fantastycznie ;oo
http://www.youtube.com/watch?v=V5oNOGCO3po

Popularny
fantastycznie ;oo
http://www.youtube.com/watch?v=V5oNOGCO3po
Widziałem jakiś czas temu. Powiem, że robi wrażenie. ;p Przynajmniej wprowadza coś nowego do nabożeństwa żeby je jeszcze bardziej upiększyć i podnieść mu rangę. Tym bardziej, że to ślub. Czytałem gdzieś w sieci artykuł, że jakiś polski duchowny uznał jego występ za "spłycenie Mszy Świętej". Można by na ten temat deliberować.
A ja jestem tylko ciekaw ile musieli zapłacić za takie coś, bo przecież nic za darmo nie ma.. Płaci sie za- Chrzest, Slub i za Pogrzeb od urodzenia aż do śmierci Ogólem pomysł fajny.
Użytkownik OpanujSie NolLajfie edytował ten post 21/04/2014 - 01:30
No zajebiście śpiewa, nie ma co
Łooo kozak normalnie..
A ja jestem tylko ciekaw ile musieli zapłacić za takie coś, bo przecież nic za darmo nie ma.. Płaci sie za- Chrzest, Slub i za Pogrzeb od urodzenia aż do śmierci
Ogólem pomysł fajny.
Ksiądz to raczej zaśpiewał " z czystego serca ".
u mnei w kosćiele śpiewają, ale rzadko.
Chyba pomylił zawód
Moim zdaniem zajebiście zaśpiewał
A ja jestem tylko ciekaw ile musieli zapłacić za takie coś, bo przecież nic za darmo nie ma.. Płaci sie za- Chrzest, Slub i za Pogrzeb od urodzenia aż do śmierci
Ogólem pomysł fajny.
Jak ksiądz wie że rodzina biedna i żyje skromnie, to nie weźmie nic, bynajmniej u mnie w parafii. Ale są takie chamy co tylko patrzą na koperty żeby ludzie jak najwięcej dali i są tacy bezczelni że się jeszcze upomną.
ten filmik obiegl caly polski internet w tydzien

Popularny
Daje radę Ładnie nuci
Fantastyczne..
Spoko ksiądz.
No, dobre, dobre
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
Ślubna wersja WFYRINapisany przez KOZJI, 01/12/2018 |
|
|
||
![]() |
[bug] ślubNapisany przez Oixude , 29/08/2015 |
|
|
|
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
In Character →
Życie Społeczności →
**Los Santos Times**Zarząd Los Santos Police Department na ślubnym kobiercu!Napisany przez Strażak Eryk, 25/06/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Popek Pizda Nad Głową - KsiężaNapisany przez Frosi, 01/06/2015 |
|
|
||
![]() |
Problem ze ślubem!Napisany przez Wolloh, 20/05/2015 |
|