Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

#Rekrutacja - Nauka Jazdy SBTW - Duże wypłaty, premie.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sebok — 90 17/07/2013 - 01:30

Sebok
  • Gracz

*
Popularny

4XX2zs9.png

Rok 2010 - Długa i mroźna zima, której powstała zapowiadająca się świetnie nauka jazdy SBTW, założycielem owego biznesu był Sebastian Foster, biznes prosperował bardzo dobrze. Z każdym dniem przybywało klientów. Pewnego zimnego dnia Foster spacerując po stacji, szukał okazji do kupna swojego motoru marzeń. PCJ - 600. Spotkał tam czarnoskórego mężczyznę, mężczyzna ten zwał się Deshawn Shelley, bardzo szybko odnaleźli wspólny język. Foster po roku znajomości zaoferował swojemu czarnemu przyjacielowi udziały w swojej firmę, Desh' przystał na propozycje bez zastanowienia. Nauka rozkręcała się z dnia na dzień, zyski były potężne. Wszystko zmierzało w dobrym kierunku, niestety Shell' zaczął chować i miesiącu zmagania się z bólem odszedł z tego świata. Foster nie mógł się z tym pogodzić, zawiesił działalność swojej nauki. Po latach, ponownie postanowił wejść na rynek i postawić firmę na nogi.

rttp0LN.png

Firma na dzień dzisiejszy posiada jedynie jeden pojazd, marki Emperor. Jest to świetne auto, które idealnie nadaje się do nauczania jazdy. Jego manualna skrzynia biegów, działa w prost idealnie, przez co kursant nie będzie miał najmniejszych problemów, z poruszaniem się tym pojazdem. Wspomaganie jest doskonałym elementem pomagającym skoncentrować się na drodze. Samochód ten posiada również niedawno co wymienioną klimatyzację, przez co jazda sprawia przyjemność nawet podczas dużych upałów. 

IdugyZT.png

Jeśli chciałbyś odbyć kurs a nikogo nie ma na służbie lub Twoje podanie zostało zaakceptowane, zgłoś się bezpośrednio do szefa!

Sebastian Foster - 31-608-58

YeNPa3d.png

Po długich przemyśleniach, co do stanu auta po otworzeniu rekrutacji - postanowiłem ją otworzyć, przy okazji spierając się kilkoma aktami prawnymi.

Wzór rekrutacyjny:

Spoiler

E5qxPTf.png

• Artykuł 1. §3. Podmiot, który niszczy, dewastuje mienie stanu zostaje ukarany mandatem w wysokości 500 dolarów oraz jest zobowiązany do odkupienia zniszczonego mienia, bądź ewentualnie do naprawienia jego bądź pokrycia kosztów naprawy lub kupna identycznego przedmiotu.
  • Artykuł 3.  §2. Podmiot, który dopuszcza się wyrobu/rozprowadzaniu nielegalnych dokumentów (dowody, prawa jazdy, metryki, zezwolenia, zaświadczenia i inne), zostaje umieszczony w zakładzie karnym na czas od 2 do 4 lat oraz zostaje dyscyplinarnie zwolniony z pracy. Otrzymuje też zakaz pracy w służbach rządowych.(6 - 12 dni)
  • Artykuł 3. §17. Zażywanie wszelkiego rodzaju środków odurzających przed lub w trakcie pracy jest surowo zabronione. Karą za wymieniony czyn jest zwolnienie dyscyplinarne i pozbawienie wolności do lat 2.(6 dni + utrata pracy)
  • Artykuł 15. §13. Podmiot zwlekający z uiszczeniem opłaty jest wpisywany do SRD (Stanowy Rejestr Dłużników), a pieniądze mogą zostać ściągnięte przez komornika sądowego.
  • Artykuł 15. §13a. Po nieopłaceniu grzywny, należnej sądowi, bądź poszkodowanemu w sprawie do ustalonego terminu, sąd ma prawo wydać nakaz aresztowania podmiotu na czas nieokreślony, do momentu spłaty. Ma również prawo ubiegać się opłacenia należności ze strony najbliższej rodziny bądź konfiskaty dóbr materialnych odpowiadających długu.
  • Artykuł 15. §13b. Sąd ma prawo powołać komornika do wylicytowania jego majątku w przypadku, gdy oskarżony nie ma pokrycia finansowego na spłatę zadłużenia.

VchbcMb.png

Ta nauka to nie kolejny, chwilowy biznes - mam zamiar poprowadzić ją dłużej i postaram się, aby nikt mi tego nie zepsuł. Temat z rekrutacją właściwie jest od razu reklamą, nie będę Tworzył kolejnego tematu. Przedstawiłem tutaj akty prawne, ze względu na to, iż każdą umowę, jaką będę podpisywał z nowym pracownikiem, opierać się będzie na tych punktach. Do tego dochodzą roszczenia naprawy.

Jestem otwarty na wszelkie propozycje, lecz nie przyjmę do biznesu byle kogo - nie chcę, aby auto znów było rozpieprzone, bo debile nie potrafią uszanować czyjejś pracy i niszczą go, celowo wjeżdżając w różne obiekty, a nawet inne auta. Do tego ostatnio stało się modne dołączanie do grup, aby utopić auto lub pouciekać sobie przed PD - dlatego na samym wstępie zaznaczam, że umowy jak i rozgrywka będzie przebiegała w sposób pełen RP, aby później nie było problemów, podczas rozprawy sądowej. :)

To chyba tyle, zapraszam do interakcji.

Tekst: Ziomals

Grafika: Ziomals

Użytkownik Ziomals edytował ten post 24/07/2013 - 18:26

• Do góry
    • 5

#2 doombekk — 0 17/07/2013 - 01:45

doombekk
  • Gracz

IC
Imię i Naziwsko: Ernest James
Numer kontaktowy: aktualny brak
Dlaczego my: Zapowiada się ciekawa praca w tej firmie, wszystko jest wyraźnie i stanowczo wyjaśnione. Myślę, że będę idealnie sprawdzał się w roli kursanta.
Doświadczenie: Pracowałem, jeszcze w San Fierro w firmie nauki jazdy, niestety firma zbankrutowała.

OOC

Imię: Dominik
Staż w RP: 2 lata

• Do góry
    • 0

#3 Sebok — 90 17/07/2013 - 01:56

Sebok
  • Gracz

IC
Imię i Naziwsko: Ernest James
Dlaczego my: Zapowiada się ciekawa praca w tej firmie, wszystko jest wyraźnie i stanowczo wyjaśnione. Myślę, że będę idealnie sprawdzał się w roli kursanta.
Doświadczenie: Pracowałem, jeszcze w San Fierro w firmie nauki jazdy, niestety firma zbankrutowała.

OOC
Imię: Dominik
Staż w RP: 2 lata

Wybacz, ale zbyt wcześnie - pograj trochę na serverze, pokaż się z dobrej strony a może dostaniesz szansę. :)

//Edit:

Zapomniałem dodać, mamy jedno auto, więc liczba miejsc ograniczona! Potrzebuję na razie jedynie 8' aktywnych pracowników!

Liczba wolnych miejsc: 8

Użytkownik Ziomals edytował ten post 17/07/2013 - 02:28

• Do góry
    • 0

#4 grubsonsquad — 10 17/07/2013 - 08:13

grubsonsquad
  • Zbanowani

IC
Imię i Naziwsko: Danny Rizzo
Numer kontaktowy: aktualny brak
Dlaczego my: Zapowiada się ciekawa praca w tej firmie, wszystko jest wyraźnie i stanowczo wyjaśnione. Myślę, że będę idealnie sprawdzał się w roli kursanta.
Doświadczenie: Pracowałem, już w naukach jazdy ale niestety zbankrutowali,teraz pracuje w San News oraz Urzędzie.

OOC

Imię: Paweł
Staż w RP: 4 lata

• Do góry
    • 0

#5 Tofig — 0 17/07/2013 - 10:42

Tofig
  • Gracz

IC
Imię i Naziwsko: Mateo Capazzo

Dlaczego my: Poniewaz rozglondalem sie po innych ogloszeniach i zdecydowalem ze ta firma jest najlepsza i zawiera najlepsze warunki.
Doświadczenie: Mam bardzo duże doswiadczenie gdyz mialem swojo firme transportowo taxi.

OOC
Imię: Sebastian

Staż w RP: 4 lata.

• Do góry
    • 0

#6 Sebok — 90 17/07/2013 - 10:47

Sebok
  • Gracz

IC
Imię i Naziwsko: Danny Rizzo
Numer kontaktowy: aktualny brak
Dlaczego my: Zapowiada się ciekawa praca w tej firmie, wszystko jest wyraźnie i stanowczo wyjaśnione. Myślę, że będę idealnie sprawdzał się w roli kursanta.
Doświadczenie: Pracowałem, już w naukach jazdy ale niestety zbankrutowali,teraz pracuje w San News oraz Urzędzie.

OOC

Imię: Paweł
Staż w RP: 4 lata

Skopiowałeś od kolegi wyżej, to po pierwsze. Po drugie San News i Urząd to nijaczenie (przynajmniej kiedyś, nie wiem jak teraz z tymi biznesami), no i Twój staż - pograj trochę, pokaż się z dobrej strony to pomyślimy.

IC
Imię i Naziwsko: Mateo Capazzo

Dlaczego my: Poniewaz rozglondalem sie po innych ogloszeniach i zdecydowalem ze ta firma jest najlepsza i zawiera najlepsze warunki.
Doświadczenie: Mam bardzo duże doswiadczenie gdyz mialem swojo firme transportowo taxi.

OOC
Imię: Sebastian

Staż w RP: 4 lata.

'Ja tysz mam swojo firme przewozowo' - i jednak Cię do niej nie przyjmę. Jak na 17'lat to dużo błędów popełniasz, popracuj nad swoim życiem. Do tego logi - stanowczo nie. ;)

• Do góry
    • 0

#7 Stinger — 225 17/07/2013 - 13:36

Stinger
  • Gracz

IC
Imię i Naziwsko: Darren Mitterrand
Wiek 26:
Numer kontaktowy: 187-068-172
Dlaczego my: Jesteście świeżą firmą na rynku, pragnę spróbować swoich sił :)

OOC

Imię: Adrian
Staż w RP: Ogólnie na serwerach RP grywam od 2010 roku, na net4game trafiłem przez przypadek i tam grywam, leci już właściwie drugi rok na net4game :) (Oczywiście wcześniej na innym koncie grałem, stare mi ukradli :()

• Do góry
    • 0

#8 MaTiPL — 122 17/07/2013 - 19:09

MaTiPL
  • Gracz

IC
Imię i Naziwsko: Tristan Versace.
Numer kontaktowy: 3084535.
Dlaczego my: Ponieważ jesteście jedną z lepszych firm, szybko pniecie się w górę i zapewne panuje u was miła atmosfera.
Doświadczenie: pracowałem już w wielu firmach tej branży więc powinienem mieć jakieś doświadczenie.

OOC

Imię: Mateusz.
Staż w RP: od 2010 roku.

• Do góry
    • 0

#9 Sebok — 90 17/07/2013 - 20:14

Sebok
  • Gracz

IC
Imię i Naziwsko: Darren Mitterrand
Wiek 26:
Numer kontaktowy: 187-068-172
Dlaczego my: Jesteście świeżą firmą na rynku, pragnę spróbować swoich sił :)

OOC
Imię: Adrian
Staż w RP: Ogólnie na serwerach RP grywam od 2010 roku, na net4game trafiłem przez przypadek i tam grywam, leci już właściwie drugi rok na net4game :) (Oczywiście wcześniej na innym koncie grałem, stare mi ukradli :()

Słabo, do tego nie jesteśmy nową firmą, początek datujemy na 06/08/2012 jako iż wtedy napisałem pierwszy wątek w dziale grupy. ;)

IC
Imię i Naziwsko: Tristan Versace.
Numer kontaktowy: 3084535.
Dlaczego my: Ponieważ jesteście jedną z lepszych firm, szybko pniecie się w górę i zapewne panuje u was miła atmosfera.
Doświadczenie: pracowałem już w wielu firmach tej branży więc powinienem mieć jakieś doświadczenie.

OOC
Imię: Mateusz.
Staż w RP: od 2010 roku.

Ucieczka przed PD, niepoprawne parkowanie - wybacz, nie.

• Do góry
    • 0

#10 MaTiPL — 122 17/07/2013 - 20:19

MaTiPL
  • Gracz

ucieczka z nudów a niepoprawne parkowanie jak mi internet wybiło i blista została na środku drogi. :>

• Do góry
    • 0

#11 Sebok — 90 17/07/2013 - 20:21

Sebok
  • Gracz

ucieczka z nudów a niepoprawne parkowanie jak mi internet wybiło i blista została na środku drogi. :>

U mnie też Ci się może znudzić. :)

• Do góry
    • 0

#12 MaTiPL — 122 17/07/2013 - 20:26

MaTiPL
  • Gracz

U mnie też Ci się może znudzić. :)

ale nie będę uciekał bo szkoda mi 10h na odsidke w pace i 1.5k na zdjęcie blokady z koła. :P

• Do góry
    • 0

#13 Sebok — 90 17/07/2013 - 20:32

Sebok
  • Gracz

ale nie będę uciekał bo szkoda mi 10h na odsidke w pace i 1.5k na zdjęcie blokady z koła. :P

Trudno, ale nie. Proszę bez spamu tutaj - to temat rekrutacyjny.

• Do góry
    • 0

#14 Stinger — 225 18/07/2013 - 11:15

Stinger
  • Gracz

Słabo, do tego nie jesteśmy nową firmą, początek datujemy na 06/08/2012 jako iż wtedy napisałem pierwszy wątek w dziale grupy. ;)

Rozumiem, podanie odrzucone?
  • Do góry
    • 0

#15 Sebok — 90 18/07/2013 - 11:21

Sebok
  • Gracz

Rozumiem, podanie odrzucone?

Mhm.

• Do góry
    • 0

#16 hihi1991x — 1016 18/07/2013 - 19:55

hihi1991x
  • Gracz

ile płacicie ??

• Do góry
    • 0

#17 Morelo — 0 19/07/2013 - 13:39

Morelo
  • Gracz

IC

**Łapie za laptopa po czym otwiera go i włącza ,następnie wchodzi w przeglądarkę internetową i zaczyna pisać :**

Imię i Nazwisko: Damion Zinna
Numer kontaktowy: 315-01-95
Dlaczego my:  Chciałbym pracować w waszej firmie ponieważ lubię pracować w grupie oraz jako instruktor nauki jazdy, myslę że nadam się do tej posady gdyż byłem jednym z najlepszych instruktorów.
Doświadczenie: Pracowałem w wielu firmach takich jak ta, byłem bardzo dobrym instruktorem, mam bardzo dobry kontakt z klientami ,  nie spowodowałem żadnego wypadku samochodowego z mojej winy oraz znam bardzo dobrze kodeks ruchu drogowego.

OOC

Imię: Kamil
Staż w RP: 3-4 lata

**Zamyka laptopa i kładzie na stole**

• Do góry
    • 0

#18 Sebok — 90 19/07/2013 - 14:22

Sebok
  • Gracz

IC

**Łapie za laptopa po czym otwiera go i włącza ,następnie wchodzi w przeglądarkę internetową i zaczyna pisać :**

Imię i Nazwisko: Damion Zinna
Numer kontaktowy: 315-01-95
Dlaczego my:  Chciałbym pracować w waszej firmie ponieważ lubię pracować w grupie oraz jako instruktor nauki jazdy, myslę że nadam się do tej posady gdyż byłem jednym z najlepszych instruktorów.
Doświadczenie: Pracowałem w wielu firmach takich jak ta, byłem bardzo dobrym instruktorem, mam bardzo dobry kontakt z klientami ,  nie spowodowałem żadnego wypadku samochodowego z mojej winy oraz znam bardzo dobrze kodeks ruchu drogowego.

OOC

Imię: Kamil
Staż w RP: 3-4 lata

**Zamyka laptopa i kładzie na stole**

Akceptuję, zgłoś się IG.

• Do góry
    • 0

#19 headkevin — 1 19/07/2013 - 16:06

headkevin
  • Gracz

Imię i Naziwsko:Anderson Carlino
Numer kontaktowy:31712332

Dlaczego my:

:Chciałbym pracować w waszej firmie ponieważ lubię pracować w grupie oraz mam już długo prawo jazdy :)
Doświadczenie: Pracowałem w wielu podobnych firmach, tutaj i nie tutaj i zawsze dostawałem premię :)) 

OOC

Imię:Kevin
Staż w RP:2 lata

Użytkownik headkevin edytował ten post 19/07/2013 - 16:07

• Do góry
    • 0

#20 Szarowaty — 3 19/07/2013 - 16:09

Szarowaty
  • Gracz
IC
Imię i Naziwsko: Annika Anderson
Numer kontaktowy: 316-47-42.
Dlaczego my: Ponieważ jest to dobrze prosperująca firma, w której można się wykazać, po za tym lubię jeździć samochodem.
Doświadczenie: W tej branży zero doświadczenia lecz prowadzę dobrze nigdy nie zalapalam mandatu.
OOC
Imię: Ola
Staż w RP: Tutaj 5 miesięcy ogarniam rp nie odwalam.
(Sorki pisze z fona )

Użytkownik Szarowaty edytował ten post 19/07/2013 - 16:10

• Do góry
    • 0

#21 Sebok — 90 19/07/2013 - 16:20

Sebok
  • Gracz

Imię i Naziwsko:Anderson Carlino
Numer kontaktowy:31712332

Dlaczego my:

:Chciałbym pracować w waszej firmie ponieważ lubię pracować w grupie oraz mam już długo prawo jazdy :)
Doświadczenie: Pracowałem w wielu podobnych firmach, tutaj i nie tutaj i zawsze dostawałem premię :)) 

OOC
Imię:Kevin
Staż w RP:2 lata

Odrzucam.

IC
Imię i Naziwsko: Annika Anderson
Numer kontaktowy: 316-47-42.
Dlaczego my: Ponieważ jest to dobrze prosperująca firma, w której można się wykazać, po za tym lubię jeździć samochodem.
Doświadczenie: W tej branży zero doświadczenia lecz prowadzę dobrze nigdy nie zalapalam mandatu.
OOC
Imię: Ola
Staż w RP: Tutaj 5 miesięcy ogarniam rp nie odwalam.
(Sorki pisze z fona )

Odrzucam.

• Do góry
    • 0

#22 Bart3k — 904 20/07/2013 - 10:42

Bart3k
  • Gracz

IC
Imię i Naziwsko: Benjamin Morgan
Numer kontaktowy: 6689112
Dlaczego my: Firma utrzymująca dobry poziom, przyciągająca rekrutantów oraz klientów. Dobrze prosperuje na terenie Los Santos, ciekawa praca.
Doświadczenie: Posiadam doświadczenie, w przeszłości pracowałem dla konkurencyjnych firm.

OOC

Imię: Bartek
Staż w RP: Spory

Użytkownik Bart3k edytował ten post 20/07/2013 - 10:43

• Do góry
    • 0

#23 rhobar44456 — 0 21/07/2013 - 22:55

rhobar44456
  • Gracz

Imię i Naziwsko:Demarcus Pavlovskii
Numer kontaktowy:Moja sieć jest przestarzała, obiecuję że ją zmienię i podam nr.

Dlaczego my: Wszystko w tej firmie powiewa profesjonalizmem, bardzo mnie to przyciąga. Firma dobrze się zapowiada, widać iż w jej zarządzie są osoby ogarnięte. 
Doświadczenie: Pracowałem dwa razy w firmie tego typu. Wszystko szło gładko i bezproblemowo. Nie dostałem żadnych skarg, nie uszkodziłem samochodu, a wręcz przeciwnie... Gdy dostawałem od kolegi zepsuty samochód to go naprawiałem. Dbam o samochody firmowe.

Imię: Damian
Staż w RP: Sporo by się tego uzbierało. Nie mam problemów z wczuciem się w swoją rolę, myślę że to wystarczy.

*Chciałbym zwrócić uwagę że dostałem cztery czy pięć razy karę za potrącenie ludzi... Chcę to sprostować. Otóż wszystkie takie kary były gdy jechałem rowerem po chodniku, a ludzie mi włazili pod drogę. Proszę nie brać tego pod uwagę i spróbować mnie na okres próbny. Nawet jeśli by coś się stało i samochód rzeczywiście się zepsuł, czy zrobiłbym coś z nim... W regulaminie jest napisane że muszę za niego zapłacić. :)

I ja się pod to podpisuje.

Użytkownik rhobar44456 edytował ten post 21/07/2013 - 22:57

• Do góry
    • 0

#24 Sebok — 90 24/07/2013 - 18:27

Sebok
  • Gracz

Zamykam, aktualnie posiadamy satysfakcjonującą nas liczbę pracowników.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych