Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do Zarządu] Zniknięcie pojazdów

auto skuter zniknięcie nieobecność problem

• Please log in to reply
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Cwalk — 32 03/02/2014 - 01:04

Cwalk
  • Gracz

Dziś wszedłem na serwer po jakimś miesiącu nieobecności co prawda wchodziłem  do gry kilka razy ale tylko po to by odbyć trening na  siłowni. Mam te 300h i nie mam żadnego mieszkania, u nikogo tez nie wynajmuje jednym słowem nie mam dostępu do komendy /v przed wprowadzeniem zmiany co do komendy /v po przegraniu 70h spis moich pojazdów wyglądał tak :

blista compact – kupiłem ją nową z salonu poczym przemalowałem na czarno miała bardzo mały przebieg.     

Emperor – kupiłem używany okazyjnie kolor czarny     

Mountain Bike – nowy z salony lecz miał przejechane kilka set kilometrów

Faggio – nowy zaledwie 250 km.

Nie mając dostępu do komendy /v nie wchodziłem także w zakładkę POJAZDY  na forum mojej postaci. Dziś wchodząc na serwer pograłem 2 godziny poczym wyszedłem zalogowałem się na forum odwiedziłem zakładkę POJAZDY i co widzę ? niema tam BLISTY i EMPERORA rower oraz skuter są. Niestety z braku gotówki nie mogą nawet wynająć mieszkania by upewnić się czy w /v są te dwa samochody. Proszę o pomoc.

Zmieniłem tytuł  tematu tak jak radziliście mam nadzieje że teraz można więcej z niego wywnioskować

Użytkownik Cwalk edytował ten post 03/02/2014 - 23:29

• Do góry
    • 1

#2 MORISS — 397 03/02/2014 - 01:13

MORISS
  • Gracz
Hej. Na dobry początek polecam poprawnie zatytułować temat z racji tego, iż po jego tytule nie da się wywnioskować kompletnie nic. Co do treści tematu, jesteś w stu procentach pewien, że podczas tych dwóch godzinek nie wyzbyłeś się tychże pojazdów? Jeśli masz rację to zapewne wina stoi po stronie systemu i nic poza kimś z administracji w tej chwili nie zdziałamy. :)
  • Do góry
    • 0

#3 Uzależniony — -1 03/02/2014 - 01:18

Uzależniony
  • Gracz

Takie sprawy powinny być załatwiane na pierwszym miejscu, to bardzo poważne, gracz dorabia się czegoś i tak dalej i dziwnym trafem wszystko szlag trafia, bo jakieś błędy w systemie, jeśli on nie pozbył się tych pojazdów, a włamania nie było to powinno to zostać wyjaśnione i jak najbardziej oddane straty.

• Do góry
    • 0

#4 Cwalk — 32 03/02/2014 - 01:24

Cwalk
  • Gracz

Hej. Na dobry początek polecam poprawnie zatytułować temat z racji tego, iż po jego tytule nie da się wywnioskować kompletnie nic. Co do treści tematu, jesteś w stu procentach pewien, że podczas tych dwóch godzinek nie wyzbyłeś się tychże pojazdów? Jeśli masz rację to zapewne wina stoi po stronie systemu i nic poza kimś z administracji w tej chwili nie zdziałamy. :)

No wiesz, magistrem z Samp’a nie jestem ale czy nie da się sprawdzić w logach tego że nie sprzedałem / schowałem tych aut ? I ciągle nie mam pewności czy to jakiś Bug forum czy naprawdę ich nie mam. Czekam na odpowiedź kogoś z administracji

Takie sprawy powinny być załatwiane na pierwszym miejscu, to bardzo poważne, gracz dorabia się czegoś i tak dalej i dziwnym trafem wszystko szlag trafia, bo jakieś błędy w systemie, jeśli on nie pozbył się tych pojazdów, a włamania nie było to powinno to zostać wyjaśnione i jak najbardziej oddane straty.

Jestem praktycznie w 99% pewnie że nikt mi się nie włamał. Mam wystarczająco długie hasło i to nie jest ciąg ASDASDASD Tolko nieco lepsze, nikt poza mną nie znał go więc włamanie mogę wykluczyć a poza tym  myślę że jeśli ktoś by się włamał to zabrał by wszystko.

• Do góry
    • 0

#5 Uzależniony — -1 03/02/2014 - 01:28

Uzależniony
  • Gracz

No wiesz, ktoś mógł Ci dać link do stronki gdzie logując się zostawiłeś swoje pasy lub keyloger czy coś w tym stylu. No słuchaj, też nie musiał brać wszystkiego no, blista i emperor to dobre 13-15 kawałków, więc plus minus ten skuter i rower to tam wiesz, ale tak, powinni to sprawdzić bo takie coś jest niedopuszczalne, jedynie to mogę Ci współczuć i wspierać duchowo abyś odzyskał stracony majątek. Osobiście doznałem kiedyś włamania, toć ja straciłem całą postać z majątkiem nie małym, ale tu nie o to chodzi. Powodzonka.

• Do góry
    • 1

#6 B0DZI0 — 5 03/02/2014 - 01:30

B0DZI0
  • Gracz

*
Popularny

I tak tego nie odzyskasz bo wszyscy maja takich jak ty albo ja w du** za przeproszeniem.
  • Do góry
    • 3

#7 Cwalk — 32 03/02/2014 - 01:45

Cwalk
  • Gracz

I tak tego nie odzyskasz bo wszyscy maja takich jak ty albo ja w du** za przeproszeniem.

Niechętnie jednak muszę ci przyznać rację, jestem zwykłym szarakiem wchodzącym do gry odbębniającym /duty, potem pokręcić się po centrum i /q.  Zapewne gdybym  miał 500 postów i 50k GamerScore mój problem byłby znacznie szybciej dostrzeżony i pewnie jakiekolwiek działania były by podjęte. Jednak liczę na cokolwiek ze strony administracji.

• Do góry
    • 1

#8 Kapitan Pałkarz — 32 03/02/2014 - 01:51

Kapitan Pałkarz
  • Gracz
Nie wiem czy to pod to podlega ale wstawię;

§ 6 – Usługi, płatności, czas ważności danych i przestrzeganie regulaminu
W przypadku nielogowania się Użytkownika na dowolną stworzoną przez Użytkownika postać przez okres minimum 30. dni, Administrator ma prawo do usunięcia dowolnych przynależności tej postaci (między innymi budynków, czy przynależności grupowych).

• Do góry
    • 0

#9 Cwalk — 32 03/02/2014 - 01:59

Cwalk
  • Gracz

Nie wiem czy to pod to podlega ale wstawię;

Tyle że ja wchodziłem do gry co prawda na 10/20 min. No tylko po to by pójść na siłownie dołączam ss’a  z  zakładki  SESJE  na forum.

http://zapodaj.net/5...87c60b.jpg.html

• Do góry
    • 0

#10 Uzależniony — -1 03/02/2014 - 02:00

Uzależniony
  • Gracz

Tak, budynków bo może ktoś inny chciałby ten budynek kupić czy coś, ok rozumiem, ale samochody na które zapracował i nikomu one nie były niezbędne? Nie mogli by tak zrobić...

• Do góry
    • 0

#11 Cwalk — 32 04/02/2014 - 23:24

Cwalk
  • Gracz

Dziś udało mi się wynająć mieszkanie. Celem wynajmu było przekonanie się czy zniknięcie aut z zakątki pojazdy w panelu gracza jest błędem forum czy rzeczywistym zniknięciem, niestety w komendzie /v niema brakujących pojazdów.

• Do góry
    • 0

#12 don Jamajczyk — 2024 05/02/2014 - 00:15

don Jamajczyk
  • Gracz

Prawidłowo to wszystko wymagałoby sprawdzenia przez administrację, lecz jest jedne zasadnicze pytanie z mojej strony... - Czy nie wchodziłeś w jakieś podejrzane linki, przykładowo z domeną ".y0.pl", które w zaawartości prosiły Cie o podanie nazwy użytkownika oraz hasła? - Mogłeś nawet nie mieć o tym pojęcia, natomiast mogło zaistnieć...

• Do góry
    • 0

#13 Cwalk — 32 05/02/2014 - 09:17

Cwalk
  • Gracz

Prawidłowo to wszystko wymagałoby sprawdzenia przez administrację, lecz jest jedne zasadnicze pytanie z mojej strony... - Czy nie wchodziłeś w jakieś podejrzane linki, przykładowo z domeną ".y0.pl", które w zaawartości prosiły Cie o podanie nazwy użytkownika oraz hasła? - Mogłeś nawet nie mieć o tym pojęcia, natomiast mogło zaistnieć...

Myślę że niemiałem styczności z tymi podejrzanymi stronami, używam przeglądarki ‘’opera’’ i w szybkim wybieraniu mam zapisaną stronę N4G. więc odwiedzam tylko i wyłącznie forum z szybkiego wybierania, jednak czekam na jaką kol wiek odpowiedź ze strony administracji.

• Do góry
    • 0

#14 B M F — 88 05/02/2014 - 23:16

B M F
  • Gracz
Współczuję ci chlopie.
  • Do góry
    • 0

#15 B M — 62158 06/02/2014 - 00:43

B M
  • Zarząd

Nie ma żadnych błędów.
  • Do góry
    • 0

#16 Cwalk — 32 09/02/2014 - 23:14

Cwalk
  • Gracz

Nie ma żadnych błędów.

Mogę się dowiedzieć co dalej w tej sprawie, bo odczuwam wrażenie że ona nie jest do końca wyjaśniona a problem na pewno nie rozwiązany. Oczywiście jeśli twój post nie jest ostateczną odpowiedzią na temat, a ja mam się po prostu pogodzić z utratą pojazdów co dodam że nie będzie łatwe. 

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: auto, skuter, zniknięcie, nieobecność, problem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych