Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Virgin Mobile poszukuje konsultantów

full wilson wodo virgin mobile

• Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Full1321 30/06/2014 - 20:16

Full
  • Gracz

YVHjpKx.png

Virgin Mobile - najszybciej rozwijający się operator komórkowy

JesteÅ›my nowo powstałą firmÄ… rozwijajÄ…cÄ… siÄ™ w bÅ‚yskawicznym tempie. W dwa dni nasza firma zdobyÅ‚a zaufanie wielu posiadaczy stref, stÄ…d już mamy ich blisko osiemdziesiÄ…t. Posiadanie w każdym miejscu zasiÄ™gu to nie wszystko - do tego potrzebni sÄ… pracownicy, w tym przypadku wykwalifikowani konsultanci znajÄ…cy siÄ™ na rzeczy, dlatego też poszukujemy osób chÄ™tnych do pracy na owym stanowisku. Gdy już wyÅ›lesz podanie, zgÅ‚oÅ› siÄ™ do siedziby po identyfikator. JeÅ›li nikogo nie zastaniesz, umów siÄ™ na rozmowÄ™ z managerem Bright'em telefonicznie (numer: 3295864), Prezesem ZarzÄ…du Jamesem Rutledge lub Robertem GarciÄ….

Czego wymagamy?

• uczciwoÅ›ci
  • zaangażowania
  • kultury osobistej
  • przepracowania 30 minut dziennie

Co oferujemy?

• uczciwość
  • wypÅ‚atÄ™ na czas
  • miłą atmosferÄ™
  • elastyczne godziny pracy

Wzór na podanie:

ImiÄ™ i nazwisko:
Telefon komórkowy:
Doświadczenie na stanowisku:

5dW08tV.png

Uprawnieni do sprawdzania podaÅ„: FullovskyDawid KsiążkiewiczDawid PiaszczyÅ„ski.

• Do góry
    • 0

#2 Imposibru0 03/07/2014 - 09:41

Imposibru
  • Åšwieżak

ImiÄ™ i nazwisko: Chance Walker
Telefon komórkowy: Na ten moment brak
Doświadczenie na stanowisku: Dobry kontakt z ludźmi, znajomość właściwości różnych telefonów. ((Dużo czytam o nowszych czy starszych telefonach, w IC lubię odgrywac nieskomplikowane ale poprawne akcje RP))

• Do góry
    • 0

#3 Full1321 03/07/2014 - 10:01

Full
  • Gracz
Przyjety, zglos sie do kierownika po zaproszenie do grupy.
  • Do góry
    • 0

#4 lopiko1 04/07/2014 - 18:04

lopiko
  • Gracz

ImiÄ™ i nazwisko: Anatolii Petrovskii
Telefon komórkowy: Narazie brak
Doświadczenie na stanowisku: Nigdy nie pracowałem na takim stanowisku, jednak interesuję się technologicznymi nowinkami a szczególnie smartfonami ((Dawno nie grałem na tym serwerze, wróciłem po dość długiej przerwie ale nadal potrafie rozgrywać dobre i poprawne akcje IC))

• Do góry
    • 0

#5 Dawid Piaszczyński1449 04/07/2014 - 19:11

Dawid Piaszczyński
  • Gracz

ImiÄ™ i nazwisko: Anatolii Petrovskii
Telefon komórkowy: Narazie brak
Doświadczenie na stanowisku: Nigdy nie pracowałem na takim stanowisku, jednak interesuję się technologicznymi nowinkami a szczególnie smartfonami ((Dawno nie grałem na tym serwerze, wróciłem po dość długiej przerwie ale nadal potrafie rozgrywać dobre i poprawne akcje IC))

Akceptuje, zgłoś się IG w salonie :)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych