Jak w temacie , gdzie lepiej pracowac i gdzie sie bardziej opłaca pracowac . Rainbow Cars VS Caskay General Motors
Jak w temacie , gdzie lepiej pracowac i gdzie sie bardziej opłaca pracowac . Rainbow Cars VS Caskay General Motors
Lol xD.
Wybierz co Ci się bardziej podoba w Caskay chyba więcej ludu jest.
Użytkownik SuperKaczor edytował ten post 28/08/2013 - 16:03
Caskay ;d
[w=Bezwartościowy post.]
Rainbow 50% klientów jest nasza
Aż 50 procent no no Hmm oferujemy w CGM premie za każdy sprzedany pojazd 50$ + 300$ wypłaty, Każdy ma dostęp do podaj. Na magazynie dostępne od ręki Faggio i rowery. Zamawiamy za własne pieniądze do 250tyś. Mieszkanie blisko centrum, 250$ od znalezionego klienta na używany pojazd. Szybkie awanse na rekrutanta, (posiadają klucze do skuterków i rowerów.) Jak chcesz nabijać duty to idź do Rainbow jak chcesz zarobić normalną kasę zapraszamy do nas.
Użytkownik Kudłaty edytował ten post 28/08/2013 - 18:21

Popularny
Rainbow, fajniejszy intek maja
Caskay lepsza lokalizacja, ale jak widaćrainbows ma wiekszą popularność
Od kilku dni Rainbow Cars utrzymuje 100% klientów, także zachęcam do gonienia nas

Popularny
Ja tam w rainbow autko kupił w miare tanio i nie narzekam ;> Więc rainbow
Ja tam w rainbow autko kupił w miare tanio i nie narzekam ;> Więc rainbow
dobry wybór
Zdecyddowanie polecam Ci CCaskay'a z uwagi na to, iz jjest too jeddyny salon ggdxziie na pewwno niie zostanniessz oszukanyy (pojazd dostajesz z /podaaj i dopiero wtedyy plaacissz).. Dodaatkowo lepssza llokaallizaccja i kliimmacik ;
Zdecyddowanie polecam Ci CCaskay'a z uwagi na to, iz jjest too jeddyny salon ggdxziie na pewwno niie zostanniessz oszukanyy (pojazd dostajesz z /podaaj i dopiero wtedyy plaacissz).. Dodaatkowo lepssza llokaallizaccja i kliimmacik ;
cccooosss sssiee sstallo żeee taakk ppiszesz?
cccooosss sssiee sstallo żeee taakk ppiszesz?
Tablet się wieszał xD
Inter Cars ;d - ale tak napoważnie wybierając pomiędzy dwoma to caskay general motors ;>
Inter Cars ;d
Zdecydowanie Caskay General Motors.
Caskay, tyle w temacie.
Możesz robić tu i tu.
Rainbow Cars polecam, tańsze pojazdy
up. Polecam również Rainbow Cars

Popularny
Zdecydowanie Rainbow.
Rainbow
Użytkownik Freddi edytował ten post 07/11/2013 - 20:26
Ehh, widać że to jakieś Multi Konto kogoś z salonu Rainbow lub Caskay, ale bardziej podejrzewał bym Rainbow bo jest troche dużo pozytywów na ich temat. Gracz który napisał temat, w tym samym dniu juz gre skończył, aha.
Śmieszny jestes, ciągle tylko to Rainbow pozywasz o coś, nikt z nas nie zakładał konta by się wywyzszac, a to, ze mamy duzo pozytywów to tylko przez to, ze nie oszukujemy innych, jesteśmy mili i mamy tanio, i to wszystko tak więc przestan nas już tepic bo jest już to nudne i nic nie wnosi, a tylko pokazujesz swoja glupote.Ehh, widać że to jakieś Multi Konto kogoś z salonu Rainbow lub Caskay, ale bardziej podejrzewał bym Rainbow bo jest troche dużo pozytywów na ich temat. Gracz który napisał temat, w tym samym dniu juz gre skończył, aha.
Po raz drugi kupiłem skuter w Rainbow Cars. Akcje rozegrała się tak: wchodzę, proszę o skuter, odgrywałem akcję, kładąc pęk banknotów na biurku, czekając na jakieś podanie umowy do podpisania czy coś od pracowników, ale skądże. Wszedłem i oferują pojazd skryptowo, nie mówiąc nawet dzień dobry. Ponadto na służbie w budynku są zazwyczaj 3+ osoby, jak tylko ktoś wchodzi to wszyscy rzuczają się na tego klienta... Może Rainbow tańsze, ale czy lepsze? Sam wywnioskuj.
Zdecydowanie Caskay General Motors.
Ja bym obstawiał Caskay General Motors
Rainbow polecam. Sprawdzone, przetestowane. Wystawiam oficjalny, pozytywny certyfikat. ✓
CGM, dużooo lepszy salon. Lepsza aktywność, oraz miła atmosfera!
rainbow cars chyba juz nie ma
Caskay General Motors, bez dwóch zdań
Inter Cars, odbiegam od tematu.
Nie słyszałem dość dużo o rainbow cars, także wybieram caskay general motors.
Caskay - ogarnięta firma, zawsze ktoś jest, pomocni ludzie, nie które pojazdy mają na /podaj i co najważniejsze 100% gwarancji, że Cię nie oszukają.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych