Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Marsylia Taxi wypłaty od 200-300$ + premie!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
34 odpowiedzi w tym temacie

#1 Renter — 146 05/11/2013 - 17:13

Renter
  • Gracz

taxi.gif

MARSYLIA TAXI

oficjalnie otwiera rekrutację.

Jesteśmy świeżą firmą, od nie dawna działamy na terenie Los Santos.

Poszukujemy młodych, zorganizowanych ludzi nastawionych na wysokie zarobki.

Oferujemy wynagrodzenie od   200$   za gołe  30 minut  pracy do nawet 300$ dla najaktywniejszych pracowników.

Aby otrzymać  250$  wypłaty wymagane je st przepracowanie 30 minut i przewiezienie  3 klientów. 

Co tydzień wybierany jest najaktywniejszy kierowca który dodatkowo otrzymuje 500$ premii.

Formularz zgłoszeniowy:

Imię:

Nazwisko:

Numer kontaktowy:

Prawo jazdy: [TAK/NIE]

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?:

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?:

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej):

Kilka słów o sobie:

Użytkownik Renter edytował ten post 23/11/2013 - 23:57

• Do góry
    • 0

#2 seba465 — 0 05/11/2013 - 17:20

seba465
  • Świeżak

Imię:Alfredo

Nazwisko:Harris

Numer kontaktowy:

Prawo jazdy: [TAK/NIE]TAK

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?:Ponieważ jestem zorganizowany i nastawiony na wysokie zarobki

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?:Tak

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej):Pracuje w warsztacie i szkole jazdy.

Kilka słów o sobie:

Jestem zorganizowany, ogarniety za kólkiem, uprzejmy, znam miasto.

Sorki ze inne konto ale mam 2. Konto z jakiego miałem pisac to filip_22

• Do góry
    • 0

#3 BedzieszJebany — 96 06/11/2013 - 12:03

BedzieszJebany
  • Gracz

Imię:Braydon 

Nazwisko:Supo

Numer kontaktowy:3475027

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?:Widze że ta firma dopiero sie rozwija chce pomóc :)

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?:tak.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Nie.

Kilka słów o sobie:Dbam o coś co nie jest moje (taxówka służbowa) jestem kompetenty, i solidny :)

• Do góry
    • 2

#4 Mazur15 — 1 06/11/2013 - 17:23

Mazur15
  • Gracz

Imię:Barrett

Nazwisko:Diaz

Numer kontaktowy:336-46-86

Prawo jazdy: Tak,posiadam

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?:Myślę że to schludna firma,wiadomo-nowa praca,i nowa przygoda z nią związana

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?:Tak pracowałem,byłem bardzo odpowiedzialny za moje obowiązki.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej):Pracuję w Szkole nauki jazdy

Kilka słów o sobie: Jestem człowiekiem dbający i pomagającym w trudnej sytuacji zawsze pomogę.

Pozdrawiam Barrett

• Do góry
    • 0

#5 Kiszek — 4 06/11/2013 - 20:19

Kiszek
  • Gracz

Imię: Simon

Nazwisko: Ruis

Numer kontaktowy:

Prawo jazdy: [TAK/NIE] TAK

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Ponieważ uważam, że jesteście rzetelną firmą dbającą o klientów,a także o pracowników.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: Nie, ale na pewno sobie poradzę.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): W przyszłości prawdopodobnie w nauce jazdy.

Kilka słów o sobie: Jestem miłą, kulturalną i życzliwą osobą pewną siebie. Wierzę, że podołam temu wyzwaniu.

• Do góry
    • 0

#6 Goldex33 — 0 06/11/2013 - 20:44

Goldex33
  • Gracz

Imię:Ross 

Nazwisko: Alvarez

Numer kontaktowy:3476241

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?:Widze że ta firma dopiero sie rozwija chce pomóc.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?:tak.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Nie.

Kilka słów o sobie:Dbam o coś co nie jest moje (taxówka służbowa) jestem kompetenty, i solidny.

• Do góry
    • 0

#7 Get Low — 63 06/11/2013 - 21:41

Get Low
  • Gracz
Imię:Riley
Nazwisko:Perez
Numer kontaktowy:3303174
Prawo jazdy: [TAK/NIE]TAK
Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?:Od bardzu wielu osób słyszałem, że jest to najlepsza firma taxówkarska z bardzo dobrą ekipą.
Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?:Oj tak i to wiele razy (Inne servery Role Play)
Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej):Pracuje aktualnie w firmie Idaho GSM
Kilka słów o sobie:Jestem bardzo dobrze zoorganizowany czasowo mój staż na serverze jest mały, ponieważ miałem bardzo długa przerwę z powodu problemów rodzinnych ale nie mam problemu z topografia miasta, którą znam w 100%. Z graczami mam wspaniałą komunikatywność,bardzo dobrą cierpliwość więc myślę że nie będzie żadnego problemu z klientem. Myślę że powyższe stwierdzenia przybliża mnie do dostania tego stanowiska.
  • Do góry
    • 0

#8 Renter — 146 08/11/2013 - 09:12

Renter
  • Gracz

Alfredo Harris - zapraszam po invite.

Braydon Supo - zapraszam po invite.

Barrett Diaz - Niestety logi.

Simo n Ruis  - zapraszam po invite.

Ross Alvarez - zapraszam po invite.

Riley Perez - zapraszam po invite.

W dniu dzisiejszym po godzinie 21 będę na serwerze. Wówczas zapraszam po invite.

Zapraszam do składania podań!

Użytkownik Renter edytował ten post 08/11/2013 - 09:12

• Do góry
    • 0

#9 Get Low — 63 08/11/2013 - 10:07

Get Low
  • Gracz
A po 20 dalbys radę?
  • Do góry
    • 0

#10 Simpson — 327 08/11/2013 - 18:05

Simpson
  • Gracz

Imię: Bobby 

Nazwisko: Sanchez

Numer kontaktowy: 427412

Prawo jazdy: [TAK/NIE] Tak

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Wydaje mi sie że szef oraz inni pracownicy sa przyzwoici i można im ufać, nie wybieram pracy pochopnie tylko wybieram z pośród wielu ofert.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: Owszem, miałem nawet własną dobrze prosperującą firme.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Możliwe ze będe jeszcze pracować w restauracji ale to nie jest na sto procent ustawione, chcę ogólnie miec jedną pracy aby móc ukierunkować swoją własną kariere

Kilka słów o sobie: Moj staż na serwerze sięga roku 2011, nie jestem odwalaczem ani kimś z tych rzeczy. Gra dla mnie to przyjemność, z racji tego że od dłuższego czasu nie grałem postanowiłem poszukac pracy. Nazywam się Bartek mam 18 lat i gram hobbystycznie, interesuje się motoryzacją, startuje w zawodach motocrossowych. Puki co wybieram powoli kierunek na studia.

• Do góry
    • 0

#11 BedzieszJebany — 96 08/11/2013 - 22:11

BedzieszJebany
  • Gracz

włącz komunikator Renter musisz mi dać inva do taxi ;d

• Do góry
    • 0

#12 Renter — 146 08/11/2013 - 23:18

Renter
  • Gracz

Bobby Sanchez - przyjęty. Zapraszam po invite.

Zachęcam do składania podań! :)

• Do góry
    • 0

#13 Get Low — 63 08/11/2013 - 23:40

Get Low
  • Gracz
Będziesz jutro po 15? Odpisz na PW.
  • Do góry
    • 0

#14 9180mati — 1 09/11/2013 - 07:56

9180mati
  • Gracz

Imię:Adonis

Nazwisko:Santagnelo

Numer kontaktowy:80330930

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?:Bo lubię taxi na innym server też jestem taxówkarzem

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?:Tak,Na innym serverze RP

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej):Raczej tylko u was

Kilka słów o sobie:Nazywam się Mateusz mam 17 lat,interesuje się mechanictwem(po gimnazjum do samochodówki)zawsze interesował mnie sport,jestem spokojnym człowiekiem,nie agresywnym,i mam podejście do klientów myślę że moje podanie spodoba się wam :)

Użytkownik 9180mati edytował ten post 09/11/2013 - 08:03

• Do góry
    • 0

#15 Renter — 146 09/11/2013 - 09:47

Renter
  • Gracz

Adonis Santagnelo - odrzucone ze względu na sposób gry IC.

• Do góry
    • 0

#16 Crisho — 397 09/11/2013 - 19:16

Crisho
  • Gracz

Imię:Brice

Nazwisko:Taylor

Numer kontaktowy:3434155

Prawo jazdy: [TAK/NIE]Tak

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?:Ponieważ to nowa firma i chciałbym być jej częścią.Pomóc jej stać się jedną z najlepszych.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?:Tak, w wielu firmach.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej):Nie

Kilka słów o sobie:Jestem miły,kulturalny i mam poczucie humoru.Lubię pomagać ludziom.

• Do góry
    • 0

#17 C2arny12 — 1 10/11/2013 - 12:16

C2arny12
  • Gracz

Imię: Blaze

Nazwisko: Dito

Numer kontaktowy: 346-910-8

Prawo jazdy: [TAK/NIE] Tak,oczywiście

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?:Uważam że wasza firma jest rzetelna,zorganizowana i nie zaniedbuje swoich klientów i pracowników.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?:Nie pracowałem lecz uważam że sobie wyśmienicie poradzę

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej):Jak narazie mam zamiar pracować u was 

Kilka słów o sobie:Jestem kulturalny,uczciwy,pracowity i dobrze dogaduje się z klientami,szybko się uczę,a także świetnie kieruje autami

• Do góry
    • 0

#18 Chore Jazdy — 657 10/11/2013 - 17:07

Chore Jazdy
  • Gracz

Imię: Nina

Nazwisko: Cairo

Numer kontaktowy:3426427

Prawo jazdy: [TAK/NIE] tak

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Ponieważ jestem zmobilizowana i ogarnięta. Pracę moge zacząć od zaraz.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: Tak

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Diamond WorkShop, Urząd, Revolution Pharmacy, Bel Visto Restaurant,

Kilka słów o sobie: Jestem kulturalną i zmobilizowaną osobą, mam 23 lat, i mieszkam na Rinch.

• Do góry
    • 0

#19 Renter — 146 10/11/2013 - 21:07

Renter
  • Gracz

Brice Taylor - zapraszam po invite

Blaze Dito - niestety

Nina Cairo - zapraszam po invite

Niestety, invite można otrzymać dzisiaj bądź później dopiero we wtorek w godzinach popołudniowych. Ze względu na jutrzejszy wyjazd.

• Do góry
    • 0

#20 Renter — 146 16/11/2013 - 11:28

Renter
  • Gracz

Zapraszam do składania podań!

Rekrutacja trwa!

• Do góry
    • 0

#21 CooperJ — 0 16/11/2013 - 12:39

CooperJ
  • Świeżak

Imię:Jevon

Nazwisko:Cooper

Numer kontaktowy:3507377

Prawo jazdy: TAK

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Chciałbym bardzo być taxówkarzem . Widzę ,że firma się rozwija i dlatego chciałbym uczestniczyć w jej rozwoju

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?:Nie

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej):Nie mam zamiaru

Kilka słów o sobie:Jestem punktualny, dbam o wóz , dobrze znam mapę , jestem kulturalny

• Do góry
    • 0

#22 Renter — 146 17/11/2013 - 08:27

Renter
  • Gracz

Jevon Cooper - odrzucam.

• Do góry
    • 0

#23 Erestor — 0 18/11/2013 - 22:05

Erestor
  • Świeżak

Imię: Abel

Nazwisko: Chille

Numer kontaktowy: 3516674

Prawo jazdy: [TAK/NIE] Tak

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Jest to nowa i wydaje mi się, że będzie dobra. Dobra płaca. Myśle że nie są rozwalone pojazdy.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: Tak, lecz słabo słabo rozwalone doszczętnie pojazdy.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Nie

Kilka słów o sobie: Jestem ostrożnym człowiekiem (tylko mi gdy nudzi mi coś palnie się...) Grałem wcześniej na tym serwerze to jest nowa postać, która gram od niedawna.

• Do góry
    • 0

#24 Renter — 146 19/11/2013 - 12:58

Renter
  • Gracz

Imię: Abel

Nazwisko: Chille

Numer kontaktowy: 3516674

Prawo jazdy: [TAK/NIE] Tak

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Jest to nowa i wydaje mi się, że będzie dobra. Dobra płaca. Myśle że nie są rozwalone pojazdy.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: Tak, lecz słabo słabo rozwalone doszczętnie pojazdy.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Nie

Kilka słów o sobie: Jestem ostrożnym człowiekiem (tylko mi gdy nudzi mi coś palnie się...) Grałem wcześniej na tym serwerze to jest nowa postać, która gram od niedawna.

Neutral - Dziś koło 14-15 będę IG, zapraszam do odegrania tego IC. Wtedy podejmę decyzję.

Zapraszam serdecznie do składania podań!

• Do góry
    • 0

#25 Błażejowyy — 870 19/11/2013 - 13:19

Błażejowyy
  • Gracz

Imię: Barrett

Nazwisko: Walker

Numer kontaktowy: 351-27-02

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Ponieważ bardzo lubię pracować jako taksówkarz pomiędzy ludzmi.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: Niestety jeszcze nie miałem okazji pracować w firmach takiego rodzaju.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Monkey FM , Connor Driving School.

Kilka słów o sobie:  Jestem osobą miłą , uprzejmą , mam podejście do ludzi , bardzo lubię jeździć samochodami , mieszkam w Hotelu 62.

Użytkownik Mistero edytował ten post 19/11/2013 - 13:20

• Do góry
    • 0

#26 Erestor — 0 19/11/2013 - 13:19

Erestor
  • Świeżak

Imię:Adonis

Nazwisko:Santagnelo

Numer kontaktowy:80330930

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?:Bo lubię taxi na innym server też jestem taxówkarzem

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?:Tak,Na innym serverze RP

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej):Raczej tylko u was

Kilka słów o sobie:Nazywam się Mateusz mam 17 lat,interesuje się mechanictwem(po gimnazjum do samochodówki)zawsze interesował mnie sport,jestem spokojnym człowiekiem,nie agresywnym,i mam podejście do klientów myślę że moje podanie spodoba się wam :)

Co za człowiek :D

• Do góry
    • 0

#27 Renter — 146 19/11/2013 - 14:40

Renter
  • Gracz

Imię: Barrett

Nazwisko: Walker

Numer kontaktowy: 351-27-02

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Ponieważ bardzo lubię pracować jako taksówkarz pomiędzy ludzmi.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: Niestety jeszcze nie miałem okazji pracować w firmach takiego rodzaju.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Monkey FM , Connor Driving School.

Kilka słów o sobie:  Jestem osobą miłą , uprzejmą , mam podejście do ludzi , bardzo lubię jeździć samochodami , mieszkam w Hotelu 62.

Przyjęty - Zapraszam po invite.

Invite może dać: Alan McCerdi, Braydon Supo oraz Corey Toni.

Chwilowo rekrutację zawieszam!

• Do góry
    • 0

#28 Renter — 146 23/11/2013 - 23:57

Renter
  • Gracz

Rekrutacja otwarta!

Najlepsze zarobki jako taksówkarz!

Nigdzie nie znajdziesz lepszej pensji!

Zapraszam do składania podań.

• Do góry
    • 0

#29 DiilMaxTinsGanG — 0 25/11/2013 - 15:09

DiilMaxTinsGanG
  • Gracz

Imię: Tre

Nazwisko: Adams

Numer kontaktowy: 3489972 

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Ponieważ bardzo lubię spędzać swój czas przy samochodzie i wśród ludzi .

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: Niestety jeszcze nie miałem okazji pracować w firmach takiego rodzaju.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Platinum Gym 

Kilka słów o sobie:  Moimi zaletami są : punktualność , odpowiedzialność . We wolnym czasie spędzam dni przed samochodem lub wyjazdami na ryby .

• Do góry
    • 0

#30 Meneys — 109 25/11/2013 - 15:41

Meneys
  • Gracz

Imię: Dawson

Nazwisko: Evans

Numer kontaktowy: 3525621

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Uważam, że ta firma jest najlepszą z firm Taxi. Wybieram ją rownież dlatego, że lubię przewozić ludzi do wybranego celu. Będę prezentować w tej firmie, po przyjęciu, dobry poziom oraz będę ją reklamować.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: Raz.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Nie, będę tylko w tej (oczywiscie jak mnie przyjmiecie).

Kilka słów o sobie: Mam na imię Dawson, mam 18 lat. Mieszkam w Los santos w hotelu pod Koksem. Aktualnie nie mam stałej pracy, więc postanawiam, że chciałbym zostać w tej jak najdłużej. Posiadam prawo jazdy, dowód osobisty oraz CV. Gdy mnie wybierzecie - nie pożałujecie!

• Do góry
    • 0

#31 Andrejus — 0 25/11/2013 - 22:43

Andrejus
  • Gracz

Imię:Jeffrey

Nazwisko:Rao

Numer kontaktowy:353-05-37

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?:Ponieważ mam doświadczenie co do tej pracy oraz jestem śmiałym człowiekiem

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej):Great Taxi

Kilka słów o sobie Przybyłem do Los Santos 2 lata temu jak do tych czas pracowałem w firmie Great Taxi,i chce po prostu zarobić sobie na życie.

Użytkownik Andrejus edytował ten post 25/11/2013 - 22:46

• Do góry
    • 0

#32 Renter — 146 26/11/2013 - 06:13

Renter
  • Gracz

Imię: Tre

Nazwisko: Adams

Numer kontaktowy: 3489972 

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Ponieważ bardzo lubię spędzać swój czas przy samochodzie i wśród ludzi .

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: Niestety jeszcze nie miałem okazji pracować w firmach takiego rodzaju.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Platinum Gym 

Kilka słów o sobie:  Moimi zaletami są : punktualność , odpowiedzialność . We wolnym czasie spędzam dni przed samochodem lub wyjazdami na ryby .

Neutral - zapraszam do odegrania tego. Jeśli InGame będzie wszystko ok, dam invite.

Imię: Dawson

Nazwisko: Evans

Numer kontaktowy: 3525621

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Uważam, że ta firma jest najlepszą z firm Taxi. Wybieram ją rownież dlatego, że lubię przewozić ludzi do wybranego celu. Będę prezentować w tej firmie, po przyjęciu, dobry poziom oraz będę ją reklamować.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: Raz.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Nie, będę tylko w tej (oczywiscie jak mnie przyjmiecie).

Kilka słów o sobie: Mam na imię Dawson, mam 18 lat. Mieszkam w Los santos w hotelu pod Koksem. Aktualnie nie mam stałej pracy, więc postanawiam, że chciałbym zostać w tej jak najdłużej. Posiadam prawo jazdy, dowód osobisty oraz CV. Gdy mnie wybierzecie - nie pożałujecie!

Przyjęty - zapraszam po invite

Imię:Jeffrey

Nazwisko:Rao

Numer kontaktowy:353-05-37

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?:Ponieważ mam doświadczenie co do tej pracy oraz jestem śmiałym człowiekiem

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej):Great Taxi

Kilka słów o sobie Przybyłem do Los Santos 2 lata temu jak do tych czas pracowałem w firmie Great Taxi,i chce po prostu zarobić sobie na życie.

Przyjęty - warunkowo, zobaczymy co tam pokażesz w grze.

Po invite proszę zgłaszać się do

Alan McCerdi oraz Corey Toni.

• Do góry
    • 0

#33 Meneys — 109 26/11/2013 - 15:15

Meneys
  • Gracz

Nie ma żadnego online, jakby co to gdzie macie stanowisko taxi?

Podacie nr. tel?

Użytkownik Anakonda016 edytował ten post 26/11/2013 - 15:31

• Do góry
    • 0

#34 alan123 — 0 26/11/2013 - 15:52

alan123
  • Gracz

Imię: Glen

Nazwisko: Davis

Numer kontaktowy: 3525639

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Ponieważ dobry ze mnie kierowca oraz jestem dobrze zorganizowany.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: kiedyś, na innych serwerach.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Bel Vito Restaurant, Play Mobile.

Kilka słów o sobie: Nazywam się Alan, mam 17 lat , interesuje się piłką nożną, mieszkam w województwie Lubuskim niedaleko Gorzowa Wlkp. Grałem dosyć długo na tym serwerze, jednak zrezygnowałem no i znowu naszła mnie ochota.

• Do góry
    • 0

#35 Renter — 146 27/11/2013 - 07:30

Renter
  • Gracz

Imię: Glen

Nazwisko: Davis

Numer kontaktowy: 3525639

Dlaczego składasz podanie właśnie do naszej firmy?: Ponieważ dobry ze mnie kierowca oraz jestem dobrze zorganizowany.

Czy dotychczas pracowałeś jako taksówkarz?: kiedyś, na innych serwerach.

Czy pracujesz/masz zamiar pracować jeszcze w jakieś firmie? (jeśli tak to w jakiej): Bel Vito Restaurant, Play Mobile.

Kilka słów o sobie: Nazywam się Alan, mam 17 lat , interesuje się piłką nożną, mieszkam w województwie Lubuskim niedaleko Gorzowa Wlkp. Grałem dosyć długo na tym serwerze, jednak zrezygnowałem no i znowu naszła mnie ochota.

Przyjmuję - zapraszam po invite

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych