http://www.youtube.com/watch?v=vvLcbyMnPYs
Włączcie HD i oceńcie moją pracę.

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=vvLcbyMnPYs
Włączcie HD i oceńcie moją pracę.
Nie dość, że grafe robi zajebistą to i filmy. ;> Plusik
Zajebiście! Wszystko pasuje do siebie i się zgrywa muzyka z filmem. Oby tak dalej!

Zajebiste jak zawsze.
Użytkownik Cabeza edytował ten post 12/01/2014 - 00:08
Zajebiste, propsuje :drool:
Kozackie.
Kozackie.
Zajebiste.
daje okejkę
propsy, zajebiste.
Ogólnie spoko, nutka faktycznie pasuje idealnie. Mimo wszystko trochę ta mgła denerwuje po bokach i nie wiem czy tylko u mnie ale jak na razie na 720p słabiutka jakość. Albo mi nie wczytało, albo YT się ociąga.
Nie ma mnie, wszyscy pucujo halucynowi że fajne filmy i grafiki robi, jestem ja to jakieś geje płaczą że nie umie prowadzić org. dobrze, a za kilka dni płaczą bo jakiś miszcz dmu wbił im bw (wcale nie chodzi o mnie), ale tak w sumie to chyba teraz nie ma płaczu o bw, jak słyszę że trwa minute czy dwie, i gdzie tu radość z wbijania bw
Epicko wyszedł ten filmik .
p.s: jaka nuta?
Użytkownik Dziura77 edytował ten post 12/01/2014 - 09:35
Niewiem o co chodzi, ale fajny film.
Propsuję montaż, ale to, co uderzyło mnie w oczy, to nie trafione w rytm przeskoki, głównie te początkowe. Później było lepiej. Za ujęcia propsuję, bo do tej pory nie nauczę się tak obsługiwać camhacka czy innych tego typu modów. Ogólnie film na plusik, fajnie dobrana muzyka
Kozak.
Halucyn to jest na tyle dobrze wyrobiona marka, że chciałoby się go propsować z miejsca. Jest w tym 100% racji, ponieważ urzeka każdą pracą, w której wprowadza smaczek innowacji sprawiając, że nabiera ona epickiego charakteru. Oglądając ten film przeszły mnie srogie dreszcze, liczę też na więcej i na większą skalę. Kibicuję mocno.
Zajebiste
Kozacko.
Ekstra. :baby:
Wyjebiste halucek, nie ma co.
Fofffff, gratsy, proposososy.
Dobre, jak mi podacie w jakim filmie była ta nuta wykorzystana i jej tytuł dam limit!
Nie no koleś, kozak po całości.
Świetne! :drool: :frantics:
Bardzo podoba mi się twoje dopasowanie muzyki, jak i scenek które zrobiłeś! Brawo.
Jestem pod wielkim wrażeniem, rób to co robisz dalej - dobrze Ci to wychodzi.
Ho-ho, wyjebane :whistle:
Fajny filmik podoba mi się
Woow uszanowanko. Co tu powiedzieć. Super muzyka a do tego świetnie zmontowany filmik. Jestem pod wrażeniem i mam nadzieję, że jeszcze zobaczymy jakiś filmik Twojej produkcji.
Szacun za wykonanie czegoś takiego, ładnie to wszystko wygląda.
Świetna produkcja, jak zwykle zresztą - marka sama w sobie.
Hyde Park →
Zabawy i trwałe tematy na forum →
Tak czy nie?Napisany przez Adrianeekk , 28/03/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Solar/Białas - Intercontinental bajers - zwała.Napisany przez kapitan koks, 20/06/2018 |
|
|
||
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Wnioski o pozwolenie na multikonto →
Pozwolenie na MK [ Vitu ]Napisany przez louis witu, 12/04/2018 |
|
|
|
Gracze, rozrywka i inne →