Witajcie, mam do was pytanie, które nurtuję mnie od dłuższego czasu. Zacznę od początku. Aktualnie jestem w trzeciej gimnazjum, poprzedni rok szkolny zdałem z średnią 3.87, na lajcie mógłbym wytrzasnąć te 4, ale brak czasu na koniec roku i jakieś tam problemy, zresztą to nie ważne. Tata dręczy mnie pytaniami, gdzie chcę iść po szkole gimnazjalnej, sam nie wiem co mam odpowiedzieć. Wiem, co chciałbym robić w przyszłości, myślałem już bardzo poważnie nad wojskiem, chcę iść w ślady taty. Wchodziło w drogę szkoła snajperska, jest chyba w Polsce jedna, więc chciałbym spróbować tam sił. Czy ktoś wie, jakie są wymagania? Gdzie mógłbym pójść po szkole gimnazjalnej przyuczać się do zawodu żołnierza? Wiem, że to głupie, ale to nie są dziecięce fantazję, zawsze chciałem uczestniczyć w wyjazdach do Afganistanu, lub coś w tym stylu. Nie interesuję się mechaniką, ani nic w tym stylu. Co możecie mi doradzić? Niedaleko mojego miasta mieści się szkoła o profilu wojskowym z internatem. Myślicie, że to dobry pomysł? Z góry dzięki za odpowiedzi i dobre rady, pozdrawiam.
Użytkownik Bezdzwieczny edytował ten post 04/07/2013 - 10:44