Noo! Ja tu się staram po pijanemu napisać pochwałę a na drugi dzień się dowiaduje, że zrobił mnie w wała -,- Nie ładnie tak panie Kawen nie ładnie - ja mściwy Maju wszystko pamiętam
Nie no i tak się pochwała należy.
Noo! Ja tu się staram po pijanemu napisać pochwałę a na drugi dzień się dowiaduje, że zrobił mnie w wała -,- Nie ładnie tak panie Kawen nie ładnie - ja mściwy Maju wszystko pamiętam
Nie no i tak się pochwała należy.
/me bije cavena /do udane? XD
dopis.
Oczywiście Dopisik. Ten Respect na dzielni Sfizza. A OOC dobry ziomeczek.
Dopis.
Postać Cavena - Sfizzy, to już legenda. ;p żyje ponad rok, będąc cały czas aktywna.
Org. trzyma ponad pół roku, a samo Ballaz pod ręką Cavena także ponad roczek. ;D
hehe, propsik i kolejnych 365'u dni. ;3
Dopis do czarnucha!! To on tworzył historię ballaz i za to mu się setka należy a nie "berbelucha". "D
Dopis. #Caven
Dopis
Dopis.
Co tutaj można napisać, z pewnością to że Caven to swój gość który jest pozytywnie do wszystkiego nastawiony, ba znam tą osobę nie od wczoraj więc mógłbym o nim sporo napisać.
Jego udział w działanie Ballaz jest nie do opisania, z Rukolem wspólnie stworzyli coś co trzyma się już dłuższy okres i mimo słabszych czasów które były ciągle pokazują poziom. Dodatkowo dopowiem że śmiech niczym koń potrafi powalić wszystkie osoby które rozmawiają w konkretnym czasie na konfie.
"Dopis!"
Użytkownik Cynic Paradise edytował ten post 10/03/2014 - 22:30
Się grało kiedyś u Pound'a w Crips - wiadomo, dopis.
Dopisuje się!
Dopisik
Kiedys na pewno nie byloby tu mojego podpisu. Na ten moment cavenik wygrzecznial i smialo moge sie tu podpisac
Wielki Dopis!
Kiedys na pewno nie byloby tu mojego podpisu. Na ten moment cavenik wygrzecznial i smialo moge sie tu podpisac
ok
Dopisuje się, pochwała jak najbardziej się należy. Świetny, pomocny i kreatywny gracz. Ciesze się, że miałam przyjemność zobaczyć jak gra i kreuje swoją postać.
Dopis.
/me robi ładny dopis.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych