Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Virgin Lines - firma taksówkarska rekrutuje na stanowisko Kierowcy i Kierownika. Zarobki nawet po 300$!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
45 odpowiedzi w tym temacie

#41 THC03 — 1 28/03/2014 - 19:19

THC03
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Terry_Ortiz
Numer telefonuarrow-10x10.png:3547666
Czy posiadasz prawo jazdy: TAK/NIE:Tak
Gdzie aktualnie pracujesz?:We własnej firmie nauki jazdy
Dlaczego Virgin Lines?:Ponieważ jest to profesjonalna firma taksówkarska z usług której często korzystałem, i podoba mi się ta firma. Przeglądałem różne oferty pracy w firmach przewozowych i nie mogłem się zdecydować, znajomy polecił mi te firmę więc pomyślałem że warto spróbować.

OOC:
Imię:Rafał
Coś o sobie: Co tu dużo pisać, jestem porządnym graczem, nie odwalam, świetnie opanowane odgrywanie akcji RolePlay. Na N4G gram od 2011 roku.

• Do góry
    • 0

#42 ShadowStone — 625 28/03/2014 - 19:26

ShadowStone
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko:Leonard Arti
Numer telefonu:
Czy posiadasz prawo jazdy: TAK/NIE:TAK
Gdzie aktualnie pracujesz?:Play Mobile
Dlaczego Virgin Lines?:Spodobała mi się wasza oferta

OOC:
Imię:Leonard
Coś o sobie:Nazywam się Leonard Arti mam 28 lat aktualnie pracuje jako przedstawiciel Play Mobile ale chcę zmienić tą prace. Pochodzie  z Las Vegas i aktualnie mieszkam w Hotelu. Posiadam Prawo Jazdy oraz dbam o Auto.

Odrzucam, pograj trochę.

IC:
Imię i nazwisko: Terry_Ortiz
Numer telefonuarrow-10x10.png:3547666
Czy posiadasz prawo jazdy: TAK/NIE:Tak
Gdzie aktualnie pracujesz?:We własnej firmie nauki jazdy
Dlaczego Virgin Lines?:Ponieważ jest to profesjonalna firma taksówkarska z usług której często korzystałem, i podoba mi się ta firma. Przeglądałem różne oferty pracy w firmach przewozowych i nie mogłem się zdecydować, znajomy polecił mi te firmę więc pomyślałem że warto spróbować.

OOC:
Imię:Rafał
Coś o sobie: Co tu dużo pisać, jestem porządnym graczem, nie odwalam, świetnie opanowane odgrywanie akcji RolePlay. Na N4G gram od 2011 roku.

Akceptuję, zgłoś się IG.

• Do góry
    • 1

#43 NoeJ — 3 28/03/2014 - 20:23

NoeJ
  • Gracz

IC: 
Imię i nazwisko: NOE_JAMES
Numer telefonu: 
3934712

Czy posiadasz prawo jazdy: TAK
Gdzie aktualnie pracujesz?:  Bel visto Restaurant, Taxi Drive, Nauka jazdy ZETKA.
Dlaczego Virgin Lines?: Albowiem piszę podanie drugi raz, gdyż już pracowałem w waszej firmie i mi się podobało, z racji tego iż jest tu zawarty cały profesjonalizm, który wprowadza wiele udogodnień dla kierowników, pracowników jak i klientów.

Znam dobrze drogi jak GPS w głowie i sądzę, że pomógłbym odżyć Virgin Lines i wozić po 5-8 pracowników dziennie jak za mojej pierwszej kadencji .

OOC:
Imię: Tomasz
Coś o sobie: Interesuję się grafiką komputerową, uwielbiam piłkę nożną i zajmuję się kuchnią polską, z racji tego że chodzę do szkoły gastronomicznej.

Od paru miesięcy powróciłem do net 4 game po pół roku przerwy, by zyskać rozrywki.

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania dotycząco IC bądź OOC prosze pisać na Prywatną Wiadomość a napewno postaram się odpowiedzieć.

Użytkownik NoeJ edytował ten post 28/03/2014 - 20:24

• Do góry
    • 0

#44 Araxiel — 0 28/03/2014 - 20:25

Araxiel
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Bryson Ward

Numer telefonu: 
4018436

Gdzie aktualnie pracujesz?: Mechanik MTD WorkShop oraz pracownik restauracji Qsavito
Dlaczego Virgin Lines?: 
Miła atmosfera pracy oraz bardzo dobre warunki , jak i rowniez elastyczne godziny pracy , dobre zarobki 

OOC:
Imię: Krystian
Coś o sobie: Mam na imie Krystian chodze do II LO , interesuje sie motoryzacja oraz historia . Trenuje koszykowke jak i sport walki MMA , ogolnie interesuje sie sportami walki jak i sportami strzeleckimi, kiedy posiadam troche wolnego czasu siadam na samp zeby sie troche rozerwac

• Do góry
    • 0

#45 ShadowStone — 625 29/03/2014 - 12:49

ShadowStone
  • Gracz

IC: 
Imię i nazwisko: NOE_JAMES
Numer telefonu: 
3934712

Gdzie aktualnie pracujesz?:  Bel visto Restaurant, Taxi Drive, Nauka jazdy ZETKA.
Dlaczego Virgin Lines?: Albowiem piszę podanie drugi raz, gdyż już pracowałem w waszej firmie i mi się podobało, z racji tego iż jest tu zawarty cały profesjonalizm, który wprowadza wiele udogodnień dla kierowników, pracowników jak i klientów.

Znam dobrze drogi jak GPS w głowie i sądzę, że pomógłbym odżyć Virgin Lines i wozić po 5-8 pracowników dziennie jak za mojej pierwszej kadencji .

OOC:
Imię: Tomasz
Coś o sobie: Interesuję się grafiką komputerową, uwielbiam piłkę nożną i zajmuję się kuchnią polską, z racji tego że chodzę do szkoły gastronomicznej.

Od paru miesięcy powróciłem do net 4 game po pół roku przerwy, by zyskać rozrywki.

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania dotycząco IC bądź OOC prosze pisać na Prywatną Wiadomość a napewno postaram się odpowiedzieć.

IC:
Imię i nazwisko: Bryson Ward

Numer telefonu: 
4018436

Gdzie aktualnie pracujesz?: Mechanik MTD WorkShop oraz pracownik restauracji Qsavito
Dlaczego Virgin Lines?: 
Miła atmosfera pracy oraz bardzo dobre warunki , jak i rowniez elastyczne godziny pracy , dobre zarobki 

OOC:
Imię: Krystian
Coś o sobie: Mam na imie Krystian chodze do II LO , interesuje sie motoryzacja oraz historia . Trenuje koszykowke jak i sport walki MMA , ogolnie interesuje sie sportami walki jak i sportami strzeleckimi, kiedy posiadam troche wolnego czasu siadam na samp zeby sie troche rozerwac

Akceptuję, zgłoście się IG :)

• Do góry
    • 1

#46 Silgoth — 295 01/04/2014 - 19:06

Silgoth
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Dixon Forsell
Numer telefonu: 4042331
Gdzie aktualnie pracujesz?: Apteka brava, apteka medica, mercury, diamond gym
Dlaczego Virgin Lines?: Wydajecie mi się ogarnięta firmą, duże zarobki, zadbane pojazdy, mili pracownicy

OOC:
Imię: radek
Coś o sobie: No pierwsze konto, jest dużo kar, ale  bardzo lubię RP gram dosyć długo, miałem dwie solidne postacie, można je zobaczyć u mnie na globalu, znam okolice marketu i-wood, commerce, east beach ganton, richman, postać kole rogers opierała się na centrum, wiem jak omijać idiotów rozwalających samochody, wtedy nie muszę ponosić kar, do firmy wniosę kilka pomysłow oraz dobrego pracownika.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych