Premiera światowa: 11 grudnia 2013 roku.
Premiera w Polsce: 27 grudnia 2013 roku.
http://www.youtube.com/watch?v=KSR8IBz61eE
Co myślicie o tym? Czekacie na premierę?
Użytkownik Mielnicky edytował ten post 28/09/2013 - 10:26

Popularny

Premiera światowa: 11 grudnia 2013 roku.
Premiera w Polsce: 27 grudnia 2013 roku.
http://www.youtube.com/watch?v=KSR8IBz61eE
Co myślicie o tym? Czekacie na premierę?
Użytkownik Mielnicky edytował ten post 28/09/2013 - 10:26
1 czesc chujowa była
Em to jest kontynuacja tej 1 części w kinach?
Em to jest kontynuacja tej 1 części w kinach?
Tak, podobno razem ma być ich 4, a to dopiero 2.
1 średnio ciekawa, lecz lektura była i żeby zbytnio nie uczyć się to kino wolne. ;p
Czekam
Tak, podobno razem ma być ich 4, a to dopiero 2.
1 średnio ciekawa, lecz lektura była i żeby zbytnio nie uczyć się to kino wolne. ;p
Trzy częśći. Trzecia też będzie za rok i też w grudniu. Jej nazwa to "Tam i z powrotem"
Byłem na 1 to pójdę na dwójkę - ogólnie na wszystkie części .
Pozostaje czekać, ale i tak Gandalf najlepszy.
Byłem na 1 to pójdę na dwójkę - ogólnie na wszystkie części
.
Pozostaje czekać, ale i tak Gandalf najlepszy.
Ja ne byłem na jedynce i żałuje, ale pójde na dwójeczke.
Najbardziej co mnie zniechęca to Polski Dubbing.
Ja ne byłem na jedynce i żałuje, ale pójde na dwójeczke.
Najbardziej co mnie zniechęca to Polski Dubbing.
Nie będzie wersji z napisami?
1 była kijowa , mam nadzieje że 2 będzie lepsza.
Oglądałem jedynkę na blu-ray'u i szczerze, była taka sobie. Do końca nie wiedziałem w niektórych scenach o co chodzi. Na samym końcu spodziewałem się również epickiej walki ze smokiem, a tu nagle film się zakończył. Może kontynuacja będzie ciekawsza?
A mi się pierwsza podobała bardzo, dalej noszę na telefonie^^ No to już wiem na co do kina pocisnę w święta hehhe
Trzy częśći. Trzecia też będzie za rok i też w grudniu. Jej nazwa to "Tam i z powrotem"
to zjebali już, miały być 2 na początku, a chuj, nie pójdę już na żadną
Pierwszej części nie widziałem to drugiej oglądać też nie zamierzam.
bedzie trzeba się przejść i na drugą część.
Władca pierścieni i Hobbit to klasyka
Pierwsza część dobrze nudziła, zobaczymy jak będzie z drugą.
Czy ja wiem, czy nudziła? Może chwilami nudziła, ale obdarza nas dużo dawką informacji.
Mhm, będzie też trzecia część hobbita rok po tej, ale zapewnie żadna z tych nie przebije władcy pierścieni chociażby pod względem zarobków.
Użytkownik Dictator edytował ten post 28/09/2013 - 20:01
Hobbit, to będzie fajna trylogia..
Władca pierścieni, hobbit megga.
Super, czekam na kolejną część.
Lubię powieści Tolkiena, przeczytałem już Hobbita i dzieci Hurina. Jednak co do trylogii - przeczytałem dopiero jedną część ale ciężko mi zacząć następne kiedy obejrzałem ekranizację Jacksona.
W trylogii Jacksona pominięto wiele wątków i postaci (stwierdzam to po przeczytaniu tylko pierwszej części!), komiczna jednak sytuacja jest w Hobbicie gdzie film mógłby być nagrany w jednej części.
Czekam jednak na Hobbita z niecierpliwością - klimat, widoki, efekty specjalne wszystkie te rzeczy są fenomenalne i nie do podbicia, chylę czoła!
W trylogii tak, ale nie w hobbicie. Czy film mógłby zostać nagrany w jednej części? Myślałem, że zostanie, lecz bach, a tu podzielona na trzy. W sumie fajnie, bo czym więcej jest, tym więcej oglądania i można poznać wiele szczegółów. Film Hobbita, Jacksona - bynajmniej jak na pierwszą część, jest rewelacyjnie zekranizowana i dopasowana do opisu z książki, według mnie, wszystkie szczegóły są opisane tu i tu.
Właśnie wróciłem z kina i jestem pod wrażeniem. Film sto razy lepszy od pierwszej części, jak dla mnie. Pozytywnie zaskoczyła mnie również obecność w obsadzie Evangeline Lilly. Warto wydać na bilet do kina te 25zł, nie będziecie się nudzić. A i nie polecam wersji z polskim dubbingiem, bo to badziew. Wybierajcie ENG + napisy..
Użytkownik Dictator edytował ten post 26/12/2013 - 22:17
Jutro lecę na nocny seans. Napiszę, czy warto
Hobby: Pustkowie Nekrofila
@jakoś nie pociągają mnie te najnowsze filmosy
Użytkownik Halucyn edytował ten post 26/12/2013 - 23:23
Raz - Trzecia część nie będzie w grudniu tylko w lipcu.
Dwa Film z[cenzura] tylko zakończenie jak zwykle w najgorszym momenice
Raz - Trzecia część nie będzie w grudniu tylko w lipcu.
Dwa Film z[cenzura] tylko zakończenie jak zwykle w najgorszym momenice
początkowo trzecia część miała mieć premierę w lipcu, jednak przesunięto ją na grudzień
To w takim razie FilmWeb mnie okłamał - Rok życia w kłamstwie
Użytkownik MrKonopia edytował ten post 27/12/2013 - 10:44
To w takim razie FilmWeb mnie okłamał - Rok życia w kłamstwie
Często nie aktualizują takich rzeczy. Polecam imdb. http://www.imdb.com/title/tt2310332/
Już w kinach ;d wskoczę jeszcze.
Cześć drugą nie jest tak zapierająca dech w piersiach jak pierwsza, no ale pierwsza to była nowość. W drugiej wiedzieliśmy już po trochu co i jak. Mimo wszystko jest na prawdę dobra, poolecam.
Czekam jak najbardziej na tą drugą część
Wczoraj oglądałem, film jak najbardziej rewelacyjny - Jackson ponownie pokazał klasę. Niestety koniec jak dla mnie był w złym momencie, spodziewałem się że zakończy się tak "normalnie" a tu takie zaskoczenie. Nie mogę się doczekać zakończenia(trzeciej części), polecam .
Użytkownik Dziura77 edytował ten post 08/01/2014 - 18:13
Oglądałem jakiś czas temu, nakład włożony w ten film był przeogromny więc efekty było widać, ale jak dla mnie to już tak bez polotu, ale nadal ciekawie.
Bez Gimliego to nie to samo.
Książkę czytałem i wspominam dobrze, trylogię WP obejrzałem wielokrotnie i byłem zachwycony. Na pierwszej części Hobbita mimo wszystko momentami byłem całkowicie znużony. Czy dwójka przebija poprzednią część i obejrzę ją z większym zadowoleniem?
Myślałem, że się zawiodę na drugiej, ale nie. Jest dobrze i czekam na kolejne.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych