Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Xperia E, problem z podłączeniem

xperia problem

• Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 kawujot 572 29/04/2014 - 20:50

kawujot
  • Gracz

Cześć, mam problem dotyczący telefonu Xperia E, owy telefon nie da się podłączyć do komputera w trybie przesyłania multimediów, spróbowałem przez PC Suite to coś tam wykrywa, ale finalnie nie da się tego naprawić. W menadżerze jest napisane, że urządzenie wykorzystuje najnowsze sterowniki, a w błędzie:

To urządzenie nie pracuje poprawnie, ponieważ system Windows nie może załadować sterowników wymaganych dla tego urządzenia. (Kod 31)

Próbowałem jakiegoś tam Fixit Devices od Microsoft'a, który wykrył to, przeprowadził jakąś reinstalację, ale mimo tego, nie działa, ma ktoś jakieś pomysły? Znacie sie na tym?

Użytkownik Ksenon edytował ten post 29/04/2014 - 20:51

• Do góry
    • 0

#2 Hetmanek1000 29/04/2014 - 21:05

Hetmanek
  • Gracz

Próbowałeś pobrać sterowniki dla Twojego telefonu? 

• Do góry
    • 0

#3 kawujot 572 29/04/2014 - 21:29

kawujot
  • Gracz

Próbowałeś pobrać sterowniki dla Twojego telefonu? 

Że skąd? Próbowałem w menedżerze urządzeń i się nie powiodło, a na stronie Sony jest tylko Sony PC Suite, który nie dziala.

• Do góry
    • 0

#4 ConradVersace10 29/04/2014 - 22:43

ConradVersace
  • Gracz

W Xperii J używałem Sony PC Companion, najnowsza wersja 2.1. Wszystko bez problemu. Tutaj jest tak samo. Podobne telefony. Polecam zainstalować sterowniki USB Drivers for Xperia E C150.

Powinno pomóc, dużo zależy od systemu na jakim pracujesz. U mnie na windows XP i ósemce bez problemu wszystko śmiga po instalacji sterowników USB i ustawieniu odpowiedniego trybu w telefonie. Wygooguj na ten temat, jest sporo artykułów na temat połączenia modeli z rodziny Xperia. :)

• Do góry
    • 0

#5 kawujot 572 30/04/2014 - 12:52

kawujot
  • Gracz

W Xperii J używałem Sony PC Companion, najnowsza wersja 2.1. Wszystko bez problemu. Tutaj jest tak samo. Podobne telefony. Polecam zainstalować sterowniki USB Drivers for Xperia E C150.

Powinno pomóc, dużo zależy od systemu na jakim pracujesz. U mnie na windows XP i ósemce bez problemu wszystko śmiga po instalacji sterowników USB i ustawieniu odpowiedniego trybu w telefonie. Wygooguj na ten temat, jest sporo artykułów na temat połączenia modeli z rodziny Xperia. :)

Coś nie mogę znaleźć tego oprogramowania, mógłbyś mi z tym pomóc? Wszędzie gdzie trafię to na jakiś płatny program.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: xperia, problem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych