Mój znajomy w tym półroczu ma 36, ale on ma kompletnie wy(cenzura)ne. Ja mam chyba jedenaście, choć staram ale popieprzeni niektórzy nauczyciele. A zagrożenia żadnego.
36 przedmiotów?
Mój znajomy w tym półroczu ma 36, ale on ma kompletnie wy(cenzura)ne. Ja mam chyba jedenaście, choć staram ale popieprzeni niektórzy nauczyciele. A zagrożenia żadnego.
36 przedmiotów?
Wyznaje zasadę że przez wszystkie miesiące od września zapie*dalam a w połowie maja mam już spokój. Współczuje osobom, które muszą się uczyć gdy za oknem taka ładna pogoda.
To ten.. Ja mam zero zagrożeń, no. Yy.. A ten, zero mam. :huh:
Zero
Mata Polaj
no ja mam 3 zagrozenia, chemia - biologia - fiza.
W gimnazjum na dwójach nie problem jest dojechać do końca roku, no ale jak widać są osoby, które wolą robić e-hajs, aniżeli trochę się przyłożyć. Potem tacy ludzie oczekują dobrej pracy po zawodówce, bo po niej mają "praktykę". Wszyscy, którzy tak myślą, to zwykłe imbecyle. Potem zwykłe sprawy w urzędach, czy napisanie prostego pisma do w/w przychodzi z wielkim trudem, bo podstaw w głowie nie ma. Pis jou. Hate on.
Chemiaa. ((cenzura)ne pierwiastki)
W piątek zaliczam pierwiastki, powiem nauczycielce "To je amelinium" i czwórę dostanę z zaliczenia. XD
Użytkownik Gimnazjalista edytował ten post 29/05/2013 - 20:58
Chemia, Fizyka, Matma , Edukaacja dla bezpieczeństwa
Matma, chyba poprawiona z resztą. Dzisiaj uświadomiła mi pani od angielskiego, że mam zagrożenie, więc.. - Posłałem jej pare ch**i , a u mnie to rzadkość bo siedzę zawsze cicho :3
Ja w ogóle nie mam zagrożen
Ani jednego
Dobra. Przyznawać się ile macie zagrożeń na koniec roku i z czego one są.
Ja osobiście mam JEDNO zagrożenie. To może być śmieszne, ale mam je z Angielskiego.
Zagrożenie z angola? ;o
Zagrożenie z angola? ;o
Niestety.
Bez zagro
Matma :\
Z chemii mam 1 na 2. Sorry, ale w elektroniku o fenolach, aldehydach i innych pierdołach uczyć się nie będę. ;p
Ja osobiście mam JEDNO zagrożenie. To może być śmieszne, ale mam je z Angielskiego.
Jak można się śmiać z gościa, który ma zagrożenie z geografi jak się ma kutasa z angola. - przecie to tępym naprawdę trzeba być. Ja osobiście nie jestem koksem z angielskiego, ale 3 będę miał (a też się chuj uczę), a Ty co masz zagro to już strach się bać co wymyślasz.
Więc taki morał z tego, abyś się sam nie śmiał, bo lepiej mieć z gegry niż z angola.
Zero i średnia chyba 5
Miałem z Biologi, Maty, Niemca i Polaka ale juz poprawilem i nie mam zadnego zagrozenia JUPILA xDD
Żadnego.
Matematyka
Wszystko dzisiaj poprawiłem :3
Nie mam żadnego.
Polski, Fizyka, Matematyka, Niemiecki, PP, W-f, Biologia, Chemia ;]
a ja tam się pochwalę i powiem że nie mam
Mata, Polski... Dajcie spokój.

Popularny
Tylko 41 jedynek, lajt jeszcze poprawię.

Zagrożeń nie mam, ale wychodzi mi z geografii i chemi 2 a te przedmioty tym roku się kończą i idą na dyplom ukończenia szkoły - problem w tym że chujowo jest mieć dwóje na dyplomie i iść z takim gównem na studia *.* więc będdzie trudno ale dam rade
Zaszalałam w tym roku. Aż............. ZERO!
Wu - eF.
ja miale na polrocze bo nie cwiczylem wgl xd
Z niczego nie zagrożony. Jedynie jedna z najgorszych średnich w klasie (średnia...4.00 )
Już zero.
Zero, elo.
Średnia 4.3.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych