Cześć ponownie.. Pytanko, czy da się jakoś odpisać pojazd z grupy ( nauka jazdy ) ? Nawet za jakąś opłatą(sms) byle by go odpisać, na moją postać. Jestem założycielem biznesu i pojazd ja przypisałem.
Odpisać pojazd z grupy
Najlepsza odpowiedź Rogatek , 27/10/2013 - 23:56
Cześć ponownie.. Pytanko, czy da się jakoś odpisać pojazd z grupy ( nauka jazdy ) ? Nawet za jakąś opłatą(sms) byle by go odpisać, na moją postać. Jestem założycielem biznesu i pojazd ja przypisałem.
Niestety, nie ma możliwości odpisania w tym momencie pojazdu od grupy. Taką możliwość mają jedynie grupy "Rodzinki". Zostało to zablokowane ze względu na przelewanie między postaciami
— 0
27/10/2013 - 23:54
— 12
27/10/2013 - 23:55
Nie da się. Przy podpisywanie wyraziłeś zgodę że nie da się go odpisać.
— 891
27/10/2013 - 23:56
Najlepsza odpowiedź
Niestety, nie ma możliwości odpisania w tym momencie pojazdu od grupy. Taką możliwość mają jedynie grupy "Rodzinki". Zostało to zablokowane ze względu na przelewanie między postaciami
— 0
28/10/2013 - 00:05
Nie da się. Przy podpisywanie wyraziłeś zgodę że nie da się go odpisać.
Właśnie, nie pamiętam, ale jak jest podpisany, więc pewnie wyraziłem ;x
A admin, też nie może odpisać ? Bo trochę lipa z takim czymś, chciałbym go sprzedać i nie mogę
— 891
28/10/2013 - 00:10
A admin, też nie może odpisać ? Bo trochę lipa z takim czymś, chciałbym go sprzedać i nie mogę
No nie, niestety nie odpisujemy pojazdów od grup. Trzeba liczyć się z tym, że podpisuje się pojazd pod grupę i traci się możliwość odsprzedaży.
— 12
28/10/2013 - 00:10
Nie można i już, nie sprzedasz go już. Nie jesteś jedyną osobą, ja na Bobbym mam sieć taksówek a w niej 3 emperrory. Dobrze o tym wiedziałem podpisując je i co... ponad 10k zamrożone.
— 0
28/10/2013 - 00:11
Dobrze, chciałem tylko się upewnić, można temat zamknąć.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty