Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Event mikołajkowy] Listy do mikołaja - 06.12.2013.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
56 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dawid Piaszczyński1449 30/11/2013 - 09:13

Dawid Piaszczyński
  • Gracz

*
Popularny

BPfrQIm.png

Hello!

W związku z eventem mikołajkowym, pierwszy z konkursów polega na napisaniu najśmieszniejszego listu do Świętego Mikołaja. Temat służy tylko i wyłączenie do nadsyłania swoich prac (edit: listy wysyłamy w tym temacie!). Forma jest dowolna. Czas do nadsyłania listów do 06.12.2013. W razie jakichkolwiek pytań proszę zadawać je w tym temacie. Powodzenia!

• Do góry
    • 20

#2 Pawkogrom275 30/11/2013 - 09:39

Pawkogrom
  • Gracz

Kochany Mikołaju mieszkający na tym zimnym biegunie. Jestem głupim biedakiem, żebrakiem i pijakiem. Chciałbym, żebyś w końcu wysłał mi jakiś prezent, bo zawsze jak prosiłem o bulleta to dostawałem pizzę! Ej no! No, to teraz zamieszczam listę, co bym chciał teraz dostać:

-10 pakietów 30 obiektów

-konto premium gold na 460 lat

-10 Bulletów

-4 Buffalo

-2 Sabre

-8 Phoenixów

-10 budynków po 10 tysięcy m2

-Czekoladę, o!

-Nowe ubrania bo te już dragami jebią.

-Sportową kierownicę Momo

-Sportowe fotele Recaro

-Pakiet nowych opon, z kolcami najlepiej, zima idzie!

Siemka, liczę, że tym razem kupisz mi chociaż jedną rzecz poza czekoladą!

• Do góry
    • 2

#3 Hesh387 30/11/2013 - 09:50

Hesh
  • Gracz

*
Popularny

Drogi mikołaju, jako że w tamtym roku zrobiłeś mnie w bambuko z tym kucykiem, to w tym roku zamierzam Ci się odgryźć, Cały rok byłem najgrzeczniejszy ze wszystkich możesz nawet sprawdzić moją kartotekę i zapytać kuratora. W tym roku życzę sobie na gwiazdkę:

- Chloroform (To dla babci, ma problemy z zasypianiem)

- Karton chusteczek (Chyba nie muszę tłumaczyć)

- Glock'a 19 (A, to jest do odstraszania tych domokrążców, którzy ci zawsze pieprzą o Bogu)

- Grubą linę (Bryczka się sama nie zaholuje)

- Czarny samochód. (Obojętnie, może być Admiral)

- Kominiarkę i rękawiczki. (Bo coś zimno!)

- Chatę na odludziu. (Spokojne i szczęśliwe święta)

- Kartkę z twoim adresem. (Żeby Cię mocno uściskać!)

- Kilogramy koksu. (To jest nieodłączna część dobrego filmu)

- Piłkę do kosza z autografem Magic'a Johnson'a. (On nigdy nie trafiał za 3pkt)

- Tresowanego niedźwiedzia cyrkowego. (Nie koniecznie rosyjski, amerykańskie też całkiem w porząsiu)

- Raka prosto z Iraku. (IRAQ LOBSTER!)

PS. Prosił bym jeszcze o gwizdek na elfy, o ile masz coś takiego na składzie no i kilku miesięczny wypoczynek w jakiejś ciasnej dziurze na Kubie, to taka skromna lista prezentów ode mnie. No i mam nadzieje że jak już wpadnę to dasz mi przejechać się tymi Saniami, albo puknął panią Mikołajową, chciał bym żebyś wiedział że u nas gdzie żyją ludzie środka europy panują takie zasady gościnności. - Dzielimy się wszystkim.

Użytkownik Hesh edytował ten post 30/11/2013 - 15:48

• Do góry
    • 17

#4 Theoret1623 30/11/2013 - 09:57

Theoret16
  • Gracz

*
Popularny

Drogi Mikołaju!

Od dziecka dręczy mnie jedno pytanie - Jak jesz to jedzenie zaplątuje Ci się w brodzie?
Piszę do Ciebie list ponieważ byłem bardzo grzeczny.
No dobra, przez większość czasu, w sumie to raz na jakiś czas.
Dlatego proszę Cię o jedno - żeby wszędzie dało się dojechać autobusami.
Proszę Cię również abym dostał biegunki.
Albo wiesz co? W sumie nie ważne Sam sobie kupię prezent!

Użytkownik Theoret16 edytował ten post 30/11/2013 - 10:03

• Do góry
    • 3

#5 Dyrczo391 30/11/2013 - 10:23

Dyrczo
  • Gracz
Siema siwy Mikołaju! W tamtym roku dałeś mi jebitną plantacje maryśki na farmie u Trutha, ale w tym roku chciałbym żebyś mi dał te rzeczy które teraz wymienie, a dokładnie:
-Jeszcze większą plantację maryśki
-Hajsu, wystarczy 9999 miliardów
-Jebitny dom z jebitnymi basenami, tak żeby wszystkie dziwki się pomieściły ze stanu San Andreas
-Nowe buty jakieś oryginalne, Pumaczki mogą być bo moje stare śmierdzą dragami
-Dwadzieścia M4 z niekończoną amunicją
-W chuj granatów
-Jakąś meline żebym mógł gdzieś schować porwanych ludzi
-Jakichś (cenzura)onych bogaczy do meliny, od których wymusze hajs
-Władze nad całym San Andreas
-10 Elegy z felgami Switch, czarne kolory, Alien, hydra, nitro
-10 Infernusów z felgmi Switch, hydra, nitro, czarne kolory
-10 Sultanów z felgami Switch, hydra, nitro, Alien, czarne kolory
-10 Cheetahów felgi Switch, hydra, nitro, czarne kolory
-10 Bulletów felgi Switch, hydra, nitro, czarne kolory
-W pizdu pancernych szybkich aut, czarnych, z hydrą, nitrem i czarnym kolorem
-10 Quadów, czarnych
-10 Sanchezów, czarnych
-10 Gokartów czarnych z felgami Switch
-10 Huntleyów, felgi Switch, czarne kolory
-10 Mavericków czarnych
-Jebitne mięśnie i zajebistą kondyche - Mięśnie większe niż Bill'a Subren'a

Wiem że jestem skromny, zajebisty wyluzowany Mikołaju co siedzi na fotelu, dziwki Ci obrabiają pałe, nie ? A Ty sobie siedzisz i palisz maryśkę. A, i jeszcze jesz ciasteczka po pięć kilo na dzień i popijasz pięcioma litrami mleka - Temu jesteś taki gruby, nie ?
Pozdrowienia od zaffodofego gangstera <heheszky>
Dziękuję za minusy! Co wam za nie dać mili `udupiacze` ?

Użytkownik KrIsToFeReK edytował ten post 02/12/2013 - 18:03

• Do góry
    • -6

#6 Kaszaczczi 98 30/11/2013 - 10:31

Kaszaczczi
  • Gracz

Drogi Mikołaju piszę do Ciebie bo chyba jestem w raju!. Cały rok byłem grzecznym obywatelem naszego miasta, nawet oddawałem swoje paczki młodym kurierom, którzy też próbują zarobić na Swoje życie. W tym liście proszę Cię o kilka małych drobiazgów, a więc tak:

-Możesz odpalić mi mieszkanie, bo w hotelu mieszkam Ty baranie. Garaż, może dwa na te wozy które pan bóg da!

-Możesz dać mi cheetacha bo nie jestem zwykła lacha!

-Maverick też mi siądzie bo nie jestem na lądzie.

-Bullet może dwa, a wszędzie będę Ja!

-Jeśli mi nie kupisz tych pojazdów to wystraszę Twoje renifery, po czym będziesz musiał lecieć na ten Twój Biegun Północny z buta. Tak jak ja latam po centrum

-Możesz dorzucić trochę koksu bo łapki mam jak bym drapał zdrapki

- Laskę możesz przynieść w worze, a może poruchamy razem na dworze!

-Butki z "murzynajki" bo jestem z Jamajki

-Pistolet załadowany bo jestem już rozebrany

-Kominiarki dwie, bo Jordan się zwie

-Rower do skakania oraz skrzydła do latania

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego listu jak i prośby - Pozdrowienia!

Przed przeczytaniem zapoznaj się z instrukcją listu dołączoną do koperty, bądź skonsultuj się z Zemną lub moim przedstawicielem, gdyż każdy list niewłaściwie sprzeczytany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu

• Do góry
    • 1

#7 botku-8 30/11/2013 - 10:31

botku
  • Gracz

Kochany Mikołaju mieszkający na tym zimnym biegunie. Jestem głupim biedakiem, żebrakiem i pijakiem. Chciałbym, żebyś w końcu wysłał mi jakiś prezent, bo zawsze jak prosiłem o bulleta to dostawałem pizzę! Ej no! No, to teraz zamieszczam listę, co bym chciał teraz dostać:

-10 pakietow 30 obiektów

-1 buffalo

-1 admiral

-1 premier

-x3 budynki

-x1 strefa

• Do góry
    • -8

#8 WizZe 260 30/11/2013 - 10:33

WizZe
  • Gracz

*
Popularny

Witam Ciebie mój ukochany, puszysty Mikołaju! Od zawsze marzyłem o prezencie dla mnie od Ciebie.. Od małego dostawałem jakieś czekoladki, cukiereczki, samochodziki zabawkowe.. Te czasy się zmieniły! Dojrzałem potrzebuję czegoś konkretnego.. Codziennie używam mydła i internetu jeżeli wiesz o czym mowa.. Słyszałem, że masz tam wiele pięknych pomocniczek, które rozdają te skromne prezenty dla dzieci! Wiesz czego pragnę najbardziej? Nie chcę, aby z samego rana obok mnie leżało grono cukierków, zabawek po wigilii, lecz chciałbym, aby na ziemi w moim pokoju były porozwalane rózne staniki, majteczki, a obok mnie kilkanaście pięknych pomocniczek w moim cieplutkim łóżku! :wub:

Liczę na spełnienie mojego życzenia. Rózga też się przyda na twoje piękne koleżanki. :lol:

Chciałbym jeszcze od Ciebie jakiś portfel, a w nim ziółko w kartce oraz talony do tesco, abym miał co wszamać na gastro. Albo wiesz co? Możesz dać również pełnoletność oraz, aby oddali nam możliwość płacenia za naprawy z konta PD, o !!

Użytkownik Patryk don edytował ten post 30/11/2013 - 10:57

• Do góry
    • 4

#9 boim740 30/11/2013 - 10:51

boim
  • Gracz

*
Popularny

Drogi South Central Clausie. Życzę sobie abyś w tym roku spełnił nasze największe marzenia. Na początku proszę Cię, abyś zdelegalizował noobstwo na Idlewood, i wypędził wszystkich tam zamieszkałych centrumowców. Do tego proszę Cię, aby mechanicy nam pomagali lepiej, aby FBI oddawało bronie, aby PD na SC trzymało poziom jaki trzyma, by Ballazy Rukola nie niszczyły organizacji, by Pixos kręcił dalej hajs, by Dazzle znalazł sobie w końcu dziewczynę, a nie tylko IC zarywa. By Sadaś dostał nową antenę do radarowania, by gimbusy się nie gimbusowały na forum, by pejdej był większy a czas na /duty krótszy. Do tego proszę Cię o nowe MP5, trochę ołowiu i nowy rowerek, bo mi się w Satanasach zepsuł. 

A i jeszcze jedno drogi mikołaju, daj rózgi tym z centrum, nie nam. Widziałeś kiedyś gang-bang'a na same kijki? No właśnie, także tym razem chcemy MP5.

• Do góry
    • 6

#10 NiceShot 102 30/11/2013 - 12:18

NiceShot
  • Gracz

*
Popularny

Siemanko Mikuś! Piszę do Ciebie list, bo jestem bardzo biedny, żebrzę w centrum od ludzi po dwa dolary na wino i zapiekankę. Ludzie się ze mnie śmieją i poniżają, w moim kartonie pod mostem, nie mam wody, bo się wysuszyła i teraz jestem brudny i śmierdzący. Ostatnio wyżebrałem od jednego pana, który jeździ Turismo, dał mi za to, że jestem brudny i bezrobotny 300$, mogłem za to kupić nowy strój, pójść do morza na molo się wykąpać. Resztę wydałem na nowy karton i zgrzewkę wina. Poproszę bardzo o:

- Jedną giwerę, bo jak się ze mnie ludzie śmieją, to wtedy ja się będę  z nich śmiał.

- Poproszę o jakiegoś Jestera, abym mógł odwiedzić stary most.

- Kilka tysięcy na lepszy hotel, bo na dom to już mnie nie stać.

- Z chęcią chciałbym dostać prysznic w hotelu, żebym nie śmierdział.

- Przydałby się też zapas alkoholu na zimę, trzeba się rozgrzać.

- Poproszę o wygodne łóżko, bo w kartonie jest trochę ciasno.

- Lubię też wciągnąć krechę i zapalić jointa, nigdy tego nie robiłem, ale wiem że to fajne i to lubię, dlatego proszę o jakieś  pięć kilogramów koksu i dwa kilogramy marihuany.

- Nie pogardziłbym swoim biznesem, może być:

Apteka

Restauracja

Siłownia, wielka - na gale MMA.

Ochrona - dużo aut najlepiej.

Taxi - bardzo dużo aut.

Nauka jazdy - wystarczą w nim dwa turismo oraz pięć infernusów.

Radio, żebym mógł nadać komunikat o nowy hotel z wanną i odświeżaczami powietrza.

- Nie pogardziłbym rządzeniem służbami porządkowymi.

- Najlepiej nowe ubrania, bo te strasznie śmierdzą, a nie mam pralki w hotelu.

- Nową szczękę oraz protezę, bo zostały mi dwa zęby na środku.

- Poproszę jeszcze tylko nowe okulary, bo jestem ślepy jak Ty.

Gruby, tłusty Mikołaju, z brodą jak pedofil i z sylwetką jak gruba świnia! Niech spełnią się moje życzenia, to nie będę Ci truł dupy przed następnymi mikołajkami. Tyle ode mnie, pozdrów swoje czarne renifery i pozdrów także Rudolfa z czerwonym nosem jak ja kiedy za dużo wypiję i jestem bardzo pijany.

Użytkownik Reyes edytował ten post 30/11/2013 - 12:29

• Do góry
    • 11

#11 Kagami 2595 30/11/2013 - 12:58

Kagami
  • Gracz

*
Popularny

Siemka Mikołaj, Gachu na mnie wołaj. Wysyłam Ci w tym roku kawałek papieru co myślę, że robi naprawdę wielu. Jakiś Wodo robi event, jednym listem z Los Santos mogę zrobić Eden, ale chwila, chwila to marzenie dla debila, przecież mając życzenie mogę prosić o wszystkiego spełnienie. Zaczniemy od Sultana, kolorowy z felgami abym nie musiał jeździć za kobietami. Będą wskakiwać mi do auta same, a ja pomyślę co jest tutaj grane?! Wjeżdżam na stację widzę mechazorda, przy dystrybutorach cała ich horda. Rzucą się na furę, zostanie z niej złom, dlatego w takich sytuacjach przydaje się chrom. Więc grubasie kochany M4 załadowane poślij do mej mamy. Sam ją odbiorę i wrzucę do jednej z pięćdziesięciu toreb. Niby prezent niewielki, ale dalej lepszy niż jakieś cukierki. Ale moment, co ja widzę, przecież i tak gówno dostanę z tego co piszę. Koniec tych miłości, przejdźmy teraz do wyładowania złości. Słyszałem, że w kominie się zaklinowałeś, tak już wielką dupę sobie uchowałeś. Nie uwierzę w te brednie, co będzie to będzie moja wiara już nie zwiędnie. Jak byłem mały poprosiłem Cię o siostrę, a Ty co? Chciałeś do matki dostęp. Pedofil pieprzony, chciał się również dobrać do mej żony. Nie chcę domu, aut, żadnych skrętów, mam dosyć Twoich zakłamanych prezentów. Dobrze wiem, że nie istniejesz tylko każdemu mętlik w głowie siejesz. Mych zażaleń nadszedł już kres, dobrze o tym wiesz, że zero z Ciebie jest. :gtfo:

• Do góry
    • 43

#12 Kromek147 30/11/2013 - 13:55

Kromek
  • Gracz

*
Popularny

święty Mikołaju

W ramach zbliżającego się dnia 6 grudnia, chciałem napisać do ciebie list.

Jako iż jestem nie śmiałym i skromnym człowiekiem proszę tylko o najbardziej potrzebne rzeczy, które mi się przydadzą w dzisiejszych czasach:

-Dożywotni zapas karnetów na siłownie żeby nie rozwiązywać problemów słownie

-Dożywotni zapas odżywek, żeby nie urósł mi zbytnio tyłek.

-Orzełka do karmienia i wypuszczania go w pole, żeby kolędników kładł na pychole.

-Eleganta do zbierania dupeczek żeby jechać po świąteczny opłateczek.

-Dezodorant AxE żeby anioły mi na choinke spadały a pachy nie śmierdziały.

-Nowego boombox'a przy którym będe trenował boksa.

-Skrzynke z narzędziami żeby nie latać za hydraulikami i innymi naciągaczami.

-Pare tysięcy na przeżycie paru miesięcy.

-Maszynke do golenie wilikinson'a do zgolenia dziewiczego wąsa.

Gdy już dostane wszystko z mojej listy, życze ci żeby twój tyłek nie był tłusty. Mikołajowej pragnącej rozpusty. 

Bicepsa takiego jak Schwarzenegger'a. Sanek z nitro żeby popylać szybciej niż turismo. Wyrzutni z celownikiem optycznym, żeby w rozdawaniu prezentów być dużo szybszym.  Armii elfów do zbywania tych natrętów, którzy napisali list już przedemną. Reniferów z tunning'iem i hydrauliką żeby  szybciej nóżkami przebierały i jak kopnięte wysoko skakały.

Dziękuje, Kromek. :)

• Do góry
    • 4

#13 GuN GuN310 30/11/2013 - 14:02

GuN GuN
  • Gracz

Święty mikołaju, chce dostać 20 kawałków pod choinkę. Byłem niegrzeczny, ale kogo to obchodzi? Mam na ciebie ss'y, jeżeli nie dostane mojego prezentu dostaniesz przetrzymanie na 14 dni i nawet te twoje elfy ci nie pomogą. t(-_-t)

Pozdrowienia GuN GuN :)

• Do góry
    • 1

#14 Wojtuś z Nazaretu1200 30/11/2013 - 14:12

Wojtuś z Nazaretu
  • Gracz

Witam. Tu po prawej są ciasteczek za to po lewej dzbanek mleka, a obok szklanki dla Ciebie. Prosiłbym o całoroczny zapas Air Koniaku oraz piłę mechaniczną, o! Proszę także o to, aby użytkownik wyżej oddał mi moje hajsy. ;c

• Do góry
    • 1

#15 Karwo 2837 30/11/2013 - 14:15

Karwo
  • Gracz

*
Popularny

Drogi święty troszeczkę grubiutki mikołaju, wiem że w(cenzura)asz codziennie jakieś ciastka, ale pewnie w to świeta najbardziej sie naw(cenzura)asz i jestes taki hepi że dajesz wszystkim prezenty, dlatego więc zrobiłem liste rzeczy które chciałbym dostać:

-Golda na 720h.

-Pojazd Marki "Bullet" z napisem "Nauka Jazdy" 

-No i coś dla siebie, jakąś czarną dupeczke która dobrze ssie, podobnie jak odkurzacz ale żeby mi kutasa nie zabrało :(

-Jakiś hajs, no nie wiem.. jak na początek takie dropniaki, żeby nie skłamać dwieście tysięcy poproszę

-Ładny Garnitur, taki czerwony jak pana z białymi kokartkami i żeby swieciel na zółto.

-Dużo ciastek dla Ciebie, bo pewnie musisz jeść.

-Żony dla świętego grubego.

-Hmm.. no i dobrych ocen, proszę pana.

-No i chaupe dla mojego czarnego dupska.

-Biznesik np burdel.

Życzę wesołych świąt, koledzy - i miłego w(cenzura)ania ciastek papatki.

Użytkownik Karwo edytował ten post 30/11/2013 - 14:18

• Do góry
    • 4

#16 StudenciaK95 1519 30/11/2013 - 15:32

StudenciaK95
  • Gracz

Drogi Mikołaju, nazywam się Damian, razem z kilkoma osobami prowadzę MS13, ale nie chcę pisać tylko o grze. Wczoraj w szkole dostałem czwórkę ze sprawdzianu z geografii.. Przygotowałem się na polski z "Ferdydurke" i wiem co to jest upupianie, kupa i gęba. Jestem grzeczny i nie kłócę się z rodzicami, przedwczoraj pozmywałem nawet naczynia i odkurzyłem mieszkanie. Chciałbym Cię drogi Święty Mikołaju o jedną rzecz.. O strzykawkę dla Rukola, tylko tyle - więcej mi nie potrzeba.. 

z poważaniem Damian. 

• Do góry
    • -2

#17 kodak black47 30/11/2013 - 16:55

kodak black
  • Gracz

Strzała Mikołaj! Zbliżają się święta, a z okazji tego... PREZENTY! TAK! PREZENTY! I nie tylko, ale to to już inna sprawa. A tak wygląda moja lista co bym chciał dostac. 

-Pcj

-Jakiś fajny domek na VineWood.

- I jakieś 6.000$ 

Wiem że nie będę tego miał, ale zawsze coś. Nic już więcej nie potrzebuje, chyba że coś oferujesz. 

P.S ciastka są na stole, ale nie ma mleka. 

Wesołych Świąt, Igor.

Użytkownik Braydon_Flores edytował ten post 30/11/2013 - 16:57

• Do góry
    • -4

#18 Rukol 14555 30/11/2013 - 18:25

Rukol
  • Gracz

*
Popularny

Mikołaju, sprawę mam!

Pokój na świecie (SC)...

A co ja pierdziele, wincyj ammo do M4, resztą zajmę sie osobiście.

• Do góry
    • 31

#19 Speedlife 314 30/11/2013 - 18:37

Speedlife
  • Gracz

Drogi Mikołaju zbliżają się święta chciałbym dostać na nie:

-20 heroin

-M4 plus pelno ammo.

-jedno buffalo 

-i jeszcze jakieś 10.000$

Dzięki :)

• Do góry
    • -2

#20 Wayy2579 30/11/2013 - 20:56

Wayy
  • Gracz

*
Popularny

Drogi świętu mikołaju chce ci coś przekazać
Moja alter ego to kapitan napierdalać

Poprosze cię tego roku multum ammo do czwóreczki

trzy torby amunicji do piąteczki

i do tego kilka kół do azotu buteleczki

aby bloods'ów wybić aż do świeczki

Orginalnych, fenomenalnych Crips nikt już nie powstrzyma

bo rozjebiemy każdego naszego wroga na south central

jeden list, jedna proźba, daj moc rozpierdolu po tych krótkich zwrotkach.

• Do góry
    • 5

#21 Scarfacee260 30/11/2013 - 21:27

Scarfacee
  • Gracz

*
Popularny

Puszysty Siwy czerwony pluszaku, chciałbym żebyś
Wysłał mi jakiś wyjebany w kosmos prezent, 

Chciałbym dostać jakieś ekstra dziwki które ssały by mi
Dwadzieścia cztery godziny na dobe, chciałbym jakąś MP5'tke
I w chuj toreb z amunicją do niego, chciałbym dostać wiecej nasionek
Albo wychodowanych roslinek z dużymi plonami
Dwa hamburgery z podwójnym serem
Złoty łanuch, rolexy, i jakieś zajebiste Ciuchy!

• Do góry
    • 4

#22 Hot Milka 13 30/11/2013 - 21:34

Hot Milka
  • Gracz

Drogi świętu Mikołajku !
Chciałabym od ciebie dostać następujące rzeczy:
- chrom (to dla mojego dziadka, żeby lepie spał)
- infernusa, nie pogardze jak będzie full tune :)
- jakąś ville, najlepiej z widokiem na morze
- własną wyspę, najlepiej z dinozaurami - nie pogardze cukierkami :P
- kontrakt płytowy, najlepiej z Pitbullem
- oczywiście bazookę dla mnie, żebym zabijała nieprzyjaciół :P
- oraz duzo, słodyczy od KINDER :)
Proszę przynieś mi te rzeczy a będę happy na cały drugi rok, aż do następnych świąt.

• Do góry
    • 2

#23 AskAlex5 30/11/2013 - 22:04

AskAlex
  • Gracz

*
Popularny

Kochany Mikołaju

Mikołaju,Mikołaju w te skromne moje święta proszę cię o kilka skromnych podarków.
Przede wszystkim mam na ciebie SS'y jak kradniesz w 24/7 więc nie odmawiaj mój kochany mikołaju.
Mam 4 latka i chcę dostać (zrobie ci listę):
-Tak około 3 taksówki.(Na otwarcie mojego życiowego biznesu)
-9 trylionów (Pamiętaj ! mam SS'y jak kradniesz w 24/7)
-Ze 2 Bullety (Takie osobiste póki nie będę miał prawka to wozić mnie będziesz ty ! Tak baj de łej mam też SS'y jak uciekasz z akcji RP więc Kobyl to cie szybko złapie)
-Gnacika ale takiego żeby mi się w rękę mieścił. (Tak na obronę przed Odwalaczami)
To już wszystko mój kochany Mikołaju myślę że te SS'y przekonają cie do Dania mi NAJLEPSZEGO PREZENTU!

• Do góry
    • 3

#24 Korcsi57 01/12/2013 - 03:26

Korcsi
  • Gracz

*
Popularny

Drogi Śnięty.

Proszę pole siłowe bo czarnuchy do mje strzelajo i mam ciągle BW.  Aha i magiczne łańcuchy cobym mógł sobie gnata przypiąć do brzucha żeby nie kradli.

Dziękuję.

• Do góry
    • 3

#25 DejBoj124 01/12/2013 - 11:18

DejBoj
  • Gracz

Drogi Świetku !

Mam sprawe a odnośnie daj mi pod drzeweczko jakąś fajną gablote,dolarków stos, no i gnata moze, bo czarnuchy mnie poprostu wkuriwają !! Jagbyś mógł to przynieść kilka kafli GS'a :) .. Suczke jakąś żeby mi po browary za(cenzura)ała i obciągała mojego uroczystego !

Dzięki święty !

Użytkownik LRF123 edytował ten post 01/12/2013 - 11:19

• Do góry
    • 1

#26 DontKillMe43 01/12/2013 - 18:01

DontKillMe
  • Gracz

*
Popularny

Kochany Święty Mikołaju !

Zbliża się twój dzień, i mam do ciebie wielką prośbę.

Chciałbym dostać Sultana Alien'a oraz darmowe blokady na koło.

Poproszę Cię również o pięć murzynek oraz dwie azjatki, mogą być też białe.

Jeśli spełnisz moją prośbę, odstąpię ci dwie murzynki.

Myślę że nie jesteś aż tak pijany żeby dobrze zrozumieć mój list.

Dziękuję i myślę że przyjmiesz  mój list.

Pozdrawiam ciebie oraz twoją żonę.

Ps. Wymień nowe renifery bo te mają za słaby silnik na moje prezenty.

• Do góry
    • 4

#27 Family Guy3591 01/12/2013 - 19:15

Family Guy
  • Gracz

*
Popularny

Drogi Mikołaju!
Z północy zawiało śniegiem a on stał i oglądał z dachu całe ganton. Zawiązał zielona bandanę na twarzy i przykucnął wyciągając ze skutkiem kawałek papieru i mały ołówek i pomyślał-napisze list do Santy Clous'a. Spojrzał z gniewem na swoje dawne tereny i uczynił na kartce znaki w których poprosił o dawne ziemie z łzą w oku szepnął do siebie, zaciskając pięść "chciałbym aby ganton znów było zielone".

z poważaniem, twój wierny czarnuch.

• Do góry
    • 8

#28 BornuPOSTY 300 01/12/2013 - 21:52

BornuPOSTY
  • Gracz

*
Popularny

elcmnhG.png

• Do góry
    • 18

#29 Pan Ahmed1373 01/12/2013 - 22:05

Pan Ahmed
  • Gracz

*
Popularny

Serwus Niklas!

Jo Ci godom w takim sprawunku Ty świynty gorolu pieroński ino mosz chutoć ta paka we sechstym december, bo jak Cie ciulne we gowa to Cie chopie ni ma. Fersztejen to synek? No, Tukej mosz moja lista proś:

-nowiuśki pitwok dla moich chopców

-modra chacka na ryj, co by żodyn nie widzioł iże jeżech ahmyd, ja? Żodyn!

-nowo flynta dla meine Amerykon wysztyrlowoł, ja.

-pieruński panzerfaust do ciulania goroli ze Sosnowca

-ciepany sztilhandgranat zamiost tego wungla, co żech erbnoł od Ciebie unckiego roku.

-aha, eszcze antreja heroiny, tak duża jak ta gryfno czarno hołda na Willowfield, no!

-wiela geltu

Chow się gruby, pyrsk. Czekomy do Świont!

Wincyj grzychów nikej nie pamiętom, za alles pierońsko żałuje i godom Wom, że tyn fto nie wierzy w Niklasa, temu gorole sutki w nocy obgryzają.

By Ahmed

Ta nowela nie mioła na celu urazić żodnego gorola, tym bardzi mieszkańców Sosnowca.

Tyczy się to również wyśmiewania jakże pięknej,  ślunskiej godki.

• Do góry
    • 17

#30 JackDaniels1285 01/12/2013 - 22:15

JackDaniels
  • Gracz

*
Popularny

zdejmoj toć blokade z buffalo za dolca, bo lspd to kłamczuchy i nie chcioły mi zdjuńć.

Użytkownik JackDaniels edytował ten post 01/12/2013 - 22:24

• Do góry
    • 10

#31 NaPewnoNieDRYWA 1054 01/12/2013 - 22:25

NaPewnoNieDRYWA
  • Gracz

*
Popularny

będzie ten worek ziemniaków, co mi go od 17 lat obiecują?

• Do góry
    • 3

#32 Jakub Szymański 997 01/12/2013 - 22:39

Jakub Szymański
  • Gracz
Mikołajku ty mój kochaniutki jo nie bynde tak zacnie szprochołoł jak mój sztajger kochaniutki Ahmedzik co ja go na hyłdzie znalozł. Ale ja mam ino eine kleine życzonko, żadne flynty i inne pieruństwa. Jo żeh chciał aby ino mój Carlosek oryginalny Stanley Racer wrócił. No i może co by te pingwiny podkicały i po taniości to pieruństwo z koła motorrada sciągli. I dałbym komuś w ryło co by ino sie lepiej żyło. I dzyzd!
  • Do góry
    • 2

#33 aLepeszeK195 01/12/2013 - 22:47

aLepeszeK
  • Gracz

obiekty, firme - ochrona

koniec

• Do góry
    • 1

#34 OparowatyOpar807 02/12/2013 - 01:21

OparowatyOpar
  • Gracz

Drogi mikołaju, pisze do Ciebie ze świata zmarłych, tak właśnie tak

John Barber, mechanik zawodowy, specjalizujący się w tankowaniu

pojazdów, w niebie też znalazłem swoje miejsce, ale mają troche zacofaną technologie

chce cie prosić nowy dystrybutor i dwa puste kanisterki, dziekuje <3

• Do góry
    • 2

#35 Meneys 109 02/12/2013 - 15:20

Meneys
  • Gracz

Drogi Mikołaju! W tamte swięta nie było mnie na Los santos, dlatego chciałbym teraz w te otrzymać następujące upominki:

- Byle jaką broń z nabojami, w celu samoobrony.

- Jakis zwykły pojazd, który jest sprawny.

- Konto premium na jakis czas.

- Jakies tam obiekty...

Dziękuję Mikołaju z góry! Myslę, że te swięta będą udane! :)

• Do góry
    • 1

#36 DamianiuCV1 02/12/2013 - 15:26

DamianiuCV
  • Świeżak

Święty Mikołaju

Wiem, że u ciebie tzn no na tym biegunie jest zimno no ale na Grove Street jest tak zimno , że się  w pale nie mieści lepiej ubierz się ciepło ;)

Moim wymarzonym prezentem była ta z nowej edycji prezerwatywa z firmy Diurex widziałem ją w sklepie Binco a podróbki możesz zakupić w sklepie Victim.

Mieszkam w hotelu a dokładniej ''Hotel pod KoxEm''.Ciastek i mleka ci nie podaruje ponieważ zbieram na cometa ale zaoferuje cie kości po mięsie(Nie ma psów  w okolicy dlatego tobie je podaruje) a zamiast mleka może chyba być sperma? Po pierwsze ''Nie przyjmuje reklamacji za kości i sperme'' po 2 drugie

Jak nie znajdziesz tej prezerwatywy to może być ta z poprzedniej edycji możesz ją nabyć w sklepie Zip(Jak nie wiesz gdzie jest ten sklep to polecam GPS z Biedronki w okazyjnej cenie jedynie 2000$ no jak ta ich reklama brzmi, a już wiem ''Biedronka codziennie niskie ceny''.To już byłoby chyba koniec.Święty mikołaju ja wiem, że może jestem troche zboczony no ale takiego mnie zrobili.

Pozdrawiam: Wesołych Świąt.

PS:Jakbyś był aż tak ciekawy to na Grove Street jest -76*C, i bym prawie zapomniał w Biedronce jest jeszcze kurtka z firmy Lumpex oraz czapka z  Lumpex'a. No to Wesołych Świąt. ;)

Użytkownik DamianiuCV edytował ten post 02/12/2013 - 15:28

• Do góry
    • 1

#37 Black00 255 02/12/2013 - 20:35

Black00
  • Gracz

*
Popularny

VdHIH0h.jpg

Drogi święty kochany Mikołaju! W tamtym roku nic nie dostałem, za te bójki, gwałty i morderstwa - jeżeli w tym roku nic
nie dostanę, coś z powyższych rzeczy przetestuję na Tobie, tak. W ciągu roku bardzo się pilnowałem, jedynie kilka tysięcy
gwałtów, dwa razy tyle morderstw, a co do bójek to... nie warto pisać, już całkowicie na minusie. O moje zachowanie możesz
spytać osoby które widziałem kilka razy w ciągu tygodnia - Agenci federalni, nie wiem czemu ale jestem ich bardzo częstym
gościem. Zamykając mnie w jakimś małym pokoju za kratkami, odchodzą przez co czuję się bardzo smutny. Przed tym bardzo 
mnie biją, mówiąc że w obronie własnej - a ja przecież nic nie robię! Czasami tylko staram się z nich zrobić sitko moją
nową bronią palną typu MP5. Zapracowałem na nią sam, bez Twojej pomocy. Teraz zbieram na M4, mam nadzieję że mi w tym
pomożesz, za to załatwię Ci kilka prostytutek, taki fajnych. Tak, tak - trzymając tą różdżkę Harry'ego Potter'a czekasz
już aż powiem Ci co chciałbym dostać, więc tak...

- Brata razy dwa
- Jakąś fajną dziewczynę żebym nie musiał ich wiązać a następnie wywozić do auta. Cycki niech ma takie duże jak Twoja dupa.
- Taki zajebiaszczy, dwukołowy pojaz jakim jeżdżą w centrum - Faggio się nazywa czy jakoś tak
- Więcej dilerów do okradania
- Miotłę do uciekania przed LSPD (może być Harryego Pottera)
- Nowy dom, moja willa z basenem mi się znudziła
- Jakieś takie słabe autko, wolne abym nie wpieprzył się w postrach Los Santos - Golf Bartosza Misiaka, może być bullet.
- No i miejsce w którym byłem tylko sześćdziesiąt dziewięć razy - izolatka w siedzibie FBI
- Takie laczki co ma Ferduś Kiepski

No to se będzie na tyle, pamiętaj o jednym z pierwszych zdań, jeżeli tego nie dostanę to znajdę Cię nawet w melinie Pixosa
a tam... wiesz co się stanie.

• Do góry
    • 11

#38 Nigdy nie widziany1 02/12/2013 - 20:44

Nigdy nie widziany
  • Gracz

Drogi Mikołaju! W tamte swięta nie było mnie na Los santos, dlatego chciałbym teraz w te otrzymać następujące upominki:

- Byle jaką broń z nabojami, w celu samoobrony.

- Jakis zwykły pojazd, który jest sprawny.

- Konto premium na jakis czas.

- Jakies tam obiekty...

A i zebym mogl sie dostac na easy do LSPD 

• Do góry
    • 1

#39 thazzuke694 02/12/2013 - 23:16

thazzuke
  • Gracz

*
Popularny

Mikołaju!

Uszanowanko, wow jakie szaty zacne, czerwone bardzo,

takimi nie pogardzę!

Święta bardzo, wow tyle śniegu,

snowboard poproszę, bo ciągle jestem w biegu.

Nie znoszę, gdy pod koszem kalosze,

pałętają się niczym rzeczne wonsze,

a tego nie znosze, bowiem wiem co nosze!

Toczy się lista moich zachcianek,

od ammo do m4 po różnorodność klamek.

Co ranek, otwieram oczy i pacze,

na i-wud zawsze czarnucha zobacze.

Nieopacznie, wzrokiem swym kieruje, poprosze więc gogle,

nie jakieś uje muje.

Widać lista, zachcianek powiększona,

wiec upiększę ją, o 4G Iphone'a.

Przy okazji poproszę, o garstkę rozumu,

dla czarnuchów z i-woda,

co piją dużo rumu.

Trzyma się to kupy, muszę przyznać śmiało,

gold się przyda, by na paliwo starczało.

Przepraszam za ten żart, to źle z mojej strony,

czarnuchy podjeżdżają, więc poprosze kalesony.

Ten rytm nieogolony, trzyma się jak lep,

poprosze zatem pejdej,

jest dla mnie jak chleb.

Ciągnie się ciągnie, zachcianek strzykawka,

podaruj mi te rzeczy,

bo złapała mnie zajawka.

Jeszcze chyba, o czymś zapomniałem,

potrzebny mi siłowy,

bo dawno pakowałem.

Bardzo dobrze widać, jak się to prezentuje,

koniec mojej listy,

pozdrawiam i dziękuję!

Widocznie ten list się lekko rymu trzyma,

więc trzym się mikołaju,

kevin się zaczyna.

Użytkownik Tazzik edytował ten post 02/12/2013 - 23:52

• Do góry
    • 5

#40 Fari581 02/12/2013 - 23:24

Fari
  • Gracz

A ja skromnie poproszę o worek słodyczy.

• Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych