** [...] stronę ''www.illuminatilossantos.com''... **

((Mini zapowiedź projektu który w jakimś tam czasie zostanie przeze mnie stworzony))
Użytkownik AlMasia edytował ten post 17/04/2014 - 21:05

Popularny
** [...] stronę ''www.illuminatilossantos.com''... **

((Mini zapowiedź projektu który w jakimś tam czasie zostanie przeze mnie stworzony))
Użytkownik AlMasia edytował ten post 17/04/2014 - 21:05
** Brent Wilson przeglądając swawolnie sieć, natrafia na jakiś link, z ciekawości najeżdża na niego myszką, następnie klika, lekko zdziwiony, spogląda na to coś, dodając: **
** Johnny Dowell natrafił na link, przytaknął głową i dodał stronę do ulubionych. **
** Anthony machnął ręką na to coś. **
(( Poprawnie nie potrafisz napisać słowa swojego projektu, a co dopiero tworzyć coś, o czym za bardzo pojęcia nie masz. ;P ))
(( Poprawnie nie potrafisz napisać słowa swojego projektu, a co dopiero tworzyć coś, o czym za bardzo pojęcia nie masz. ;P ))
** **Ptaszki latają nad Los Santos** **
((Przez przypadek nie dodałem jednego L))
Użytkownik AlMasia edytował ten post 17/04/2014 - 20:59
** David Wyjął telefon, w pewnym momencie natrafił na ową stronę. Spoglądając na nią skrzywił się i zaczął surfować dalej po internecie. **

Popularny
** David Wyjął telefon, w pewnym momencie natrafił na ową stronę. Spoglądając na nią skrzywił się i zaczął surfować dalej po internecie. **
((błąd w nazwie, GZ xd))
** Nad Los Santos przeleciał samolot **
((Wow, błąd w nazie. Nie ma jednego ''L'' o Boże.))
((A ty masz pojęcie na temat pracy w prawdziwej policji w LA?))
Użytkownik AlMasia edytował ten post 17/04/2014 - 21:07
**Czekając na taksówkę wyciągną smart fona, następnie wchodząc w przeglądarkę ujrzał reklamę owego projektu - otworzył stronę i dodał*
-Czego oni teraz k(cenzura)wa nie wymyślał?
**Siedząc na kompie wieczorem, Laker zobaczył tę stronę i dodał zniechęcony:**
-Co to kurwa jest?
** White przeglądając neta i popijając piwko natrafił na tę stronę i dodał z uśmiechem na mordzie **
Użytkownik Panicz Zelasty edytował ten post 21/04/2014 - 14:21
**Easton kliknął w link, który podesłał mu Brent Wilson, a następnie chwycił się za głowę**
-Niby tacy tajni, a piszą o sobie w necie? Bzdura jedna.. Świńska i ptasia grypa dają do myślenia, chociaż już kurwa nie wiem w co wierzyć.
**Wstał po tych głośnych myślach i poszedł do lodówki, z której wyciągnął piwo, otworzył puszkę i wrócił za komputer, popijając co chwilę złoty napój**.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych