Tak jak napisałem w temacie, nie mogę wejść na serwer. Sprawdzałem moją kartotekę - jest czysta. Podczas wejścia pojawia się od razu 'Server Close the Connection..'. Proszę o szybką pomoc.
Tak jak napisałem w temacie, nie mogę wejść na serwer. Sprawdzałem moją kartotekę - jest czysta. Podczas wejścia pojawia się od razu 'Server Close the Connection..'. Proszę o szybką pomoc.
Jaką masz wersje sampa?
0.3x, 3 minuty wcześniej grałem...
Jeśli masz możliwość to zmień adres IP.
Jeśli masz możliwość to zmień adres IP.
A co kurwa da zmiana adresa IP jak 3 minuty wcześniej grał?!
Raczej adres IP nic do tego nie ma.
Radzę odczekac 10 min aż cię spawnie w domku/hotelu. Jak to nic nie da to napisz.
Jest taki motyw, że na żadnej mojej postaci nie mogę się zalogować.
A ja się dopisze, że u mnie serwer pokazuje 0/0 graczy i nie mogę się nawet połączyć. Serwer padł?
A co (cenzura)a da zmiana adresa IP jak 3 minuty wcześniej grał?!
Raczej adres IP nic do tego nie ma.
Ma i to dużo bo jeśli dostał bana ( wcale nie musi o tym wiedzieć ) to po zmianie ip na serwer wejdzie co innego z postacią...
No tak, ja także jestem za banem. Tylko wtedy NAGLE nie można wejść na serwer.
A ja się dopisze, że u mnie serwer pokazuje 0/0 graczy i nie mogę się nawet połączyć. Serwer padł
Też mi się taki komunikat pojawia.
Też mi się taki komunikat pojawia.
Mi też czasami :hmm:
Użytkownik Essyn edytował ten post 09/08/2013 - 23:13
Ma i to dużo bo jeśli dostał bana ( wcale nie musi o tym wiedzieć ) to po zmianie ip na serwer wejdzie co innego z postacią...
Bana dostajesz na konto, nie na IP.
Bana dostajesz na konto, nie na IP.
Ban na ip też jest.
Ban na ip też jest.
Niet.
Niet.
Tak se tłumacz...
Tak se tłumacz...
To sobie tłumacz, bo żadnemu dzieciakowi nie da się wytłumaczyc, szczególnie takim jak ty. Skończ już to swoje pierdolenie.
To sobie tłumacz, bo żadnemu dzieciakowi nie da się wytłumaczyc, szczególnie takim jak ty. Skończ już to swoje (cenzura)enie.
Użytkownik Chasm edytował ten post 28/04/2014 - 18:39
Dobra, nie wiem jak u reszty - ale u mnie się naprawiło ( samo xD ).
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych