Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Zamach na Bentrum Gym [Dżihad zrealizowany] Let's Play By Mahonek

• Please log in to reply
105 odpowiedzi w tym temacie

#41 TheQuattro — 147 11/07/2013 - 17:50

TheQuattro
  • Gracz

PD tutaj pokazało swój poziom, w ogóle zjebali akcję. Za filmik propsy, jak za sam pomysł. Szkoda że mnie wtedy nie było w centrum, heh.

On najpierw był już skuty, a ze skutymi rękoma się zastrzelił, nie rozumiem Was.

Widać, jak uważnie oglądałeś film. Strzelił sobie zanim go skuli.

• Do góry
    • 0

#42 _Makideshi — 434 11/07/2013 - 18:18

_Makideshi
  • Gracz

Obejrzyj dokładnie film i się dopiero wypowiedz. Najpierw się zastrzeliłem a potem mnie skuli :)

m10 gul skacze i chłopak się aż pieni w moich tematach

Mhm, zamknij się, bo już mnie serio zaczynasz irytować.

• Do góry
    • 1

#43 mahonek — 3589 11/07/2013 - 18:36

mahonek
  • Gracz

*
Popularny

To się irytuj dalej i nie wchodź w moje tematy to będziesz dłużej żył :)

• Do góry
    • 11

#44 Chróstek — 1093 11/07/2013 - 19:48

Chróstek
  • Gracz

*
Popularny

Zawsze widzicie winę i złą grę po stronie Police Department, nie zobaczycie nigdy tego u siebie. Lepiej oczerniać i wyśmiewać się z osób, które grają zgodnie z zasadami. Gdyby Mahonek strzelił do kogoś z Was bądź większą krzywdę zrobił to jeździlibyście tutaj po nim ładnie :)

• Do góry
    • 3

#45 Bart3k — 904 11/07/2013 - 20:16

Bart3k
  • Gracz

Przyjemnie ogląda się twoją akcję, mimo oporczywej gry PD, panowie powinni się wstydzić :)

• Do góry
    • 0

#46 mahonek — 3589 11/07/2013 - 20:21

mahonek
  • Gracz

Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze :)

• Do góry
    • 0

#47 Ambush — 2 11/07/2013 - 20:41

Ambush
  • Gracz

Wy(cenzura)aj od Mahonka i tak nie zabłyśniesz.

W ogóle po chuj się wpierdalasz w jego tematy jak Cię niby "irytuje"?

Użytkownik Ambush edytował ten post 11/07/2013 - 20:42

• Do góry
    • 0

#48 Chróstek — 1093 11/07/2013 - 20:50

Chróstek
  • Gracz

Doceniam Cię za to, że nagrywasz te filmiki, masz pomysł i chęć gry! Ale to zawsze złe słowa padają na PD - wszędzie  :huh:

• Do góry
    • 0

#49 Bart3k — 904 11/07/2013 - 20:58

Bart3k
  • Gracz

Doceniam Cię za to, że nagrywasz te filmiki, masz pomysł i chęć gry! Ale to zawsze złe słowa padają na PD - wszędzie  :huh:

Nie chcę na nikogo najeżdżać, według mnie PD ma dobry poziom, lecz panowi na filmiku się nie pokazali. Może użytkownicy robią źle biorąc odpowiedzialność zbiorową pisząc teksty typu: żenujący poziom PD itp. Ty się tym nie przejmuj, bo te teksty tak na prawdę trafiają w kierunku osób występujących w filmiku. Dobrze reprezentujesz swój poziom? Chwała ci za to, lecz nie broń nikogo na siłę. Chłopaki grają na kropce, zawzięci docierają do tego by tylko zabrać mu broń, nie odgrywają z nim jego akcji. Ich postawa nie była idealna, nie zmienisz tego broniąc frakcji.

Mam miłe wspomienia z tej frakcji i nie mam jej nic do zarzucenia. Prawie zawsze była prowadzona na poziomie(nie wiem jak teraz, ale podejrzewam, że nie jest poniżej normy)

Użytkownik Bart3k edytował ten post 11/07/2013 - 21:01

• Do góry
    • 0

#50 Chróstek — 1093 11/07/2013 - 21:04

Chróstek
  • Gracz

Nie chcę na nikogo najeżdżać, według mnie PD ma dobry poziom, lecz panowi na filmiku się nie pokazali. Może użytkownicy robią źle biorąc odpowiedzialność zbiorową pisząc teksty typu: żenujący poziom PD itp. Ty się tym nie przejmuj, bo te teksty tak na prawdę trafiają w kierunku osób występujących w filmiku. Dobrze reprezentujesz swój poziom? Chwała ci za to, lecz nie broń nikogo na siłę. Chłopaki grają na kropce, zawzięci docierają do tego by tylko zabrać mu broń, nie odgrywają z nim jego akcji. Ich postawa nie była idealna, nie zmienisz tego broniąc frakcji.

Mam miłe wspomienia z tej frakcji i nie mam jej nic do zarzucenia. Prawie zawsze była prowadzona na poziomie(nie wiem jak teraz, ale podejrzewam, że nie jest poniżej normy)

Jak Stradlin wyżej pisał, a raczej ktoś w jego imieniu - Dociekali tak ponieważ po wpisaniu /akceptujsmierc zleciałby się osobniki, wiecie sami jakie i zabrali broń.

Użytkownik Chróstek edytował ten post 11/07/2013 - 21:04

• Do góry
    • 0

#51 Bart3k — 904 11/07/2013 - 21:08

Bart3k
  • Gracz

Ja nie mam się o co wykłócać. Ani nie gram, ani nie brałem udziału w akcji, ale z mojej perspektywy ci funkcjonariusze mogliby postąpić inaczej- i to jest fakt, a faktów się nie podważa. Nie ma co ich na siłę bronić Chróstek, może ta akcja ich czegoś nauczy i wyniosą jakieś konsekwencje. Broniąc ich, uświadamiasz im, że w ich zachowaniu nie ma niczego złego- niech dostaną po gaciach, a co! Wiedz mi, że wyjdzie im to na dobre :)

• Do góry
    • 0

#52 Gengstar — 155 11/07/2013 - 21:17

Gengstar
  • Gracz

centrum mafia?, what the fuck?

• Do góry
    • 1

#53 Kastao2 — 504 11/07/2013 - 21:20

Kastao2
  • Gracz

Obejrzałem jeszcze raz na spokojnie ten filmik do końca i powiem, że panowie z LSPD dali dupy, śmiać mi się chce, dla głupiego glocka by wszystko oddali, ale cóż, takie obecnie tutaj są realia i ten filmik jest na to dowodem.

• Do góry
    • 0

#54 Blacka — 278 11/07/2013 - 21:20

Blacka
  • Gracz

beka z pd, jak zwykle całą akcje spieprzą. no ale to już mnie nie dziwi - rzecz normalna u nich xd.

• Do góry
    • 0

#55 Czarek Zalewski — 475 11/07/2013 - 21:20

Czarek Zalewski
  • Gracz

Nice :D.

• Do góry
    • 0

#56 Bounty_ — 416 11/07/2013 - 21:34

Bounty_
  • Gracz

Kozak. Więcej takich akcji !

• Do góry
    • 0

#57 Pinkuśś — 146 11/07/2013 - 21:35

Pinkuśś
  • Gracz

Wy(cenzura)aj od Mahonka i tak nie zabłyśniesz.

W ogóle po chuj się w(cenzura)asz w jego tematy jak Cię niby "irytuje"?

zżera go zazdrość, że sam nagrywa jakieś gówienko i się nie może wybić, a mahonek takimi prostymi rzeczami zablysnał :P

props za akcje

Użytkownik Pinkuśś edytował ten post 11/07/2013 - 21:35

• Do góry
    • 0

#58 Quaz^ — 513 11/07/2013 - 21:45

Quaz^
  • Gracz

zżera go zazdrość, że sam nagrywa jakieś gówienko i się nie może wybić, a mahonek takimi prostymi rzeczami zablysnał :P

props za akcje

W jaki sposób on kurwa zabłysnął? XD Mając po 300 wyświetleń na film? :lol2:

• Do góry
    • 0

#59 malza — 493 11/07/2013 - 21:48

malza
  • Gracz
Nie ma co sie dziwic PD. Wpisal by ck i pelno centrumow na itemy by sie rzucilo. Akcja srednia na moje.
  • Do góry
    • 0

#60 Szczodry — 402 11/07/2013 - 21:54

Szczodry
  • Gracz

Już dając sobie spokój z PD'kami, nawiązuje do 'centrumów', którzy po postrzale wybiegają z lokali albo wyciągają Deserta i strzelają do Mahonka  >.<  Ten poziom razi w oczy i to bardzo, odechciewa się gry i wydaje mi się, że dużo osób ma takie same odczucia co do tego. Jeżeli chodzi o samą akcję: Fail z ammo jakis tam był, ogółem liczą się chęci - dla mnie na plus.

• Do góry
    • 2

#61 mahonek — 3589 11/07/2013 - 21:58

mahonek
  • Gracz

L4MN4R masz raciję. Tam nawet babka dostała z 2 kulki i uciekała za ladę a gość także postrzelony kilka razy dostał kulki i z DE się czaił ale ani razu nie trafił :D Chociaż nie wszyscy tak się zachowywali bo tam za ladą ziomki ładnie skuleni wzorowo tylko kulek zabrakło dla nich :(

• Do góry
    • 1

#62 MRDUDE — 219 11/07/2013 - 22:01

MRDUDE
  • Gracz

Już dając sobie spokój z PD'kami, nawiązuje do 'centrumów', którzy po postrzale wybiegają z lokali albo wyciągają Deserta i strzelają do Mahonka  >.<  Ten poziom razi w oczy i to bardzo, odechciewa się gry i wydaje mi się, że dużo osób ma takie same odczucia co do tego. Jeżeli chodzi o samą akcję: Fail z ammo jakis tam był, ogółem liczą się chęci - dla mnie na plus.

Zgodzę się. Realnie to ludzie powinni zareagować szybko, czyli poprostu upaść na ziemie i nie zgrywać jakiegoś herosa z filmu ponieważ nimi nie są.

• Do góry
    • 0

#63 Szczodry — 402 11/07/2013 - 22:04

Szczodry
  • Gracz

Zgodzę się. Realnie to ludzie powinni zareagować szybko, czyli poprostu upaść na ziemie i nie zgrywać jakiegoś herosa z filmu ponieważ nimi nie są.

Realnie to człowiek, który dostał 5 kulek z glocka nie wyszedł by z lokalu.

L4MN4R masz raciję. Tam nawet babka dostała z 2 kulki i uciekała za ladę a gość także postrzelony kilka razy dostał kulki i z DE się czaił ale ani razu nie trafił :D Chociaż nie wszyscy tak się zachowywali bo tam za ladą ziomki ładnie skuleni wzorowo tylko kulek zabrakło dla nich :(

Musisz się przyzwyczaić i na następną akcję brać miniguna  >.<  - 'centrum nie zdąży zareagować'.

• Do góry
    • 0

#64 WiseWolf — 159 11/07/2013 - 22:27

WiseWolf
  • Gracz

GJ, ty nie jesteś statsem jak te PD'ki, filmik mi się podobał ale PD to po prostu brak słów.

Już dając sobie spokój z PD'kami, nawiązuje do 'centrumów', którzy po postrzale wybiegają z lokali albo wyciągają Deserta i strzelają do Mahonka   >.<  Ten poziom razi w oczy i to bardzo, odechciewa się gry i wydaje mi się, że dużo osób ma takie same odczucia co do tego. Jeżeli chodzi o samą akcję: Fail z ammo jakis tam był, ogółem liczą się chęci - dla mnie na plus.

No ziomek strzelał po postrzale, dobry...

Użytkownik Bladey edytował ten post 11/07/2013 - 22:27

• Do góry
    • 0

#65 Eustach — 153 11/07/2013 - 22:56

Eustach
  • Gracz

Beka, on sobie napadł, a inni podostawali blokady. Gdzie tu jest ta PIERDOLONA SPRAWIEDLIWOŚĆ JA SIĘ PYTAM? Pierdolnij sobie kilka nic nie wartych filmików i wszystko można.

• Do góry
    • 0

#66 Aryjek — 365 11/07/2013 - 23:14

Aryjek
  • Gracz

ale noobstwo, baba dostaje kulke i spierdala po animie, beka

• Do góry
    • 0

#67 Kiślu — 2355 11/07/2013 - 23:28

Kiślu
  • Gracz

*
Popularny

Wybacz, ale dla mnie to poważnie było śmieszne, mogłeś, to lepiej zaplanować itd. ale to Twoja sprawa, ja dałem tylko swoją opinię.

Hejtujesz nowego gracza, który próbuję jakoś zaistnieć na serwerze - przypomnij sobie swoje początki, i zobacz, czy były one chociaż w 10% tak kreatywne, jak mahomka, który co prawda nie ogarnia skryptu - bo skrypt jest skomplikowany, jednakże sobie radzi, i nie /stats'i.

Oby tak dalej Mahomek, nie zważaj na prowokacje innych.  :thumbsup: 

• Do góry
    • 3

#68 09mechu08 — 3 11/07/2013 - 23:33

09mechu08
  • Świeżak

*
Popularny

Co Ty kurwa fiucie masz do mojego ziomka Mahonka? Dzieciaku 14 letni odgrywający kobiete w GTA wypierdalaj kurwa pograć w piłke z kolegami z gimnazjum jak cos ci nie pasuje gmurze jebany. Coś Ci nie pasuje sam byś pewnie gorzej odegrał patrząc na twój kurwa wiek lamus jakiś na hita.

czego sie spodziewales po net4game

• Do góry
    • 3

#69 TheQuattro — 147 11/07/2013 - 23:40

TheQuattro
  • Gracz

Co Ty (cenzura)a fiucie masz do mojego ziomka Mahonka? Dzieciaku 14 letni odgrywający kobiete w GTA wy(cenzura)aj (cenzura)a pograć w piłke z kolegami z gimnazjum jak cos ci nie pasuje gmurze (cenzura)ny. Coś Ci nie pasuje sam byś pewnie gorzej odegrał patrząc na twój (cenzura)a wiek lamus jakiś na hita.

XDDDD Rozjebałeś system.

Skoro Cię irytuje - to wypierdalaj z tematu.

• Do góry
    • 0

#70 z i e l o n y — 78 11/07/2013 - 23:44

z i e l o n y
  • Gracz

XDDDD Roz(cenzura)łeś system.

Skoro Cię irytuje - to wy(cenzura)aj z tematu.

no bo to mechu

• Do góry
    • 0

#71 Vandor — 102 12/07/2013 - 00:21

Vandor
  • Gracz

Za Stradlina:

"Zanim chciał CK wpisać chcieliśmy mu skonfiskować broń, bo po CK'nięciu się przedmioty upadają na ziemię, a tak to by sobie mógł jakiś noob podnieść Glock'a, więc musiałem to odegrać."

No no, wiadome, że nie mogłeś dopuścić do jego CK przed oddaniem broni, no bo by ją ktoś podniósł a nie Ty. No a paliwo na dojazd tam kosztowało, trzeba mieć co popylić znajomym żeby hajs był nie ? :P

• Do góry
    • 0

#72 NekaNq — 175 12/07/2013 - 00:54

NekaNq
  • Gracz
ten tam dostal anime , po chwili wstaje i napierdala z deagla...
  • Do góry
    • 0

#73 Kobył — 1180 12/07/2013 - 06:40

Kobył
  • Gracz

Taki wlot dobrze wyglądałby, gdyby jakaś organizacja po prostu zabarykadowała się, żądała okupu i tak dalej. Ciekawy event na kilka godzin. 

No no, wiadome, że nie mogłeś dopuścić do jego CK przed oddaniem broni, no bo by ją ktoś podniósł a nie Ty. No a paliwo na dojazd tam kosztowało, trzeba mieć co popylić znajomym żeby hajs był nie ? :P

Jesteś śmieszny. Dziwisz się graczom z PD, że mają parcie na przejęcia takich fantów? Zawsze to zaoszczędzają gotówkę, którą i tak wydają na naprawy pojazdów i na inne pierdoły związane z grupą. No ale tak, Ty za pewne nawet nie wpisałbyś /p podnies, aby podnieść tego glocka. Puknij się tam w głowę, siema. 

• Do góry
    • 2

#74 Pan Grześ — 362 12/07/2013 - 07:14

Pan Grześ
  • Gracz
git akcja, ale bez komentarza w stronę pd..
  • Do góry
    • 0

#75 _Makideshi — 434 12/07/2013 - 07:14

_Makideshi
  • Gracz

No, to wjechaliście we mnie hejtem. Odpowiedziałbym każdemu, ale większość osób w tym temacie gówno wie o grze w PD i regulaminie, pis joł.

Pogadamy jak dorosnę, bo chyba mój wiek wam nie odpowiada.

git akcja, ale bez komentarza w stronę pd..

kolejny, japeirdole

• Do góry
    • 1

#76 Pawbuc — 922 12/07/2013 - 07:15

Pawbuc
  • Gracz

Git akcja, mahonek się nie pierdoli.

• Do góry
    • 0

#77 Chróstek — 1093 12/07/2013 - 07:57

Chróstek
  • Gracz

http://net4game.com/...l/#entry2058363

Tutaj macie podobnie - w skardze jest zamieszczony filmik, to samo miejsce, późniejsza godzina. I co?

• Do góry
    • 0

#78 vesper20 — 162 12/07/2013 - 08:10

vesper20
  • Gracz

Co Ty (cenzura)a fiucie masz do mojego ziomka Mahonka? Dzieciaku 14 letni odgrywający kobiete w GTA wy(cenzura)aj (cenzura)a pograć w piłke z kolegami z gimnazjum jak cos ci nie pasuje gmurze (cenzura)ny. Coś Ci nie pasuje sam byś pewnie gorzej odegrał patrząc na twój (cenzura)a wiek lamus jakiś na hita.

Xddd rozjebałeś mnie tym :D

A co do akcji to całkiem, całkiem, tylko ten fail z ammo, oraz trochę zamieszania z PD, a tak to może wszystko być :)

• Do góry
    • 0

#79 Kastao2 — 504 12/07/2013 - 11:29

Kastao2
  • Gracz

Hejtujesz nowego gracza, który próbuję jakoś zaistnieć na serwerze - przypomnij sobie swoje początki, i zobacz, czy były one chociaż w 10% tak kreatywne, jak mahomka, który co prawda nie ogarnia skryptu - bo skrypt jest skomplikowany, jednakże sobie radzi, i nie /stats'i.

Jak można nazwać czyjąś opinie hejtem? Dobrze się czujesz? Wszystko w porządku? Akurat tutaj, to zdziwiłbyś się, bo pierwszym moim serwerem był harvest w fort carson i nie miałem problemu z grą, bo znajomy, który mnie tutaj przyprowadził od razu wszystko wytłumaczył od A, do Z. Może Ty miałeś problem wchodząc na RP pierwszy raz, nie wiem, może podjeżdżałeś autem do osób w skinach ''prostytutek'' i trąbiłeś z nadzieję, że jakaś wsiądzie, ale ja nie. Nie ma sensu nasza dalsza konwersacja.

• Do góry
    • 0

#80 WyimaginowanyJoe — 0 12/07/2013 - 11:32

WyimaginowanyJoe
  • Świeżak

Zajebista akcja, szkoda że w niej nie uczestniczyłem, byłbym podjarany, heheszki.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych