Siemka, a więc jak wiecie wielkimi krokami zbliża się gorące lato, co za tym idzie - jazda na motocyklu. Mam motocykl zumico ronin 2 (ogar 900, lecz ma ładniejszego koloru plastiki - niczym innym się nie różni). Po przerwie zimowej odkopałem go z garażu i moim zdaniem nie wygląda zbyt pięknie. Chciałbym jakoś urozmaicić jego wygląd. Chwilowo mam naniesioną na kilka plastików folię o wzorze złotego carbonu - nałożyłem go dlatego, ponieważ kupiłem go używanego i na kilku plastikach poprzedni właściciel dał się we znaki. Kolejną modyfikacją którą chcę zamontować są paski na felgi. Montowałem je już, lecz ich stan na tylnym kole jest krytyczny, ponieważ tylna opona nie była w dobrym stanie, co jakiś czas musiałem ją sklejać i niestety podczas zdejmowania opony paski się uszkodziły. Chcę kupić te paski:
http://allegro.pl/pa...4243455839.html
Chodzi mi o ten drugi typ, z tymi wzorkami. Jak widzicie - ich cena nie jest zbyt duża, co mnie trochę dziwi. Nie chcę kupować pasków, które po kilku dniach się odkleją, czy coś. Lepiej kupić droższe, a bez wzorków, czy jednak kupić te? Cena nie ma aż takiego dużego znaczenia.
Chciałbym jeszcze upiększyć mój motocykl, lecz nie mam pomysłów - właśnie dlatego zwracam się do Was. Co jeszcze mógłbym zrobić ciekawego? Zamieszczam zdjęcie motocykla. (Jest z neta, ponieważ mój motocykl jest w serwisie, zamówiłem nową oponę u nich, montaż gratis był, więc stoi ;p)
Mam coś takiego, tylko nie mam tej pokrywy przy silniku, za błotnikiem przednim. Tam mam umieszczony stożkowy filtr powietrza, oraz chłodnicę oleju. Carbonem jest pokryty przedni plastik, tuż za licznikiem, gdzie są zamontowane te mniejsze światła, oraz na tych dwóch czarnych, jeden chroni akumulator, ten nad mniejszą pokrywą tłumika.