Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

ABT Medical Center - oddział Fire Department rekrutacja.

• Please log in to reply
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Vernon — 2965 24/05/2014 - 11:18

Vernon
  • Gracz

*
Popularny

ByXQeap.png

Hi. Jak wszyscy wiedzą, nie ma już SAFD(San Andreas Fire Department) a niektórzy by chcieli po odgrywać takiego o strażaka. Więc oto wychodzę z pomysłem stworzenia jednostki FD pod panelem już znanej apteki. Chcesz zagrać z nami? Poczuć tą adrenalinę? To dobrze trafiłeś!

Trochę osób mnie prosiło bym to zrobił, więc oto robię. Mam jakąś widzę z tej dziedziny by przynajmniej na podstawowym poziomie szkolić osoby chętne.

Co mamy do zaoferowania?

Nie posiadamy wozów typu Engine, mamy jedną karetkę. Jednak to nie problem, liczy się kreatywność graczy. Mamy również inne pojazdy, mniej ważne ale przydadzą się. Planuje zakupić inne wozy - pasujące do klimatów FDLS.

Jak to będzie wyglądało?

Głównie na podstawie szkoleń. Jeżeli zbierze się odpowiednia grupa ludzi, będę robił szkolenia dotyczące pracy strażaka oraz ratownika medycznego. Jeżeli wszystko ładnie pójdzie i się czegoś nauczycie, zostaniecie przydzieleni do podgrupy Fire Department, gdzie po za odgrywaniem strażaka(wiadomo że nie jest tak dużo wezwań typowo dla FD)to będziecie odgrywać ratownika medycznego, czyli normalnie jeździć na wezwania jeżeli nikogo nie będzie z EMS. Jednak waszym priorytetem będzie zadania typowo dla pracy strażaka. 

Kryteria wymagań:

(IC)

• Dowód osobisty
  • Prawo jazdy
  • Obywatelstwo USA

(OOC)

• Przynajmniej jeden wolny slot
  • W miarę czyste logi
  • Brak org. przestępczych w historii grup.

Podania kierujecie na moją skrzynkę prywatną(PM).

Spoiler

Rekrutacja trwa do kiedy zbiorę odpowiednią ilość osób, powodzenia.

Użytkownik Vernon^ edytował ten post 01/06/2014 - 15:55

• Do góry
    • 13

#2 Kempuś — 430 24/05/2014 - 11:25

Kempuś
  • Gracz

Super że ktoś coś takiego wymyślił, a szczególnie ty bo po grze w PD z Tobą wiem że masz do tego głowę ;p - Może po kilku tygodniach, miesiącach grania napiszcie aplikacje o wóz strażacki do administracji? bo warto. ;)

• Do góry
    • 0

#3 Yoko — 0 24/05/2014 - 11:29

Yoko
  • Gracz
Bardzo dobry pomysł, ale mam pytanie. Czy wraz ze wrostem graczy w takiej grupie bedzie ona bardzie rozbudowana? Chodzi mi o pojazdy, loga, bazy I takie podobne sprawy. Drugie pytanie to: Po napisaniu podania od razu piszecie czy akceptujecie, czy nie? Może trzeba czekać na wyniki? Tak jak w PD?

Użytkownik Yoko edytował ten post 24/05/2014 - 11:32

• Do góry
    • 0

#4 Vernon — 2965 24/05/2014 - 12:00

Vernon
  • Gracz

Super że ktoś coś takiego wymyślił, a szczególnie ty bo po grze w PD z Tobą wiem że masz do tego głowę ;p - Może po kilku tygodniach, miesiącach grania napiszcie aplikacje o wóz strażacki do administracji? bo warto. ;)

No kilka osób mnie o to prosiło, miałem to robić dawno temu z moim bratem Alanem(Rickey Brown, razem graliśmy w SAFD) ale jednak nie było czasu. Teraz trochę się zwolniło to czemu nie?

Jeżeli się rozwinie, to może administracja to zauważy i coś pomyśli - się zobaczy.

Bardzo dobry pomysł, ale mam pytanie. Czy wraz ze wrostem graczy w takiej grupie bedzie ona bardzie rozbudowana? Chodzi mi o pojazdy, loga, bazy I takie podobne sprawy. Drugie pytanie to: Po napisaniu podania od razu piszecie czy akceptujecie, czy nie? Może trzeba czekać na wyniki? Tak jak w PD?

Będziemy zbierać hajsy. Aktulanie zbieramy na nowy i większy budynek. na wozy jakieś również.

Od razu będę dawał znać.

• Do góry
    • 1

#5 roflmao — 356 25/05/2014 - 13:27

roflmao
  • Starszy GameMaster

Powodzenia ;)

• Do góry
    • 0

#6 Meritt — 1807 25/05/2014 - 13:58

Meritt
  • Gracz

Powo ;)

• Do góry
    • 0

#7 Strażak Eryk — 3747 25/05/2014 - 21:13

Strażak Eryk
  • Gracz

Jakbyś potrzebował pomocy to wal na PW :D Jakieś szkolenia tam mam z zakresu pożarnictwa :D

• Do góry
    • 0

#8 MORISS — 397 26/05/2014 - 21:52

MORISS
  • Gracz
I jak tam? Lecicie już coś? ;p
  • Do góry
    • 0

#9 Centurion — 3 28/05/2014 - 14:51

Centurion
  • Gracz

Proszę o dodanie do konfy :D

tomekjkb

Swoją drogą nie powinno się to nazywać Los Santos FireFighter Departament?

• Do góry
    • 0

#10 Maniek12 — 4 29/05/2014 - 18:34

Maniek12
  • Gracz

Poprawnie Fire Department Los Santos ;p

• Do góry
    • 0

#11 MORISS — 397 29/05/2014 - 18:48

MORISS
  • Gracz
I jak tam gracie? Bo coś cicho w tym temacie, jakieś SS'y? ;d
  • Do góry
    • 1

#12 Vernon — 2965 30/05/2014 - 09:33

Vernon
  • Gracz

Proszę o dodanie do konfy :D

tomekjkb

Swoją drogą nie powinno się to nazywać Los Santos FireFighter Departament?

Firefighter to strażak.
Napisz do użytkownika Gripster, on Cie doda.

I jak tam gracie? Bo coś cicho w tym temacie, jakieś SS'y? ;d

Najpierw trzeba wyszkolić ludzi a wtedy będzie można grać.
  • Do góry
    • 0

#13 evenoX — 274 01/07/2014 - 10:48

evenoX
  • Gracz

Czemu masz wyłączone wiadomości na forum? Nie mogę napisać podania.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych