— 2597
04/10/2013 - 23:17

Popularny
- Skoro ktoś kto hejci członków ekipy dostaje drugą szanse tylko dlatego, że jakieś dziecko próbowało udupić jego apelacje a ktoś taki jak ja (nie jakiś noob, nazywam siebie doświadczonym graczem) ma spędzić reszte swojej aktywności na tym serwerze pisząc tylko posty na forum i w dodatku chcąc pójść na ugodę dzięki której administracja będzie miała pewność, że nie chce odzyskać konta tylko po to żeby dwa dni potem sprzedać majątek - jestem odrzucany.
- Nigdy nie należałem i nie należe do żadnych zgrupowań które by źle wpływały na gospodarke serwera. Nie miałem i nie mam zamiarów destrukcyjnych lub przeciw działających serwerowi. Nie jestem szkodnikiem, hejterem czy typowym odwalaczem. Nigdy nie wprowadzałem do gospodarki żadnego przejawu swoich rządów, tudzież kierowałem sie prostymi zasadami które szanuje i z którymi się zgadzam.
- Nie korzystam i nie korzystałem z żadnych wspomagaczy. Jestem czystym graczem pragnącym dobrej rozgrywki w świecie gry. Patrząc na tematy takie jak ten nie jestem w stanie nadal zrozumieć dlaczego nawet cziterzy są tutaj lepiej traktowani jak osoby które grają tutaj od dawna. Mam wiedze na temat gry tutaj, wiem jak działają mechanizmy i wiem jak sie między nimi poruszać by nikomu nie przeszkadzać.
- To nie przypadek, że chce wrócić do gry. Po prostu czuje, że coś mnie tutaj trzyma, że osoby z którymi grałem kiedyś a rozmawiam do dzisiaj chcą mnie widzieć w grze i to nie byle powód do tego, żebym tutaj wrócił (właściwie to nigdy sie stąd nie ruszyłem) bo to my tworzymy ten serwer.
Wnosze o usunięcie mojego majątku i nadanie mi klątwy na rok w zamian za ściągnięcie banicji.
Pozdrawiam.
— 828
04/10/2013 - 23:19
Witam, dobry człowiek i powinien dostać szansę według mnie.
— 365
04/10/2013 - 23:21

Popularny
Też jestem za, mimo tego że się ode mnie odwróciłeś to wiem jaki byłeś kiedyś i się należy.
— 1514
04/10/2013 - 23:25

Popularny
Jestem na tak, jeśli tutaj gracz http://net4game.com/...i-przed-czasem/ Dostał drugą szansę, to Kone tym bardziej odczekał długo aby dostać tą drugą szansę.
— 516
04/10/2013 - 23:27

Popularny
Czytając jego wypowiedzi myślę, że jest dosyć ogarniętym użytkownikiem, zresztą pamiętam go jak służył jako GameMaster, myślę, że warto dać mu szansę, jestem za.
— 1285
04/10/2013 - 23:33
Jest to porządny gracz, nie raz pomógł mi na forum, jeżeli nie wiedziałem jakiejś drobnostki, czy też bardziej poważniejszej rzeczy. Jestem za apelacją, aby go odbanować, tak właściwie. Pozdrawiam.
— 2208
04/10/2013 - 23:38

Popularny
Minęło już całkiem sporo czasu od momentu zbanowania. Kone jest naprawdę świetną i przemiłą osobą. Wspólnie pykaliśmy chyba przez ponad rok, było fantastycznie. Przyszedł okres, w którym mu odbiło - kumulacja złych doznań; nagromadzenie się wrogów w stosunku do niego, ze względu na pełnione stanowisko (były GameMaster, sumienny członek Police Department). Nie pochwalam ówczesnego zachowania, sam doznałem przy tym wielu przykrości próbując opamiętać naganne zachowanie kompana. Straciłem z nim kontakt na pewien okres czasu, byliśmy skłóceni. Czasowe wykluczenie ze społeczności dało Olkowi wiele do myślenia. Dogłębnie przeanalizował swoje zachowanie, co widać nawet przy zwykłej rozmowie z nim. Gdy pogawędziłem z nim kilka miesięcy po banicji, był to już ten sam Kone co przed "upadnięciem na głowę". Naprawdę, takich graczy nam potrzeba. To nie jest osoba, która bawi się odwalaniem i gra typowo '4fun' - jest to pasjonat RolePlay'u, czerpiący przyjemność i satysfakcję z rozbudowanych akcji. Nie pamiętam, aby którakolwiek scena z nim była "płytka". Jest z nami prawie od początku trwania tego serwisu, bardzo doświadczona osoba. Moim zdaniem definitywnie zasługuje na drugą szansę.
Użytkownik Borsuk. edytował ten post 04/10/2013 - 23:42
— 5
04/10/2013 - 23:45
— 75
04/10/2013 - 23:47
Apelowałeś - społeczność zdecydowała że nie chcą Cię na serwerze więc nie grasz - proste. Czekaj na następną możliwość apelacji.
Gdybym mógł to bym Ci wy(cenzura)ł prosto w twarz, napluł, a potem jeszcze raz wy(cenzura)ł . Gówno wiesz, a się wypowiadasz, skończ i nie pogrążaj się bardziej.
Co do Kone- pewnie, za.
[w=Ban]
— 698
04/10/2013 - 23:47
Najpierw grasz ze mną, potem mnie hejtujesz - nie wiem co o Tobie myśleć .
— 5
04/10/2013 - 23:49
Gdybym mógł to bym Ci wy(cenzura)ł prosto w twarz, napluł, a potem jeszcze raz wy(cenzura)ł
. Gówno wiesz, a się wypowiadasz, skończ i nie pogrążaj się bardziej.
Co do Kone- pewnie, za.
Uważaj na słowa dzieciaczku bo ci zara żyłka w dupie pęknie.
[w=Hejter]
— 258
04/10/2013 - 23:53
Jesteś jakimś napinaczem. Napisałem swoją opinię, a ty na skype mnie zapraszasz i masz sapy (??). Pamiętam cie za GM'a i pamiętam Twoją grę w PD. Można było pograć. Pomimo tego, jestem za twoim powrotem.
— 252
04/10/2013 - 23:57
Fajnie by było jakbyś powrócił
— 698
05/10/2013 - 00:02
Minęło już całkiem sporo czasu od momentu zbanowania. Kone jest naprawdę świetną i przemiłą osobą. Wspólnie pykaliśmy chyba przez ponad rok, było fantastycznie. Przyszedł okres, w którym mu odbiło - kumulacja złych doznań; nagromadzenie się wrogów w stosunku do niego, ze względu na pełnione stanowisko (były GameMaster, sumienny członek Police Department). Nie pochwalam ówczesnego zachowania, sam doznałem przy tym wielu przykrości próbując opamiętać naganne zachowanie kompana. Straciłem z nim kontakt na pewien okres czasu, byliśmy skłóceni. Czasowe wykluczenie ze społeczności dało Olkowi wiele do myślenia. Dogłębnie przeanalizował swoje zachowanie, co widać nawet przy zwykłej rozmowie z nim. Gdy pogawędziłem z nim kilka miesięcy po banicji, był to już ten sam Kone co przed "upadnięciem na głowę". Naprawdę, takich graczy nam potrzeba. To nie jest osoba, która bawi się odwalaniem i gra typowo '4fun' - jest to pasjonat RolePlay'u, czerpiący przyjemność i satysfakcję z rozbudowanych akcji. Nie pamiętam, aby którakolwiek scena z nim była "płytka". Jest z nami prawie od początku trwania tego serwisu, bardzo doświadczona osoba. Moim zdaniem definitywnie zasługuje na drugą szansę.
Zgodzę się z Tobą. Po dłuższych namyśleniach jestem za zdjęciem banicji. Kone też często pomagał na forum, każdy mógł to zauważyć i nie może zostać to pominięte podczas podejmowania decyzji o nim.
— 412
05/10/2013 - 00:10
Dajcie mu szanse, to normalne na tym serwerze, że osoby które dostały karę od owego gm'a były przeciw i apela nie przeszła.
— 286
05/10/2013 - 01:02
Tak myślałem że nie dasz radu odejść od tego serwera, jesteś ciągle aktywny i przeczuwałem że będzie apelacja na dniach. Oddajcie mu konto na jego warunkach.
— 61
05/10/2013 - 01:57
Poznałem Olka zaraz po przyjściu na serwer. Na karę nie trzeba było czekać długo jak to z początkującymi bywa. Później gra w LSPD i tam wszystko się zaczęło. Pamiętam go jako miłą, pomocną i szczerą osobę, zawsze dającą z siebie więcej niż się oczekiwało. To, że w późniejszym czasie swoim zachowaniem uprzykrzył grę kilku graczom nie oznacza, że ma nie dostać drugiej szansy przez apelację, która - nie ukrywajmy - została "sfałszowana" poprzez rozsyłanie na skype z podpisem "PRZECIW". Sam kilka takich wiadomości dostałem i nie ukrywam, z początku po prostu zamykałem okno komunikatora nie zwracając na nie uwagi. Po którymś razie otworzyłem jednak link i przeczytałem apelację uznając, że Kone zmądrzał i chyba naprawdę żałuje tego co zrobił, dlatego też dałem mu "za". Jeśli chodzi o karę - nadanie AJ, którego Kone odsiedział, po czym zbanowanie go... No ktoś tu chyba wymyślił mało śmieszny żart. Nie można mieszać z błotem osoby, która tyle dla serwera zrobiła i poświęciła tu tak wiele czasu służąc innym. Mniejsze kary dostają osoby, które na tym serwerze w ogóle nie powinny były się pojawić.
Po pewnym czasie przeszła mi złość na Olka za odwalanie w ostatnich chwilach przed banicją i stwierdziłem, że fajnie byłoby widzieć go z powrotem w grze, tym bardziej, że klimat w Police Department strasznie zanikał. Dodatkowo, warunki jakie owa osoba proponuje dla zapewnienia, że nie sprzeda majątku są czymś, o czym większość osób nawet by nie pomyślała, patrząc przez pryzmat czasu, który trzeba poświęcić, żeby cokolwiek osiągnąć. Dlatego też proponuję, żeby majątku owego gracza nie usuwać i sprawdzić jak się będzie zachowywał oraz jakie będą opinie na jego temat. Od jakiegoś czasu zdarza nam się nawet porozmawiać i jest to czasem dobijające, ponieważ skruchę da się wyczuć przy rozmowie na jakikolwiek temat związany z N4G. Zapewniam, jest to ten sam człowiek co dawniej i znów myśli racjonalnie (co mnie bardzo cieszy). Aktywne udzielanie się na forum może tylko potwierdzić fakt, że naprawdę mu zależy. Serdecznie pozdrawiam Olka i osoby czytające.
Użytkownik 0Mrozny0 edytował ten post 05/10/2013 - 02:08
— 143
05/10/2013 - 02:13
Po przeczytaniu wszystkich postów jest to wzruszająca opowieść.
Widziałem go na początku mojej gry parę razy, dobry człowiek, ładnie gra i tak dalej. Ba, nawet widziałem jego banincję.
Krótko i na temat, oskarżano Cię 25 razy ale i tak jestem jak najbardziej za zdjęciem baninci na twoich warunkach.
— 1321
05/10/2013 - 07:23
Myślę, że za dezaktywowanie banicji w zamian za nadanie klątwy na rok czasu i wyzerowanie majątku to byłby dobry pomysł. Osobiście z nim nie grałem, ale widziałem jak gra i się zachowuje w innych sytuacjach, nawet przez same to sensowne odpowiadanie w tematach innych użytkowników na forum. Takich osób powinno być więcej na naszym serwerze, ale niestety nie dużo ich pozostało, dlatego też jestem za zdjęciem banicji Kone i dania mu możliwości dalszej gry.
Użytkownik Fullovsky edytował ten post 05/10/2013 - 07:23
— 227
05/10/2013 - 07:35
Jestem za przywróceniem Kone'a, Pamiętam go z okresu gdy był GameMasterem. Miał wysoki poziom role-play i zasługuje na drugą szansę.
— 1681
05/10/2013 - 13:24
Takich graczy brakuje... chętnie przejmę jego bana.
— 364
05/10/2013 - 13:47
Nalezy mu sie druga szansa, sugeruje zmiane Banicji na klatwe dozywotnia.
— 664
05/10/2013 - 13:51
Jestem za głosem pozytywnym, widać że gracz jest ogarnięty i długo odczekał swoje, powinniście zdjąć mu Bana.
Użytkownik Marcinek1999 edytował ten post 05/10/2013 - 13:55
— 638
05/10/2013 - 13:59
A ja to bym mu dał 2 szanse.
— -1
05/10/2013 - 14:04
Gość jest w porządku, popatrzcie, majątek ogromny, a ma to w dupie i zrzeka się go żeby móc z powrotem z nami pograć, bardzo dobrze wiecie wszyscy że grał tu bardzo długo i nikomu nigdy nie zawadził. KONE WRACAJ!!
— 2181
05/10/2013 - 14:04
Niech będzie, jestem za. Kone przegrał tu szmat czasu, należałoby mu dać szansę, gdyż jak wiadomo apelacja została udupiona.
— 475
05/10/2013 - 14:15
Kone to moj ziom, bardzo spoko, moze miał chwile słabosci, ale należy mu się szansa
— 225
05/10/2013 - 14:24
Nie przepadałem za tobą, aczkolwiek, każdy ma prawo do dostania drugiej szansy - Jeżeli chodzi o mnie, to jest za odbanowaniem.
— 432
05/10/2013 - 14:30
Hmmm, Kone. Będe szczery - kojarzysz mi się z nadużywaniem GM'a i masą niesłusznych kar. Myślałem, że po banie, że tak się kolokwialnie wyrażę "olejesz" ten serwer. Jednak udzielałeś się na forum itd., czym sygnalizujesz, że chciałbyś tu jeszcze pograć. Nie wnikam w to, czy kara nadana przez Rafała jest adekwatna do tego co tam zrobiłeś, ale osobiście jestem za. Każdemu należy się szansa. Tak więc wracaj.
Użytkownik katizo edytował ten post 05/10/2013 - 14:32
— 2472
05/10/2013 - 14:30

Popularny
Podpisuję się pod wnioskiem o odbanowanie Olka. Przyznaje się do błędu i szczerze prosi o kolejną szansę, a moim zdaniem definitywnie mu się ona należy.
Jest miłą i otwartą osobą, co zresztą powie większość z was, którzy mieli z nim styczność .
Takich osób powinno być więcej na naszym serwerze, ale niestety nie pozostało ich dużo.
Mam nadzieje że zarząd podejmie słuszną decyzje i pozwoli mu wrócić do naszego społeczeństwa.
— 9
05/10/2013 - 14:37
Kone dobry człowiek, widać - udziela się na forum, pomaga - jak najbardziej "ZA".
— 4717
07/10/2013 - 16:02
Długo odczekał. Udziela się na forum i bardzo pomaga naszej społeczności w problemach. Do tego chciałbym z nim odegrać parę akcji Role-Play. Byłoby super, gdybyście dali mu szansę .
— -1
08/10/2013 - 17:34
za zdjęcię bana nadanie klontwy na 6 miesiecy
— 851
08/10/2013 - 19:00
W sumie nie znam ciebie, ale widzę na forum dużo się udzielasz, jeśli mój głos coś znaczy:
To jest Za.
— 1769
09/10/2013 - 08:50
Dobrze...A więc przyznaję Kone źle zrobił ale to było bardzo dawno temu...Bał się napisać apelację bo odrzucono, osobiście się nie dziwię jak jego apelacje latały po konfach itp nawet u mnie z napiskiem ''przeciw''...Należy mu się ta szansa, dajcie mu normalnie pograć jak graczowi bo na jakiegoś odwalacza mi nie wygląda..
— 1555
09/10/2013 - 09:08
Często z nim gadam, więc wiem ze należy mu się szansa, którą większość osób dostawało nawet za gorsze przewinienia.
— 679
09/10/2013 - 09:18
Każdemu należy się druga szansa ! Wolność dla braci kultu ! Nie dopuśćmy do wyginięcia gatunku Kone ! Wszyscy jesteśmy jednością ! Zdjąć mu te Karę !
#Poważny Fenka
Jeżeli Administracja uważa iż odrzucenie tak dobrego i pomocnego gracza będzie dobre ze względu na zemstę za jego wcześniejsze wybryki to jest w błędzie ! Każdy popełnia gafy, a to że jego apelacja nie przeszła było jedynie moim niedopatrzeniem !
Hejterstwu sprzeciwimy się i stawiamy sprawie poważnie, proszę pozwolić temu graczowi zagrać i dać mu drugą szansę, ja w ten czas zajmę się Hejterami !
- Jak?
- Mam swoje sposoby !

— 281
09/10/2013 - 10:06
To jest chore...Zobaczcie co Kone dla was zrobił (Dla zarządu) Jak był wysoko ustawiony i co, że stracił już Gm'a to należy go traktować jak śmiecia ? Nie każdy ma czas na Gm'a może mu się znudził? a może po prostu miał dość wszystkich spraw i chciał tylko Sobie pograć. A Wy już narzucacie na niego jakieś głupoty tak jak byłby niczym na tym serwerze - Mało tego, był to chyba jedyny dobry Gm, który często pomagał ludziom i karał sprawiedliwie - Zawsze wolał sytuacje omówić niż od razu nadawać kare, tyle z mojej stronę. Oczywiście, że Za - Dobry gracz jak i były GAmeMaster, który teraz jest traktowany jak wyrzutek.
Użytkownik Bakusiovski edytował ten post 09/10/2013 - 10:07
— 130
09/10/2013 - 21:50
Każdemu należy się druga szansa ! Wolność dla braci kultu ! Nie dopuśćmy do wyginięcia gatunku Kone ! Wszyscy jesteśmy jednością ! Zdjąć mu te Karę !
#Poważny Fenka
Jeżeli Administracja uważa iż odrzucenie tak dobrego i pomocnego gracza będzie dobre ze względu na zemstę za jego wcześniejsze wybryki to jest w błędzie ! Każdy popełnia gafy, a to że jego apelacja nie przeszła było jedynie moim niedopatrzeniem !
Hejterstwu sprzeciwimy się i stawiamy sprawie poważnie, proszę pozwolić temu graczowi zagrać i dać mu drugą szansę, ja w ten czas zajmę się Hejterami !
- Jak?
- Mam swoje sposoby !
Kone, a nie lepiej poprostu kliknąć apeluj? xd
— 147
10/10/2013 - 12:07
Skoro apelacja nie przeszła to dlaczego niby miałbyś grać dalej? Społeczność zdecydowała że nei należy Ci się druga szansa. Jeżeli każdy by dostawał szansę po przegranej apelacji to na serwerze byłoby pełno odwalaczy, cziterów i hackerów.
Chyba nie masz racji..
Tematy o podobnych tagach: ban, kone
![]() |
Ban od systemu "Reported: 1/2000(Brass Knuckles). Valid: 0/0:0. Prev: 0"Napisany przez ABLV, 01/06/2019 |
|
|
|
![]() |
ban
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Wnioski o pozwolenie na multikonto →
Wniosek o MK, SpejsonekNapisany przez xKlimson , 16/04/2019 |
|
|
|