Podanie na kierownika:
Część In Character
Imię: Thomas
Nazwisko: Vacatello
Doświadczenie w branży: Umiem sprawdzić, czy dana osoba jest doświadczona i gotowa do pracy. Jestem aktywny, kulturalny i znam ortografię. Nie pracowałem jeszcze w mieście Los Santos na stanowisku Kierownik, ale w innych miastach owszem. I tu chciałbym spróbować swoich sił.
Czy pracowałeś już na stanowisku kierownika? Jeśli tak gdzie? Jak wspomniałem wcześniej nie pracowałem jeszcze na ty stanowisku w Los Santos. W San Fierro natomiast byłem kierownikiem Pro Cars, jak i San Fierro Restaurant. W Las Venturas - Professional Club, Evriday Restaurant.
Co zamierzasz zrobić, aby pomóc nam w rozwijaniu firmy? Otóż będę reklamować tą restaurację wśród mieszkańców Los Santos. Wyróżniać ją jako najlepszą w całym mieście. Dbać o jej profesjonalizm i reputację. W samej restauracji będę pilnował, by każdy z pracowników miał założony identyfikator, oraz był miły i w pełni kulturalny dla klientów. By nie psuł reputacji owej restauracji. Przede wszystkim przestrzegał regulaminu. Będę zwracał uwagę na każde złe zachowanie. Będę pilnował, by ktoś nie napisał nawet tych prostych słów niepoprawnie. Nie dopuszczam takich błędów ortograficznych: "acha", "pomuc", "Dzieńdobry". Jak wspomniałem w doświadczeniu będę zatrudniał tylko gotowe osoby na tą pracę, doświadczone i wykwalifikowane. Dobrze wiem jak przeprowadzać taką rekrutację, by nie zatrudniać nieogarniętych w tej branży ludzi. Będę dbał również o dobry klimat w restauracji i spokój. By nikt mi tam na ladzie nie tańczył. W takich przypadkach będę dzwonił nawet na policję.
Część Out of Character
Imię: Piotr
Opisz krótko swoje doświadczenie z serwerami Role-Play: Od wielu lat gram na arenie Role-Play. Grałem raczej na większych serwerach, takich jak Commun**y Role Play, L*-RP, grp, i tym podobnie. Zdobyłem tam szerokie doświadczenie na temat Role-Play. Staram się robić rozbudowane akcje Role Play. Mój poziom jest bardzo wysoki.
Przekonaj nas do siebie: Jestem miłym, kulturalnym, oraz znającym ortografię człowiekiem. Zawsze jestem posłuszny, oraz punktualny. Nie wywyższam się od innych. Zawsze staram się być aktywny i wyrozumiały. Na wielu serwerach byłem kierownikiem, oraz szefem. Zawsze sobie świetnie radziłem. Jestem osobą, która radzi sobie w każdych sytuacjach. I tych łatwych, ale i tych trudnych. Jestem pewny, że nadaję się na to stanowisko. Zawsze przestrzegam regulaminu. Jestem ogarniętym człowiekiem, ponieważ mam (prawie) czyste lagi. Jedynie mam blokadę biegania, ponieważ przebiegłem przez ulicę.
Użytkownik Peterr edytował ten post 28/06/2013 - 16:15