Rekrutacja jeszcze jest ?
Boost FM Rekrutuje! Nowe radio w twoim mieście!
— 1
15/09/2013 - 22:11
— 21
15/09/2013 - 22:20
Podanie:
Imię i Nazwisko: Patrick Averdeen
Telefon: 3341722
Doświadczenie: Znikome, lecz szybko się ucze i na pewno nie zawiodę słuchaczy jak i kierowników.
Dlaczego BOOST: Jesteście drugą, może pierwszą najbardziej znaną radio stacją, podbijacie konkurencje, pracowałem też u pana Giovanniego w Rainbow Cars, więc możliwe że zna mojego brata który też tam pracował jak i mnie, będzie zadowolony
Co zamierzasz nadawać: Tworzenie giełd samochodowych, konkursów, wywiadów z różnymi osobami, imprezy, newsy, gazetę poranną, dzienną.
((ooc))
Imię: Mariusz
Skeyp: sambik35
Czemu ty [któtko]:
Chęć spróbowania zagrania po raz pierwszy w radiu, sprawdzenie z czym to się je i ogólnie naukę zawodu - spróbowanie swoich sił w nowej pracy.
— 94
16/09/2013 - 06:42
Podanie:
Imię i Nazwisko: Patrick Averdeen
Telefon: 3341722
Doświadczenie: Znikome, lecz szybko się ucze i na pewno nie zawiodę słuchaczy jak i kierowników.
Dlaczego BOOST: Jesteście drugą, może pierwszą najbardziej znaną radio stacją, podbijacie konkurencje, pracowałem też u pana Giovanniego w Rainbow Cars, więc możliwe że zna mojego brata który też tam pracował jak i mnie, będzie zadowolony
Co zamierzasz nadawać: Tworzenie giełd samochodowych, konkursów, wywiadów z różnymi osobami, imprezy, newsy, gazetę poranną, dzienną.
((ooc))
Imię: Mariusz
Skeyp: sambik35
Czemu ty [któtko]:
Chęć spróbowania zagrania po raz pierwszy w radiu, sprawdzenie z czym to się je i ogólnie naukę zawodu - spróbowanie swoich sił w nowej pracy.
Akceptuje - Zapraszam po inva IG
— 2837
16/09/2013 - 06:59
Imię i Nazwisko:Toby Travo
Telefon:Aktualnie brak numeru.
Doświadczenie:Szczerze mówiąc, muszę powiedzieć prawdę, nie posiadam żadnego doświadczenie w owym zawodzie, jednak jestem osobą która szybko się uczy, chciałbym spróbować czegoś innego, wykorzystać te nieodkryte zdolności.
Dlaczego BOOST:Często gdy siedzę w jakiejś resutaracji słucham wasze wiadomości itp, słucham was prawie codziennie, chciałbym zobaczyć jak to jest w środku studia, poczuć ten zapach mikrofonu.
Co zamierzasz nadawać:Tak naprawdę jeszcze tego nie przemyślałem ale myśle, że mógłbym robić różne giełdy, ogłoszenia nawet sport.
((ooc))
Imię:Kacper
Skeyp:pitbul1234567891
Czemu ty [któtko]:Dlaczego ja? sam sobie nie odpowiem na to pytanie, myślę że jestem doświadczonym graczem i nie mam problemów z zdobywaniem wiedzy na serwerze, chociarz to będzie mój pierwszy w radiu.
Użytkownik Karwo edytował ten post 16/09/2013 - 07:01
— 94
16/09/2013 - 07:13
Imię i Nazwisko:Toby Travo
Telefon:Aktualnie brak numeru.
Doświadczenie:Szczerze mówiąc, muszę powiedzieć prawdę, nie posiadam żadnego doświadczenie w owym zawodzie, jednak jestem osobą która szybko się uczy, chciałbym spróbować czegoś innego, wykorzystać te nieodkryte zdolności.
Dlaczego BOOST:Często gdy siedzę w jakiejś resutaracji słucham wasze wiadomości itp, słucham was prawie codziennie, chciałbym zobaczyć jak to jest w środku studia, poczuć ten zapach mikrofonu.
Co zamierzasz nadawać:Tak naprawdę jeszcze tego nie przemyślałem ale myśle, że mógłbym robić różne giełdy, ogłoszenia nawet sport.
((ooc))
Imię:Kacper
Skeyp:pitbul1234567891
Czemu ty [któtko]:Dlaczego ja? sam sobie nie odpowiem na to pytanie, myślę że jestem doświadczonym graczem i nie mam problemów z zdobywaniem wiedzy na serwerze, chociarz to będzie mój pierwszy w radiu.
Akceptuje - Zapraszam po inva IG>
— 1
21/09/2013 - 09:11
Imię i Nazwisko: Martin Riggs
Telefon: 289497
Doświadczenie: Pracowałem w wielu radiach, ale tam nie było kultury ani nic w tym rodzaju, a w Boost widzę że jest sympatycznie
Dlaczego BOOST: Sądzę że boost doda mi pewnego rodzaju "Skilla" w reklamach i audycjach
Co zamierzasz nadawać: Najchętniej nadawałbym reklamy, aukcje.
((ooc))
Imię: Szymon
Czemu ty [któtko]: Jestem spokojny, miły pracowity i wiem jak mam mówić , mam gadkę
— 94
21/09/2013 - 10:20
Imię i Nazwisko: Martin Riggs
Telefon: 289497
Doświadczenie: Pracowałem w wielu radiach, ale tam nie było kultury ani nic w tym rodzaju, a w Boost widzę że jest sympatycznie
Dlaczego BOOST: Sądzę że boost doda mi pewnego rodzaju "Skilla" w reklamach i audycjach
Co zamierzasz nadawać: Najchętniej nadawałbym reklamy, aukcje.
((ooc))
Imię: Szymon
Czemu ty [któtko]: Jestem spokojny, miły pracowity i wiem jak mam mówić , mam gadkę
Akceptuje - zapraszam po inva IG
Rekrutacja nadal trwa!
— 676
01/10/2013 - 04:02
/del
Użytkownik _REP_ edytował ten post 02/10/2013 - 16:02
— 75
01/10/2013 - 13:50
/del
Użytkownik Majeranek edytował ten post 07/10/2013 - 11:13
— 1
31/10/2013 - 23:46
Imię i Nazwisko: Eduardo Gomez
Telefon: 9434323
Doświadczenie: Nie pracowałem jescze w zadnej stacji radiowej, lecz myśle, że sie do tego nadam!
Dlaczego BOOST: Boost? To proste pytanie, ponieważ myśle, iż panuje tam miła atfosmera, są tam mili i doświadczeni ludzi! Myśle, że tam zawsze sie coś dzieje i to radio jest zawsze w centrum wydarzeń!
Co zamierzasz nadawać: Najchętniej lubie i znam sie na tematyce samochodowej, więc giełdy i inne takie lubie!
((ooc))
Imię: Kuba
Skeyp: Kuba_Kreft1
Czemu ty [któtko]: Ponieważ jestem ogarniętym graczem, potrafie kreować długie i kreatywne zdania z /me i /do jak i normalnie, mój staż na serwerze to około dwa lata z przerwami. (GS TEGO NIE DOWODZĄ WIEM)
((@Edit))
(( http://net4game.com/user/107263-vazzo/ ))
((Konto stworzone do potrzbnych postów, iż na moim normalnym koncie mam po prostu porblemy, spójrzcie na konto w linku, to moje prawdziwe!!))
Użytkownik Vazzo_Posty edytował ten post 31/10/2013 - 23:49
— 1039
03/11/2013 - 14:00
Imię i Nazwisko: Denise Costa
Telefon: 3119675
Doświadczenie: Więc moje doświadczenie jest niewielkie, lecz jakieś tam jest. Pracowałam kiedyś przez tydzień w jednym z Radii.
Dlaczego BOOST: Ponieważ jest nową firmą, więc potrzebuje dobrej reklamy, oraz pracowników. Więc chciałabym pomóc w rozwoju owej firmy.
Co zamierzasz nadawać: Zamierzam nadawać na różne tematy, giełdy, różne wydarzenia z imprez, progonzę pogody oraz różne tym podobne.
((ooc))
Imię: Ania.
Skeyp: ( Chyba miało być skype ) Miska41114 - lecz nie mam w tej chwili dostępu ( Zapomniane hasło )
Czemu ty [krótko]: Więc, mam duży staż na różnych RP, gram już prawie dwa lata, potrafię pisać dobre, oraz rozwinięte akcje. Jestem kreatywną osobą, potrafię trzymać poziom. Więc to chyba na tylę. Co tu więcej pisać o mnie OOC.
Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, boost, radio
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych