Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Odpisać pojazd z grupy

Najlepsza odpowiedź Rogatek , 27/10/2013 - 23:56

Cześć ponownie.. Pytanko, czy da się jakoś odpisać pojazd z grupy ( nauka jazdy ) ? Nawet za jakąś opłatą(sms) byle by go odpisać, na moją postać. Jestem założycielem biznesu i pojazd ja przypisałem. 

Niestety, nie ma możliwości odpisania w tym momencie pojazdu od grupy. Taką możliwość mają jedynie grupy "Rodzinki". Zostało to zablokowane ze względu na przelewanie między postaciami :)

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Corel — 0 27/10/2013 - 23:54

Corel
  • Gracz

Cześć ponownie.. Pytanko, czy da się jakoś odpisać pojazd z grupy ( nauka jazdy ) ? Nawet za jakąś opłatą(sms) byle by go odpisać, na moją postać. Jestem założycielem biznesu i pojazd ja przypisałem. 

• Do góry
    • 0

#2 Persil — 12 27/10/2013 - 23:55

Persil
  • Gracz

Nie da się. Przy podpisywanie wyraziłeś zgodę że nie da się go odpisać.

• Do góry
    • 0

#3 Rogatek — 891 27/10/2013 - 23:56

Rogatek
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Niestety, nie ma możliwości odpisania w tym momencie pojazdu od grupy. Taką możliwość mają jedynie grupy "Rodzinki". Zostało to zablokowane ze względu na przelewanie między postaciami :)

• Do góry
    • 2

#4 Corel — 0 28/10/2013 - 00:05

Corel
  • Gracz

Nie da się. Przy podpisywanie wyraziłeś zgodę że nie da się go odpisać.

Właśnie, nie pamiętam, ale jak jest podpisany, więc pewnie wyraziłem ;x 

A admin, też nie może odpisać ? Bo trochę lipa z takim czymś, chciałbym go sprzedać i nie mogę :( 

• Do góry
    • 0

#5 Rogatek — 891 28/10/2013 - 00:10

Rogatek
  • Gracz

A admin, też nie może odpisać ? Bo trochę lipa z takim czymś, chciałbym go sprzedać i nie mogę :(

No nie, niestety nie odpisujemy pojazdów od grup. :( Trzeba liczyć się z tym, że podpisuje się pojazd pod grupę i traci się możliwość odsprzedaży.

• Do góry
    • 0

#6 Persil — 12 28/10/2013 - 00:10

Persil
  • Gracz

Nie można i już, nie sprzedasz go już. Nie jesteś jedyną osobą, ja na Bobbym mam sieć taksówek a w niej 3 emperrory. Dobrze o tym wiedziałem podpisując je i co... ponad 10k zamrożone. :)

• Do góry
    • 0

#7 Corel — 0 28/10/2013 - 00:11

Corel
  • Gracz

Dobrze, chciałem tylko się upewnić, można temat zamknąć. 

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych