Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Bombardier Taxi Wysokie wypłaty kierowca/sekretarz

rekrutacja bombardier

• Please log in to reply
42 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bombardier — -5 25/06/2014 - 10:49

Bombardier
  • Gracz

zxUZE5c.png

REKRUTACJA((ON))

Witam wraz z resztą współwłaścicieli firmy postanowiliśmy utworzyć temat Rekrutacji do naszej ''Bombardier TAXI''  robimy to z czystej przyjemnośći dla was, chcemy abyście mogli rozwijać się nawet i w progach tak skromnej firmy....Zależy nam na waszej aktywności w firmie, jeśli chodzi o osoby które mogą się dostać na posadę.

Kierowcy/sekretarza  będą pewne wymagania które ujrzycie poniżej, oczywiście musicie je spełniać, aczkolwiek nie koniecznie, zależy od tego na jaką tę posadę chcielibyście się zatrudnić! Co do wypłat nie ma u nas czegoś takiego jak Ucinanie wypłat za niezatankowanie, jedynie jeżeli zniszczycie część i jej nie naprawicie. System wypłat również poznacie poniżej ,tak więc zapraszam do zapoznania się z resztą!

Bombardier Taxi Wypłaty:

-Kierowca I-220$ za 30 minplus 10$ od klienta.

-Kierowca II-240$  za  30 min plus 10$ od klienta.

-Kierowca III-280$ za 30 min plus 10$ od klienta.

-Sekretarz 220$ za 30min

Wymagamy:

- Dowodu tożsamości/wizę, prawa jazdy.

- Doświadczenia w branży (2000 GS-ów).

-50h na postaci

-Podstawowa znajomość topografii miasta (będą organizowane co jakiś czas testy, które będą pogłębiały znajomość mapy serwera).

- Znajomość kodeksu drogowego (spokojna jazda odwzorowująca realny ruch drogowy) .

- Kultury osobistej (Wysoki poziom RP, ).

- ((W miarę czyste logi)).

-wyjeżdzone minimum 2000km

REGULAMIN:

1. Jeśli zniszczysz pojazd firmowy to sam zakupujesz części i je montujesz.[silnik naprawia zarząd]
2. Po przebytej służbie pozostawiasz pojazd zatankowany do pełna, po zatankowaniu odspawnujemy wóz.
3. Gdy klient chce aby go zawieźć to ustawiamy cenę $4 za kilometr, nie mniej!
4. Gdy policja będzie Cię goni to nie uciekaj tylko się zatrzymaj, ponieważ założyliby wtedy blokadę, a ty byś musiał ponieść koszty zdjęcia jej.
5. W razie całkowitego zniszczenia pojazdu czy zwodowania jego to ty naprawiasz pojazd ze swoich pieniędzy.
6. Pojazdów firmowych nie używamy do celów osobistych. [Zwłaszcza do wożenia paczek]
7. Podczas służby pojazdem stoimy na postoju taksówek przy metro w centrum!
8. Aby otrzymać wypłatę trzeba przepracować 30 minut oraz mieć co najmniej jednego klienta w innym przypadku nie otrzymuje się wypłaty.
9. Jeśli chcesz coś sprzedać to nie @[numer grupy] tylko ![numer grupy], bo to tak zwana słuchawka (czat IC)
10. Bądź uprzejmy dla kolegów oraz koleżanek z pracy oraz klientów.

Wzór:

Imię i nazwisko:

Posiadasz prawo jazdy?( SS z przejechanymi km):

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie?:

Opowiedz coś o sobie:

Numer telefonu:

Ja Imię i nazwisko akceptuję regulamin, a także zobowiązuję się go przestrzegać.

Sekretarz - pracownik biurowy, czas pracy spędza tylko i wyłącznie w siedzibie firmy.

Podanie na sekretarza:

Imię i nazwisko:

Nasza siedziba:

1403771235-sa-mp-019.png

Użytkownik Bombardier edytował ten post 05/08/2014 - 17:51

• Do góry
    • 0

#2 _kanon — 1027 25/06/2014 - 11:31

_kanon
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko:

Aktualne zatrudnienia:
Doświadczenie na stanowisku:
Dlaczego właśnie Ty?:
ID Skype :

Sekretarz - pracownik biurowy, czas pracy spędza tylko i wyłącznie w siedzibie firmy.

Podanie na sekretarza:

Imię i nazwisko:
Aktualnie miejsca pracy:

Chociaż byś sie wysilil i napisał własne, co?

Użytkownik Konaakep edytował ten post 25/06/2014 - 11:33

• Do góry
    • 2

#3 Bombardier — -5 25/06/2014 - 12:21

Bombardier
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko:

Aktualne zatrudnienia:
Dlaczego właśnie Ty?:
ID Skype :

Podanie na sekretarza:

Imię i nazwisko:
Aktualnie miejsca pracy:

Chociaż byś sie wysilil i napisał własne, co?

Zrobiłem to sam,a że podobnie wyszło to nie moja wina.

• Do góry
    • 0

#4 DAriusz966 — 1 25/06/2014 - 12:47

DAriusz966
  • Gracz

Imię i nazwisko: Evan Abate

Aktualne zatrudnienia: Special Protection

Doświadczenie na stanowisku: Posiadam prawojazdy.
Dlaczego właśnie Ty?: Mysłe że sie nadam. Pracowalem juz w jednej firmie taksówkarskiej niestety zbankrutowala.

• Do góry
    • 0

#5 _kanon — 1027 25/06/2014 - 12:53

_kanon
  • Gracz

Zrobiłem to sam,a że podobnie wyszło to nie moja wina.

Buahahha, ciekawie, bo jest IDENTYCZNE jak w moim temacie rekrutacyjnym.

Proszę o zmianę.

• Do góry
    • 1

#6 Bombardier — -5 25/06/2014 - 13:13

Bombardier
  • Gracz

Buahahha, ciekawie, bo jest IDENTYCZNE jak w moim temacie rekrutacyjnym.

Proszę o zmianę.

Zmieniłem już.

• Do góry
    • 0

#7 ReSuR — 0 25/06/2014 - 23:13

ReSuR
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Brenton_Richards

Aktualne zatrudnienia: Brak
Doświadczenie na stanowisku: Brak
Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jestem młodym, sympatycznym człowiekiem który może wnieść dużo do firmy.

• Do góry
    • 0

#8 HabemusPapam — 29 26/06/2014 - 06:00

HabemusPapam
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko:Vito Andolini

Aktualne zatrudnienia:ABT Cars, Rząd, International and Protection
Doświadczenie na stanowisku:Dosyć duże, pracowałem w wielu firmach taksówkarskich.
Dlaczego właśnie Ty?:Ponieważ posiadam kulturę osobistą, nie jeżdzę jak wariat i jestem uczciwy.

• Do góry
    • 0

#9 DeXowskY — 75 26/06/2014 - 09:09

DeXowskY
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Dillan Campbell

Aktualne zatrudnienia: ABT Service, Top Security
Doświadczenie na stanowisku: W tej chwili nie posiadam, żadnego doświadczenia, ale myślę, że dam sobie radę jako nowy pracownik w firmie.
Dlaczego właśnie Ty?:Nie, mam doświadczenia, ale jestem osobą miła dla ludzi oraz dobrze się z nimi dogaduję, lubię pracować z ludźmi zaufanymi,.

• Do góry
    • 0

#10 Bombardier — -5 26/06/2014 - 09:19

Bombardier
  • Gracz

Imię i nazwisko: Evan Abate

Aktualne zatrudnienia: Special Protection

Doświadczenie na stanowisku: Posiadam prawojazdy.
Dlaczego właśnie Ty?: Mysłe że sie nadam. Pracowalem juz w jednej firmie taksówkarskiej niestety zbankrutowala.

Przyjmuje na kierowce zgłoś się po inva w grze.

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko:Vito Andolini

Aktualne zatrudnienia:ABT Cars, Rząd, International and Protection
Doświadczenie na stanowisku:Dosyć duże, pracowałem w wielu firmach taksówkarskich.
Dlaczego właśnie Ty?:Ponieważ posiadam kulturę osobistą, nie jeżdzę jak wariat i jestem uczciwy.

Przyjme na kierowce zgłoś się po inva w grze.

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Dillan Campbell

Aktualne zatrudnienia: ABT Service, Top Security
Doświadczenie na stanowisku: W tej chwili nie posiadam, żadnego doświadczenia, ale myślę, że dam sobie radę jako nowy pracownik w firmie.
Dlaczego właśnie Ty?:Nie, mam doświadczenia, ale jestem osobą miła dla ludzi oraz dobrze się z nimi dogaduję, lubię pracować z ludźmi zaufanymi,.

Niestety muszę ciebie przyjąć na sekretarza aby zostać kierowcą musisz mieć przegrane na postaci 30h.Zgłoś się w grze po invite.

• Do góry
    • 0

#11 Koxic — 0 26/06/2014 - 17:32

Koxic
  • Świeżak

Imię i nazwisko :Dayton Alonge

Aktualne zatrudnienia:Platinium Gym i Central Gym

Doświadczenie na stanowisku:Posiadam prawojazdy

Dlaczego właśnie ty:Ponieważ jestem dobrym taksówkarzem który zna dobrze te miasto i zawiezie szybko i bez przeszkód.

• Do góry
    • 0

#12 Bombardier — -5 27/06/2014 - 12:47

Bombardier
  • Gracz

Imię i nazwisko :Dayton Alonge

Aktualne zatrudnienia:Platinium Gym i Central Gym

Doświadczenie na stanowisku:Posiadam prawojazdy

Dlaczego właśnie ty:Ponieważ jestem dobrym taksówkarzem który zna dobrze te miasto i zawiezie szybko i bez przeszkód.

Na początek to podpisz postać pod konto. :D

• Do góry
    • 0

#13 __Prawilna Mordeczka — 19 27/06/2014 - 13:45

__Prawilna Mordeczka
  • Gracz

Imię i nazwisko: Ahmed Harris

Aktualne zatrudnienia: Mercury Cars 
Kiedy jeszcze mieszkałem w Chicago byłem taksówkarzem w lokalnej firmie przez kilka lat, wychodziło mi to dobrze, jednak musiałem zrezygnować z powodu spraw rodzinnych i przyleciałem do rodziny w Los Santos. Tutaj także byłem taksówkarzem spory okres czasu, przez co dobrze znam mapę miasta, jednak firma w której pracowałem upadła, dlatego teraz chciałbym pracować w renomowanej korporacji. Jestem osobą sympatyczną, miłą i kulturalną w stosunku do wszystkich ludzi. Oprócz tego lubię zamienić kilka słów podczas przewozu klienta, dla przykładu zamienić kilka słów gdy czekam na zielone światło. Uważam, że byłbym godnym reprezentantem Pańskiej firmy.

Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jestem odpowiedzialny ,miły i kulturalny.Jestem otwartą osobą ,kreatywną lubię podejmować wyzwania oraz szybko się uczę .Z łatwością nawiązuję nowe kontakty, lubię pracę w zespole jak zarówno potrafię pracować sam. Rzetelnie wykonuję powierzone mi obowiązki jestem sumienny i pracowity.

ID Skype : kisiel132

• Do góry
    • 0

#14 FunNyGaNja — 128 27/06/2014 - 14:08

FunNyGaNja
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko:Lorenzo Accardo

Aktualne zatrudnienia: Platinum Gym oraz Nauka jazdy Kameleon.
Doświadczenie na stanowisku:Byłem kilka razy kierowca taxi oraz Kierownikiem Taxi.
Dlaczego właśnie Ty?:Mam doświadczenie w tej robocie, jestem kulturalny w wobec klientów i łatwo się z nimi dogaduję - nie ma ze mną żadnych jakich kol wiek problemów.

• Do góry
    • 0

#15 Bombardier — -5 27/06/2014 - 16:50

Bombardier
  • Gracz

Imię i nazwisko: Ahmed Harris

Aktualne zatrudnienia: Mercury Cars 
Kiedy jeszcze mieszkałem w Chicago byłem taksówkarzem w lokalnej firmie przez kilka lat, wychodziło mi to dobrze, jednak musiałem zrezygnować z powodu spraw rodzinnych i przyleciałem do rodziny w Los Santos. Tutaj także byłem taksówkarzem spory okres czasu, przez co dobrze znam mapę miasta, jednak firma w której pracowałem upadła, dlatego teraz chciałbym pracować w renomowanej korporacji. Jestem osobą sympatyczną, miłą i kulturalną w stosunku do wszystkich ludzi. Oprócz tego lubię zamienić kilka słów podczas przewozu klienta, dla przykładu zamienić kilka słów gdy czekam na zielone światło. Uważam, że byłbym godnym reprezentantem Pańskiej firmy.

Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jestem odpowiedzialny ,miły i kulturalny.Jestem otwartą osobą ,kreatywną lubię podejmować wyzwania oraz szybko się uczę .Z łatwością nawiązuję nowe kontakty, lubię pracę w zespole jak zarówno potrafię pracować sam. Rzetelnie wykonuję powierzone mi obowiązki jestem sumienny i pracowity.

ID Skype : kisiel132

Przyjmuje na kierowce postarałeś się w podaniu zobaczymy jak ic.

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko:Lorenzo Accardo

Aktualne zatrudnienia: Platinum Gym oraz Nauka jazdy Kameleon.
Doświadczenie na stanowisku:Byłem kilka razy kierowca taxi oraz Kierownikiem Taxi.
Dlaczego właśnie Ty?:Mam doświadczenie w tej robocie, jestem kulturalny w wobec klientów i łatwo się z nimi dogaduję - nie ma ze mną żadnych jakich kol wiek problemów.

Podanie niezbyt napisane ładnie ale na próbę mogę przyjąć.

• Do góry
    • 0

#16 KontoSprzedane — 1 27/06/2014 - 19:32

KontoSprzedane
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko:Sergio Gallardo

Aktualne zatrudnienia:Central Gym,Apteka Vitaminka,Osk Renoma,Rząd
Doświadczenie na stanowisku:Bardzo duże,pracowałem w różnych firmach taxi,i znam komendy oraz miasto.
Dlaczego właśnie Ty?:
Mam Umiejętność szybkiego kontaktu z ludźmi,w każdej firme w jakiejkolwiek pracowałem zawsze dbałem o dobre imię firmy.

• Do góry
    • 0

#17 Bombardier — -5 27/06/2014 - 19:55

Bombardier
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko:Sergio Gallardo

Aktualne zatrudnienia:Central Gym,Apteka Vitaminka,Osk Renoma,Rząd
Doświadczenie na stanowisku:Bardzo duże,pracowałem w różnych firmach taxi,i znam komendy oraz miasto.
Dlaczego właśnie Ty?:
Mam Umiejętność szybkiego kontaktu z ludźmi,w każdej firme w jakiejkolwiek pracowałem zawsze dbałem o dobre imię firmy.

Przyjmuje na próbe.

• Do góry
    • 0

#18 Manieek99 — 0 27/06/2014 - 23:05

Manieek99
  • Świeżak

Imię i nazwisko : Jamar Arti.

Doświadczenie : prawo jazdy zakonczone pomyślnie.

Aktualne zatrudnienie : Restauracja Qsavito.

Dlaczego własnie ty ? : Dużo jeździłem : ) znam dobrze mapke ( trasy), szybko dogaduje się z ludźmi, pozytywna atmosfera.

• Do góry
    • 0

#19 Mateusz Kozak_97142 — 30 27/06/2014 - 23:10

Mateusz Kozak_97142
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Isabela Bono
Aktualne zatrudnienia: Platinum Gym, Apteka Brava
Doświadczenie na stanowisku: Od 13 roku życia Isabela interesowała się motoryzacja, po kilku latach jej ojciec założył warsztat samochodowy, do 17 roku życia tam pomagała 19 roku życia wyjechała do stanu San Fiero po czym znalazła pracę w salonie samochodowym a następnie w taxi. Po czym własnym pojazdem pojechała do Los Santos, i go sprzedała aby mieć pieniądze na życie.
Dlaczego właśnie Ty?:
Jestem osobą komunikatywną chętnie nawiązuje znajomości, punktualność i kultura osobista to dwie najważniejsze cechy.
  • Do góry
    • 0

#20 Chris_B — 44 27/06/2014 - 23:18

Chris_B
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Simone Gallardo

Aktualne zatrudnienia: Qsavito Restaurant - Kierownik/DJ, Los Santos Goverment - Urzędnik I Stopnia
Doświadczenie na stanowisku: Już pracowałem raz w Drive Taxi jako taksówkaż, więc mam spore doświadczenie.
Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jestem sympatyczny wobec pracowników i szefów i podejme się każdego zadania jaką mi dacie. Dodam też że prowadze spokojnie pojazd i tankuje po służbie :)

• Do góry
    • 0

#21 TajemniczyHinoko — 0 28/06/2014 - 15:46

TajemniczyHinoko
  • Świeżak

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Jaylen Barnes

Aktualne zatrudnienia: Apteka Brava, Mercury Car Dealears
Doświadczenie na stanowisku: Pracowałem wiele razy na stanowisku taksówkarza mianowicie pracowałem w San Fierro mój pracodawca nie miał ze mną żadnych problemów, można mi w pełni zaufać co do tego stanowiska.
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem miłym gościem, potrafię zachować się odpowiednio, jestem odpowiedzialny oraz potrafię prowadzić taksówkę, jeśli się coś zepsuje potrafię to naprawić.

Użytkownik TajemniczyHinoko edytował ten post 28/06/2014 - 15:46

• Do góry
    • 0

#22 Mieciu03 — 0 28/06/2014 - 19:23

Mieciu03
  • Gracz

Podanie na Kierowcę:

Imię i nazwisko: Matthew Reyes

Doświadczenie na stanowisku: Pracowałem przez długi czas rok temu na stanowisku kierowcy w firmie taksówkarskiej, jednak musiałem odejść z powodu wyjazdu.
Dlaczego właśnie Ty?: Znam dobrze miasto, jestem ostrożnym kierowcą i potrafię zadbać o powierzony pojazd. Jestem również miły i cierpliwy, będę potrafił obsłużyć klientów właściwie.

Użytkownik Mieciu03 edytował ten post 28/06/2014 - 19:25

• Do góry
    • 0

#23 Bombardier — -5 29/06/2014 - 10:05

Bombardier
  • Gracz

Podanie na Kierowcę:

Imię i nazwisko: Matthew Reyes

Doświadczenie na stanowisku: Pracowałem przez długi czas rok temu na stanowisku kierowcy w firmie taksówkarskiej, jednak musiałem odejść z powodu wyjazdu.
Dlaczego właśnie Ty?: Znam dobrze miasto, jestem ostrożnym kierowcą i potrafię zadbać o powierzony pojazd. Jestem również miły i cierpliwy, będę potrafił obsłużyć klientów właściwie.

Przyjmuje.Reszta powyżej zostaje przyjęta na sekretarza.

• Do góry
    • 0

#24 Amir Bogdanovich — 0 29/06/2014 - 11:08

Amir Bogdanovich
  • Gracz

Podanie na sekretarza:

Imię i nazwisko:Glen Argiro

• Do góry
    • 0

#25 Adrian Włodkowski — 0 29/06/2014 - 12:33

Adrian Włodkowski
  • Gracz

Podanie na kierowce:

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko:Rose Abaquzen

Aktualne zatrudnienia:Cetral Gym, Monster Gym tu i tu jako kasjer
Doświadczenie na stanowisku:Praktycznie brak
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo dobrym kierowcą, znam cała mape, sympatyczny dla klijentów jak i współpracowników. Myśle że starczy

• Do góry
    • 0

#26 Bombardier — -5 29/06/2014 - 13:06

Bombardier
  • Gracz

Podanie na kierowce:

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko:Rose Abaquzen

Aktualne zatrudnienia:Cetral Gym, Monster Gym tu i tu jako kasjer
Doświadczenie na stanowisku:Praktycznie brak
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo dobrym kierowcą, znam cała mape, sympatyczny dla klijentów jak i współpracowników. Myśle że starczy

Przyjme ciebie na sekretarza ponieważ nie masz 30godzin na postaci.

Glen Argio-przyjmuje.

• Do góry
    • 0

#27 mossak — 0 30/06/2014 - 17:31

mossak
  • Świeżak

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Chelsea Gomez

Aktualne zatrudnienia:Bel Visto Restaurant oraz Platinium Gym
Doświadczenie na stanowisku: Zdane za pierwszym razem prawo jazdy oraz umiejętności szybkiego oraz bezpiecznego poruszania się po mieście.
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo dobra "za kółkiem". Oferuję bardzo dobrą jakośc w wykonanej pracy oraz zadowolenie klienta po skorzystaniu z moich usług. Proponuje miła atmoswerę oraz zgodny z przepisami i wygodny dojazd do celu klienta.

• Do góry
    • 0

#28 KoSa545 — 0 01/07/2014 - 08:58

KoSa545
  • Gracz

Podanie na Kierowce

Imię i nazwisko: Marcelo Salvati

Aktualne zatrudnienia:Modern Service, GRN Cars
Doświadczenie na stanowisku: Jeżdze spokojnie samochodem, znam przepisy ruchu i nie powoduje kolizji na drodze . Mam oczywiście prawo jazdy
Dlaczego właśnie Ty?: Gdyż uwielbiam jeżdzić samochodem i gwarantuje, że będę solidnie przepracowywał godziny każdego dnia. Sumiennie będę naprawiał samochód i go tankował po służbie.

• Do góry
    • 0

#29 Tori_Abaquez — 0 02/07/2014 - 15:20

Tori_Abaquez
  • Świeżak

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Tori Abaquez

Aktualne zatrudnienia:Platinum Gym i RDA Taxi
Doświadczenie na stanowisku: Pracowałam wiele razy na stanowisku taksówkarza mianowicie pracowałam w Taxi Drive mój pracodawca ufał mi i nie miałam z nim żadnych probemów
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem miła dziewczyna, potrafię zachować się odpowiednio, jestem odpowiedzialna oraz potrafię prowadzić taksówkę, jeśli się coś zepsuje potrafię to naprawić.

• Do góry
    • 0

#30 Bounty_ — 416 03/07/2014 - 18:20

Bounty_
  • Gracz

//del :fp:

Użytkownik Kubalaaaaa edytował ten post 09/07/2014 - 00:38

• Do góry
    • 0

#31 Bombardier — -5 10/07/2014 - 14:35

Bombardier
  • Gracz

Wszystkich przyjmuje zapraszam po invite do gry!

• Do góry
    • 0

#32 OppaiDragon — -1 12/07/2014 - 11:06

OppaiDragon
  • Gracz

Firma fajna miły zarząd i za summieną prace nawet premię sie dostaje Polecam w 100%. :D

• Do góry
    • 0

#33 Dammianno — 11 12/07/2014 - 12:15

Dammianno
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Ashton Evans

Aktualne zatrudnienia: Special Protection, RCU(LSPD) , Santos FM
Doświadczenie na stanowisku: Pracowałem w Energy Taxi, szybko uzyskałem zaufanie u mojego szefa, już po trzech dniach zostałem kierownikiem, moje doświadczenie w tej firmie było wielkie, brak zniszczonych pojazdów oraz bezpieczna jazda z pasażerami, dochodzi jeszcze do tego znajomość naszego miasta Los Santos.
Dlaczego właśnie Ty?:Jestem cierpliwy oraz pomocny starający się by firma funkcjonowała jak najlepiej, dziennie poświęcam około 3 godzin gry, oczywiście jestem miły i konsekwentny jak zniszczę naprawię, nie lubię jeździć rozwalonymi pojazdami.
To tyle. Dziękuję i pozdrawiam.

• Do góry
    • 0

#34 Bombardier — -5 12/07/2014 - 13:45

Bombardier
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Ashton Evans

Aktualne zatrudnienia: Special Protection, RCU(LSPD) , Santos FM
Doświadczenie na stanowisku: Pracowałem w Energy Taxi, szybko uzyskałem zaufanie u mojego szefa, już po trzech dniach zostałem kierownikiem, moje doświadczenie w tej firmie było wielkie, brak zniszczonych pojazdów oraz bezpieczna jazda z pasażerami, dochodzi jeszcze do tego znajomość naszego miasta Los Santos.
Dlaczego właśnie Ty?:Jestem cierpliwy oraz pomocny starający się by firma funkcjonowała jak najlepiej, dziennie poświęcam około 3 godzin gry, oczywiście jestem miły i konsekwentny jak zniszczę naprawię, nie lubię jeździć rozwalonymi pojazdami.
To tyle. Dziękuję i pozdrawiam.

Przyjmuje zgłoś się w grze po invite.

• Do góry
    • 0

#35 MaLyszz — 0 13/07/2014 - 20:14

MaLyszz
  • Gracz
Imię i nazwisko: Tobias Costa
Aktualne zatrudnienia: NJU Mobile
Doświadczenie na stanowisku: Duże bylem taksówkarzem na kilku innych rp.
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo miły i przyjazny, potrafie dogadać sie z prawie każdym. Mam doświadczenie w tej pracy więc mam nadzieje że podołam temu zadaniu.

Użytkownik MaLyszz edytował ten post 13/07/2014 - 20:15

• Do góry
    • 0

#36 Kacper Bijałd — 0 13/07/2014 - 20:56

Kacper Bijałd
  • Gracz

Imię i nazwisko: Maximillian Adriani
Aktualne zatrudnienia: NJU Mobile
Doświadczenie na stanowisku: Kiedyś pracowałem na serwerze MTA Polskim Truckerskim Serwerze gdzie byłem taksówkarzem i wiec coś o tym fachu.
Dlaczego własnie Ty: Ponieważ s
taram się pomóc nowym graczom i nie tylko nowym, czasami osoby ze stażem też mają problemy i też próbuję im pomóc jak tylko mogę. Jeżeli chodzi o warunki pracy to doskonale je ogarniam, potrafię się dogadać z współpracownikami, moje nerwy nie są aż takie słabe i potrafię działać pod presją, regulamin także staram się przestrzegać, ale nikt nie jest idealny i nie ukrywam, czasami zdarza mi się go złamać.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Życzę miłego dnia

• Do góry
    • 0

#37 kubczaq — 0 13/07/2014 - 22:29

kubczaq
  • Gracz
Podanie na Kierowce:
Imię i nazwisko: Ian Crivaro
Aktualne zatrudnienia: GRN Cars, Boost FM, Ten Brown Bottles
Doświadczenie na stanowisku: praca jako taksówkarz w dużej korporacji
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem osobą odpowiedzialną, sympatyczną, uczciwą i punktualną. Wywiązuję się z obowiązków, nigdy nie zostawiam pojazdu służbowego nie zatankowanego i naprawionego ze szkód, które wyrządziłem.
  • Do góry
    • 0

#38 Bombardier — -5 14/07/2014 - 08:07

Bombardier
  • Gracz

Podanie na Kierowce:
Imię i nazwisko: Ian Crivaro
Aktualne zatrudnienia: GRN Cars, Boost FM, Ten Brown Bottles
Doświadczenie na stanowisku: praca jako taksówkarz w dużej korporacji
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem osobą odpowiedzialną, sympatyczną, uczciwą i punktualną. Wywiązuję się z obowiązków, nigdy nie zostawiam pojazdu służbowego nie zatankowanego i naprawionego ze szkód, które wyrządziłem.

Przyjmuje,powyżej nie przyjmuje ponieważ nie macie 15h na postaci.

Pozdrawiam

• Do góry
    • 0

#39 wirusgz — 0 14/07/2014 - 11:31

wirusgz
  • Świeżak

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Garrett Bocaletti

Aktualne zatrudnienia: GRN Cars & BvR

Doświadczenie na stanowisku: Mam duże doświadczenie, byłem kursantem w szkole

jazdy oraz taksówkarzem przez krótki okres

Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ nadaję się do tej pracy, mam dobry kontakt z ludzmi,

jestem sympatyczny, dobrze prowadze pojazdy oraz co najważniejsze  

doskonale znam mapę. Dbam o firmowe pojazdy oraz o klientów.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mam przegrane 42 godziny oraz pracowałem w korporacji taksówkarskiej na innym serwerze RP
potrafię przestrzegać zasad RP oraz rozróżniam pojęcia . Ostatnio dużo czasu spędzam na serwerze więc 

uważam ,że nadam się do tej pracy.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby na stanowisko kierowcy
niniejszym pozdrawiam cały zarząd z poważaniem
Garrett Bocalatti ~Maciej

Użytkownik wirusgz edytował ten post 14/07/2014 - 11:32

• Do góry
    • 0

#40 Bombardier — -5 15/07/2014 - 13:21

Bombardier
  • Gracz

Podanie na Kierowce:

Imię i nazwisko: Garrett Bocaletti

Aktualne zatrudnienia: GRN Cars & BvR

Doświadczenie na stanowisku: Mam duże doświadczenie, byłem kursantem w szkole

jazdy oraz taksówkarzem przez krótki okres

Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ nadaję się do tej pracy, mam dobry kontakt z ludzmi,

jestem sympatyczny, dobrze prowadze pojazdy oraz co najważniejsze  

doskonale znam mapę. Dbam o firmowe pojazdy oraz o klientów.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mam przegrane 42 godziny oraz pracowałem w korporacji taksówkarskiej na innym serwerze RP
potrafię przestrzegać zasad RP oraz rozróżniam pojęcia . Ostatnio dużo czasu spędzam na serwerze więc 

uważam ,że nadam się do tej pracy.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby na stanowisko kierowcy
niniejszym pozdrawiam cały zarząd z poważaniem
Garrett Bocalatti ~Maciej

Przyjmuje,ładnie napisane podanie.Zapraszam po inva do gry.

Pozdrawiam.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, bombardier

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych