Problem związany z gra.
Grałem sobie dzis na serwie.
Wsiadam do autka TAXI i nagle dostaje komunikat -800$ za uszkodzenia.
Co mam robic w takiej sytuacji ?
NIe była to moja wina,nawet nikt w san nie uderzył.
Poprostu jakis bład.
Problem związany z gra.
Grałem sobie dzis na serwie.
Wsiadam do autka TAXI i nagle dostaje komunikat -800$ za uszkodzenia.
Co mam robic w takiej sytuacji ?
NIe była to moja wina,nawet nikt w san nie uderzył.
Poprostu jakis bład.
Napisz do szefa firmy, może będzie wyrozumiały i Ci odda kase.
Szef pisze,ze nie ma takich uprawnien.
Dla mnie sciema i tyle
Szef pisze,ze nie ma takich uprawnien.
Dla mnie sciema i tyle
Bo ściema, owner może przecież dowolnie wypłacać i wpłacać pieniądze.
Bo ściema, owner może przecież dowolnie wypłacać i wpłacać pieniądze.
Kurde,to jest w stanie ktoś mi pomóc
No cholera 800$ to parę godzin pracy...
Kurde,to jest w stanie ktoś mi pomóc
No cholera 800$ to parę godzin pracy...
Poproś go o zwrot pieniędzy i powiedz, że jego sztuczki nie działają. Jak nie będzie chciał oddać to po prostu odejdź z tej firmy, jest wiele innych.
Poproś go o zwrot pieniędzy i powiedz, że jego sztuczki nie działają. Jak nie będzie chciał oddać to po prostu odejdź z tej firmy, jest wiele innych.
Prosze cały czas,nie chce odchodzic chce tylko swoja kaske.To,ze odejde to nic mi nie da.
Prosze cały czas,nie chce odchodzic chce tylko swoja kaske.To,ze odejde to nic mi nie da.
Niektóre firmy czasem oferują zwrot pieniędzy.
Niektóre firmy czasem oferują zwrot pieniędzy.
No cóż zobaczymy.Dzieki za wkład.
A gdy dostałeś te -800$, hp pojazdu spadło? Jeżeli spadło to wątpie w to, że owner zwróci Ci pieniądze.
No własnie,ze nic sie nie stało.
Autko było nie ruszone.
Ale owner powiedział,że przynajmniej Ja to tak odbrałem,ze ma Wywalone i woli sobie kase zatrzymać.
Jeszcze rozdał juz PD,więc chyba Nic nie zrobie.
Pieniążki z Pay Day biorą się z chmury - nie z konta firmy. Wychodzi na to, że twój szef okrada w taki sposób swoich pracowników.
Po twoich postach widzę że się trochę denerwujesz prawda, na spokojnie napisz do szefa najlepiej na PW na forum, wyjaśnij całą sprawe, jeżeli jakiś ss' posiadasz to dołącz go do wiadomości, a jeżeli to nie poskutkuje to niestety (czytaj post pana powyżej)
Pieniążki z Pay Day biorą się z chmury - nie z konta firmy. Wychodzi na to, że twój szef okrada w taki sposób swoich pracowników.
Po twoich postach widzę że się trochę denerwujesz prawda, na spokojnie napisz do szefa najlepiej na PW na forum, wyjaśnij całą sprawe, jeżeli jakiś ss' posiadasz to dołącz go do wiadomości, a jeżeli to nie poskutkuje to niestety (czytaj post pana powyżej)
Pisałem na spokojnie na forum.Potem nawet na Skype wyjaśniłem wszystko jeszcze bardziej szczegółowo.Poprosiłem drugiego szefa,który był w tym czasie w miejscu zdarzenia o potwierdzenie czy wyjaśnienie mojej wersji.Szef mnie ignorował.Pisząc do głównego szefa otrzymałem odpowiedz, ze nie mam dowodów.Potem jak zacząłem męczyć o swoje koleś powiedział żebym sobie do ADM poszedł.Po jakimś czasie dostałem odpowiedz,ze wsiadając do autka mam świadomość Co robię.No spoko,ale nie spodziewałem się, ze w miejscu można dostać -800$....Później otrzymałem pare innych aroganckich tekstów.
Jak dla mnie Owner nie chce oddac Mi kasy z tego powodu ze nie mam Screena tylko dlatego,ze po prostu woli zatrzymać kasę i tyle.
Jak dla mnie banda złodziei..
Pozdrawiam.
Użytkownik Sebanow edytował ten post 06/04/2014 - 13:18
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych