Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja]Speed Cars poszukuje KIEROWNIKÓW - wypłata 300$, kierownik miesiąca 1000$ premii !

rekrutacja kierownik speed cars

• Please log in to reply
44 odpowiedzi w tym temacie

#1 Golap — 94 05/08/2013 - 16:18

Golap
  • Gracz

lOya2Bv.png

Witam z dniem dzisiejszym zarząd firmy Speed Cars postanowił otworzyć rekrutację na kierowników. Szukamy osób kompetentnych na owe stanowisko, osób z doświadczeniem, jeśli nigdy nie miałeś styczności z ową posadą u nas jej nie dostaniesz. Poszukujemy osób uczciwych, nie chcemy aby przez kogoś spadło zaufanie naszych klientów, dlatego wybierzemy najlepszych !!

Wzór podania na kierownika: 

Spoiler

Po przeczytaniu tematu stwierdziłeś że nie dasz sobie rady na posadzie kierownika ? Nie szkodzi ! Speed Cars prowadzi także rekrutację na konsultantów ! - http://net4game.com/...ybkiego-awansu/

Użytkownik Jatk_Karyoungs edytował ten post 06/08/2013 - 18:41

• Do góry
    • 1

#2 Puzel12 — 27 05/08/2013 - 16:25

Puzel12
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Gaven Anania
Coś o sobie: Witam, jestem Gaven i pochodzę z Los Santos. Urodziłem się tutaj i jestem Afro Amerykaninem. Na co dzień gram w kosza lub jeżdżę na bmx'ie. Biorę udział w licznych zawodach walk.
Dlaczego ty?: Jestem uczciwy i punktualny. Nigdy się nie spóźniam i szukam nowych osób z odpowiednim doświadczeniem do tej pracy. Osób bez doświadczenia nie zatrudniam. Pilnuje aby każdy robił to co powinien i sprawdzam lokal co parę godzin.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Byłem kierownikiem w wielu pracach. Między innymi w starej siłowni Szyzus gym.

Inni byli ze mnie zadowoleni i przyniosłem ich biznesowi tylko zyski.

Użytkownik Puzel12 edytował ten post 05/08/2013 - 16:26

• Do góry
    • 0

#3 Golap — 94 05/08/2013 - 16:29

Golap
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Gaven Anania
Coś o sobie: Witam, jestem Gaven i pochodzę z Los Santos. Urodziłem się tutaj i jestem Afro Amerykaninem. Na co dzień gram w kosza lub jeżdżę na bmx'ie. Biorę udział w licznych zawodach walk.
Dlaczego ty?: Jestem uczciwy i punktualny. Nigdy się nie spóźniam i szukam nowych osób z odpowiednim doświadczeniem do tej pracy. Osób bez doświadczenia nie zatrudniam. Pilnuje aby każdy robił to co powinien i sprawdzam lokal co parę godzin.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Byłem kierownikiem w wielu pracach. Między innymi w starej siłowni Szyzus gym.

Inni byli ze mnie zadowoleni i przyniosłem ich biznesowi tylko zyski.

Słabe podanie, słabe logi - odrzucam.

• Do góry
    • 2

#4 Puzel12 — 27 05/08/2013 - 16:30

Puzel12
  • Gracz

Słabe podanie, słabe logi - odrzucam.

data nie jest ważna?

• Do góry
    • 0

#5 Golap — 94 05/08/2013 - 16:38

Golap
  • Gracz

data nie jest ważna?

Może przesadziłem z tymi logami lecz podanie nie pozostawia mi żadnych wątpliwości !

• Do góry
    • 1

#6 Golap — 94 05/08/2013 - 21:43

Golap
  • Gracz

Imie i Nazwisko:Felix Zumbo.
Coś o sobie:Mam na imię Felix Zumbo mam 20lat nie raz byłem kierownikiem znam się na rzeczy a także wiem co jest obowiązkami Kierownika jestem zabawny, miły, sympatyczny, zawsze mówię prawdę i nie oszukuję klientów
Dlaczego ty?:Nie raz byłem na posadzie Kierownika nie licząc to około 2razy chce pomóc waszej firmie bo wiem że jesteście nowi będę pomagał wam finansowo jak i zdejmę z was trochę ciężaru chodzi mi o dodawanie ludzi do Pracy w Speed Cars i wiele wiele innych.
Doświadczenie na stanowisku kierownika:Robiłem 2 razy na stanowisku kierownika ale wiem o co chodzi na 2 stanowiskach kierownika byłem jakies 4tygodnie potem sie pozwalniałem z powodów zbyt małych zarobków ale tutaj widzę że to nie będzie problem.

Z poważaniem Felix Zumbo

Odrzucone

• Do góry
    • 1

#7 lolek213 — 0 05/08/2013 - 21:58

lolek213
  • Świeżak

Imie i Nazwisko:Felix Zumbo.
Coś o sobie:Mam na imię Felix mieszkam w hotelu 69 wychowałem się na Idlewood z moją mamą gdy miałem 7lat tato zginą podczas bójki w San Fierro odkąd mam 12 lat fascynują mnie auta sportowe jak i zabytki zawsze mnie to kręciło po skończeniu 18lat zostałem "Drifterem" podczas moich 19 urodzin dostałem na prezent Elegy v13 z turbiną wzmacniającą która miała 60kg "N2O" gdy mi się znudziły wyścigi za czołem sprzedawać auta, handlować nimi legalnie i wiele wiele innych a także potrafię pisać interpunkcyjnie i dobrze znam zasady ortografie
Dlaczego ty?: Ponieważ nie raz byłem kierownikiem daje inva do grupy kiedy widzę że pan kapuje o co chodzi w sprzedawaniu aut i jakie są jego obowiązki czy ma jakieś doświadczenie i po tych czynnościach pytam się o cechy zewnętrzne jak i wewnętrzne kocham wasz serwis i będę mu pomagał jak tylko będę mógł.
Doświadczenie na stanowisku kierownika:No może wiele razy nie byłem kierownikiem bo chyba 2 ale mam doświadczenie mam sporo lat więc się potrafię zachować.

PS.Bardzo się starałem pisząc te podanie i nie kłamałem.

Z poważaniem Felix Zumbo

• Do góry
    • 0

#8 Dżunior — 370 05/08/2013 - 22:05

Dżunior
  • Gracz

Felix Zumbo - Odrzucam, może w przyszłości, za krótko grasz na serwerze.

• Do góry
    • 0

#9 lolek213 — 0 05/08/2013 - 22:08

lolek213
  • Świeżak

Felix Zumbo - Odrzucam, może w przyszłości, za krótko grasz na serwerze.

Proszę daj mi jedną jedyną szanse nie dam rady to wywal mnie z kierownika ale ja se dam rade proszę zaufaj mi jeden raz :(

Użytkownik lolek213 edytował ten post 05/08/2013 - 22:13

• Do góry
    • 0

#10 Golap — 94 06/08/2013 - 07:53

Golap
  • Gracz

Proszę daj mi jedną jedyną szanse nie dam rady to wywal mnie z kierownika ale ja se dam rade proszę zaufaj mi jeden raz :(

W tym biznesie trzeba być ostrożnym, nie chcemy aby klienci tracili zaufanie do naszego biznesu, poszukujemy osób doświadczonych i koniec.

• Do góry
    • 1

#11 PokojowoNastawiony — 21 06/08/2013 - 11:36

PokojowoNastawiony
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Christopher Campbell
Coś o sobie:Jestem dość sympatycznym i lojalnym mieszkańcem LS. Od Zawsze interesuje mnie motoryzacja- szczególnie motocykle . Umiem zadbać o porządek. Jeżeli coś mi się nie podoba - mówię wprost.
Dlaczego ty?:Ponieważ znam się trochę na tym fachu. Jestem człowiekiem dyspozycyjnym, więc i z moją obecnością w firmie nie będzie problemu. Jeszcze nigdy nikogo nie oszukałem i tego nie zrobię - bo po co?  Umiem przyznać się do ewentualnego błędu - choć nie popełniam ich zbyt dużo (Wiadomo - człowiek nie maszyna, pomylić się może)
Doświadczenie na stanowisku kierownika:Dosyć spore. Teraz posiadam własną firmę (nie jest związana z pojazdami), a kierownikiem byłem w wielu miejscach pracy, między innymi w ABT-Service, Devils Cars. Rekrutantem byłem np. Idaho Cars. Tak więc mam spore doświadcznie jak na tę branżę.

Użytkownik zal edytował ten post 06/08/2013 - 11:40

• Do góry
    • 0

#12 Golap — 94 06/08/2013 - 11:40

Golap
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Christopher Campbell
Coś o sobie:Jestem dość sympatycznym i lojalnym pracownikiem. Umiem zadbać o porządek. Jeżeli coś mi się nie podoba - mówię wprost.
Dlaczego ty?:Ponieważ znam się trochę na tym fachu. Jestem człowiekiem dyspozycyjnym, więc i z moją obecnością w firmie nie będzie problemu. Jeszcze nigdy nikogo nie oszukałem i tego nie zrobię - bo po co?  Umiem przyznać się do ewentualnego błędu - choć nie popełniam ich zbyt dużo (Wiadomo - człowiek nie maszyna, pomylić się może)
Doświadczenie na stanowisku kierownika:Dosyć spore. Teraz posiadam własną firmę (nie jest związana z pojazdami), a kierownikiem byłem w wielu miejscach pracy, między innymi w ABT-Service, Devils Cars. Rekrutantem byłem np. Idaho Cars. Tak więc mam spore doświadcznie jak na tę branżę.

Akceptowane.

• Do góry
    • 1

#13 kunewa1993 — 12 06/08/2013 - 12:01

kunewa1993
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Luca Bruni
Coś o sobie: Punktualny, sumienny, biorący odpowiedzialność za swoje czyny. Lubię brać udział w różnych dyskusjach, jeżeli coś mi nie pasuje mówię o tym otwarcie. Jestem otwartą osobą, nie dam wejść sobie na głowę.
Dlaczego ty?: Dość spore doświadczenie w tym fachu. Potrafię poradzić sobie w różnych sytuacjach związanych z firmą. Zawsze przykładam się do wykonanej pracy, powierzonego mi zadania tak by wykonać je jak najlepiej. Jestem osobą pomocną, szczerą i punktualną.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Przed przerwą na posadzie kierownika grałem w: Aktunim GSM, Sky Cars, AbduLBomBClub. To chyba tyle, pracowałem już w salonie samochodowym jako kierownik.

Użytkownik kunewa1993 edytował ten post 06/08/2013 - 12:02

• Do góry
    • 0

#14 Dżunior — 370 06/08/2013 - 18:09

Dżunior
  • Gracz

L

Imie i Nazwisko: Luca Bruni
Coś o sobie: Punktualny, sumienny, biorący odpowiedzialność za swoje czyny. Lubię brać udział w różnych dyskusjach, jeżeli coś mi nie pasuje mówię o tym otwarcie. Jestem otwartą osobą, nie dam wejść sobie na głowę.
Dlaczego ty?: Dość spore doświadczenie w tym fachu. Potrafię poradzić sobie w różnych sytuacjach związanych z firmą. Zawsze przykładam się do wykonanej pracy, powierzonego mi zadania tak by wykonać je jak najlepiej. Jestem osobą pomocną, szczerą i punktualną.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Przed przerwą na posadzie kierownika grałem w: Aktunim GSM, Sky Cars, AbduLBomBClub. To chyba tyle, pracowałem już w salonie samochodowym jako kierownik.

Akceptowane

• Do góry
    • 0

#15 Drakoo122 — 0 06/08/2013 - 18:14

Drakoo122
  • Gracz
Imie i Nazwisko: Kurt Martinez
Coś o sobie: Jestem osobą pracowitą i staram sie to wykonać jak najlepiej. Interesuję się motoryzacją, dlatego chciałbym tutaj pracować.
Dlaczego ty?: Jestem osobą punktualną, posiadam kulturę osobistą oraz szanuje innych. Nigdy nikogo nie oszukałem i nie zamierzam. Więc można mi zaufać. A do swojej pracy przykładam sie bardzo mocno, próbuje nie popełniać zbyt wiele błędów.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Aktualnie jestem kierownik w Apteka Nova.

• Do góry
    • 0

#16 Golap — 94 06/08/2013 - 18:40

Golap
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Kurt Martinez
Coś o sobie: Jestem osobą pracowitą i staram sie to wykonać jak najlepiej. Interesuję się motoryzacją, dlatego chciałbym tutaj pracować.
Dlaczego ty?: Jestem osobą punktualną, posiadam kulturę osobistą oraz szanuje innych. Nigdy nikogo nie oszukałem i nie zamierzam. Więc można mi zaufać. A do swojej pracy przykładam sie bardzo mocno, próbuje nie popełniać zbyt wiele błędów.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Aktualnie jestem kierownik w Apteka Nova.

Odrzucone

• Do góry
    • 1

#17 Albion121 — 2 06/08/2013 - 21:00

Albion121
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Kristofer Abezgauz.
Coś o sobie:  Jestem osobą godną zaufania, dobrze zbudowaną, jeżeli podchodzi do nowego zadania stara się wykonywać je jak najlepiej.
Dlaczego ty?:Jestem osobą godną zaufania, ambitną lubiącą nowe wyzwania z chęcią uczę się nowych umiejętności i podejmuje trudne zobowiązania. Entuzjastycznie podchodzę do możliwości podróży w pracy i oferuję Państwa firmie swoją rzetelność, pracowitość i kreatywność. 

Doświadczenie na stanowisku kierownika: Myślę, że jakieś tam jest, mam nadal kierownika w Jopp Car Service, miałem rekrutanta w Aktunim Restaurant, Idaho Cars, Turismo Cars.

Zgadzasz się na bana jeśli w jakiś sposób oszukasz nas lub naszego klienta?: Oczywiście, że się zgadzam.

• Do góry
    • 0

#18 Dżunior — 370 06/08/2013 - 23:42

Dżunior
  • Gracz

Coś o sobie:  Jestem osobą godną zaufania, dobrze zbudowaną, jeżeli podchodzi do nowego zadania stara się wykonywać je jak najlepiej.
Dlaczego ty?:Jestem osobą godną zaufania, ambitną lubiącą nowe wyzwania z chęcią uczę się nowych umiejętności i podejmuje trudne zobowiązania. Entuzjastycznie podchodzę do możliwości podróży w pracy i oferuję Państwa firmie swoją rzetelność, pracowitość i kreatywność. 

Doświadczenie na stanowisku kierownika: Myślę, że jakieś tam jest, mam nadal kierownika w Jopp Car Service, miałem rekrutanta w Aktunim Restaurant, Idaho Cars, Turismo Cars.

Zgadzasz się na bana jeśli w jakiś sposób oszukasz nas lub naszego klienta?: Oczywiście, że się zgadzam.

Czekam na decyzje Abla. Ja Neutral.

Użytkownik Dzunioreek edytował ten post 06/08/2013 - 23:42

• Do góry
    • 0

#19 Koeashi — 32 07/08/2013 - 02:15

Koeashi
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Jov Kobayashi.
Coś o sobie: Sumienny, pracowity, uprzejmy i godny zaufania. Zna polszczyznę oraz wykonuje powierzone mu prace jak najlepiej tylko może. 
Dlaczego ty?: Jestem osobą sumienną i godną zaufania. Pomysłową oraz myślę że odpowiednią na to stanowisko. Nie daje sobą pomiatać, szanuję wszystkich graczy jeśli i oni mnie szanują.
Doświadczenie na stanowisku kierownika : Bez owijania w bawełnę. Nigdy nie byłem kierownikiem i nie mam doświadczenia na tym stanowisku. Z tego co podpatrzyłem od kierowników u nas w firmie jednak zebrało się trochę wiedzy jak to wszystko funkcjonuje i z czym to się je.
Zgadzasz się na bana jeśli w jakiś sposób oszukasz nas lub naszego klienta?: Oczywiście że tak.

• Do góry
    • 0

#20 Golap — 94 07/08/2013 - 08:14

Golap
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Jov Kobayashi.
Coś o sobie: Sumienny, pracowity, uprzejmy i godny zaufania. Zna polszczyznę oraz wykonuje powierzone mu prace jak najlepiej tylko może. 
Dlaczego ty?: Jestem osobą sumienną i godną zaufania. Pomysłową oraz myślę że odpowiednią na to stanowisko. Nie daje sobą pomiatać, szanuję wszystkich graczy jeśli i oni mnie szanują.
Doświadczenie na stanowisku kierownika : Bez owijania w bawełnę. Nigdy nie byłem kierownikiem i nie mam doświadczenia na tym stanowisku. Z tego co podpatrzyłem od kierowników u nas w firmie jednak zebrało się trochę wiedzy jak to wszystko funkcjonuje i z czym to się je.
Zgadzasz się na bana jeśli w jakiś sposób oszukasz nas lub naszego klienta?: Oczywiście że tak.

Odrzucone

Dobra, niech będzie akceptowane na okres próbny.

• Do góry
    • 1

#21 kodak black — 47 07/08/2013 - 22:55

kodak black
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Alexa Dito
Coś o sobie:Miła,bez konfliktowa,uczciwa,systematyczna pracowita i konsekwentna,szukająca nowych doświadczeń.

Dlaczego ty?:Bardzo chciałabym objąć stanowisko kierownika i myślę że nie będziecie państwo narzekać na moje poczynania, gdyż postaram się sumiennie wykonywać swoje obowiązki, jestem punktualna. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Doświadczenie na stanowisku kierownika: Średnie - miałam kierownika w Qsavito, Firebox garage i restourant i dobrze mi szło.

Użytkownik Braydon_Flores edytował ten post 07/08/2013 - 22:56

• Do góry
    • 0

#22 Golap — 94 07/08/2013 - 23:04

Golap
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Alexa Dito
Coś o sobie:Miła,bez konfliktowa,uczciwa,systematyczna pracowita i konsekwentna,szukająca nowych doświadczeń.

Dlaczego ty?:Bardzo chciałabym objąć stanowisko kierownika i myślę że nie będziecie państwo narzekać na moje poczynania, gdyż postaram się sumiennie wykonywać swoje obowiązki, jestem punktualna. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Doświadczenie na stanowisku kierownika: Średnie - miałam kierownika w Qsavito, Firebox garage i restourant i dobrze mi szło.

Odrzucone

• Do góry
    • 1

#23 Moonkey — 4 08/08/2013 - 16:16

Moonkey
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Marquez Valeri
Coś o sobie: Marquez to 25-letni wysportowany, ambitny mężczyzna, który poszukuje nowego doświadczenia a wraz z nim dobrej "fuchy".
Dlaczego ty?: Myślę że nadam się temu nowemu biznesowi w jego prowadzeniu, postaram się o porządek i będę chętnie udzielał pomocy nowym pracownikom.Pracuję w Speed Cars od samego początku i posiadam doświadczenie. 
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Posiadam doświadczenie i umiejętności na stanowisku kierowniczym, wszędzie jak najbardziej się staram i próbuje być zawsze jak najlepszym kierownikiem.

Dziękuje i pozdrawiam.

• Do góry
    • 0

#24 Boxidro — 627 08/08/2013 - 19:15

Boxidro
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Kenny Adams
Coś o sobie:Jestem sympatycznym i lojalnym pracownikiem. Umiem zadbać o porządek. .
Dlaczego ty?:Ponieważ znam się na tym fachu. Jestem człowiekiem dyspozycyjnym, więc i z moją obecnością w firmie nie będzie problemu. Jeszcze nigdy nikogo nie oszukałem i tego nie zrobię.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Spore. Byłem kierownikiem w Earth Restaurant , ABT Service , Deluxe Gym.

• Do góry
    • 0

#25 Dżunior — 370 09/08/2013 - 21:13

Dżunior
  • Gracz

Nie ma już salonu.

• Do góry
    • 0

#26 EasyGoing — 104 09/08/2013 - 21:17

EasyGoing
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Akim Walker 
Coś o sobie: 23 letni mężczyzna, godny zaufania i sumienny pracownik. Swoje zadanie wykonuje jak najlepiej.
Dlaczego ty?: Czemu? Można mi zaufać i lubie poznawać nowych ludzi, nie mam problemów z komunikacją :>
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Kieras w wielu firmach m.i.n: Green Cars Service, Easy Driving School, Idlewood driving school itp.
Zgadzasz się na bana jeśli w jakiś sposób oszukasz nas lub naszego klienta?: Tak.

• Do góry
    • 0

#27 maciek123koks — 27 09/08/2013 - 22:19

maciek123koks
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Alexis Cook
Coś o sobie: Jestem osobą z pozoru cichą i miłą. Staram się jaknajlepiej wykonywać swoje obowiązki. Jestem bardzo pracowity i rozgarnięty.
Dlaczego ty?: Jestem osobą której można zaufać, poważnie podchodzę do obowiązków. Bardzo szybko nawiązuje kontakt z innymi osobami. A przede wszystkim mam doświadczenie w tym fachu.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Byłem kierownikiem Qsavito Restaurant i Earth Club'u
Zgadzasz się na bana jeśli w jakiś sposób oszukasz nas lub naszego klienta?: oczywiście

• Do góry
    • 0

#28 Dżunior — 370 09/08/2013 - 22:36

Dżunior
  • Gracz

Nie ma już salonu.

! Zabrali mi budynek.

• Do góry
    • 0

#29 Moonkey — 4 10/08/2013 - 05:44

Moonkey
  • Gracz

Szkoda a mogło być fajnie. :P

Użytkownik Moonkey edytował ten post 10/08/2013 - 05:44

• Do góry
    • 0

#30 Eminem aka Sulin — -5 11/08/2013 - 17:09

Eminem aka Sulin
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Tariq Fernandez

Coś o sobie: Jestem osobą miłą, która jak najbardziej dobrze stara sie wykonywać swoją prace. Nikgy nie zostawiam rzeczy, które dopiero zaczełem robić.

Dlaczego ty?:

Wiem, że pisząc te aplikacje na Kierownika Speed Cars moja osoba jest gotowa pełnić taką fukcję. Zadania polecone mi wykonuje sumiennie i do końca. Nigdy nie zostawiam zaczętej pracy. Będe starał sie cały mój wolny czas InGame wypełniać na obowązki kierownika. Myśle że ufając mi, możecie nic nie stracić, lecz wiele zyskać. Między innymi, nowych klientów oraz częste wpłaty odemnie na konto firmowe w celu dalszego utrzymania biznesu.

Doświadczenie na stanowisku kierownika: Były kierownik: Idaho Taxi, Central Bar, City Restaurant. Farmaceuta Apteka Nova.

Zgadzasz się na bana jeśli w jakiś sposób oszukasz nas lub naszego klienta?: Tak, oczywiście

• Do góry
    • 0

#31 Eminem aka Sulin — -5 13/08/2013 - 10:34

Eminem aka Sulin
  • Gracz

@Refresh.

• Do góry
    • 0

#32 kaziu2013 — 2 13/08/2013 - 15:01

kaziu2013
  • Gracz

Imie i Nazwisko:Elvin Acosta
Coś o sobie: 21 letni mieszkaniec San Fierro bogady w doswiadczenie zyciowe i zna otoczenie w miescie.
Dlaczego ty?:Mam doswiatczenie jako Pracownik W salonach samochodowych i to nie male pracowalem juz jako kierownik pare razy.Zawsze z sukcesem.
Doświadczenie na stanowisku kierownika:W skali 1 do 10 oceniam siebie na 8 jak wiadomo nie kazdemu da sie dogodzic.
Zgadzasz się na bana jeśli w jakiś sposób oszukasz nas lub naszego klienta?:TAK.

• Do góry
    • 0

#33 Gradek — 0 14/08/2013 - 20:26

Gradek
  • Świeżak

Imie i Nazwisko: Cristopher Seggio
Coś o sobie: Mam 27 lat pracuję w dwóch restauracjach szukam nowych możliwości mieszkam w hotelu centrum.
Dlaczego ty?: Jestem rzetelnym pracownikiem zawsze jestem punktualny, szczery i co najważniejsze dobrze radzę sobie w handlu.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Jestem człowiekiem doświadczonym po szeroko rozwiniętych kierunkach na studiach to będzie mój pierwszy raz.
Zgadzasz się na bana jeśli w jakiś sposób oszukasz nas lub naszego klienta?: Tak.

• Do góry
    • 0

#34 Dżunior — 370 14/08/2013 - 20:38

Dżunior
  • Gracz

! Zabrali mi budynek.

Nie ma już tego biznesu.

• Do góry
    • 0

#35 Neva Hurts — 342 15/08/2013 - 09:48

Neva Hurts
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Mike Heathcliffe
Coś o sobie: Jestem osobą młodą, kontaktową, miłą, przedewszystkim kulturalną. Interesuje się po części motoryzacją, chociaż nie tylko, uwielbiam też sport, programy sportowe potrafię oglądać całymi dniami, szczególnie walki UFC, Box, potyczki golfowe czy football amerykański. Ubieram się dosyć zwyczajnie, nie jestem osobą budzącą kontrowersje, zasób słów nie jest ograniczony na piętnastu podstawowych słowach. Mam zamiar w życiu dużo osiągnąć, toteż z góry sięgam jak najwyżej.
Dlaczego ty?: Wydaje mi się że jestem osobą odpowiednią na to stanowisko, pewny siebie, młody amerykanin - ilu takich osiągnęło sukces? Wielu! Właśnie dlatego mierzę jak najwyżej jak tylko się da, poprzeczkę stawiam sobie coraz wyżej. Myślę że takich ludzi potrzebuje dobrze rozwijająca się firma.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Brak, chociaż jestem pewien że nabiorę go w dosyć szybkim tempie.
(( Zgadzasz się na bana jeśli w jakiś sposób oszukasz nas lub naszego klienta?: jasne. ))

Użytkownik MadafakaGangsta edytował ten post 15/08/2013 - 09:48

• Do góry
    • 0

#36 andre nba — 0 27/08/2013 - 16:39

andre nba
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Dandre Collins
Coś o sobie: Dandre jest 23-letnim mężczyzną urodzonym i mieszkającym w mieście Los Santos. Stara się jak najlepiej wykonywać powierzone mu zadania. Jest godny zaufania oraz bardzo staranny. Nie lubi niedokładności szczególnie jeżeli coś dotyzy klientów. Zna się na samochodach, ponieważ spędza przy nich dużo czasu.
Przedstaw swoje doświadczenie: Jestem od niedawna na serwerze, ale na innych serwerach pracowałem w salonach aut. 

• Do góry
    • 0

#37 Dżunior — 370 23/09/2013 - 15:16

Dżunior
  • Gracz

Po reaktywacji salonu, poszukuje kilku zaufanych kierowników. Zapraszam do wysyłania podań.

• Do góry
    • 1

#38 Artur K — 156 23/09/2013 - 15:48

Artur K
  • Gracz

cofam.

Użytkownik Kunosik edytował ten post 23/09/2013 - 16:28

• Do góry
    • 0

#39 L3GENDARNY — 3 02/10/2013 - 22:06

L3GENDARNY
  • Gracz

Imie i Nazwisko: Nico Allen

Coś o sobie: Jestem osobą, która nigdy się nie poddaje zawsze dąży do ukończenia podjętego zadania. Jeżeli czegoś nie wiem to wolę się od kogoś czegoś dowiedzieć niż zrobić coś źle. Podjęte przeze mnie zadania najczęściej kończą się sukcesem.

Dlaczego ty?: "Dlaczego ty?'' jest chyba najlepszym pytaniem na, które mogę odpowiedzieć podając swoje wszystkie najlepsze cechy (złe ma każdy ale nimi się nie będę chwalić). Więc charakteryzuję się tym, że potrafię świetnie wszystkich i wszystko zorganizować(pozytywnie oczywiście), ponadto jestem osobą kulturalną i bardzo lubię pomagać innym graczom  np. odpowiając na pytania. Jestem świetnie zapoznany ze światem i życiem na serwerze NET4GAME.

Doświadczenie na stanowisku kierownika: Obecnie posiadam stanowisko kierownika w "Platinum Gym". Jestem dobrze zorientowany z tym stanowiskiem co wiąże się ze znajomością cmd i innych niezbędnych rzeczy.

Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. NICO

• Do góry
    • 0

#40 michał14 — 10 03/10/2013 - 13:18

michał14
  • Gracz

Imie i Nazwisko:Cornelius Watson.
Coś o sobie: Reprezentuje dobry poziom RP, co jest moim zdaniem ważne. Obiecuje dawać z siebie wszystko by każdy kto przyjdzie do firmy czuł się dobrze, odegrał fajna akcję RP.
Dlaczego ty?:Chciałbym się sprawdzić na stanowisku kierownika biznesu. Oferuje sobą dobre RP podczas zatrudniania graczy itd. Myślę że lepszego nie znajdziecie na to stanowisko, hehe.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Jeszcze nie miałem przyjemności być kierownikiem, ale zapewniam się postaram się z całych moich sił dobrze wykonywać prace na tym stanowisku. Zawsze musi być ten pierwszy raz.
Zgadzasz się na bana jeśli w jakiś sposób oszukasz nas lub naszego klienta?:Tak.

Użytkownik michał14 edytował ten post 03/10/2013 - 13:19

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, kierownik, speed, cars

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych