Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja]PiczuX Driving School - wypłaty do 300$ - Premie !

• Please log in to reply
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 pitupituxdd — 201 02/05/2014 - 19:29

pitupituxdd
  • Gracz

KGQu8pR.jpg

PiczuX Driving School - Ośrodek Szkolenia Kierowców Piczux Driving School.  Jest to ośrodek wymagających instruktorów nauki jazdy - obejmuje ona wysoko wykwalifikowaną kadrę i wysoko doświadczoną, ale to nie znaczy że nie masz szansy na zdanie egzaminu, wręcz przeciwnie! Jesteśmy wyrozumiali i uprzejmi wobec kursantów co też dodaje pewności podczas tej pierwszej jazdy. Istnieje ona od 1989 roku i powstała jako jedna z pierwszych w Los Santos. Mamy wygodne, zadbane, specjalnie przystosowane pojazdy w pełni sprawne, które nie będą sprawiać najmniejszych problemów podczas egzaminu.

Rekrutujemy na posadę egzaminatora!

Proszę się zapoznać z poniższymi podpunktami.

Wymagamy:

- Minimum 15 minut dziennej służby

- Doświadczenia w prowadzeniu pojazdów

- Kultury osobistej

- Wykształcenia egzaminatora

Oferujemy:

- Wypłaty w wysokości 200$ (Większy dochód dla firmy = większa wypłata)

- Kilka pojazdów do egzaminowania

- Premie za wysoką aktywność

- Miłą atmosferę, stałą komunikację z pracownikami poprzez Pager

- Częste, zasłużone awanse!

Dostać się można poprzez wysłania postu o poniższym wzorze:

Imię Nazwisko:
Numer telefonu(nie wymagane):
Posiadanie prawa jazdy[TAK/NIE]:
Pracowałeś już w nauce jazdy[TAK/NIE (wymień)]:
Krótka wypowiedź o swoim doświadczeniu:

Powodzenia!

• Do góry
    • 0

#2 Mibik v2 — 215 02/05/2014 - 22:21

Mibik v2
  • Gracz

Imię Nazwisko: Caiden Bashier
Numer telefonu(nie wymagane): 3717181
Posiadanie prawa jazdy[TAK/NIE]: Oczywiście, że tak.
Pracowałeś już w nauce jazdy[TAK/NIE (wymień)]: Nie pracowałem, jednakże pracował w Los Santos Police Department, więc radzę sobie za kierownicą bardzo dobrze - chciałbym u Was pracować.
Krótka wypowiedź o swoim doświadczeniu: Jak wyżej - pracowałem w Los Santos Police Department przez kilka miesięcy, za ten czas osiągnąłem funkcję Police Officer III. Za kierownicą przesiedziałem dużo czasu uczestnicząc w pościgach i tak dalej. Jestem pewien, że jestem gotów do pracy u Was i dam sobie radę.

• Do góry
    • 0

#3 pitupituxdd — 201 02/05/2014 - 22:24

pitupituxdd
  • Gracz

Imię Nazwisko: Caiden Bashier
Numer telefonu(nie wymagane): 3717181
Posiadanie prawa jazdy[TAK/NIE]: Oczywiście, że tak.
Pracowałeś już w nauce jazdy[TAK/NIE (wymień)]: Nie pracowałem, jednakże pracował w Los Santos Police Department, więc radzę sobie za kierownicą bardzo dobrze - chciałbym u Was pracować.
Krótka wypowiedź o swoim doświadczeniu: Jak wyżej - pracowałem w Los Santos Police Department przez kilka miesięcy, za ten czas osiągnąłem funkcję Police Officer III. Za kierownicą przesiedziałem dużo czasu uczestnicząc w pościgach i tak dalej. Jestem pewien, że jestem gotów do pracy u Was i dam sobie radę.

Akceptuję, zgłoś się IG do Nicole_Brancaccio

• Do góry
    • 0

#4 Joincik2345 — 0 06/05/2014 - 17:57

Joincik2345
  • Świeżak

Imię Nazwisko: Eduard Anderson
Numer telefonu(nie wymagane): 4180524
Posiadanie prawa jazdy[TAK/NIE]: Tak Mam.
Pracowałeś już w nauce jazdy[TAK/NIE (wymień)]: Nigdy nie pracowałem jako instruktor jazdy.  Ale jeśli uzyskam tę pracę będę doświadczonym kierowcom.
Krótka wypowiedź o swoim doświadczeniu: Pracowałem jako Konsultant telefoniczny,A teraz marze zostać instruktorem jazdy.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych