[...] Muzyczne, możesz natrafić na nowo-powstały track' znanego rapera.**
https://www.youtube.com/watch?v=Z23vOpwpCd4&feature=youtu.be
**Komentarze włączone**

Popularny
[...] Muzyczne, możesz natrafić na nowo-powstały track' znanego rapera.**
https://www.youtube.com/watch?v=Z23vOpwpCd4&feature=youtu.be
**Komentarze włączone**
**Thomas przeglądając portale społecznościowe trafił na track, po przesłuchaniu uśmiechnął się dodając:**
- Spoko, spoko, oby tak dalej.
**Następnie wyłączył laptopa**
**Czarnuch przeglądając stronę Thug Records natrafia na track; po przesłuchaniu tracku Shaggy się uśmiechnął, a zaraz po tym dodał komentarz:**
No Baddy' - dobra robota, jak zawsze.
**Po dodaniu Shaggy' wyłączył przeglądarkę, zaraz chwilę po tym wyłączył laptopa mówiąc pod nosem:**
- Szkoda, że Baddy' nie pamięta o naszej rozmowie i to co mi obiecał.
**Shark' siedząc w wytwórni odpala przeglądarkę, wbija na stronę THUG RECORDS i odpala nutę, po przesłuchaniu dodaje:**
Baddy' - skurwiel, musi mi się dograć do kawałka.
** Mighty wbijając na neta zaczyna przeglądać stronki internetowe. Zauważył ksywe BADDY, najechał kursorem na ten napis i kliknął. Zaczął przesłuchiwać kawałek od początku do końca i dodał: **
Baddy, pamiętam Cię jako dzieciaka jak biegałeś wraz z Danger'em po osiedlu i jak Ci dupsko ratowałem bo się naćpałeś jakiegoś gówna... Powodzenia, młody.
** Po tych słowach wyłączył kompa i udał sie do lodówki wyciągając zimne O.E z którym poszedł do okna w salonie i zaczął przez nie wyglądać, popijajac i paląc fajkę wodną którą wcześniej przygotował. Następnie za pomocą pilota włączył radio i zaczął słuchać reggae **

Popularny
** PHANTOM wszedł na youtube, natrafił na w/w filmik. Po przesłuchaniu go zostawił like'a i dodał sam do siebie: **
** Tuż po tym wyłączyć kompa, poszedł się położyć. **
**Pod filmem pojawił się komentarz od użytkownika Marshalsky122**
Ehh, znowu? Jak można w ogóle tego słuchać? Wolę muzykę klasyczną, banda łachudrów! DO PIEKŁA Z WAMI!
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych