** [...] tankując swój motocykl na stacji lub chillując z braćmi na SC, można zauważyć porozklejane na ścianach plakaty: **

Dowodziki:
Użytkownik ThePitterr edytował ten post 18/02/2014 - 14:22

Popularny
** [...] tankując swój motocykl na stacji lub chillując z braćmi na SC, można zauważyć porozklejane na ścianach plakaty: **

Dowodziki:
Użytkownik ThePitterr edytował ten post 18/02/2014 - 14:22
**colt tankując swoje różowe faggio dostrzegł plakat nastepnie przeczytał go i dodał* Wypucuje swoją maszyną i moge pokazać jak to się jeździ, pha!
** Ivano parkując na centrum zauważył wywieszony plakat dotyczący zlotu, podrapał się po głowie następnie dodał do siebie:** Ciekawe czy za konkursy będą jakieś nagrody?
** Rina' tankując swoją Honde CBR dostrzegła plakat, śmiejąc się powiedziała: **
- No Ciekawe, ciekawe.
** Poszła do kasy zapłacić za paliwo po czym rzuciła okiem jeszcze raz na plakat, założyła kask na głowę, opuściła szybkę, wsiadła na motocykl po czym chwyciła za sprzęgło, lekko kręcąc manetką wrzuciła nogą jedynkę, energicznie szarpnęła motocykl do góry, dając "gaz do dechy" - utrzymywała pojazd na jednym kole **
** Vicente dostrzegając plakat w drodze do pracy zatrzymuje się, spogląda i dodaje**
Mam nadzieje, że dla prawdziwych motorów a nie tych gównach na elektrycznych silnikach.
** Po tych słowach odwraca wzrok i idzie dalej w swoim kierunku**
**Cyrus dopalając papierocha dostrzegł plakat**
- No to już wiem co będę robił, ha!
**Rzucił kiepa na ziemię i przydeptał butem następnie poszedł dalej**
** Plakaty nadal wiszą. Na jeden z nich nasrał gołąb** **
((odświeżam temacik))
** Sporo plakatów jeszcze się zachowało. Kilka z nich zerwały podłe dzieciaki, inne osrały gołębie. Dziad na motocyklu, mknąc drogą, zerknął na jeden i uśmiechnął się. **
((Refresh, Zapraszamy w niedzielę))
** Jayden dostrzegł plakat, dokładnie go obejrzał i przeczytał szczerząc się dodał lekko zmartwiony: **
- No, no. Cholera, szkoda, że nie mam motocykla. Chyba tam wpadnę pooglądać.
** Po tych słowach odszedł od plakatu, poszedł przed siebie. **
** Isaac podczas tankowania dostrzegł plakat, podszedł do niego i dokładnie go przeczytał, dodając na końcu: **
- Kurde, motoru nie mam... Chociaż podjadę autem, krew oddam, napije się - a co!
** Po chwili z uśmiechem na twarzy, udał się autem w stronę myjni. **
**George Marrow zatrzymując swój radiowóz na stacji, spojrzał na plakat lekko mrużąc oczy, potem dodał**
- No, no. Wczoraj dzień policjanta, dzisiaj to. Będzie się działo.
**Abraham kręcąc się po South Central zauważył plakat, przeczytał go. Zaśmiał się i powiedział sobie głośno.**
- Aaaaa, zapomniałem o tym. Wczorajszy dzień policjanta zupełnie zawrócił mi głowę, lecz postaram się uczestniczyć w dzisiejszym zlocie.
**Abraham mówiąc to przekręcił klucze w stacyjce odpalając radiowóz i odjechał dalej patrolować.**
Użytkownik krzysiuuu edytował ten post 23/02/2014 - 12:06
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych