Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Boost FM Rekrutuje! Nowe radio w twoim mieście!

rekrutacja boost radio

• Please log in to reply
50 odpowiedzi w tym temacie

#41 Pedro — 1 15/09/2013 - 22:11

Pedro
  • Gracz

Rekrutacja jeszcze  jest ?

• Do góry
    • 0

#42 SoSail — 21 15/09/2013 - 22:20

SoSail
  • Gracz

Podanie:

Imię i Nazwisko: Patrick Averdeen

Telefon: 3341722

Doświadczenie: Znikome, lecz szybko się ucze i na pewno nie zawiodę słuchaczy jak i kierowników.

Dlaczego BOOST: Jesteście drugą, może pierwszą najbardziej znaną radio stacją, podbijacie konkurencje, pracowałem też u pana Giovanniego w Rainbow Cars, więc możliwe że zna mojego brata który też tam pracował jak i mnie, będzie zadowolony

Co zamierzasz nadawać:  Tworzenie giełd samochodowych, konkursów, wywiadów z różnymi osobami, imprezy, newsy, gazetę poranną, dzienną.

((ooc))

Imię: Mariusz

Skeyp: sambik35

Czemu ty [któtko]:

Chęć spróbowania zagrania po raz pierwszy w radiu, sprawdzenie z czym to się je i ogólnie naukę zawodu - spróbowanie swoich sił w nowej pracy.

• Do góry
    • 0

#43 Steefekk — 94 16/09/2013 - 06:42

Steefekk
  • Gracz

Podanie:

Imię i Nazwisko: Patrick Averdeen

Telefon: 3341722

Doświadczenie: Znikome, lecz szybko się ucze i na pewno nie zawiodę słuchaczy jak i kierowników.

Dlaczego BOOST: Jesteście drugą, może pierwszą najbardziej znaną radio stacją, podbijacie konkurencje, pracowałem też u pana Giovanniego w Rainbow Cars, więc możliwe że zna mojego brata który też tam pracował jak i mnie, będzie zadowolony

Co zamierzasz nadawać:  Tworzenie giełd samochodowych, konkursów, wywiadów z różnymi osobami, imprezy, newsy, gazetę poranną, dzienną.

((ooc))

Imię: Mariusz

Skeyp: sambik35

Czemu ty [któtko]:

Chęć spróbowania zagrania po raz pierwszy w radiu, sprawdzenie z czym to się je i ogólnie naukę zawodu - spróbowanie swoich sił w nowej pracy.

Akceptuje - Zapraszam po inva IG

• Do góry
    • 0

#44 Karwo — 2837 16/09/2013 - 06:59

Karwo
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Toby Travo

Telefon:Aktualnie brak numeru.

Doświadczenie:Szczerze mówiąc, muszę powiedzieć prawdę, nie posiadam żadnego doświadczenie w owym zawodzie, jednak jestem osobą która szybko się uczy, chciałbym spróbować czegoś innego, wykorzystać te nieodkryte zdolności.

Dlaczego BOOST:Często gdy siedzę w jakiejś resutaracji słucham wasze wiadomości itp, słucham was prawie codziennie, chciałbym zobaczyć jak to jest w środku studia, poczuć ten zapach mikrofonu.

Co zamierzasz nadawać:Tak naprawdę jeszcze tego nie przemyślałem ale myśle, że mógłbym robić różne giełdy, ogłoszenia nawet sport.

((ooc))

Imię:Kacper

Skeyp:pitbul1234567891

Czemu ty [któtko]:Dlaczego ja? sam sobie nie odpowiem na to pytanie, myślę że jestem doświadczonym graczem i nie mam problemów z zdobywaniem wiedzy na serwerze, chociarz to będzie mój pierwszy w radiu.

Użytkownik Karwo edytował ten post 16/09/2013 - 07:01

• Do góry
    • 0

#45 Steefekk — 94 16/09/2013 - 07:13

Steefekk
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Toby Travo

Telefon:Aktualnie brak numeru.

Doświadczenie:Szczerze mówiąc, muszę powiedzieć prawdę, nie posiadam żadnego doświadczenie w owym zawodzie, jednak jestem osobą która szybko się uczy, chciałbym spróbować czegoś innego, wykorzystać te nieodkryte zdolności.

Dlaczego BOOST:Często gdy siedzę w jakiejś resutaracji słucham wasze wiadomości itp, słucham was prawie codziennie, chciałbym zobaczyć jak to jest w środku studia, poczuć ten zapach mikrofonu.

Co zamierzasz nadawać:Tak naprawdę jeszcze tego nie przemyślałem ale myśle, że mógłbym robić różne giełdy, ogłoszenia nawet sport.

((ooc))

Imię:Kacper

Skeyp:pitbul1234567891

Czemu ty [któtko]:Dlaczego ja? sam sobie nie odpowiem na to pytanie, myślę że jestem doświadczonym graczem i nie mam problemów z zdobywaniem wiedzy na serwerze, chociarz to będzie mój pierwszy w radiu.

Akceptuje - Zapraszam po inva IG>

• Do góry
    • 1

#46 MrWilQ — 1 21/09/2013 - 09:11

MrWilQ
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Martin Riggs

Telefon: 289497

Doświadczenie:  Pracowałem w wielu radiach, ale tam nie było kultury ani nic w tym rodzaju, a w Boost widzę że jest sympatycznie :)

Dlaczego BOOST: Sądzę że boost doda mi pewnego rodzaju "Skilla" w reklamach i audycjach

Co zamierzasz nadawać: Najchętniej nadawałbym reklamy, aukcje.

((ooc))

Imię: Szymon

Czemu ty [któtko]: Jestem spokojny, miły pracowity i wiem jak mam mówić , mam gadkę

• Do góry
    • 0

#47 Steefekk — 94 21/09/2013 - 10:20

Steefekk
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Martin Riggs

Telefon: 289497

Doświadczenie:  Pracowałem w wielu radiach, ale tam nie było kultury ani nic w tym rodzaju, a w Boost widzę że jest sympatycznie :)

Dlaczego BOOST: Sądzę że boost doda mi pewnego rodzaju "Skilla" w reklamach i audycjach

Co zamierzasz nadawać: Najchętniej nadawałbym reklamy, aukcje.

((ooc))

Imię: Szymon

Czemu ty [któtko]: Jestem spokojny, miły pracowity i wiem jak mam mówić , mam gadkę

Akceptuje - zapraszam po inva IG

Rekrutacja nadal trwa! 

• Do góry
    • 0

#48 _REP_ — 676 01/10/2013 - 04:02

_REP_
  • Gracz

/del

Użytkownik _REP_ edytował ten post 02/10/2013 - 16:02

• Do góry
    • 0

#49 Morg — 75 01/10/2013 - 13:50

Morg
  • Gracz

/del

Użytkownik Majeranek edytował ten post 07/10/2013 - 11:13

• Do góry
    • 0

#50 Vazzo_Posty — 1 31/10/2013 - 23:46

Vazzo_Posty
  • Gracz

Imię i Nazwisko:  Eduardo Gomez

Telefon: 9434323

Doświadczenie: Nie pracowałem jescze w zadnej stacji radiowej, lecz myśle, że sie do tego nadam!

Dlaczego BOOST:   Boost? To proste pytanie, ponieważ myśle, iż panuje tam miła atfosmera, są tam mili i doświadczeni ludzi! Myśle, że tam zawsze sie coś dzieje i to radio jest zawsze w centrum wydarzeń!

Co zamierzasz nadawać:  Najchętniej lubie i znam sie na tematyce samochodowej, więc giełdy i inne takie lubie!  

((ooc))

Imię:  Kuba

Skeyp: Kuba_Kreft1

Czemu ty [któtko]: Ponieważ jestem ogarniętym graczem, potrafie kreować długie i kreatywne zdania z /me i /do jak i normalnie, mój staż na serwerze to około dwa lata z przerwami. (GS TEGO NIE DOWODZĄ WIEM) 

((@Edit))

(( http://net4game.com/user/107263-vazzo/ ))

((Konto stworzone do potrzbnych postów, iż na moim normalnym koncie mam po prostu porblemy, spójrzcie na konto w linku, to moje prawdziwe!!))

Użytkownik Vazzo_Posty edytował ten post 31/10/2013 - 23:49

• Do góry
    • 0

#51 Mickey Mouse — 1039 03/11/2013 - 14:00

Mickey Mouse
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Denise Costa

Telefon: 3119675

Doświadczenie: Więc moje doświadczenie jest niewielkie, lecz jakieś tam jest. Pracowałam kiedyś przez tydzień w jednym z Radii.

Dlaczego BOOST: Ponieważ jest nową firmą, więc potrzebuje dobrej reklamy, oraz pracowników. Więc chciałabym pomóc w rozwoju owej firmy.

Co zamierzasz nadawać: Zamierzam nadawać na różne tematy, giełdy, różne wydarzenia z imprez, progonzę pogody oraz różne tym podobne.

((ooc))

Imię: Ania.

Skeyp: ( Chyba miało być skype ) Miska41114 - lecz nie mam w tej chwili dostępu ( Zapomniane hasło ) 

Czemu ty [krótko]: Więc, mam duży staż na różnych RP, gram już prawie dwa lata, potrafię pisać dobre, oraz rozwinięte akcje. Jestem kreatywną osobą, potrafię trzymać poziom. Więc to chyba na tylę. Co tu więcej pisać o mnie OOC.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych