Ja [Quentin Schiff], chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Powiedzmy, że przyjmuję Zgloś się IG do Josef Priselkov
Ja [Quentin Schiff], chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Powiedzmy, że przyjmuję Zgloś się IG do Josef Priselkov
Ja Rick McKinley, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Rick McKinley, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Akceptuję.
Ja [Mateo Ardizzone], chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Użytkownik Arcley edytował ten post 07/05/2014 - 18:10
Ja Katie Bacciarelli chciałabym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja [Mateo Ardizzone], chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Akceptuję Zgloś się IG do Josef Priselkov
Ja Katie Bacciarelli chciałabym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Akceptuję Zgloś się IG do Josef Priselkov
Ja Matthew Clementi, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
AkceptujęJa Matthew Clementi, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Odrzucam, pograj troszkę to zobaczymy;) Mało GS i godzin.Ja Conor Boni chciałabym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Michael Robinson, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Alan Navarro, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Użytkownik Alan Navarro edytował ten post 08/05/2014 - 18:50
AkceptujęJa Michael Robinson, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Odrzucam, pograj troszkę to zobaczymy;) Mało GS i godzin.Ja Alan Navarro, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Użytkownik Konfort85 edytował ten post 09/05/2014 - 16:16
Ja Julio Wilson, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
AkceptujęJa Julio Wilson, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Użytkownik Konfort85 edytował ten post 09/05/2014 - 16:16
Ja Jayce King, chciałbym dołączyć do Los Santos Security i czekam na rozpatrzenie mojego podania.
Odrzucam, /q podczas akcji - nie przekonuje mnie toJa Jayce King, chciałbym dołączyć do Los Santos Security i czekam na rozpatrzenie mojego podania.
Ja Zachary Bruno, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Odrzucam, pograj troszkę to zobaczymy;) Mało GS i godzin.Ja Zachary Bruno, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Grant Marshall, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Grant Marshall, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Akceptuję.
Ja Cody Castellano, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Odrzucam, pograj troszkę to zobaczymy;) Mało GS i godzin.Ja Cody Castellano, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Spencer Versaci, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
AkceptujęJa Spencer Versaci, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Brooks Clark, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Odrzucam, pograj troszkę to zobaczymy;) Mało GS i godzin. + logiJa Brooks Clark, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Roman Alvaro, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Roman Alvaro, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Akceptuję.
Ja Rodney King, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Użytkownik Spiqu edytował ten post 11/05/2014 - 10:09
AkceptujęJa Rodney King, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja LarryDelGrippo, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Quinn Martinez, chciałbym dołączyć do Los Santos Security i czekam na rozpatrzenie mojego podania.
Dodam: Zależy mi na tej pracy, z mojej strony pełne zaangażowanie.
Ja LarryDelGrippo, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Akceptuję.
Ja Quinn Martinez, chciałbym dołączyć do Los Santos Security i czekam na rozpatrzenie mojego podania.
Dodam: Zależy mi na tej pracy, z mojej strony pełne zaangażowanie.
Dam ci szansę, zobaczymy na rozmowie.
Akceptuję.
Akceptuję.
Czekam cały czas w siedzibie a na numer podany na ścianie 315 18 16 jest nie osiągalny prosze o jakiś kontakt. Pilne.
Ja Bryant DeVito, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Thomas McDermott, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Bryant DeVito, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Ja Thomas McDermott, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
Akceptuję.
Ja Paul Kross, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
AkceptujęJa Alphonse Capone chciałbym dołączyć do Los Santos Security i czekam na rozpatrzenie mojego podania.
AkceptujęJa Paul Kross, chciałbym dołączyć do Los Santos Security Corporation i czekam na rozpatrzenie mojego wniosku.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych