Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Poszukuję Testów do liceum

testy liceum

• Please log in to reply
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dzwieczny138 28/05/2013 - 19:41

Dzwieczny
  • Gracz

Cześć, tak jak w temacie poszukuję testów wszelkich do liceum klasa I wydawnictwa podam poniżej:

- Angielski wydawnictwo PEARSON New Matura Success

- Chemia wydawnictwo Nowa Era To Jest Chemia

- Fizyka wydawnictwo WSiP Po Prostu Fizyka

- Geografia wydawnictwo Nowa Era Oblicza Geografii

• Do góry
    • 1

#2 Vandor102 04/06/2013 - 18:04

Vandor
  • Gracz

Nikt raczej tutaj nie jest nauczycielem. To forum bankowo nie od tego. Nikt Ci nie poda tych testów nawet gdyby je miał. Poszukaj na stronach wydawnictwa albo gdzieś w google.

• Do góry
    • 0

#3 Shimizo587 04/06/2013 - 20:50

Shimizo
  • Gracz

Do angielskiego pewnie nie znajdziesz, z chemii i fizyki również nie, ale z geografii to moi koledzy mają, akurat do Nowej Ery :lol:  Ale nie dam, bo nie mam, a jakbym miał, to i tak bym nie dał, bo jak to mówią nauczyciele UCZYĆ SIĘ, A NIE ŚCIĄGAĆ. NA OCENĘ PRACUJE SIĘ CAŁY ROK. Bla... bla bla...

A więc polecam. GOOGLE.
:gtfo:

• Do góry
    • 0

#4 Kreig77 05/06/2013 - 09:49

Kreig
  • Gracz

Wszystko się da znaleźć w necie xD.

Nikt raczej tutaj nie jest nauczycielem. To forum bankowo nie od tego. Nikt Ci nie poda tych testów nawet gdyby je miał. Poszukaj na stronach wydawnictwa albo gdzieś w google.

Na stronach wydawnictwa? Pha, uważaj, bo jeszcze na głównej stronie Ci dadzą odpowiedzi xD

• Do góry
    • 0

#5 Vandor102 05/06/2013 - 10:55

Vandor
  • Gracz

Wszystko się da znaleźć w necie xD.

Na stronach wydawnictwa? Pha, uważaj, bo jeszcze na głównej stronie Ci dadzą odpowiedzi xD

Mowa tutaj o przykładowych testach. Niektórzy są na tyle głupi, że z tego korzystają.

• Do góry
    • 0

#6 Quorthon47 07/06/2013 - 18:33

Quorthon
  • Gracz

Za piątaka dam Ci odpowiedzi do ćwiczeń z gegry - 1 klasa ;)

• Do góry
    • 0

#7 Dzwieczny138 14/06/2013 - 22:04

Dzwieczny
  • Gracz

hmm jakby to tutaj powiedzieć sprawa wygląda tak na chwilę obecną mam historię chemii parę testów geografia to samo to co chciałem znalazłem trzeba będzie w wakacje na nowy rok szukać a co do niektórych wypowiedzi wyżej, że na forum nie ma itp więc po to taki dział szkoła jak to forum o grze gta? ale nie o to chodzi :) jakby coś to tą gere klucz odpowiedzi mogę dać z testami za propsa a nie za 5zl ale każdy chce zarobić :)

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: testy, liceum

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych