Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] IBIZA CLUB || WIELKA REKRUTACJA! WYPŁATY: 200$ + PREMIE!

rekrutacja ibiza club rekrutuje barmanow kierownikow

• Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zdolny — 1742 16/10/2013 - 18:45

Zdolny
  • Gracz

*
Popularny

O5X0AqG.png

EM2IUQj.png

Nowy club dyskotekowy w Los Santos. Imprezy będą odbywać się z piątku na sobotę. Zabawa będzie organizowana co tydzień.

Club został założony przez tutejszych biznesmenów którzy postanowili dostarczyć rozrywki mieszkańcom miasta. Już w ten piątek godzina 20.00! 

Z dniem dzisiejszym poszukujemy osób na stanowiska!

-Barman

-Kierownik

Wymagamy:

Przepracowania trzydziestu minut dziennie

Posiadanie obowiązkowego identyfikatora

Kultury do klienta jak i do osób z rangą wyższą

Oferujemy:

Stałe wypłaty

Premie/Awanse dla najlepszy pracowników!

Wspaniałą atmosferę

Służbowe radio

Już teraz wpisz się pod ten wzór, postaramy się sprawdzić Twoje podanie w ciągu 24 godzin.

Oddzwonimy!

Imię i Nazwisko:
Numer telefonu:
Doświadczenie:

Użytkownik Zdolny_ edytował ten post 16/10/2013 - 19:22

• Do góry
    • 3

#2 Sebastian Blaszke — 0 16/10/2013 - 19:53

Sebastian Blaszke
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Alan Coda
Numer telefonu:3293124
Coś o sobie:Mam na imie Alan,mam 23 lata,pochodzę z Los Santos,urodziłem sie tu,i zostałem na stałe.
Doświadczenie:Mam duże doświadczenie,pracuje w Qsavito,oraz pracowałem w Exotic Club,ale mi się tam znudziło.

• Do góry
    • 0

#3 Zdolny — 1742 16/10/2013 - 19:55

Zdolny
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Alan Coda
Numer telefonu:3293124
Coś o sobie:Mam na imie Alan,mam 23 lata,pochodzę z Los Santos,urodziłem sie tu,i zostałem na stałe.
Doświadczenie:Mam duże doświadczenie,pracuje w Qsavito,oraz pracowałem w Exotic Club,ale mi się tam znudziło.

Akceptuję pana zgłoszenie, jutro w godzinach wieczornych oddzwonimy i podpiszemy.

• Do góry
    • 0

#4 Sebastian Blaszke — 0 16/10/2013 - 19:57

Sebastian Blaszke
  • Gracz

Okej. Jutro godzina 20-00 Pasuje? Mi dzisiaj jeszcze pasuje.

• Do góry
    • 0

#5 Iza — 33 16/10/2013 - 20:49

Iza
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Ashley Gomez
Numer telefonu: 2758645

Coś o sobie: Jestem osobą otwartą na różnego rodzaju propozycję, zorganizowaną i odpowiedzialną. Szybko nawiązuję nowe znajomości. Sumiennie staram się wypełniać swoje obowiązki, przez co jestem coraz bardziej ambitną osobą.
Doświadczenie: Pracowałam w wielu barach, klubach, m.in. Texas Bar, VarietySHOT, Central Bar, Iluzja Club&Bar oraz Burger Shot. Swego czasu zajmowałam stanowisko kierownika w VarietySHOT, a także przez kilka tygodni zarządzałam ówczesnym Central Barem.

• Do góry
    • 0

#6 Zdolny — 1742 17/10/2013 - 13:52

Zdolny
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Ashley Gomez
Numer telefonu: 2758645

Coś o sobie: Jestem osobą otwartą na różnego rodzaju propozycję, zorganizowaną i odpowiedzialną. Szybko nawiązuję nowe znajomości. Sumiennie staram się wypełniać swoje obowiązki, przez co jestem coraz bardziej ambitną osobą.
Doświadczenie: Pracowałam w wielu barach, klubach, m.in. Texas Bar, VarietySHOT, Central Bar, Iluzja Club&Bar oraz Burger Shot. Swego czasu zajmowałam stanowisko kierownika w VarietySHOT, a także przez kilka tygodni zarządzałam ówczesnym Central Barem.

Akcpetuję.

• Do góry
    • 0

#7 Zdolny — 1742 17/10/2013 - 20:12

Zdolny
  • Gracz

Zapraszamy do przeglądania strony oraz składania podań.

• Do góry
    • 0

#8 Boxidro — 627 17/10/2013 - 23:06

Boxidro
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Kenny Adams
Numer telefonu:3230106
Coś o sobie:Mam na imie Kenny,mam 25 lat,pochodzę z Los Santos,urodziłem sie w tym mieście i zostaje na stałe.
Doświadczenie:Mam duże doświadczenie,pracuje w CGM jako rekurtant i pracowałem jako kierownik w Earth Restaurant , pracowałem również w Qsavito ale nie podbało mi się tam.

• Do góry
    • 0

#9 Leopard — 39 18/10/2013 - 13:40

Leopard
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Kenny Adams
Numer telefonu:3230106
Coś o sobie:Mam na imie Kenny,mam 25 lat,pochodzę z Los Santos,urodziłem sie w tym mieście i zostaje na stałe.
Doświadczenie:Mam duże doświadczenie,pracuje w CGM jako rekurtant i pracowałem jako kierownik w Earth Restaurant , pracowałem również w Qsavito ale nie podbało mi się tam.

Akceptuje.

• Do góry
    • 0

#10 Matisz — 1091 18/10/2013 - 13:54

Matisz
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Julie Fernandez
Numer telefonu:3307835
Coś o sobie:Mam na imię Julie, pochodzę z Włoch i mam 20 lat.
Doświadczenie:Mam duże doświadczenie, pracuję obecnie na stanowisku kierowniczym w Qsavito , pracowałam w w Earth Restaurant oraz VarietySHOT.

• Do góry
    • 0

#11 Leopard — 39 18/10/2013 - 14:17

Leopard
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Julie Fernandez
Numer telefonu:3307835
Coś o sobie:Mam na imię Julie, pochodzę z Włoch i mam 20 lat.
Doświadczenie:Mam duże doświadczenie, pracuję obecnie na stanowisku kierowniczym w Qsavito , pracowałam w w Earth Restaurant oraz VarietySHOT.

Akceptuje.

• Do góry
    • 0

#12 Patology — 0 18/10/2013 - 21:53

Patology
  • Świeżak

Imię i Nazwisko: Nathan Costa
Numer telefonu: Chwilowo brak.
Coś o sobie: Jestem Nathan, pochodzę z Włoch. Jak wiadomo, jest tam dość dużo klubów, przez jakiś czas moja szkoła policealna wysyłała uczniów na praktyki barmańskie w Hiszpanii. Jestem dość opanowaną osobą, nawet dobrze dogaduję się z ludźmi. Jestem kulturalną osobą, więc myślę, że nadaje się na to stanowisko.
Doświadczenie: W pracy zawodowej brak, jednak szybko się uczę.

• Do góry
    • 0

#13 Zdolny — 1742 19/10/2013 - 13:39

Zdolny
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Nathan Costa
Numer telefonu: Chwilowo brak.
Coś o sobie: Jestem Nathan, pochodzę z Włoch. Jak wiadomo, jest tam dość dużo klubów, przez jakiś czas moja szkoła policealna wysyłała uczniów na praktyki barmańskie w Hiszpanii. Jestem dość opanowaną osobą, nawet dobrze dogaduję się z ludźmi. Jestem kulturalną osobą, więc myślę, że nadaje się na to stanowisko.
Doświadczenie: W pracy zawodowej brak, jednak szybko się uczę.

Akceptuję, zapraszam do naszego lokalu w celu przeprowadzenia rozmowy. Jesteśmy obok Central Baru, pomarańczowy budynek.

• Do góry
    • 0

#14 Retri123 — -2 20/10/2013 - 14:37

Retri123
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Edgar Barker
Numer telefonu:422299
Coś o sobie:miły,punktualny i odpowiedzialny za to co robi.
Doświadczenie:doświadczenie mam spore,pracowałem w śiłowniach oraz w innych klubach.

• Do góry
    • 0

#15 EviT — 870 20/10/2013 - 14:52

EviT
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Zane Russo
Numer telefonu:Podam gdy będzie potrzebny.
Coś o sobie:Mam na imię Zane, pochodzę z Włoszech mam bardzo wysokie doświadczenie na stanowisku pracownika. Lecz chciałbym się sprawdzić na stanowisku Kierownika.
Doświadczenie:: Bardzo duże. Pracowałem w. Rogers Gym, Platinum Gym, C&bell GYM, Metro Bar, Dragon GSM SC, PLAY MOBILE, centrum Gym, QueenTaxi, Medica Pharmacy, Angoli School Driving

• Do góry
    • 0

#16 Zdolny — 1742 20/10/2013 - 17:08

Zdolny
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Edgar Barker
Numer telefonu:422299
Coś o sobie:miły,punktualny i odpowiedzialny za to co robi.
Doświadczenie:doświadczenie mam spore,pracowałem w śiłowniach oraz w innych klubach.

Imię i Nazwisko: Zane Russo
Numer telefonu:Podam gdy będzie potrzebny.
Coś o sobie:Mam na imię Zane, pochodzę z Włoszech mam bardzo wysokie doświadczenie na stanowisku pracownika. Lecz chciałbym się sprawdzić na stanowisku Kierownika.
Doświadczenie:: Bardzo duże. Pracowałem w. Rogers Gym, Platinum Gym, C&bell GYM, Metro Bar, Dragon GSM SC, PLAY MOBILE, centrum Gym, QueenTaxi, Medica Pharmacy, Angoli School Driving

Akceptuję.

• Do góry
    • 0

#17 psycho401 — 0 21/10/2013 - 23:54

psycho401
  • Świeżak
Imię i Nazwisko: Diego Bozzo
Numer telefonu: 3481817
Coś o sobie: Mam 22lata jestem młody cierpliwy.szybko się uczę i jestem duszą towarzystwa.
Doświadczenie: Duże pracuje za ladą już od dłuższego czasu najpierw w aptece Nova gdzie miałem same plusy i później w klubie fenix ale został zamknięty.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, ibiza, club, rekrutuje, barmanow, kierownikow

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych