Poszukujemy instruktorów nauki jazdy w Los Santos. Naszym nowym pracownikom oferujemy auto, które zawsze jest w bardzo dobrym stanie technicznym, jednocześnie z pełnym bakiem. U nas firmie nigdy nie będziesz miał problemu z przepracowaniem, ponieważ posiadamy 2 auta, a ich ilość ciągle rośnie.
Oferujemy:
- Pojazd przystosowany do nauczania jazdy.
- Elastyczne godziny pracy, nie ma ograniczeń.
- Zawsze zatankowane, oraz naprawione auto.
- Wypłaty sięgające 300$ !
- Własny pager do komunikacji !
Czego oczekujemy?
- Czystych logów.
- Dziennie przepracowania minimum 30 minut .
- Bardzo dobrej komunikacji z innymi pracownikami.
- Wypełniania obowiązków.
- Jednego kursanta dziennie.
Podanie:
Ja imię i nazwisko chciałbym/chciałabym pracować w Santos Driving Shool i zobowiązuje się do przestrzegania zasad. Jeśli nie zdołam się ich utrzymać, zapłacę za szkody, mandaty oraz blokady na kole w innym przypadku sprawa zostanie skierowana do sądu w Los Santos.
Jeśli podanie zostało zaakceptowane, proszę zgłosić się do: Carter Ramirez
po invite do grupy.
Zasady:
1. Jeśli zatrzyma mnie policja, zapłacę wszystkie mandaty oraz blokady na kole.
2. Gdy auto nie będzie całkowicie naprawione, zgłoszę to odpowiedniej osobie.
3. Jak pojazd na nauki jazdy zostanie wodowany, oddam pieniądze właścicielowi w wysokości połowy wartości pojazdu.
4. Kursy robione mają być po $70 - jest to cena za wyjeżdżenie 10km, czyli wymaganej ilości do wyrobienia prawa jazdy w urzędzie.
5. Kurs ma być prowadzony tylko po Centrum, tam gdzie limit wynosi 70km/h. (Nigdzie indziej nie nalicza kilometrów).
6. Jeśli jakaś z wyżej wymienionych zasad zostanie złamana/naruszona, sprawa zostaje skierowana do sądu w Los Santos.
Użytkownik Pumpernikiel edytował ten post 22/10/2013 - 08:58