http://youtu.be/WPR9978vBwg

Popularny
http://youtu.be/WPR9978vBwg
Bekowo było. Najlepszy koniec, jak Bullety wyjebały.
Zmieniam zdanie. Filmik fajny, lecz ten cały GumBall to był nie wypał, prawda ? Derby niesamowite.
Użytkownik GutmixTheDon edytował ten post 11/07/2013 - 09:46
Za pająka:
Cyt: [10:40:12] PAJĄK: Według mnie wyszła wielka kicha, zero zainteresowania poszkodowanymi po wypadku, a nawet doszło do irytującego omijania nieprzytomnych, co było strasznie nie-realne, i rzecz jasna nie było szansy kontynuowania po bw. Robili fal-starty, a nikt nic sobie z tego nie robił. Średniawka ;P
Fajne fajne. Jaka nazwa nutki? ;3
Za pająka:
Cyt: [10:40:12] PAJĄK: Według mnie wyszła wielka kicha, zero zainteresowania poszkodowanymi po wypadku, a nawet doszło do irytującego omijania nieprzytomnych, co było strasznie nie-realne, i rzecz jasna nie było szansy kontynuowania po bw. Robili fal-starty, a nikt nic sobie z tego nie robił. Średniawka ;P
No, ale tak wyszło, niestety..
Fajne fajne. Jaka nazwa nutki? ;3
1 - Kevin Rudolf - In The City
2 - Waka Flocka - No Handz (CRNKN Remix)
Ale derby :DDD
Wiedziałem że tak będzie, celowe branie na teksturki byle tylko rozjebać hp i spitować, już nie powiem co pan z ZR`Ki odwalił i tego sultana, takim to tylko rozstrzał i CK. xd
1:44 - czarne burrito. Jak mówię wypierdalać z drogi to wypierdalać XD
Co za derby. ;_:
PIT'owanie, branie na teksturki inny pojazd, używanie ESC i modów. - Niestety, takie eventy nie tutaj.
Użytkownik Wejder edytował ten post 11/07/2013 - 09:58
Bekowo było. Najlepszy koniec, jak Bullety wy(cenzura)ły.
Tak, ktoś w czerwonym Eurosie wtopił się w mojego na ESC i z 700hp spadło do 250hp w sekunde.
Tak, ktoś w czerwonym Eurosie wtopił się w mojego na ESC i z 700hp spadło do 250hp w sekunde.
xd mi po picie od ZR'ki z 1000 spadlo do 650, a potem jeszcze bullet mi walnął
Użytkownik qqpp edytował ten post 11/07/2013 - 09:57
Ponury, ale tam tych ludzi na motorze ładnie pokarałeś.
Chopaki! Nie spinać, ludzie troche porobili derbów, troche poodwalali, każdy rozwalił sobie fure, ale było całkiem spoko, o!
jakie derby chujowe
Ponury, ale tam tych ludzi na motorze ładnie pokarałeś.
Chopaki! Nie spinać, ludzie troche porobili derbów, troche poodwalali, każdy rozwalił sobie fure, ale było całkiem spoko, o!
Ta, bo była beka.
jakie derby chujowe
Dobra gangster nie dyskutuj.
Fajnie się jeździło, nie płacze po doszczętnie rozwalonym Bullecie. xD
Tylko trochę szkoda, że nie dotrzymałem do końca, przez głupiego Eurosa i jego kierowcy - miłośnika ESC.
To było derby? Mimo wszystko, szkoda że tylko takie drogie auta mogły wziąć udział. Na mecie też miło było, odwalaczy nie brakło
taki event previonami będzie lepszy
Szkoda, że mnie nie było ;(
Derby niesamowite... Mogłobyć lepiej zorganizowane, ale plus za to, że coś się dzieje
taki event previonami będzie lepszy
No to czekamy kiedy go nam zorganizujesz.
Event całkiem spoko, pierwsze dwa etapy przejechałem bez zniszczenia żadnej części i nawet 1hp, za to pod koniec, niejaki Rayan Dowson zaczął nobić, pierw spitował ponurego, a na sam koniec, przy mecie gdy go wyprzedzałem próbował mnie.
Dziekuje również organizatorom za organizacje takiego eventu, liczę na więcej, ale bez Dowsona.

Popularny
Lepiej by to wyglądało gdyby nie te chujowe zajeżdżanie drogi oraz pity. Mógłby być to bardziej pokaz, niż wyścig kto 1 ten lepszy i kij tam czy kogoś rozwalę czy nie.. Za filmik plus.
@ Gdyby nagroda była podzielona na wszystkich uczestników myślę że nie byli by tacy chamscy.
Użytkownik DivineX edytował ten post 11/07/2013 - 11:18
Ja jestem zadowolony, że nie brałem w tym udziału - Nie jestem znawcą wyścigów no ale takie zajeżdzanie jest żałosne nie wspomne już o pitowaniu, w wyscigach nie chodzi o nagrode tylko o rywalizacje, jakby ja jeździł jak ludzie na tym filmiku i wygrałbym ten wyscig czułbym się conajmiej jak śmieć ;x
Nie mam nic do organizatorów imprez tylko, że dałbym nagrode nie osobie która wygra, tylko tej która na nią zasłużyła..
Event spoko, tylko to derbieeeenieeeeee.
2:31 - zderbowali mnie, i to tak porządnie. Event wyszedł noobsko, bo organizatorzy nie do końca pilnowali tego - mała kontrola nad uczestnikami. W przyszłości sam mam zamiar zorganizować coś podobnego, lecz napewno z lepszą organizacją i uczestnicy będą po prostu dyskwalifikowani za pity i inne tego typu rzeczy.
(...)Nie jestem znawcą wyścigów (...)
Gumball to rajd.
Na drugi raz, dopuście jakieś huntleye, eleganty, sabre czy blisty... nie tylko drogie auta sportowe.. To ma być przede wszystkim zabawa, a nie rajd sultanów czy wyznawców PITu.
Użytkownik pawbuc edytował ten post 11/07/2013 - 13:38
Wiedziałem że tak będzie, celowe branie na teksturki byle tylko roz(cenzura)ć hp i spitować, już nie powiem co pan z ZR`Ki odwalił i tego sultana, takim to tylko rozstrzał i CK. xd
Hahha. Przepraszam Pana, aczkolwiek Sultan nie zostawił mi miejsca przez co został PRZEZ przypadek spitowany - zresztą, u mnie nawet go w ogóle obok mnie nie było. Puknij się w czoło facet.
Do dupy było, co chwile ktos chciał kogoś pitować, żeby to przetrwać trzeba było mieć chyba vGoda. ;D
2:31 - zderbowali mnie, i to tak porządnie. Event wyszedł noobsko, bo organizatorzy nie do końca pilnowali tego - mała kontrola nad uczestnikami. W przyszłości sam mam zamiar zorganizować coś podobnego, lecz napewno z lepszą organizacją i uczestnicy będą po prostu dyskwalifikowani za pity i inne tego typu rzeczy.
Przepraszam
Nie dawajcie już tej nuty, co na pierwszym planie leci, bo rzygać się już tym chce.
Zajebisty filmik Gazela :DDDD nie no żartuje fajny - nie widać by aż tak derbowali - Bullet pod koniec co z drogi wyleciał owni
Pomagałem Natali to zorganizować i z naszej strony wyszło całkiem fajnie lecza zawodnicy strasznie się derbili, ale przynajmniej się pośmigałem. Filmik ładnie zmontowany.
2:30, 3:02 Idiotyczne zachowanie sultana, kiedyś za takie coś CK się dawało, zajeżdżanie drogi... Poziom coraz gorszy.
Patrząc na filmik nic ciekawego nie widzę, a tylko jak większość pisze wyżej - derby.
Strasznie kiczowato to wyszło. Ciągłe derby, zajeżdżanie drogi - bez przesady. Było zaprosić bardziej ogarnięte osoby a nie byle kto z centrum kto ma sultana, pff.
5:58 - Motocyklista za autostradą, propsy xdddddd
Dobra, chłopaki hejterzy - było zorganizować samemu, tak jak to było pisane kilka postów wyżej, gdybyście wy to zorganizowali, to jestem pewien, że nawet jedna częśc by się nie uszkodziła, a za derby byłoby CK. :fp:
Te pościgi, te wybuchy, no i te wjeżdzanie w siebie. Ahh, piękna rzecz.
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Poradniki dla zakorzenionych →
SAMP W 144HZNapisany przez Wytrychowiec Jasiu, 30/05/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Problem z czcionką w grzeNapisany przez Grizz , 24/03/2019 |
|
|