Witam! Chciałbym pochwalić GM'a, którego nazwa znajduje się w nazwie tematu Miły GM, uczciwy i ogólnie - pomógł mi w zakupie golda, pokazał swoją klasę - dobry GM. Pozdrawiam!
Użytkownik Anakonda016 edytował ten post 19/02/2014 - 18:26

Popularny
Witam! Chciałbym pochwalić GM'a, którego nazwa znajduje się w nazwie tematu Miły GM, uczciwy i ogólnie - pomógł mi w zakupie golda, pokazał swoją klasę - dobry GM. Pozdrawiam!
Użytkownik Anakonda016 edytował ten post 19/02/2014 - 18:26
Spokojnie, jest dopiero pierwszy dzień na tym stanowisku. Dajmy mu czas, a przyjdzie jeszcze pora na pochwały.
można jego globala?
Dokładnie tak jak Wujek napisał. Przyjdzie na niego również czas.

Popularny
co to za gm? XD

Popularny
Pół dnia na GM'ie i już pochwała? Jak by każdy miał pisać pochwałe za transakcje Gold-kasa ic, to ten dział by był cały zaspamiony.
Użytkownik Cabeza edytował ten post 19/02/2014 - 19:13
można jego globala?
http://net4game.com/user/40409-splant/
Co do samej pochwały - może i trochę na wyrost, ale mam przeczucie, że Splant się sprawdzi w tej roli.
Użytkownik xenox edytował ten post 19/02/2014 - 19:11
Cóż to za człowiek, który dostał Gm'a nawet nie znam.. ;o

Popularny
Podlizywanie się..nie znasz go jeszcze a juz piszesz pochwały -.-
1h gma i już pochwały koledzy piszą .
Użytkownik NieMamNiczego edytował ten post 19/02/2014 - 18:52
Dobrze, że dostał pochwałę..to na pewno zmobilizuje go i zachęci do dalszej pracy. Powodzenia Splant.
Dobrze, że dostał pochwałę..to na pewno zmobilizuje go i zachęci do dalszej pracy. Powodzenia Splant.
Na skype mówiłeś co innego, co do pochwały, to za szybko na nią, zobaczymy jak wykaże się w przyszłości
Użytkownik MrGrey edytował ten post 19/02/2014 - 19:04
Na skype mówiłeś co innego, co do pochwały, to za szybko na nią, zobaczymy jak wykaże się w przyszłości
Mówiłem, że za szybko dostał pochwałę, ale po przemyśleniach doszedłem do innych wniosków.

Popularny
Tak się składa że nie znam autora pochwały bliżej. Wyłącznie z sytuacji w której pomogłem mu przy transakcji.1h gma i już pochwały koledzy piszą .

Popularny
Też dostałem pierwszego dnia na GameMasterze pochwałę (po 20 minutach około) i jakoś nikt nie ryczał. Jakby to był forumowy wyszczekany gangsta - żaden z was by tak nie pisał, a byłyby same dopiski i podlizywanie się. Życzę powodzenia Splant.
Użytkownik Olaf Witkowski edytował ten post 19/02/2014 - 19:11
Dopis, dokładnie tak jest, pochwała na pewno go zmobilizuje do dalszej pracy jako GM, ludzie pewnie piszą troche z zazdrości takie posty typu "Pierwszy dzień i już pochwała". Myślę, że trochę zazdrość zjada, że to jednak on, a nie ktoś inny .
Podpisik - może jest pół dnia na GM'ie, ale to dobry człowiek, niczym nie zawinił aby go hejcić ' co to za czlowiek i tak dalej ' - Jak napisał Godlike ostatnie zdanie.
Nie znam go. Powodzenia mu życzę.
Spoko ziąą - Dopis.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych