Hejka!
Nadszedł czas, że postanowiłem wrócić na serwer i z wami pograć. Pisze do was drodzy gracze oraz administracjo z prośbą o odblokowanie mi dostępu do korzystania z forum serwera na koncie: Radeon15.
Od nadania mi kary minęło sporo czasu, bo już dobry rok jak nie więcej, może też mniej. Nie pamiętam dokładnie za co została mi nadana blokada na forum i nie jestem w stanie określić się od jakiej kary apeluje, lecz myślę, że należy mi się w końcu odblokowanie dostępu do forum, gdyż minęło sporo czasu, a gra bez dostępu do forum jest bardzo, ale to bardzo uciążliwa m.in. dlatego, że dawno temu dostałem blokadę prowadzenia pojazdów, lecz teraz gdy nie mam dostępu do forum, nie mam możliwości jej zdjęcia, a gra z blokadą prowadzenia pojazdów jest na prawdę uciążliwa, bo ile można jeździć taksówką? Nie ukrywam, że tęskno mi za możliwością korzystania z panelu na forum, również na postaci mam firmę taxi w którą wiele zainwestowałem, a nie może ona funkcjonować z takiego powodu, że właśnie nie posiadam dostępu do paneli grupowych, ogólnie całego forum. Brak możliwości z jego korzystania ma wpływ na to, że chciałem otworzyć coś kreatywnego ale niestety nie mogę.
Zauważyłem również, ze serwer poszedł ze skryptem w górę, a bez forum ani rusz w tym momencie. Jako tako raczej jestem uważany za miłą osobę wśród graczy która wyraża chęć pomocy. Dlatego postanowiłem apelować i dowiedzieć się co na to nasi gracze oraz oczywiście zarząd, do którego zwracam się z prośbą o zdjęcie blokady forum. Pozdrawiam.
Link do konta globalnego: http://net4game.com/...38817-radeon15/