Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Nauka Jazdy u Zioma''L''i ! Sabre i skuter dla najlepszych pracowników! Sprawdź!

rekrutacja nauka nauka jazdy previon sabre bobcat

• Please log in to reply
59 odpowiedzi w tym temacie

#1 Boniek — 87 06/07/2013 - 01:03

Boniek
  • Gracz

Nauka jazdy u Zioma''L''i 

Jesteśmy nowoczesną, profesjonalną firmą zajmującą się szkoleniem kierowców. 

Oferujemy naukę jazdy znakomitymi pojazdami w bardzo dobrej, bezstresowej atmosferze i bardzo niskiej cenie. 

Posiadamy wiele pojazdów przystosowanych do nauki świeżych kierowców i skuter do dyspozycji dla najlepszych pracowników. Chętnie przyjmujemy kolejnych, wykwalifikowanych nauczycieli!

Tylko u nas do dyspozycji: Previon, Sabre, Bobcat, Premier, Faggio, Freeway i Hermes. 
Aktualnie pracownikom udostępnione zostają Previon na felgach Virtual i Sabre. Z czasem, gdy firma się rozwinie do użytku dołączane będą kolejne pojazdy. 

Oferujemy: 

-200 dolarów wypłaty za 30 minut pracy i 10 za każdego klienta. 

-Kluczyki do Faggio dla zaufanych pracowników. 

-Im wyższy stopień zdobędziesz - tym więcej pojazdów będziesz miał do dyspozycji!

-Więcej dowiesz się podczas rozmowy kwalifikacyjnej! Nie zwlekaj!! Pisz podanie!

Chcesz dołączyć do naszej firmy? Nic prostszego! Wystarczy, że napiszesz podanie według wzoru!

Imię:

Nazwisko:

Numer telefonu: 

Doświadczenie w branży:

Dlaczego akurat Ty:

((Osoby uprawnione do sprawdzania podań podań to Boniek i THC03)) 

Strona naszej firmy: http://net4game.com/...i/#entry2050388

Użytkownik Boniek edytował ten post 10/06/2015 - 22:31

• Do góry
    • 0

#2 Albion121 — 2 06/07/2013 - 01:42

Albion121
  • Gracz

Na początku chciałbym przeprosić, że nie dostosowałem się do wzoru, mam nadzieje, że to nic nie zmieni.

[b]Imię i nazwisko:[/b] Kristofer Abezguaz
[b]Telefon:[/b] 3102058
[b]Czy posiadasz prawo jazdy kat.B?[/b] Oczywiście, że tak. 
[b]Dlaczego ty?[/b]: 

Ponieważ spełniam wszystkie przez Państwa wymagania chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na to stanowisko. 

Posiadam prawo jazdy kat. B, bardzo dobrze znam Kodeks Drogowy. Dużo podróżowałem, a co za tym idzie dobrze znam topografie miasta (Mam wyjeżdżone około. 300km). Ponadto, łatwo nawiązuję kontakt i szybko znajduję wspólny język ze współpracownikami co pozwala mi  osiągnąć niezwykłą skuteczność w negocjacjach. 

Ponieważ jestem osobą ambitną lubiącą nowe wyzwania z chęcią uczę się nowych umiejętności i podejmuje trudne zobowiązania. Entuzjastycznie podchodzę do możliwości podróży w pracy i oferuję Państwa firmie swoją rzetelność, pracowitość i kreatywność. 

Chciałbym aby moje umiejętności i doświadczenie przysłużyły się rozwojowi Państwa firmy. Mam nadzieję, że zainteresowałem Państwa swoją ofertą i będę mógł osobiście się zaprezentować podczas rozmowy kwalifikacyjnej.

Użytkownik Albion121 edytował ten post 06/07/2013 - 09:19

• Do góry
    • 0

#3 Mikellek — 1801 06/07/2013 - 02:04

Mikellek
  • Gracz

Imię: Mikel.

Nazwisko: Coletti.

Numer telefonu: 3121578

Doświadczenie w branży: Pracowałem w różnych firmach transportowych. Między innymi: Diamond Taxi,  Aqua Taxi, Social Driving School TC, KoKs Driving School, driving Schools Balboni.

Dlaczego akurat Ty:

Praca w szkole jazdy jest moim marzeniem, ponieważ mogę w niej rozwijać swoje poglądy. Jestem ambitny, a także bardzo rygorystyczny wobec siebie. Prace wykonuje bardzo solidnie i starannie, mam bardzo dobry kontakt z ludźmi. Jestem kulturalnym człowiekiem szanującym każdego.

• Do góry
    • 0

#4 Boniek — 87 06/07/2013 - 07:00

Boniek
  • Gracz

Imię: Mikel.

Nazwisko: Coletti.

Numer telefonu: 3121578

Doświadczenie w branży: Pracowałem w różnych firmach transportowych. Między innymi: Diamond Taxi,  Aqua Taxi, Social Driving School TC, KoKs Driving School, driving Schools Balboni.

Dlaczego akurat Ty:

Praca w szkole jazdy jest moim marzeniem, ponieważ mogę w niej rozwijać swoje poglądy. Jestem ambitny, a także bardzo rygorystyczny wobec siebie. Prace wykonuje bardzo solidnie i starannie, mam bardzo dobry kontakt z ludźmi. Jestem kulturalnym człowiekiem szanującym każdego.

AKCEPTUJĘ! ((Zgłoś się na PW - umówimy się na spotkanie. Dzisiaj będę późnym wieczorem , ale śmiało pisz do THC03 .))

Na początku chciałbym przeprosić, że nie dostosowałem się do wzoru, mam nadzieje, że to nic nie zmieni.

[b]List motywacyjny[/b]: 

Z ogłoszenia opublikowanego na stronce net4game.com , dnia 24.06.2013r. dowiedziałem się, że poszukujecie Państwo kandydatów na stanowisko "Instruktorów", a ponieważ spełniam wszystkie przez Państwa wymagania chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na to stanowisko. 

Posiadam prawo jazdy kat. B, bardzo dobrze znam Kodeks Drogowy. Dużo podróżowałem, a co za tym idzie dobrze znam topografie miasta (Mam wyjeżdżone około. 300km). Ponadto, łatwo nawiązuję kontakt i szybko znajduję wspólny język ze współpracownikami co pozwala mi  osiągnąć niezwykłą skuteczność w negocjacjach. 

Ponieważ jestem osobą ambitną lubiącą nowe wyzwania z chęcią uczę się nowych umiejętności i podejmuje trudne zobowiązania. Entuzjastycznie podchodzę do możliwości podróży w pracy i oferuję Państwa firmie swoją rzetelność, pracowitość i kreatywność. 

Chciałbym aby moje umiejętności i doświadczenie przysłużyły się rozwojowi Państwa firmy. Mam nadzieję, że zainteresowałem Państwa swoją ofertą i będę mógł osobiście się zaprezentować podczas rozmowy kwalifikacyjnej.

Popraw podanie :)

• Do góry
    • 0

#5 Koks1997 — -5 06/07/2013 - 08:31

Koks1997
  • Gracz

Imię:Marlon

Nazwisko:Abate

Numer telefonu: 3041000

Doświadczenie w branży:Pracuje w dwóch firmach transportowych takich jak: Qeen Taxi oraz Tele taxi.

Wyjeździłem już ponad 1000km więc mam doświadczenie.

Dlaczego akurat Ty:Ponieważ jest to moje marzenie które próbuje spełnić od paru lat.Jestem bardzo pracowity oraz umiem jeździć autem bardzo dobrze,mam bardzo dobry kontakt z ludźmi.

• Do góry
    • 0

#6 Mark_Polar — 5 06/07/2013 - 08:48

Mark_Polar
  • Gracz

Imię: Houston

Nazwisko: Richard 

Numer telefonu: 636838

Doświadczenie w branży: Posiadałem z kumplem kiedyś taką naukę wiem, że nie można siebie w konia dać zrobić - trzeba pilnować kursanta, bo niektórzy są do wszystkiego zdolni, trzeba również spisywać umowy przed nauką.

Dlaczego akurat Ty: Jestem cierpliwy i wyrozumiały, znam się na tym i myślę, że sprostam temu zadaniu. Znam również braci Ortiz. Myślę, że mam dobry kontakt i, że nikt nie będzie się skarżył na naszą firmę.

Użytkownik Mark_Polar edytował ten post 06/07/2013 - 08:48

• Do góry
    • 0

#7 THC03 — 1 06/07/2013 - 08:53

THC03
  • Gracz

Imię:Marlon

Nazwisko:Abate

Numer telefonu: 3041000

Doświadczenie w branży:Pracuje w dwóch firmach transportowych takich jak: Qeen Taxi oraz Tele taxi.

Wyjeździłem już ponad 1000km więc mam doświadczenie.

Dlaczego akurat Ty:Ponieważ jest to moje marzenie które próbuje spełnić od paru lat.Jestem bardzo pracowity oraz umiem jeździć autem bardzo dobrze,mam bardzo dobry kontakt z ludźmi.

Hmmm, na okres próbny mogę Cię przyjąć. Zgłoś się do mnie jak mnie spotkasz IG.

Imię: Houston

Nazwisko: Richard 

Numer telefonu: 636838

Doświadczenie w branży: Posiadałem z kumplem kiedyś taką naukę wiem, że nie można siebie w konia dać zrobić - trzeba pilnować kursanta, bo niektórzy są do wszystkiego zdolni, trzeba również spisywać umowy przed nauką.

Dlaczego akurat Ty: Jestem cierpliwy i wyrozumiały, znam się na tym i myślę, że sprostam temu zadaniu. Znam również braci Ortiz. Myślę, że mam dobry kontakt i, że nikt nie będzie się skarżył na naszą firmę.

Akceptuję, po invite IG

• Do góry
    • 0

#8 Tofig — 0 06/07/2013 - 09:06

Tofig
  • Gracz

Imię: Mateo

Nazwisko: Capazzo

Numer telefonu:311 646 640

Doświadczenie w branży: W tej branzy mam bardzo duże doświadczenie w tej branży , poniewaz nie raz pracowalem w nauce jazdy , mam nadzieje ze dostane szanse by pokazac co umiem .

Dlaczego akurat Ty: Jestem Ogarnienty , Nie robie spejcalnych wypatkow , jestem mily , kultularny , jeżdżę przepisowo , Jestem Cierpliwy.

Użytkownik Tofig edytował ten post 06/07/2013 - 09:13

• Do góry
    • 0

#9 bolololodawid — 0 06/07/2013 - 11:09

bolololodawid
  • Gracz

Imię:Jose

Nazwisko:Gray

Numer telefonu: Kupie na w razie potrzeby.

Doświadczenie w branży: Co prawda w tej branży nie mam doświadczenia, ale świetnie jezdze autem i przedewszystkim lubie jazde autem, tzn ze będę tez lubiał swoją prace i zadowole klientów.

Dlaczego akurat Ty: Jestem osobą ogarniętą, nie odwalam autem, jeżdzę przepisowo raz zdażyło mi się jechać pod prad dostałem mandant, ale takto jeżdzę idelnie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej aplikacji.

• Do góry
    • 0

#10 Albion121 — 2 07/07/2013 - 02:47

Albion121
  • Gracz

[b]Dlaczego ty?[/b]:  

• Do góry
    • 0

#11 Aququ — 4 07/07/2013 - 23:53

Aququ
  • Gracz

Imię: Estevan

Nazwisko: Zumbo

Numer telefonu: 3136452

Doświadczenie w branży: Bardzo duża na innych rp też tam pracowałem :)

Dlaczego akurat Ty: Widzę firma się rozkręca i chciałbym dołączyć więc ? Jest okazja

• Do góry
    • 0

#12 THC03 — 1 08/07/2013 - 07:04

THC03
  • Gracz

Doświadczenie w branży: Bardzo duża na innych rp też tam pracowałem :)

Dlaczego akurat Ty: Widzę firma się rozkręca i chciałbym dołączyć więc ? Jest okazja

Przykro mi, nie przyjmujemy nowicjuszy. Minimum 60 H online

• Do góry
    • 0

#13 A d i d a s — 2 08/07/2013 - 13:32

A d i d a s
  • Gracz

Imię: Winston 

Nazwisko:Matthews

Numer telefonu:  3140161

Doświadczenie w branży: Pracowałem już nie raz w takich firmach wiem co i jak się w nich robi.

Dlaczego akurat Ty: Mam wyjeżdzone prawie tysiąc kilometrów, dobrze prowadzę pojazdy bez żadnych stłuczek. Jestem konsekwetny, stosuje się do regulaminu. 

Użytkownik A d i d a s edytował ten post 08/07/2013 - 13:32

• Do góry
    • 0

#14 roflmao — 356 08/07/2013 - 13:37

roflmao
  • Starszy GameMaster

Imię: Winston 

Nazwisko:Matthews

Numer telefonu:  3140161

Doświadczenie w branży: Pracowałem już nie raz w takich firmach wiem co i jak się w nich robi.

Dlaczego akurat Ty: Mam wyjeżdzone prawie tysiąc kilometrów, dobrze prowadzę pojazdy bez żadnych stłuczek. Jestem konsekwetny, stosuje się do regulaminu. 

Akceptuje, zgłoś się po invite IG do Mikel Ortiz lub Terry Ortiz

• Do góry
    • 0

#15 Koks1997 — -5 08/07/2013 - 14:07

Koks1997
  • Gracz
Imię: Marlon Nazwisko:Abate Numer telefonu: 3041000 Doświadczenie w branży: Pracowałem już nie raz w takich firmach wiem co i jak. Dlaczego akurat Ty: Mam wyjeżdzone ponad 1800km dobrze prowadzę pojazdy bez żadnych stłuczek. Jestem konsekwetny, stosuje się do regulaminu.
  • Do góry
    • 0

#16 THC03 — 1 08/07/2013 - 14:13

THC03
  • Gracz

Imię: Marlon Nazwisko:Abate Numer telefonu: 3041000 Doświadczenie w branży: Pracowałem już nie raz w takich firmach wiem co i jak. Dlaczego akurat Ty: Mam wyjeżdzone ponad 1800km dobrze prowadzę pojazdy bez żadnych stłuczek. Jestem konsekwetny, stosuje się do regulaminu.

DO wyjaśnienia, pan już został raz zwolniony z firmy. Czekam na odp Bońka

• Do góry
    • 0

#17 THC03 — 1 08/07/2013 - 19:12

THC03
  • Gracz

Imię:Jose

Nazwisko:Gray

Numer telefonu: Kupie na w razie potrzeby.

Doświadczenie w branży: Co prawda w tej branży nie mam doświadczenia, ale świetnie jezdze autem i przedewszystkim lubie jazde autem, tzn ze będę tez lubiał swoją prace i zadowole klientów.

Dlaczego akurat Ty: Jestem osobą ogarniętą, nie odwalam autem, jeżdzę przepisowo raz zdażyło mi się jechać pod prad dostałem mandant, ale takto jeżdzę idelnie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej aplikacji.

odrzucam

• Do góry
    • 0

#18 Pr3z3s97 — 36 08/07/2013 - 19:32

Pr3z3s97
  • Gracz

Imię:

Nazwisko:

Numer telefonu:  3100845

Doświadczenie w branży: Już dwa razy miałem okazję pracować w firmie prowadzącą naukę jazdy. Mam w tym dość dużą wprawę.

Dlaczego akurat Ty: Jestem spokojnym obywatelem, lubię rozmawiać z ludzmi, jestem tolerancyjny. Jak już mówiłem, długo pracowałem w nauce jazdy więc mam spore doświadczenie w tym fachu.

• Do góry
    • 0

#19 Marko_Walker — 2 08/07/2013 - 19:42

Marko_Walker
  • Gracz

Imię: Marko

Nazwisko: Walker

Numer telefonu: 3067084

Doświadczenie w branży: Znam bardzo dobrze zasady ruchu drogowego i umiem bardzo dobrze jeździć. Pracowałem keidyś w nauce jazdy i szło mi bardzo dobrze.

Dlaczego akurat Ty:  Znam dobrze znaki i zasady ruchu drogowego. Umie dobrze tłumaczyć innym żeby wiedzieli co i jak. Mam bardzo dobrą ortografię i mało popełniam błędów. Umiem bardzo dobrze posługiwać się  /me i /do

Użytkownik Marko_Walker edytował ten post 09/07/2013 - 08:51

• Do góry
    • 0

#20 LarikaLegs — 1 10/07/2013 - 20:08

LarikaLegs
  • Gracz

Imię: Shaquille

Nazwisko: Wilson

Numer telefonu: 3148092

Doświadczenie w branży: Bardzo dobrze znam zasadu panujące na drodze, prawo jazdy zdane perfekcyjnie, jedym słowem prawko mam w małym paluszku, jezdziłem bardzo wieloma pojazdami więc umiem prowadze wozy dobrze.

Dlaczego akurat Ty: Jestem pracowity i sumienny, wszystko co robię, robię to z wielką dokładnością, dbam o najmniejsze detale, jestem wporzo.

• Do góry
    • 0

#21 Dynia — 0 10/07/2013 - 20:36

Dynia
  • Gracz

Imię: Shayne

Nazwisko: Ruiz

Numer telefonu: - ((wkrótce kupię nowy telefon))

Doświadczenie w branży: Prawo jazdy zdane bez problemu, umiem jezdzic wieloma pojazdami a takze znam zasady ruchu drogowego.

Dlaczego akurat Ty: Jestem uczciwy, sumienny, pracowity, zawsze potrafię dogadać się z klientem i zawsze staram się robić wszystko najlepiej jak umiem.

• Do góry
    • 0

#22 Hanter — 762 10/07/2013 - 20:51

Hanter
  • Gracz

Imię: Will.

Nazwisko: Evans. 

Numer telefonu: Obecnie nie posiadam.  

Doświadczenie w branży: Pracowałem w wielu firmach tego typu i tak dalej, doświadczenie jest bardzo wielkie.

Dlaczego akurat Ty: Poniewaz znam się na fachu.

• Do góry
    • 0

#23 kieszek1 — 0 14/07/2013 - 08:53

kieszek1
  • Gracz

Delete

Użytkownik kieszek1 edytował ten post 23/07/2013 - 06:18

• Do góry
    • 0

#24 iMeRek — 21 16/07/2013 - 15:46

iMeRek
  • Gracz

Imię:Izabela

Nazwisko:Ivanov

Numer telefonu:Nie aktualny ale można się spotkać.

Doświadczenie w branży:Pracowałam już w Tele taxi i Golden taxi.

Dlaczego akurat Ty:Nie wiem poszukuje pracy zawsze tankuje po służbie .Codzienie robie po 1 h pracy.Jak rozbije się to naprawiam.

• Do góry
    • 0

#25 Boniek — 87 16/07/2013 - 19:10

Boniek
  • Gracz

Imię:Izabela

Nazwisko:Ivanov

Numer telefonu:Nie aktualny ale można się spotkać.

Doświadczenie w branży:Pracowałam już w Tele taxi i Golden taxi.

Dlaczego akurat Ty:Nie wiem poszukuje pracy zawsze tankuje po służbie .Codzienie robie po 1 h pracy.Jak rozbije się to naprawiam.

Odrzucam. Mieliśmy czystkę, zachęcamy pozostałych do składania podań od nowa, jeśli nie zostały rozpatrzone! :)

• Do góry
    • 0

#26 kieszek1 — 0 18/07/2013 - 08:41

kieszek1
  • Gracz

To del.

Użytkownik kieszek1 edytował ten post 23/07/2013 - 06:18

• Do góry
    • 0

#27 ___KOKA___ — 32 20/07/2013 - 18:32

___KOKA___
  • Gracz

Imię: Spencer 

Nazwisko: Abate 

Numer telefonu: 3102581

Doświadczenie w branży: Duże pracowałem w wielu naukach jazdy, pracował tez w wielu taxi więc opanowanie za kółkiem jest.

Dlaczego akurat Ty: Jestem świetnym kierowcą nie dostałem mandatu od czasu kiedy mam prawo jazdy, jestem rzetelny oraz odpowiedzialny.

• Do góry
    • 0

#28 Pan Michał — 11 21/07/2013 - 08:55

Pan Michał
  • Gracz

Imię: Henry

Nazwisko: Romero

Numer telefonu:  3025790

Doświadczenie w branży: Pracowałem już w kilku firmach o podobnej tematyce. (Yoala School Drive, Master School Drive i Daimond Taxi.)  W Masterze, miałem większą rangę i potem kierownika. Potrafię jeździć autkami i dobrze się sprawuje.

Dlaczego akurat Ty: Ponieważ wydaje mi się, że potrafię się zachować, jestem kultularny jestem ppracowity i sumienny.

• Do góry
    • 0

#29 Aququ — 4 22/07/2013 - 16:11

Aququ
  • Gracz

Doświadczenie w branży: Bardzo duże 

Dlaczego akurat Ty: Bo chce pomagać innym w nauce do prawka itp ? Chciałbym żeby czegoś się na uczyli a nie na debili wyszli

• Do góry
    • 0

#30 RafalP — 10 22/07/2013 - 17:06

RafalP
  • Gracz

Imię: Rafael

Nazwisko:Rao

Numer telefonu: Jeszcze nie posiadam, lecz w najbliższym czasie zakupię.

Doświadczenie w branży: Moim zadniem spore. Byłem pracownikiem lekcji jazdy.

Dlaczego akurat Ty: Ponieważ znam się na rzeczy, jestem ogarniętym, miłym człowiekiem. Potrafię wytłumaczyć.

• Do góry
    • 0

#31 Boniek — 87 22/07/2013 - 21:56

Boniek
  • Gracz

Imię: Henry

Nazwisko: Romero

Numer telefonu:  3025790

Doświadczenie w branży: Pracowałem już w kilku firmach o podobnej tematyce. (Yoala School Drive, Master School Drive i Daimond Taxi.)  W Masterze, miałem większą rangę i potem kierownika. Potrafię jeździć autkami i dobrze się sprawuje.

Dlaczego akurat Ty: Ponieważ wydaje mi się, że potrafię się zachować, jestem kultularny jestem ppracowity i sumienny.

OKRES PRÓBNY (zgłoś się do mnie, przeprowadzimy jeszcze rozmowę IC ) :) RESZTA PODAŃ: ODRZUCONA.

• Do góry
    • 0

#32 Monogram — 152 25/07/2013 - 14:59

Monogram
  • Gracz

Imię: Preston

Nazwisko: Cooper

Numer telefonu: e-mail [email protected]

Doświadczenie w branży: Pracowałem już w kilku naukach jazdy, lecz one poupadały.

Dlaczego akurat Ty: Wydaje mi się, że byłbym odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku.

• Do góry
    • 0

#33 PiKon the BlooD — 37 25/07/2013 - 16:55

PiKon the BlooD
  • Gracz

Imię:Jamal

Nazwisko:Arti

Numer telefonu: brak uszkodzony telefon

Doświadczenie w branży:Kiedyś pracowałem w jednej 7dni po za tym nie mam.

Dlaczego akurat Ty:Chciałbym się spróbować wcześniejszej dobrze mi szło, lecz odszedlem bo auta nie byly tankowane i ciagle uszkodzone.Wydaje mi się,że zasługuje na szanse.

• Do góry
    • 0

#34 Hojodek — 59 25/07/2013 - 22:19

Hojodek
  • Gracz

Imię: Tommy  (konto Horodek, to jest tylko do pisania postów 60 tyś gsów)

Nazwisko: McWatson

Numer telefonu: 318-7174

Doświadczenie w branży: Jako kierowca pracuje od najmłodszych lat, jest to moja pasja. Moja rodzina z pokolenia na pokolenie oddawała się pracy taksówkarza. Lecz pamiętnego roku 09' największa firma mojego ojca się rozpadła. Przez to właśnie wylądowałem na bruku poszukując roboty w pobliskich firmach. Wasza reklama przykuła mnie najmocniej i to właśnie tu chcę spędzić swój czas.

Dlaczego akurat Ty: Ponieważ myślę, że moje cechy mówią same za siebie, że jestem godnym pracownikiem wartym tej roboty: Miły, wyrozumiały, zabawny, tolerancyjny, rozrywkowy. 

• Do góry
    • 0

#35 Boniek — 87 26/07/2013 - 09:42

Boniek
  • Gracz

Imię: Preston

Nazwisko: Cooper

Numer telefonu: e-mail [email protected]

Doświadczenie w branży: Pracowałem już w kilku naukach jazdy, lecz one poupadały.

Dlaczego akurat Ty: Wydaje mi się, że byłbym odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku.

Imię:Jamal

Nazwisko:Arti

Numer telefonu: brak uszkodzony telefon

Doświadczenie w branży:Kiedyś pracowałem w jednej 7dni po za tym nie mam.

Dlaczego akurat Ty:Chciałbym się spróbować wcześniejszej dobrze mi szło, lecz odszedlem bo auta nie byly tankowane i ciagle uszkodzone.Wydaje mi się,że zasługuje na szanse.

ODRZUCAM. Nie postaraliście się pisząc podanie, macie mały staż. 

Imię: Tommy  (konto Horodek, to jest tylko do pisania postów 60 tyś gsów)

Nazwisko: McWatson

Numer telefonu: 318-7174

Doświadczenie w branży: Jako kierowca pracuje od najmłodszych lat, jest to moja pasja. Moja rodzina z pokolenia na pokolenie oddawała się pracy taksówkarza. Lecz pamiętnego roku 09' największa firma mojego ojca się rozpadła. Przez to właśnie wylądowałem na bruku poszukując roboty w pobliskich firmach. Wasza reklama przykuła mnie najmocniej i to właśnie tu chcę spędzić swój czas.

Dlaczego akurat Ty: Ponieważ myślę, że moje cechy mówią same za siebie, że jestem godnym pracownikiem wartym tej roboty: Miły, wyrozumiały, zabawny, tolerancyjny, rozrywkowy. 

AKCEPTUJĘ. Zgłoś się do mnie w celu rozmowy rekrutacyjnej :) 

• Do góry
    • 0

#36 joony — 0 26/07/2013 - 22:14

joony
  • Świeżak

Imię:Zackary

Nazwisko:Walker

Numer telefonu: 2776523

Doświadczenie w branży:Lubie jeździć, szybko się uczę więc dam rade, miałem już kiedyś manane wiec wiem jak jeździć.

Dlaczego akurat Ty:Jestem ambitny i pracowity, przestrzegam zasad, nie jestem karany prawnie, będę dobrym i sumiennym pracownikiem, chce pracować przy samochodach bo są one moją pasją.

• Do góry
    • 0

#37 orzelek98 — 1 26/07/2013 - 22:14

orzelek98
  • Gracz

Imię: Jorge

Nazwisko: Sacchitiello

Numer telefonu: 3146538

Doświadczenie w branży: Pracowałem w firmie taksówkarskiej oraz jednej nauce jazdy.

Dlaczego akurat Ty: Jestem dobrym, rzetelnym pracownikiem. Przestrzegam regulaminu i zrobię wszystko aby pańska firma była polecana. Jak dla mnie te podanie to tylko "papierek", chce wykazać się w pracy.

• Do góry
    • 0

#38 SammyPL — -5 30/07/2013 - 22:33

SammyPL
  • Gracz

[b]Imię i nazwisko: Sammy_Ali

[b]Kontakt:na forum PW
[b]Czy posiadasz prawo jazdy kat B: Tak mam.
[b]List motywacyjny: List motywacyjny Rozpocznijmy od mojego zachowania. Na ogól jestem bardzo miły, lubię poznawac nowych ludzi. Dla każdego klienta jestem tak samo uprzejmy, nie ma dzielenia na różne osobowości, czy kolor skóry. Prawo jazdy zdałem bez żadnego błędu, zaś egzaminy dotyczące świadomości jazdy po mieście, zdane na najwyższą ocenę. Dodam jeszcze tylko, że kodeks ruchu drogowegio mam w małym palcu.

• Do góry
    • 0

#39 SammyPL — -5 31/07/2013 - 09:09

SammyPL
  • Gracz

1#

Imię i nazwisko: Sammy_Ali
Telefon kontaktowy: Wole forym PW
Znajomość topografii miasta w skali od 1 do 10: 9
Doświadczenie w branży Doświadczenie mam spore ponieważ pracowałem już w firmach takiego typu.
Coś o sobie: Nazywam się Danny Rizzo. Mam 24lat mieszkam w Los Santos. Jak narazię szukam pracy.
Dlaczego ty: Lubię prowadzić przeróżne pojazdy. Zawsze po służbie tankuje auto i uważam na drodze i nie latam po paczki.

2 #

[b]Imię i nazwisko: Sammy_Ali

[b]Kontakt:na forum PW
[b]Czy posiadasz prawo jazdy kat B: Tak mam.
[b]List motywacyjny: List motywacyjny Rozpocznijmy od mojego zachowania. Na ogól jestem bardzo miły, lubię poznawac nowych ludzi. Dla każdego klienta jestem tak samo uprzejmy, nie ma dzielenia na różne osobowości, czy kolor skóry. Prawo jazdy zdałem bez żadnego błędu, zaś egzaminy dotyczące świadomości jazdy po mieście, zdane na najwyższą ocenę. Dodam jeszcze tylko, że kodeks ruchu drogowegio mam w małym palcu.

Przeglądając oferty o pracę natknąłem się na ofertę pracy w waszej firmie.
zgłaszam swoją osobę na posadę taksówkarza w waszej firmie. Jestem kierowcą przestrzegającym ruchu drogowego z kilku letnim stażem w tej branży, jestem osobą pomocą i pełną zapału tego co robię i jestem w 100% pewien że nie zawiodę zarządu jak i kierowników co oznacza to że jestem osobą uczciwą, dbam o swoje narzędzia pracy co oznacza
to że mimo jakich kol wiek uszkodzeń chociaż bardzo dobrze wiem że tak nie będzie naprawię auto ponieważ jest to
mój obowiązek. Pracuję specyficznie i tak jak do mnie to należy.Aktualnie posiadam pojazd marki
vincent chociaż że myślę że to małe istotne. Wyśle że zarząd się na mnie nie zawiedzie z poważeniem

• Do góry
    • 0

#40 Bakero — 59 02/08/2013 - 21:41

Bakero
  • Gracz

Imię: Christopher

Nazwisko: Barnaby

Numer telefonu:  3201773

Doświadczenie w branży: Ogromne, pracowałem w szkole u wujka i w innej.

Dlaczego akurat Ty: Jestem cierpliwą, kulturalną i miłą osobą lubiącą prowadzić pojazd, bądź uczyć innych 'jak to sie robi'. Mam duże doświadczenie, pracowałem u wujka w szkole jazdy i nawet mi to wychodziło, nigdy nie było na mnie skarg. Obecnie zwolniłem się z jednej z pseudo-szkół. Nie lubie prowadzić popsutych pojazdów, a ta szkoła oferuje coś więcej niż normalne pojazdy - wydała mi się bardzo zadbana, pojazdy naprawione, wszystko jest okej. 

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, nauka, nauka jazdy, previon, sabre, bobcat

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych