http://youtu.be/rEv9pJzlXNc

Popularny
http://youtu.be/rEv9pJzlXNc
First, Oglądam Props jak zawsze
Użytkownik Maximusxd edytował ten post 23/02/2014 - 23:40
Użytkownik Undefined edytował ten post 23/02/2014 - 23:41
Wiadomo, że propsy.
fajnie było.
Gitara gra.
mściwy ten film.
drive by w 3 auta...? naprawdę?
czemu nie?
Spoko film.
czemu nie?
Co to za nuts?
bo to wygląda beznadziejnie i widać, że chcecie wbic jak najwięcej BW bez zachowania klimatu. Ale jak tak lubicie, to droga wolna
no zależy nam głównie na tym, żeby inne ekipy traciły po 75$. No, a tak na poważnie to od pół roku jak nie więcej tego DB nie było więc na powitanie go zrobiliśmy, ileż można wbijać na gb bądź łapy?
no zależy nam głównie na tym, żeby inne ekipy traciły po 75$. No, a tak na poważnie to od pół roku jak nie więcej tego DB nie było więc na powitanie go zrobiliśmy, ileż można wbijać na gb bądź łapy?
Użytkownik Undefined edytował ten post 23/02/2014 - 23:49
no ja rozumiem to DB, ale nie rozumiem dlaczego takim konwojem, zamiast normalnie jak prawilne czarnuchy jednym wozem
Byłyby z kolejne dwa, ale outków nie brałem. :C
Git.
no ja rozumiem to DB, ale nie rozumiem dlaczego takim konwojem, zamiast normalnie jak prawilne czarnuchy jednym wozem
Po co się ograniczać ?
Byłyby z kolejne dwa, ale outków nie brałem. :C
Mxsi Drajver. Strzelanko z LSPD będzie na innym filmie czy zrezygnowałeś z tej sceny?
Mxsi Drajver. Strzelanko z LSPD będzie na innym filmie czy zrezygnowałeś z tej sceny?
Nie mam pojęcia póki co.
ok, jak tak lubicie.
Tak jak jamajka wpada/wpadała z mieszkami na rush'a bo miała za mało osób w panelu, tak my lubimy robić db w 3 auta.
Użytkownik Cavenn edytował ten post 23/02/2014 - 23:58
ok, zacznij szukać powodu do spiny bo napisałem Ci, co mi się nie podoba w twoim filmie. Pozatym mam pytanie, czy ja Ci wyglądam na lidera Jamajki, żebyś do mnie kierował swoje zażalenia na jej temat? Tak ogółem, to pamiętam, że kiedyś propsowales rusha na was mimo mieszkańców, coś nagle Ci się tok myślenia zmienił?Nie mam pojęcia póki co.
Tak jak jamajka wpada/wpadała z mieszkami na rush'a bo miała za mało osób w panelu, tak my lubimy robić db w 3 auta.
ok, zacznij szukać powodu do spiny bo napisałem Ci, co mi się nie podoba w twoim filmie. Pozatym mam pytanie, czy ja Ci wyglądam na lidera Jamajki, żebyś do mnie kierował swoje zażalenia na jej temat? Tak ogółem, to pamiętam, że kiedyś propsowales rusha na was mimo mieszkańców, coś nagle Ci się tok myślenia zmienił?
ja nie szukam powodu tylko daje Ci identyczny przykład, a Ty się puszysz jak kot. Nie odwidziało mi się, po prostu propsowałem za to, że się odważyliście wlot zrobić, a nie za samą akcję jaka wyszła. Jak masz spamić to wyjdź. Poza tym Tobie się podoba czerwony, mi rózowy i tak będę robił bo nie patrzę na inne osoby, proste jak drut.
Użytkownik Cavenn edytował ten post 24/02/2014 - 00:08
ja nie szukam powodu tylko daje Ci identyczny przykład, a Ty się puszysz jak kot. Nie odwidziało mi się, jak masz spamić to wyjdź. Poza tym Tobie się podoba czerwony, mi rózowy i tak będę robił bo nie patrzę na inne osoby, proste jak drut.
bo z dupy wyjeżdzasz o Jamajce, jak nie potrafisz przyjąć tego, że komuś coś może się nie podobać w twoich filmikach to po co je tutaj wstawiasz?
nie z dupy tylko z internetu, kultury trochę. W przeciwieństwie do Ciebie potrafię przyjąć krytykę i wyprowadzić kulturalną dyskusje, gdzie Tobie skacze gul bo coś wypomniałem, smutne, ale prawdziwe. Wstawiam je tutaj, żeby tacy ludzie jak Ty mogli sobie zobaczyć, że coś się takiego wydarzyło. Specjalnie dla Ciebie zrobię konwój śmierci jadący tyłem, strzelający z okien.
Użytkownik Cavenn edytował ten post 24/02/2014 - 00:11
Bez animek DB to nie to samo ;(((((
animki fajne sa
Eh, to Ty zacząłeś tą głupią konwersacje wspominając o tych rushach. Zrób sobie nawet drive-by z pociągu, życzę powodzenia. Odbijam stąd, elo.nie z dupy tylko z internetu, kultury trochę. W przeciwieństwie do Ciebie potrafię przyjąć krytykę i wyprowadzić kulturalną dyskusje, gdzie Tobie skacze gul bo coś wypomniałem, smutne, ale prawdziwe. Wstawiam je tutaj, żeby tacy ludzie jak Ty mogli sobie zobaczyć, że coś się takiego wydarzyło. Specjalnie dla Ciebie zrobię konwój śmierci jadący tyłem.
Użytkownik Undefined edytował ten post 24/02/2014 - 00:15
Eh, to Ty zacząłeś tą głupią konwersacje wspominając o tych rushach. Zrób sobie nawet drive-by z pociągu, życzę powodzenia. Odbijam stąd, elo.
albo z helikoptera, też dobry patent może być.
a to bardzo dobry pomysł, spróbuję - miłej nocy. Co do helikoptera to niestety, niektórych nie stać na niego to ból dupki mają. :< So sad. Będziesz chciał się przelecieć to daj mi cyne, pokaże jak to jest.
Użytkownik Cavenn edytował ten post 24/02/2014 - 00:19
Gicior.
Są różne opinie, przypomniałem sobie ten film:
http://youtu.be/4g0j-JEtLcY
Komentarze na forum były pisane w stylu:
co za noby jednym autem japierdole debile
LUBIE TO KURWA!
a to bardzo dobry pomysł, spróbuję - miłej nocy. Co do helikoptera to niestety, niektórych nie stać na niego to ból dupki mają. :< So sad. Będziesz chciał się przelecieć to daj mi cyne, pokaże jak to jest.
Byśmy z Dumbasem na innych postaciach gang zrobili to też byśmy mieli taką burżuazje.
A co do filmiku to spoko - zdarzyłem dać padnij za autem, a osioa zalogowało i BW dostał XD
rzeczywiście fast ten drajfbaj
Git!
No miałem bw, pozdrawiam.
A nuta?
A nuta?
http://youtu.be/lvCOxfbrjRE
krótka piłka fajno
Elegancka obróbka, akcja też w porządku, jednak następnym razem mniejszą ilością aut atakujcie, lepiej to wygląda wtedy.
DB naprawione?
Zajebiste.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych