Witam z tej strony Jensen kolega prosił mnie żeby wstawić za niego apelacje więc to robie:
Marszczak
Witam wszystkich serdecznie, pisze już te apelacje 3 albo czwarty raz mniejsza o ilość w każdym razie zostałem zbanowany za sprzedanie majątku użytkownikowi Matius22 oraz Proteza przez Dawida Książkiewicza do tego kilka miesięcy po tym wydarzeniu dostałem jeszcze bana na forum za hejt na ekipie. Nie hejciłem nikogo na tym forum, więc nie rozumiem za co zostałem pozbawiony dostępu do mojego konta, jednak chciałem za ten hejt PRZEPROSIĆ Bartosza Misiaka, bo to było w jego kierunku. W czasie gdy grałem na serverze uzyskałem reputacje dobrego gracza który nie odwala jednak rozumiem też swoje winy za które jeszcze raz przepraszam ekipe servera, nie chce mi się ukrywać na multikontach bo nie widze sensu takiej gry, wielu ludzi przedemną zrobiło podobne rzeczy albo nawet gorsze a dziś sobie normalnie grają, miałem ponad rok czasu na przymyślenie kilku spraw i dalej chce z wami grać w związku z czym prosze o umożliwienie mi apelacji od banicji i nałożenie klątwy na rok.
Użytkownik Jensen edytował ten post 14/05/2014 - 16:27

Temat jest zamknięty