Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Social Driving School TC - Nauka Jazdy Tornadem/Intruderem/Previonem. Wypłaty 200$ + 40$ za każdego klienta.

nauka jazdy praca oferty pracy

• Please log in to reply
43 odpowiedzi w tym temacie

#41 Super_Bolo — -1 05/06/2014 - 18:01

Super_Bolo
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Clark DeMaso

Czy masz prawo jazdy?Tak

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? około 1880

Gdzie Pracujesz? Helios Taxi , Lux  Express

Przekonaj nas do siebie. Poszukuję pracy , chciałbym uczyć nowe pokolenia jazdy na najlepszych autostradach oraz zmniejszyć tym samym liczbę wypadków spowodowanych przez nieodpowiedzialnych kierowców .

Dlaczego właśnie Ty? Jak już wyżej napisałem poszukuję pracy , chciałbym w przyszłości otworzyć warsztat samochodowy ale to już odległe plany , Jestem sumienny , brak skarg ze strony pracodawców , rzetelnie wykonuję powierzone mi obowiązki jak i przestrzegam przyznanych mi regulaminów . 

((OOC)

Imię:Kamil

Opowiedz coś o sobie. Nazywam się Kamil , jestem miły sympatyczny moim głównym zainteresowaniem jest piłka nożna ale również siatkówka , głównie interesuję się mechaniką samochodową oraz elektroniką komputerową . 

• Do góry
    • 0

#42 Insidious — 124 10/06/2014 - 16:42

Insidious
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Tanner James

Czy masz prawo jazdy? Tak

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? 647km

Gdzie Pracujesz? Carbone Taxi, ABT Taxi

Przekonaj nas do siebie. Jestem dobry w dziedzinie mechaniki, potrafie prowadzić auto, pracowałem raz w szkole jazdy i byłem chwalony, naprawdę jestem dobry.

Dlaczego właśnie Ty? Ponieważ myślę, że przydałaby się wam tak wartościowa osoba jak ja, wysokie zarobki i mili klienci przyjdą sami.

((OOC)

Imię:Daniel

Opowiedz coś o sobie. Mam wiele zainteresowań, Styczność z Role Play mam od 2012 roku. Przeważnie gram w sampa i inne gry.. Oczywiście często gram na świeżym powietrzu, więc nie będe zawsze w grze.

Imię i Nazwisko: Brock King

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? ok 30

Gdzie Pracujesz? Umalego Workshop

Przekonaj nas do siebie. Moim głównym celem jest pomaganie innym ludziom by zdali na prawo jazdy.Będę miły i cierpliwy ponieważ wiem jaki to jest stres jak się zdaje taki egzamin.

Dlaczego właśnie Ty? Mam duże doświadczenie w prowadzeniu pojazdu.Dobrze znam przepisy ruchu drogowego i chciałbym żeby po moim kursie ludzie dobrze sprawowali się za kółkiem.

((OOC)

Imię: Szymon

Opowiedz coś o sobie. Mam dużo zainteresowań.Interesuje się motoryzacją i elektroniką.Lubię jazdę na snowboardzie.Bardzo lubię grać na n4g.

Imię i Nazwisko: Layton Addiego

Czy masz prawo jazdy? Tak posiadam

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? Ogólnie mam wyjeżdzone 13 kilometrów 

Gdzie Pracujesz? Bezrobotny

Przekonaj nas do siebie. Piszę tutaj gdyż poszukuje pracy, zamieszkuje Los Santos już od ponad sześciu lat. Od małego interesuje się samochodami, nawet zbieram do dziś resoraki, ale ogólnie pisze tutaj gdyż poszukuje stałego środka zarobku, znam całe miasto, wiem gdzie co i jak dojechać do celu 

Dlaczego właśnie Ty? Poszukuje pracy, gdyż mnie zwolnili z ostatniej pracy w jakiej miałem zaszczyt pracować. Powoli brakuje mi pieniędzy na życi, ale nie o tym tu mowa. Piszę to podanie gdyż od małego interesowały mnie samochody i chciał bym pracować w wymażonej pracy taksówkarza. Ogólnie mieszkam z młodszym bratem, muszę zarobić na jego utrzymanie. Matka jest w szpitalu i na moich ramionach spoczywa jego los, 

((OOC)

Imię: Maciek

Opowiedz coś o sobie. Jestem Maciek mam 15 lat. Na RP gram ogólnie od 2009 roku, lecz miałem przerwę od SAMPA, i grałem w inne gry. Teraz czas przypomnieć sobie klimaty i urok tej gry, a sam nie chce grać . Ogólnie mam zamiar grać z wami w tej TAXI żeby sobie poprzypominać jak to się gra, i się znowu wkręcić w tą grę :)

Imię i Nazwisko:Clark DeMaso

Czy masz prawo jazdy?Tak

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? około 1880

Gdzie Pracujesz? Helios Taxi , Lux  Express

Przekonaj nas do siebie. Poszukuję pracy , chciałbym uczyć nowe pokolenia jazdy na najlepszych autostradach oraz zmniejszyć tym samym liczbę wypadków spowodowanych przez nieodpowiedzialnych kierowców .

Dlaczego właśnie Ty? Jak już wyżej napisałem poszukuję pracy , chciałbym w przyszłości otworzyć warsztat samochodowy ale to już odległe plany , Jestem sumienny , brak skarg ze strony pracodawców , rzetelnie wykonuję powierzone mi obowiązki jak i przestrzegam przyznanych mi regulaminów . 

((OOC)

Imię:Kamil

Opowiedz coś o sobie. Nazywam się Kamil , jestem miły sympatyczny moim głównym zainteresowaniem jest piłka nożna ale również siatkówka , głównie interesuję się mechaniką samochodową oraz elektroniką komputerową . 

Zapraszam na rozmowe kwalifikacyjną, wtedy okaże się czy macie szansę na pracę w tej firmie, Cristiano Torres.

• Do góry
    • 0

#43 Al3x — 0 10/06/2014 - 17:15

Al3x
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Alex_Sgro

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? 10

Gdzie Pracujesz? ABT , APTEKA BRAVA

Przekonaj nas do siebie. pracowałem już w firmie zajmującej się nauką jazdy i mam doświadczenie w tym zawodzie co prawda to nowe konto ale to chyba w niczym nie wadzi mam nadzieje. szukam godnej mnie pracy i to jest właśnie nauka jazdy.  

Dlaczego właśnie Ty? Jestem doświadczony w tych sprawach, dogaduje się z klientem, gram nawet po 7 godzin na serwerze zależy też od dnia tygodnia.

((OOC)

Imię: Piotrek

Opowiedz coś o sobie. Dużo by nie gadać jestem normalnym graczem bez konfliktowym jeżeli chodzi o innych graczy nie, potrafię się dogadać z ludzmi, jestem sumienny i wyrozumiały, wyraznie zapoznaje sie z wszelkimi regulaminami i zasadami. Gram już trochę w samp'a i wiem o co biega na serwerze Rp. Obiecuje przegrać wymagane 10 godz na serwerze jeszcze w tym tygodniu.

Użytkownik Al3x edytował ten post 10/06/2014 - 17:20

• Do góry
    • 0

#44 MR0ZNY — 0 10/06/2014 - 19:48

MR0ZNY
  • Świeżak

Imię i Nazwisko: Leon Fernandez

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? 

Gdzie Pracujesz? Jako mechanik ABT oraz w siłowni Platinum GYM

Przekonaj nas do siebie. 

Dlaczego właśnie Ty?
Jako mechanik cały czas mam styczność z pojazdami, lubię szybką i nocną jazdę - lecz zawsze jeżdżę z głową. (Na innym char'ze pracowałem w innej firmie nauki jazdy). Chciałbym pomóc w rozwinięciu firmy i szkoleniu nowych kierowców. Każdy kto odbędzie lekcje ze mną - będzie zadowolony.

((OOC)

Imię: Michał

Opowiedz coś o sobie.
Co tu dużo pisać ? :D Mam 17 lat, dziś pisałem egzamin zawodowy z E12, często gram na serwerach typu drift/stunt, wiec trochę ogarniam jazdę.
Znam przepisy ruchu drogowego xD Bo sam uczę się na kursie, w razie pytań pisać.

Użytkownik MR0ZNY edytował ten post 10/06/2014 - 19:48

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych