Siema warto kupić tableta MANTA MID 705?
Tutaj taka oferta którą chce kupić:
http://allegro.pl/ta...3445919324.html
Kupować?
Siema warto kupić tableta MANTA MID 705?
Tutaj taka oferta którą chce kupić:
http://allegro.pl/ta...3445919324.html
Kupować?
Tablet za 300 złotych to nie tablet, to drewno.
Do tego z firmy jaką jest Manta.
Mam podobny, tej samej marki, jest okej, nie narzekam.
jedyny tablet warty uwagi to od apple,inne to badziewia które opóźniaja ruch itd.
400zł na tablet to minimum, na tego się nawet patrzeć nie opłaca.
kupujcie coś porządnego, a nie te gunwa za 200-300 złotych z allegro
Manta to jedna z najtańszych i najgorszych firm z gadżetów elektronicznych. U mnie w rodzinie, oddali GPS do serwisu i ukradli go po odbiorze gotówki. Takie ostrzeżenie na przyszłość.
Nie opłaca się kupować takich tanich tabletów. Będziesz się tylko wkurzać ja ci się będzie ciął.
A powiedz - do czego jest Ci on potrzebny? Spotkania biznesowe, czy może raczej do zabawy?
A powiedz - do czego jest Ci on potrzebny? Spotkania biznesowe, czy może raczej do zabawy?
Przeglądanie neta + gry android.
No to szczerze powiem Ci, że jest to dla mnie bezsens kupić tego tableta do przeglądania internetu i gier androida. Większość w ogóle na takim sprzęcie nie pójdzie albo będzie mocno lagowało - mowa tutaj głównie o tych nowszych i bardziej wymagających grach. Jeżeli jednak po prostu wiatry nie pozwolą na nic lepszego no to pozostaje jedynie coś takiego. Sprzęt jest tani nie bez powodu. Miałem kiedyś podobnego i niestety sporo w nim awarii - a to wyświetlacz pójdzie, a to rąbnie się dotyk. Kupując taki sprzęt nie myśl o najlepszych grach z androida i licz się z licznymi usterkami i wymianami. Do internetu jednak nada się spokojnie.
Za 200 zł tablet nie jest do gier. On jak się włączy to już będzie sukces.
Racja, pozbieraj jeszcze i kup dwurdzeniowego Kiano Pro 10 Dual. Śmiga jak błyskawica.
Tanich i z promocji nie ma co kupować. Moja siostra ma i żałuję, że kupiła. Zacina się i to strasznie nic nie da się na nim zrobić.
nie kupuje, bo napisałem na ciebie skarge, i dostaniesz blokade na tablet, i po 90dniach zniknie.
nie kupuje, bo napisałem na ciebie skarge, i dostaniesz blokade na tablet, i po 90dniach zniknie.
Po chusteczki tu piszesz takie bezsensowne posty? Porażka.
Osobiście miałem do-czynienie z firmą MANTA jeżeli chodzi o tablet. Fakt, miałem tablet z wyższej pólki, na którym pięknie działało mi GTA Vice City bez żadnej zacinki. Ale z moim egzemplarzem było coś nie tak - mianowicie zasięg WI-Fi miał chyba na 2 metry, nawet nie. Musiałem siedzieć przy routerze, by mieć w nim internet. Kolejnym problemem było bardzo chusteczkowe wejście do ładowarki - wychodziło mi, nawet nie potrafiło się utrzymać w gnieździe.
Osobiście odradzam kupna tego tabletu, w tej cenie zalecam Ci kupno tego:
http://allegro.pl/ta...3495483554.html
Sam go kupiłem i jest świetny Taki do internetu, ewentualnie jakiś tam gierek(nawet GTA III). Ale masz w nim modem 3G, który pozwala Ci mieć internet niezależnie gdzie jesteś(choć czasami nie był świetniej prędkości) oraz ekran HD.
Powiem ci szczerz kup sobie tego tableta ponieważ jak gdzieś pojedziesz to nie będziesz miał na czym siedzieć na forum a tak będziesz miał a więc warto sam tego doznałem.
Pozdrawiam Survik !
Jedynie firma Apple, mam zaufanie do tej firmy.
Szkoda pieniędzy. Mam coś podobnego i doprowadza mnie do ku*wicy swoim niepoprawnym działaniem.
Najpierw jest iPad. Potem są inne tablety. Nie bierz żadnego szajsowatego tableta z Androidem, tym bardziej jakiejś śmiesznej zabawki od Manty. Jak już coś bardzo pragniesz z andkiem to nexus.
Dozbieraj kilka stówek i kup nawet używanego, dobrym stanie Galaxy Tab'a.
Tableta za 300zł dobrego nie kupisz, lepiej dołożyć i kupić lepszy.
Tablet za 300 złotych to nie tablet, to drewno.
Do tego z firmy jaką jest Manta.
Jak go nie stać na droższy to co zrobić? dlatego chłopaczyna pyta
Jak go nie stać na droższy to co zrobić? dlatego chłopaczyna pyta
Odpowiedzieliśmy mu jakieś 4 miesiące temu, do tej pory myślę, że miał pod ręką święta :]
Nie polecam kupywać tabletów do tej kwoty, jedynie firmy apple lub samsung
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych