Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Social Driving School TC - Nauka jazdy Tornadem Intruderem Previonem wypłaty 200$ za 30 min plus 10$ za każdego klienta.

• Please log in to reply
40 odpowiedzi w tym temacie

#1 Insidious — 124 27/06/2013 - 11:00

Insidious
  • Gracz

Social Driving School TC

Tak, to się naprawdę dzieje. Przed wami start rekrutacji w Social Driving School TC. Długo kazaliśmy wam czekać, ale puśćmy to już niepamięć i skupmy się na jednej z najlepszych nauk w całym San Andreas. Niestety musimy zastrzec iż wolne miejsca są ograniczone i przyjmujemy tylko i wyłącznie wykwalifikowanych instruktorów, którzy mają  ogromne pojęcie o nauczaniu,  pracowali kiedyś  w podobnych firmach oraz posiadają wysoki zakres wiedzy o nauce jazdy.   

Czego oczekujemy?

Zaangażowania oraz sumienności wykonywania pracy.

Kultury osobistej.

Aktywności.

Komunikatywności.

Kreatywnie przeprowadzanej lekcji.

Tankowania pojazdu za siebie min 80 procent.

Co oferujemy?

200$ za 30 minut pracy.

Uczenie samochodami wysokiej klasy typ

- Previon.

- Intruder.

- Tornado.

plus 10$ za jednego klienta (w odpowiedniej randze) do wypłaty max 300$.

miłą atmosferę.

służbowy pager.

możliwe premie (za solidną pracę oraz dużą ilość klientów)

Wzór podania.

Imię i Nazwisko:

Czy masz prawo jazdy?

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? 

Przekonaj nas do siebie.

Dlaczego właśnie Ty?

((OOC)

Imię:

Opowiedz coś o sobie.

Podania składamy poniżej.

Link do składania chęci na lekcje nauki jazdy.

http://net4game.com/...e/#entry2019029

Cristiano Torres.

Użytkownik Insidious edytował ten post 06/07/2013 - 10:56

• Do góry
    • 2

#2 Black00 — 255 27/06/2013 - 11:06

Black00
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Terrell Vaccara

Czy masz prawo jazdy? Tak.

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? Około czterdziestu (( na innych postaciach miałem około kilku tysięcy ))

Przekonaj nas do siebie: Osobiście dużego doświadczenia nie mam, lecz moi bracia często pracowali w biznesie tego typu oraz ja często z nimi jeździłem więc myślę że dałbym sobie radę.

Dlaczego właśnie Ty? Tak jak wspominałem - moi bracia często pracowali w taxi przy czym ja z nimi jeździłem. W Los Santos mieszkam kilka lat, więc znam całe miasto.

((OOC)

Imię: Kamil

Opowiedz coś o sobie. Nazywam się Kamil, mieszkam w Tarnobrzegu ( woj. podkarpackie ). Interesuję się BreakDance oraz ogólnie sportem. Uczę się w miarę dobrze. 

• Do góry
    • 0

#3 Albion121 — 2 27/06/2013 - 15:25

Albion121
  • Gracz

[b]Imię i nazwisko:[/b] Kristofer Abezguaz
[b]Telefon:[/b] 3102058
[b]Czy posiadasz prawo jazdy kat.B?[/b] Oczywiście, że tak. 
[b]List motywacyjny[/b]: 

Z ogłoszenia opublikowanego na stronce net4game.com , dnia 27.06.2013r. dowiedziałem się, że poszukujecie Państwo kandydatów na stanowisko "Instruktorów", a ponieważ spełniam wszystkie przez Państwa wymagania chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na to stanowisko. 

Posiadam prawo jazdy kat. B, bardzo dobrze znam Kodeks Drogowy. Dużo podróżowałem, a co za tym idzie dobrze znam topografie miasta (Mam wyjeżdżone ponad 120km). Ponadto, łatwo nawiązuję kontakt i szybko znajduję wspólny język ze współpracownikami co pozwala mi  osiągnąć niezwykłą skuteczność w negocjacjach. 

Ponieważ jestem osobą ambitną lubiącą nowe wyzwania z chęcią uczę się nowych umiejętności i podejmuje trudne zobowiązania. Entuzjastycznie podchodzę do możliwości podróży w pracy i oferuję Państwa firmie swoją rzetelność, pracowitość i kreatywność. 

Chciałbym aby moje umiejętności i doświadczenie przysłużyły się rozwojowi Państwa firmy. Mam nadzieję, że zainteresowałem Państwa swoją ofertą i będę mógł osobiście się zaprezentować podczas rozmowy kwalifikacyjnej.

• Do góry
    • 0

#4 Mikellek — 1801 27/06/2013 - 20:18

Mikellek
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Mikel Coletti.

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?  5130Km.

Przekonaj nas do siebie.

Jestem ambitny, a także bardzo rygorystyczny wobec siebie. Prace wykonuje bardzo solidnie i starannie, mam bardzo dobry kontakt z ludźmi. Jestem kulturalnym człowiekiem szanującym każdego.

Dlaczego właśnie Ty?

Mam bardzo duże doświadczenie w pracy taxówkarza. Pracowałem między innymi w: Diamond Taxi, Aqua Taxi, Super Taxi,

Drive School KoKs, Driving Schools Balboni. To tyle z moich dotychczasowych prac  w firmach transportowych.

((OOC)

Imię: Miłosz.

Opowiedz coś o sobie.

Po co mam pisać połowę od nowa, proszę: http://net4game.com/...itr0x-miłosz-d/

Użytkownik Sitr0x edytował ten post 27/06/2013 - 20:19

• Do góry
    • 0

#5 Insidious — 124 27/06/2013 - 23:18

Insidious
  • Gracz

**Cristiano Torres wchodząc do pokoju zasiada na fotelu, włącza komputer, a następnie wchodzi na stronę swojej firmy. Po dłuższym zastanawianiu się wypisuje następujące informacje**

Mikel Coletti.  Zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną.

Kristofer Abezguaz  Podanie zostało pomyślnie przyjęte, lecz jest Pan pod (szczególnym) nadzorem.

Terrell Vaccara  Zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną.

Jeśli panowie to przeczytali proszę skontaktować się ze mną w sprawie pracy, mój numer to 2824554.

**Cristiano Torres po wypisaniu kilku informacji zamyka komputer, a następnie chwyta za teczkę, otwiera ją i zajmuje się sprawami papierkowymi z Urzędu**

Użytkownik Insidious edytował ten post 27/06/2013 - 23:18

• Do góry
    • 0

#6 Tofig — 0 29/06/2013 - 18:29

Tofig
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Mateo Capazzo

Czy masz prawo jazdy? Tak

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? ok. 5 tys.
Przekonaj nas do siebie. Jestem kultularny , jezdze przepisowo , umiem zartowac , nie jestem lewusem ( tak zwanym ) , jestem pracowity.

Dlaczego właśnie Ty? Jestem ogarnienty , jezdze przepisowo , nie obrazam , nie przeklinam , nie pyskuje.

((OOC)

Imię: Sebastian

Opowiedz coś o sobie. Witam nazywam sie Sebastian mam 18 lat aktualnie dzis obchodze urodziny , by bylo to bardzo wilko frajdo bym prosil o malo szanse w Nauce Jazdy chce cos sprobowac cos nowego a nie ciagle taxi.

Użytkownik Tofig edytował ten post 29/06/2013 - 18:29

• Do góry
    • 0

#7 heherehehe — 98 30/06/2013 - 16:45

heherehehe
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Ryan Hill

Czy masz prawo jazdy? Owszem!

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? 225

Przekonaj nas do siebie : Jestem doskonałym kierowcą, pracowałem już wcześniej w nauce jazdy. Z pojazdami obchodzę się bardzo dobrze, mam skończony zawód mechanika.Prowadzenie pojazdów to dla mnie czysta przyjemność.Myślę,że moja kreatywność i pracowitość znajdzie miejsce między innymi pracownikami firmy i jej klientami oraz nie puści firmy z torbami.

Dlaczego właśnie Ty? Patrząc na resztę podań,uważam,że moje podanie jest jednym z lepszych. Po prostu nadaje się do tej pracy.

((OOC)

Imię:Hubert

Opowiedz coś o sobie:Nazywam się Hubert.Mam 16 lat, interesuje się muzyką i grami komputerowymi. 

• Do góry
    • 0

#8 Vandor — 102 30/06/2013 - 18:15

Vandor
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Brady Mason.

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? 4201 kilometrów.

Przekonaj nas do siebie.Witam serdecznie. Swoją chęć do pracy motywuję tym, że jestem na prawdę pracowitym oraz solidnym człowiekiem. Byłem zatrudniany w wielu poważnych firmach które darzyły mnie sporym zaufaniem.

Dlaczego właśnie Ty? Jak już tutaj napisałem wyraźnie jestem osobą solidną i chętną do pracy.

((OOC)

Imię: Marcin.

Opowiedz coś o sobie. Nie chcę mi się raczej opowiadać nic specjalnego o sobie, bo jak dla mnie i tak tego nikt nie czyta. Interesuje się koszykówką i lubię jeździć na rolkach. 

• Do góry
    • 0

#9 LarikaLegs — 1 30/06/2013 - 22:25

LarikaLegs
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Noemi Ruiz

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?  3213 kilometrów

Przekonaj nas do siebie. Na początek chciałabym powiedzieć że jestem dokładna, jestem miłą, sympatyczną i bezkonfliktową osobą oraz świetnym kierowcą, więc z klientem nie będę miała jak najmniejszych problemów i myślę że wszystko będzie szło gładko.

Dlaczego właśnie Ty? Jestem pracowita i sumienna wszystko co robię, robię to z wielką dokładnością, dbam o najmniejsze detale.

((OOC)

Imię: Noemi

Opowiedz coś o sobie. Witam, więc chciałabym wspomnieć że nie ma takiej potrzeby abym opowiadała coś o sobie bo myślę że mało kogo to obchodzi :]

• Do góry
    • 1

#10 Papa Doc — 19 03/07/2013 - 18:16

Papa Doc
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Dizze Smith
Czy masz prawo jazdy?: Oczywiście.
Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?: Wyjeździłem 936 kilometrów.
Przekonaj nas do siebie. Jestem miłym i sympatycznym chłopakiem,bardzo lubię prowadzić samochody a co dopiero nauczać ludzi prowadzenia samochodów.Myślę że jestem świetnym kierowcą.Mam nerwy ze stali,ponieważ zgodzi się pan ze mną że w takim zawodzie trzeba mieć mocne nerwy.
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem pracowity,sumiennie wykonuję swoją pracę,bardzo dobrze dbam o wizerunek firmy,mam przejawy nadgorliwości.Po swojej służbie zawsze bym tankował pojazd.Z kursantami podpisywałbym umowy w razie czego jak by coś uszkodzili pod czas kursu,po prostu żeby było skąd brać fundusze na naprawę rozbitego pojazdu.Ponadto jestem młodym mężczyzną więc bez problemowo się ze wszystkimi dogaduję.
                                                                      ((OOC))
Imię: Oskar.
Opowiedz coś o sobie: A więc nie wiem za bardzo co tu mogę napisać bo nie jestem przyzwyczajony żeby o sobie opowiadać.Lubię jeździć na desce...dużo czasu poświęcam na SAMPA,ponieważ bardzo mi to umila czas i poprawia humor,ale nie jestem jakimś no lifem :).Czas który przeznaczam na SAMPA wystarczyłby abym spokojnie nabił 1h /duty w tej firmie i po 30min w czterech innych.To wszystko z mojej strony,pozdrawiam ;]Mój staż na serwerze to półtorej roku.

Użytkownik Papa Doc edytował ten post 04/07/2013 - 10:47

• Do góry
    • 0

#11 Koks1997 — -5 03/07/2013 - 18:53

Koks1997
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Remington Sansone
Czy masz prawo jazdy?: Tal.
Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?: Wyjeździłem 1000 kilometrów.
Przekonaj nas do siebie. Jestem miłym i sympatycznym chłopakiem,bardzo lubię prowadzić samochody, lubie nauczać ludzi prowadzenia samochodów.Myślę że jestem świetnym kierowcą.Mam nerwy ze stali,ponieważ zgodzi się pan ze mną że w takim zawodzie trzeba mieć mocne nerwy.
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem pracowity,sumiennie wykonuję swoją pracę,bardzo dobrze dbam o wizerunek firmy,mam przejawy nadgorliwości.Po swojej służbie zawsze bym tankował pojazd.Z kursantami podpisywałbym umowy w razie czego jak by coś uszkodzili pod czas kursu,po prostu żeby było skąd brać fundusze na naprawę rozbitego pojazdu.Ponadto jestem młodym mężczyzną więc bez problemowo się ze wszystkimi dogaduję.
                                                                      ((OOC))
Imię: Paweł
Opowiedz coś o sobie: W sampa gram mianowicie 6 lat na net4game spędziłęm 3lata wiec mam doświadczenie

• Do góry
    • 0

#12 _BoleC_ — 31 04/07/2013 - 10:42

_BoleC_
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Jonatan Moore

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?  80km.

Przekonaj nas do siebie. Jestem miłym, kulturalnym człowiekiem, który ma świetny kontakt z ludźmi oraz łatwo nawiązuje nowe kontakty. Dbam o firmowe pojazdy, gdyż wcześniej we Włoszech pracowałem jako kierowca autobusu. Po przyjeździe do Los Santos, pracowałem w Andreas Taxi, ale niestety firma bankrutowała.

Dlaczego właśnie Ty? Ponieważ, znam świetnie miasto, oraz znam bezpieczną trasę dla kursantów, po której będą mogli się swobodnie poruszać bez wyjeżdżania poza granice naszego pięknego miasta. Wraz z moim przyjęciem do waszej firmy, możecie spodziewać się wzrostu aktywności, co powiększy wasze zyski.

((OOC)

Imię: Bartek

Opowiedz coś o sobie. W sampa gram od około 2 lat, z czego 1,5 roku na Net4Game. Przez ten czas, zdążyłem poznać realia serwera oraz nauczyć się wielu rzeczy na temat świata Role Play. Dziś potrafię odgrywać ładne akcje, spisywać umowy IC z kursantami i wiele innych rzeczy.

P.S Serio, trasa którą znam ma równe 31 kilometrów ;)

• Do góry
    • 0

#13 Darien Harris — 1 04/07/2013 - 12:44

Darien Harris
  • Gracz

**Darien przeglądając oferty pracy, natrafia na dość ciekawy temat, który dokładnie czyta. Następnie bez wachania sięga do klawiatury i pisze podanie o pracę.**

Imię i Nazwisko:                                 Darien Harris.

Czy masz prawo jazdy?:                     Oczywiście.

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?: Dokładnie 260 kilometrów.

Przekonaj nas do siebie:                    Jestem osobą bardzo pracowitą oraz rozsądną, dowodem tego są moje coraz częstrze awanse od szarego sprzedawcy do kierownika. Drugą moją zaletą jest doświadczenie w prowadzeniu INSTRUKTAŻY jazdy, dzięki licznym praktykom np. W firmach taksówkarskich.

Dlaczego właśnie Ty?:                        Zależy mi na pracy w Social Driving School TC, dlaczego Wam ma zależeć na mnie- Jestem pracowitą, rozsądną, otwartą osobą oraz co też ważne w tym zawodzie- spostrzegawczy oraz wyczulony na PRZESTRZEGANIE PRAWA.

((OOC))

Imię:                                                  Adrian

Opowiedz coś o sobie:                       Nazywam się Adrian, mieszkam w Toruniu. Mimo mojego dość niskiego wieku, potrafię bardzo dobrze odgrywać akcje RolePlay, dialogi.

**Po napisaniu podania, Darien czyta go ponownie po czym wysyła je. Po wszystkich czynnościach zamyka przeglądarkę, później wyłącza swój komputer.**

Użytkownik Darien Harris edytował ten post 04/07/2013 - 12:45

• Do góry
    • 0

#14 Insidious — 124 04/07/2013 - 14:19

Insidious
  • Gracz

**Cristiano Torres wchodząc do pokoju zasiada na fotelu, włącza komputer, a następnie wchodzi na stronę swojej firmy. Po dłuższym zastanawianiu się wypisuje następujące informacje**

Mateo Capazzo podanie zostało rozpatrzone negatywnie.

Ryan Hill podanie zostało rozpatrzone pozytywnie.

Brady Mason. podanie zostało rozpatrzone negatywnie.

Noemi Ruiz podanie zostało rozpatrzone pozytywnie.

Dizze Smith podanie zostało rozpatrzone pozytywnie.

Remington Sansone zapraszam na rowmowę kwalifikacyjną, wypada pan średnio, wiec muszę pana ocenić.

Jonatan Moore . podanie zostało rozpatrzone negatywnie. 

Darien Harris podanie zostało rozpatrzone pozytywnie.

Jeśli chodzi o rozmowę w sprawie pracy, proszę aby te 4 powyższe osoby skontaktowały się ze mną pod numerem.

2824554.

**Cristiano Torres po wypisaniu kilku informacji zamyka komputer, a następnie chwyta za teczkę, otwiera ją i zajmuje się sprawami papierkowymi z Urzędu**

Użytkownik Insidious edytował ten post 07/07/2013 - 20:56

• Do góry
    • 0

#15 marcin1465 — 0 07/07/2013 - 22:39

marcin1465
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Alberto Rosetta

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? -

Przekonaj nas do siebie. Jestem bardzo pracowity. Zawsze staram się wykonywać swoją pracę idealnie, ale jak wiadomo, że nie wszystkim się to udaje, to czasami zdarzają się małe wpadki.

Dlaczego właśnie Ty?

Ponieważ jak napisałem na górze, jestem pracowity i próbuje wykonywać swą pracę jak tylko potrafię. Mam dużo wolnego czasu, więc prawie codziennie będę w pracy. Myślę, że nadaje się do pracy instruktora, ponieważ jestem bardzo cierpliwy i potrafię się dogadać z ludźmi.

((OOC)

Imię: Marcin

Opowiedz coś o sobie.

Mam na imię Marcin, jak wiadomo po wieku chodzę do gimnazjum. Interesuje się sampem, piłką i ogólnie informatyką. Lubię w wolnych chwilach pograć sobie w sampa, lub popisać w pawn. Nie jestem typowym "gimbusem", nie wyzywam wszystkich jak leci. Po prostu szkoda mi słów jak np. jakieś dziecko "neo" się przyczepi do mnie, wtedy piszę reporta (jak podchodzi pod reg.) i tyle. Więcej nie mam pojęcia co napisać...

Użytkownik marcin1465 edytował ten post 14/07/2013 - 21:15

• Do góry
    • 0

#16 Głoguś — 0 08/07/2013 - 12:32

Głoguś
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Arthur Cali

Czy masz prawo jazdy?: tak

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? : 3tys.

Przekonaj nas do siebie:Mam na imie Arthur jeszcze nigdy nie miałem wypadku i nie chce go przezywac :). Samochodem poruszam się bezpiecznie oraz z odpowiednią prędkością, oczywiście zapięte pasy też mam.

Dlaczego właśnie Ty? : Myśle że nadaje się na instruktora nauki jazdy iż mam już długo prawo jazdy oraz znam się na zasadach ruchu drogowego.

((OOC)

Imię:Kacper

Opowiedz coś o sobie:Mam lat 15 mieszkam w Szczecinie często gram w sa-mp bardziej na RP serwach.Interesuje się grami jeżdzę na rowerze oczywiście, gram w koszykówkę, nie wiem co by tu jeszcze napisac jestem mily XD

• Do góry
    • 0

#17 Morelo — 0 14/07/2013 - 13:33

Morelo
  • Gracz

((IC))

**Zdejmuje z ramienia torbę z laptopem po czym otwiera ja i wyciąga laptopa , następnie otwiera go i włącza , po włączeniu wchodzi na internet i w zakładkę rekrutacji i zaczyna pisać:**

Imię i Nazwisko: Damion Zinna

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?  71

Przekonaj nas do siebie: Jestem osobą rozsądną , pomocną , opanowany oraz nigdy nie odmawiam pomocy potrzebującym. Jestem dobrym kierowcą pracowałem w innej w firmie poza krajem i byłem jednym z najlepszych kierowców. Mam ogromna orientację w miescie oraz doskonałą znajomosć kodeksu drogowego . Nigdy nie byłem karany oraz nie spowodowałem żadnego wypadku drogowego z mojej winy. 

Dlaczego właśnie Ty? Chciałbym dołaczyć ponieważ jestem dobrym kierowcą ,gdy pracowałem w innej firmie nauki jazdy byłem jednym z najlepszych instruktorów , mam ogromną orientację w miescie oraz doskonałą znajomosć zasady kodeksu drogowego.

((OOC)

Imię:Kamil

Opowiedz coś o sobie. Gram an serwerach RP juz około 3 lat , poprzednio grałem na (rekama)-rp.

Mam ogarnięte RP , orientację w miescie i lubie sport.

**Po napisaniu podania zamyka laptopa i chowa go do torby**

• Do góry
    • 0

#18 Congreve — 18 14/07/2013 - 13:45

Congreve
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Brayden Forssell

Czy masz prawo jazdy? To chyba oczywiste - tak. 

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? Już ponad trzy tysiące. 
Przekonaj nas do siebie. A więc rozpocznę od mojego zachowania. Na ogól jestem bardzo miły, lubię poznawac nowych ludzi. Dla każdego klienta jestem tak samo uprzejmy, nie ma dzielenia na różne osobowości, czy kolor skóry. Prawo jazdy zdałem bez żadnego błędu, zaś egzaminy na instruktora również bezbłędnie. Dodam jeszcze tylko, że kodeks ruchu drogowego mam w małym palcu. 

Dlaczego właśnie Ty? Myślę, że większośc wymieniłem wyżej, ale dodam jeszcze kilka słów. Dlaczego ja? Na to pytanie jest prosta odpowiedź. Jestem zaangażowany w to co robię, mam dużo cierpliwości do ludzi.

((OOC))

Imię: Patryk

Opowiedz coś o sobie. Mam na imię Patryk. Interesuję się Motoryzacją, piłką nożną. Na net4game gram od 2011, lecz były pewne okoliczności, by założyc inne konto. 

• Do góry
    • 0

#19 _Prawilny Metju_ — 100 14/07/2013 - 16:37

_Prawilny Metju_
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Mathew Powell

Czy masz prawo jazdy?: Posiadam.

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? : 177 km.

Przekonaj nas do siebie: Jeszcze nigdy nie miałem wypdku, lubię jeździć, dlatego składam tu podanie. Moje Umiejętności co do prowadzenia auta są na bardzo wysokim poziomie

Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ lubię pracować w grupie, jestem towarzyski, doświadczony, ponieważ pracowałem już w tej branży. Ponieważ nie miałem przez jakiś czas auta, musiałem odświeżyć moje umiejętności, ogólnie, to około przez 2 lata dzień w dzień korzystam z auta.

(OOC)

Imię:Mirek

Opowiedz coś o sobie.MIrek, 15 lat. Zajmuje się grą w nogę, na n4g gram od 2011 roku, lecz nie grałem zbyt dużo, teraz planuje grać więcej.

• Do góry
    • 0

#20 Insidious — 124 15/07/2013 - 20:24

Insidious
  • Gracz

Arthur Cali   zapraszam na rowmowę kwalifikacyjną, wypada pan średnio, wiec muszę pana ocenić.

Alberto Rosetta  zapraszam na rowmowę kwalifikacyjną, wypada pan średnio, wiec muszę pana ocenić.

Damion Zinna   zapraszam pana na rowmowę kwalifikacyjną.

Brayden Forssell zapraszam pana na rowmowę kwalifikacyjną.

Mathew Powell zapraszam pana na rowmowę kwalifikacyjną.

Jeśli chodzi o rozmowę w sprawie pracy, proszę aby te 4 powyższe osoby skontaktowały się ze mną pod numerem.

2824554.

• Do góry
    • 0

#21 OlasZiom — 242 16/07/2013 - 14:54

OlasZiom
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Conor Forssell

Czy masz prawo jazdy? tak mam.

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? 1000.

Przekonaj nas do siebie.:Mysle ze sie na dam do tej roboty wiem jak dawac kursy pracowalem juz nie raz w nauce jazdy.

Dlaczego właśnie Ty? Bardzo chce u was pracowac poniewaz slyszalem ze to najlepsza Nauka jazdy w miescie.

((OOC)

Imię:Olas

Opowiedz coś o sobie:Interesuje sie piłka nożną, i samochodami,spędzam bardzo dużo czasu przy kompie.

Użytkownik Tylor_King edytował ten post 16/07/2013 - 15:02

• Do góry
    • 0

#22 iMeRek — 21 19/07/2013 - 20:49

iMeRek
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Izabela Ivanov

Czy masz prawo jazdy?Oczywiście że Tak.

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?ponad już 2466.

Przekonaj nas do siebie.Moge naprawic samochody jak rozbije .Tankuje sawsze .

Dlaczego właśnie Ty?Poprstu poszukuje pracy od już bardzo dawna myśle że się nadam na to prace.

((OOC))

Imie:Paulina

Opowiedz coś o sobie.Paulina jest miła gra już ponad na n4g 4 lata. 

Prosze o szanse .POZDRAWIAM!:D

• Do góry
    • 0

#23 Medicated — 770 19/07/2013 - 21:06

Medicated
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Holden Langley

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?  31.000km

Przekonaj nas do siebie. Pracowałem w nie jednej firmie - jestem uczciwy. Nie będzie ze mną problemów.

Dlaczego właśnie Ty? Ponieważ znam się na rzeczy.

((OOC)

Imię: Daniel

• Do góry
    • 1

#24 olivuq23 — 0 20/07/2013 - 00:53

olivuq23
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Carli Abbattista

Czy masz prawo jazdy? Oczywiście

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? 726km

Jestem sumiennym pracownikiem. Uwielbiam jazde samochodem jak i mechanike na ,której zna się troche.

Pracowałam już w takiej branży w wielu firmach. Jak już mówiłam jestem sumiennym pracownikiem. Jestem miła i pomocna. Moje umiejętności są bardzo dobre. Egzamin zdałam bardzo dobrze. W wcześniejszych firmach bardzo duzo osób mnie chwaliło. Lubie prace w grupach i poznawac nowych ludzi.

Imię: Oliwia

Dobrze się ucze . Moje hobby to sport a dokładnie piłka nożna. Uprawiam także jazde agresywna na rolkach . Gram dos dużo w Gta. Chodze do gimnazjum lecz nie zachowuje się jak "gimbus" ,bo uważam że to idiotyczne.

• Do góry
    • 0

#25 sznetke — 229 20/07/2013 - 12:01

sznetke
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Luca Pankov

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? Trzysta piecdziesiat osiem

Przekonaj nas do siebie. Uwazam sie sie nadaje do tej pracy lubie auta znam sie na ruchu drogowym poprostu idealny pracownik :)

Dlaczego właśnie Ty? Jak juz pisalem lubie auta znam sie na ruchu drogowym i bardzo chcialbym pracowac w tej firmie mam nadzieje ze mnie wybierzecie.

((OOC)

Imię: Kornel

Opowiedz coś o sobie. Jestem Kornel lubie ksiazki interesuje sie modelarstwem oraz biologia.

Użytkownik sznetke edytował ten post 31/01/2014 - 15:53

• Do góry
    • 0

#26 ___KOKA___ — 32 20/07/2013 - 18:08

___KOKA___
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Spencer_Abate

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? 76 (na drugiej postaci 500+)

Przekonaj nas do siebie. jestem odpowiedzialny, oraz rozważny, staram Się nie uszkodzić wozu oraz jeździć zgodnie z regulaminem prawa jazdy.

Dlaczego właśnie Ty? Ponieważ szukam odpowiedniej pracy i ta spełnia wszystkie warunki, oferuje dużo począwszy od codziennej służby po pomoc przy naprawie wozów etc.

((OOC)

Imię: Maciek

Opowiedz coś o sobie. Lubie piłke nożna, nie lubie frajerów, Miło mi sie gra z ogarnietymi ludźmi.

Użytkownik Bruce_Flores edytował ten post 20/07/2013 - 18:08

• Do góry
    • 0

#27 zdr1995 — 0 21/07/2013 - 21:35

zdr1995
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Miguel Wilson

Czy masz prawo jazdy?: Tak

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?: Około 100

Przekonaj nas do siebie:. nie miałem jeszcze wypadku, moję umiejętności w prowadzeniu są na wysokim poziomie, chcę pomóc innym nauczyć się jeździć bezbłędnie.

Dlaczego właśnie Ty?: Lubie pojazdy, interesuję się nimi od dłuższego czasu, pracowałem juz w tej branży więc wiem co i jak, jestem zaangażowany w pracę, dogaduję się łatwo z ludźmi.

((OOC)

Imię: Piotr

Opowiedz coś o sobie.

Mam na imię Piotr, interesuję się różnego rodzaju sportami również mechaniką, na net4games gram już długi czas, poświecam dużo czasu na codzienna gre.

• Do góry
    • 0

#28 Insidious — 124 22/07/2013 - 12:18

Insidious
  • Gracz

Conor Forssell  podanie zostało rozpatrzone pozytywnie.

Izabela Ivanov  zapraszam na rowmowę kwalifikacyjną, wypada pan średnio, wiec muszę pana ocenić.

Holden Langley zapraszam na rowmowę kwalifikacyjną, wypada pan średnio, wiec muszę pana ocenić.

Carli Abbattista zapraszam na rowmowę kwalifikacyjną, wypada pan średnio, wiec muszę pana ocenić.

Luca Pankov zapraszam na rowmowę kwalifikacyjną, wypada pan średnio, wiec muszę pana ocenić.

Spencer Abate zapraszam na rowmowę kwalifikacyjną, wypada pan średnio, wiec muszę pana ocenić.

Miguel Wilson zapraszam na rowmowę kwalifikacyjną, wypada pan średnio, wiec muszę pana ocenić.

Jeśli chodzi o rozmowę w sprawie pracy, proszę aby te 6 powyższych osob skontaktowały się ze mną pod numerem.

2824554.

• Do góry
    • 0

#29 Aququ — 4 22/07/2013 - 16:08

Aququ
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Estevan_Zumbo

Czy masz prawo jazdy? Oczywiście

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?  192 znam całe miasta bo ciągle jeżdżę 

Przekonaj nas do siebie. Mam na imię Estevan mam duże doswiadczenie w tej pracy pracowałem już w takich pracach każdy był zadowolony ale cóż postanowiłem przestać pracować na jakiś czas wobec choroby ale mój szef nie chciał mnie dodać znów po przez brak miejsc dlatego postanowiłem dołączyć tutaj i pomóc firmie

Dlaczego właśnie Ty? Dlaczego Ja ? Zobacz przyjmiesz mnie pokaże swoją umiejętność i zobaczysz czy jesteś na tak i dobrze sie sprawuje czy na nie i źle sprawuje się 

((OOC)

Imię: Michał

Opowiedz coś o sobie. Pracuje w pizzeri Daggraso mam czas dla siebie dla znajomych no i oczywiscie na grę na net4game :) Więc ? Mogę wspomóc wam w pracy.

• Do góry
    • 0

#30 Insidious — 124 23/07/2013 - 23:27

Insidious
  • Gracz

Estevan Zumbo, Twoje podanie zostało pomyślnie przejrzane i zaakceptowane zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy.

Marko Abbattista, Zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną z podania średnio sie nadajesz.

Jeśli chodzi o rozmowę w sprawie pracy, proszę aby te 6 powyższych osob skontaktowały się ze mną pod numerem.

2824554.

• Do góry
    • 0

#31 MrMiller — 4 24/07/2013 - 07:23

MrMiller
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Zack Romero

Czy masz prawo jazdy?: Oczywiście, inaczej nawet bym nie pisał tego podania.

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?: równe sto kilometrów.

Przekonaj nas do siebie: Jestem odpowiedzialnym i sumiennym pracownikiem, oraz kierowcą. Nigdy nie spowodowałem wypadku i nigdy nie miałem kłopotów z prawem. Uwielbiam jeździć autem, oraz uczyć innych.

Dlaczego właśnie Ty?: Zawsze ponoszę konsekwencje za złe czyny, nie przekładam winy na kogoś innego. Po prostu uwielbiam taką pracę. Będąc w niej czuję się jak u siebie.

((OOC)

Imię: Michał

Opowiedz coś o sobie: Cześć, jestem Michał, mam 15 lat. Posiadam psa, który jest owczarkiem niemieckim. Ma on już z 5 lat, starawy... Mieszkam w domu, nie w bloku. Mam ładne podwórko, pełno drzew wokół, zieleni...

• Do góry
    • 0

#32 Namber — 36 24/07/2013 - 12:54

Namber
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Kristian Caparelli

Czy masz prawo jazdy? Owszem - mam.

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów: Mało, lecz powoli się nabije.

Dlaczego właśnie Ty? : Jestem miły, zawsze pomogę osobie słabszej.

Przekonaj nas do siebie :  Bardzo chciałbym pracować na stanowisku Instruktora, ponieważ interesuje się tym. Lubię bardzo prowadzić pojazdy, nie ważne jakie po prostu lubie. :) Myślę że nadaje się do tej właśnie Nauki jazdy, starałbym się na tyle - ile bym mógł. Nie wiem co więcej? Raczej już nic, ale bardzo chciałbym dołączyć do Social Driving School

OOC:

Imie : Krystian.

Opowiedz coś o sobie : Interesuje się bardzo motoryzacją.

• Do góry
    • 0

#33 Monogram — 152 25/07/2013 - 11:51

Monogram
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Hector Sanseverino

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? około 800 km.

Przekonaj nas do siebie. - potrafię bardzo dobrze przeprowadzić kurs jak i wytłumaczyc wszystkie błędy osób które przychodzą na kurs.

Dlaczego właśnie Ty? Jestem miłą, sympatyczną oraz kulturalną osobą która bardzo skurpulatnie wykonuje swoje zadnia.

((OOC)

Imię:Grzgorz

Opowiedz coś o sobie. - Zacząłem znów maniaczyć w sa-mp.

• Do góry
    • 0

#34 EasyGoing — 104 25/07/2013 - 21:20

EasyGoing
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Akim Walker 

Czy masz prawo jazdy?tak 

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? na tej 100km na poprzedniej 8k

Przekonaj nas do siebie. Akim Walker 23 letni A-A. Miły i grzeczny murzyn który dąży do swego celu. 

Dlaczego właśnie Ty? Dlaczego ja? Jestem sumienny, pracowity, dobry i uczciwy. Myśle, że ta kara co mam w logach nic nie zmieni :>

((OOC)

Imię: Łukasz 

Opowiedz coś o sobie. Łukasz ide do drugiej gimbazy. Interesuje się deskorolką na rp'kach gram prawie pół roku. Prosze o pozytyw rozpatrzenie podania :> 

• Do góry
    • 0

#35 spiqu — 10 27/07/2013 - 08:35

spiqu
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Rodney_King

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? Ok 200km.
Przekonaj nas do siebie. Grałem na serwerach dm w róznych gangach gdzie musiałem umiec dobrze prowadzic, ale też i tu miałem dużo aut oraz motorów i nimi jezdziłem mam narazie tylko problem z opanowaniem elegy :)
Dlaczego właśnie Ty? Dlaczego ja? Jestem, pracowity moge dziennie prebywac w grze 5-6h z czego dużo bym pracował w nauce jazdy ;)
((OOC)

Imię: Hubert

Opowiedz coś o sobie. Hubert ide do 2 gim, ucze sie srednio lubie uprawiac sport gram na serwach rp od jakis 5-6miechów :)

• Do góry
    • 0

#36 Daniello963 — 0 27/07/2013 - 12:23

Daniello963
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Braden Civile

Czy masz prawo jazdy? Oczywiście, że tak.

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? Około 800 km

Przekonaj nas do siebie. Prawo jazdy mam już od 16 roku życia, zdane za pierwszym razem. W moim mniemaniu jestem świetnym kierowcą. Jeżdżę całkowicie bezwypadkowo.

Dlaczego właśnie Ty? Jestem dyspozycyjny oraz odpowiedzialny. Mam wielkie doświadczenie, pracowałem w wielu firmach przewozowych. Niedawno odszedłem z jednej nauki jazdy bo nie mogłem patrzeć jak wyglądają samochody, którymi przeprowadza się kursy.

((OOC)

Imię: Daniel

Opowiedz coś o sobie. Uczęszczam do technikum informatycznego, idę aktualnie do 2 klasy. Uwielbiam grać w piłkę nożną. Ogólnie na RP gram już ze 2 lata, albo i dłużej. Tutaj gram od roku ze sporą przerwą.

Użytkownik Daniello963 edytował ten post 27/07/2013 - 12:24

• Do góry
    • 0

#37 orzelek98 — 1 27/07/2013 - 19:40

orzelek98
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Jorge Sacchitiello

Czy masz prawo jazdy? Tak.

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? Dwa tysiące.

Przekonaj nas do siebie. Posiadam prawo jazdy od kilku lat, ani razu nie spowodowałem wypadku w którym ucierpiała jakaś osoba. Jeżdżę bezpiecznie przez co nie ma obawy o firmowy pojazd. Po służbie tankuje do pełna.

Dlaczego właśnie Ty? Jestem dobrym, rzetelnym pracownikiem. Codziennie wypełniam godziny pracy. Jeżeli zdarzy mi się jaka kolwiek stłuczka sam naprawie pojazd. Nie zawiedziecie się na mnie.

Imię: Wiktor

Opowiedz coś o sobie. Uczęszczam do gimnazjum w Bielawie. Aktualnie idę do 3 gimbazy. Lubię sport oraz nołlajfienie przed komputerem  :wub: 
A zwłaszcza na N4G. Gram od ponad roku, lecz zrobiłem przerwę. Wróciłem na początku wakacji :)

• Do góry
    • 0

#38 zdr1995 — 0 28/07/2013 - 11:50

zdr1995
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Misza Smirecko

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów? 41

Przekonaj nas do siebie. Jestem osobą odpowiedzialną, angażuję się w pracę która zostaję mi powierzona, jestem osobą komunikatywna a co za tym idzię? mogę dogadać się bez problemu z ludzmi.

Dlaczego właśnie Ty?

Poradzę sobie na tym stanowisku, chcę pomóc w dalszym rozwijaniu się firmy.

((OOC)

Imię: Piotr

Opowiedz coś o sobie. Mam na imię Piotrek, jestem z trójmiasta, interesuję się samochodowami i komputerem, wieczorami często jestem online.

• Do góry
    • 0

#39 SammyPL — -5 30/07/2013 - 14:50

SammyPL
  • Gracz

[b]Imię i nazwisko:[/b] Sammy_Ali
[b]Wiek:[/b]20 Lat
[b]Telefon kontaktowy:[/b]
2848886

[b]Doświadczenie jako kierowca:[/b] Prawo jazdy od 11 lat, bez wypadków,Bardzo ostrożnie jeżdżę,i mam Ogromne doświadczenie w poruszaniu się pojazdami.

[b]Cechy osobowości:[/b miły, punktualny, odpowiedzialny, przyjacielski.

• Do góry
    • 0

#40 Albion121 — 2 02/08/2013 - 10:07

Albion121
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Kristofer Abezgauz.

Czy masz prawo jazdy?: Tak.

Ile masz wyjeżdżonych kilometrów?: Ponad 1150km.

Przekonaj nas do siebie: Jestem osobą ambitną lubiącą nowe wyzwania z chęcią uczę się nowych umiejętności i podejmuje trudne zobowiązania. Entuzjastycznie podchodzę do możliwości podróży w pracy i oferuję Państwa firmie swoją rzetelność, pracowitość i kreatywność. 

Dlaczego właśnie Ty?: Dlatego, że mam spore doświadczenie, jestem kierowcą w Golden Taxi, czyli potrafię prowadzić samochód. Znam przepisy drogowe, auto zawsze zostawiam po sobie naprawione  i zatankowane.

((OOC)

Imię: Krystian.

Opowiedz coś o sobie: Mieszkam w małym miasteczku Jeziorany, interesuję się sportem oraz informatyką. Uwielbiam grać w gry sportowe.

Użytkownik Albion121 edytował ten post 02/08/2013 - 10:07

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych