014 - 11:24
Ahahaha, te skoki najlepsze. XD Padłem przed kompem. Dobry filmik, everywhere DM.

Popularny
Ciekawe kto tu kogo gnoi.
A mnie ciekawi kto timeouty wymusza żeby auta nie wybuchały .
Gnoicie, hahahahaha. xDDD
Tylko na swoich pseudo-filmach tak mają.
Rzeczywistość jest inna, drodzy koledzy.
Wstawilibyście jak w(cenzura) dostajecie, a nie tylko urywki jak nie było nas prawie na South Central, jak wróciłem to jakoś nie widziałem, żebyście nas kiedyś zgnoili, cały czas wy dostajecie po mordach a nie my.
Nie spinaj tak, to tylko gra, a się przejmujesz jakąś wirtualną rzeczywistością.
@Topic
Zostawiam lajka, bo crowd.

Popularny
Wstawilibyście jak w(cenzura) dostajecie, a nie tylko urywki jak nie było nas prawie na South Central, jak wróciłem to jakoś nie widziałem, żebyście nas kiedyś zgnoili, cały czas wy dostajecie po mordach a nie my.
dobry fake, jestem pewien że ten komentarz napisałeś w chwili gdy otrzymaliście bw na siedemnastej; tam gdzie dostaliście na łapy, w rzeczywistości to jednak wy dostajecie dzień w dzień oponki, to wam wybuchają pcjoty a dodatkowo to nie my skaczemy z mostów XD
Użytkownik szymek_ edytował ten post 28/07/2014 - 18:41
A mnie ciekawi kto timeouty wymusza żeby auta nie wybuchały
.
Nie spinaj tak, to tylko gra, a się przejmujesz jakąś wirtualną rzeczywistością.
@Topic
Zostawiam lajka, bo crowd.
Tylko potrafisz napisać, do kogoś kto mówi prawdę "nie spinaj się"
Tylko na tyle was stać, na wszystkich waszych akcjach widzę, że strzelacie do bezbronnych Lordsów, może byście się zmierzyli tym DB z kimś kto wam odda, a nie.
miodna nutka
dobry fake, jestem pewien że ten komentarz napisałeś w chwili gdy otrzymaliście bw na siedemnastej; tam gdzie dostaliście na łapy, w rzeczywistości to jednak wy dostajecie dzień w dzień oponki, to wam wybuchają pcjoty a dodatkowo to nie my skaczemy z mostów XD
A komu ostatnio wybuchło Elegy, raczej nie mi?
Majestica kto prawie stracił? też nie my.
Wczoraj same BW dostawaliście, a wjazd na patelnie skończył się, że HP mi prawie nie zabraliście. ;]
Maju też nie jest taki święty, bo sam stracił oponki i też omal nie skoczył z mostu gdyby był jakiś obok niego.
Wczoraj same BW dostawaliście, a wjazd na patelnie skończył się, że HP mi prawie nie zabraliście. ;]
Maju też nie jest taki święty, bo sam stracił oponki i też omal nie skoczył z mostu gdyby był jakiś obok niego.
czyli jesteśmy jakieś 1 do 5 w wysadzonych pojazdach? jeden dzień w którym niby dostaliśmy bw, tyle przegrać. Serio? Szkoda że przed chwilą odjechaliście wszyscy podpici z siedemnastej, a co do mostu; 'omal' wiele zmienia, maju pokazał poziom i w przypadku do dwóch lordów nie skoczył jak pajac w dół żeby nie dostać bw. Tym postem kończe temat bo Ci chłopie pęknie żyłka przez tą gre, spinasz jakbyś przegrał życie, elo.
Tylko na tyle was stać, na wszystkich waszych akcjach widzę, że strzelacie do bezbronnych Lordsów, może byście się zmierzyli tym DB z kimś kto wam odda, a nie.
Piszę, bo widzę że ta gra zaczyna wpływać na Twoje zachowanie na forum, a to już nie jest normalne. Skoro masz problem i twierdzisz, że jesteście "lepsi" to powiedz im to IC, a nie na forum. Dla Twojej wiadomości, nie gram już w Bloods .
czyli jesteśmy jakieś 1 do 5 w wysadzonych pojazdach? jeden dzień w którym niby dostaliśmy bw, tyle przegrać. Serio? Szkoda że przed chwilą odjechaliście wszyscy podpici z siedemnastej, a co do mostu; 'omal' wiele zmienia, maju pokazał poziom i w przypadku do dwóch lordów nie skoczył jak pajac w dół żeby nie dostać bw. Tym postem kończe temat bo Ci chłopie pęknie żyłka przez tą gre, spinasz jakbyś przegrał życie, elo.
Fajnie jest wbić się drugi raz w bitke na pięści, no nie?
Też kończę z Tobą dyskusje, trzymaj się ciepło.

Popularny
Ty to masz mózg chłopie... 
Kendziorek sie nie pierdzieli. GOOD!
Pewnie, że props.
Crowd' na ustawce zajebał każdego z osobna na trzy strzały. ;x
zapomnieliśmy, że macie już DB hhahahah.
Mnie stać na oponki! Nawet na miliard opon A to, że masz problem z oczami to już nie moja sprawa
Oczywiście filmik props i te skoki z mostu itp do bonusu się nadają ;p Piękny!

Popularny
Wczoraj miałem/mieliśmy styczność z Bloodz'ami i na prawdę trzymacie poziom i nie szukacie guza - nie to co nie które organizacje które tworzą sobie wrogów za wrogami, czepiają się o nic a kończą na tym że 30 vs 8 wygrywają ustawkę i wbijają 3x bw po bw.
Props i plusik.
Filmik dobry, widzę już Lords jak zajeżdżają do warsztatu/stacje naprawiać gabloty

Popularny
Tyle w temacie
https://www.youtube.com/watch?v=hzTcGsSkkeI

Popularny

Przyda się prawda?

Popularny
Piszę, bo widzę że ta gra zaczyna wpływać na Twoje zachowanie na forum, a to już nie jest normalne. Skoro masz problem i twierdzisz, że jesteście "lepsi" to powiedz im to IC, a nie na forum. Dla Twojej wiadomości, nie gram już w Bloods
.
Ty to masz mózg chłopie...
zapomnieliśmy, że macie już DB hhahahah.
Mnie stać na oponki! Nawet na miliard opon
A to, że masz problem z oczami to już nie moja sprawa
![]()
Oczywiście filmik props i te skoki z mostu itp do bonusu się nadają ;p Piękny!
zostawcie gre w grze, spinacie sie jak dzieci w piaskownicy, co do filmu to crowd zawsze zajebiste nuty daje
Zajebista nuta - props.
Nutka zajebista, ogólnie fajnie sie to oglądało, ładnie karacie tych lordów
Wyjebany filmik, Crowd dobra marka! Nuta fajnie przypasowała do filmiku. Na filmie widać, jak Lordy dostają wpierdol i na tą chwilę wierze chłopakom z Bloods, że wojna jest po ich stronie. elo melo *
Jakby Craw nie był w śpiączce i uczestniczył w tej akcji, to by przestał strzelać i zapierdzielił z lufy facepalma.
Co do filmiku gicior, Crowd szaleje z filmikami.
zostawcie gre w grze, spinacie sie jak dzieci w piaskownicy, co do filmu to crowd zawsze zajebiste nuty daje
chłopie, to ONI przenoszą już od początku gre IC na forum, co zrobisz - nic nie zrobisz.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych